Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Между другото - авторски ли с кадрите? Ако -да - имаш талант - развивай го. Има "хляб" в тази сфера

Мне, не съм автора, па и те са неколко.

А аз нъл ти казах, че има пари в това, ма ти кът са дърпаш, ей на, снимаме те папарашки...

Ако искаш моа да ти уредя сесия с тоз последния, повече си пада по братчедките ти, ма и от вас не се отказва, мхм...

1620647959_1.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Остави ги тия бе....той дори не е "старши" - обикновен полит "офицер" - по некадърност, естествено. Даже, предполагам (не мога да твърдя в момента, но ще проверя), не е и офицер, а "фазан"

Стотинка! Някой да ти е казвал, че си мноого прост? Ти знаеш ли на какво се викаше навремето фазан? Явно не! Ама да дрънкаш глупости те бива де! Бегай да събираш стотинки бакшишче смотано!:giggle1:

преди 1 минута, andiay написа:

Мне, не съм автора, па и те са неколко.

А аз нъл ти казах, че има пари в това, ма ти кът са дърпаш, ей на, снимаме те папарашки...

Ако искаш моа да ти уредя сесия с тоз последния, повече си пада по братчедките ти, ма и от вас не се отказва, мхм...

1620647959_1.jpg

Да, разбрах - явно не ставаш ..... за нищо. Просто си помислих, че нещо.... ама то явно си от чугунените глави. 

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ти да не си женско, бе? И този кадър ми харесва. Твой ли е? Ако твой, знаеш, наистина имаш мякакви наченки на мислене, макар и да си женско

Ба, туй гущерската логика нема разбиране, мхм.

Ка па реши, че съм "женско"?

Не са мои кадрите, просто имам вкус за добри кадри, мхм..

Аз рядко снимам жувотни, други са ми приоритетите във фотографията, но и не съм толкоз добър фотограф, мда.

току-що, NewRedDragon написа:

Да, разбрах - явно не ставаш ..... за нищо. Просто си помислих, че нещо.... ама то явно си от чугунените глави. 

И па нищо не си разбрал, мхм...

Ма то и нЕма чуденка в това...

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Стотинка! Някой да ти е казвал, че си мноого прост? Ти знаеш ли на какво се викаше навремето фазан? Явно не! Ама да дрънкаш глупости те бива де! Бегай да събираш стотинки бакшишче смотано!:giggle1:

Я ми кажи, бе отворко? Аз ли не знам какво е фазан,? Що се нервиш - познах ли, че си тъп фазан, а? А бил полит офицер....

преди 3 минути, andiay написа:

Ка па реши, че съм "женско"?

Женско си - със сигурност. Толкова простотия и да ръсиш....няма начин да не си женско

https://t.me/c/1437194873/3083

Внимание, да не го гледат ора със слаби сърца.

"В Варшаве толпа украинцев до смерти забили братушечку поляка. 
Избитый так и не приходя в сознание умер до приезда скорой помощи. 

Стерпят ли поляки? Покажет ближайшее время..."

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Я ми кажи, бе отворко? Аз ли не знам какво е фазан,? Що се нервиш - познах ли, че си тъп фазан, а? А бил полит офицер....

Ти си отворко нерва се на такъв некадърник пълен като тебе! Фазани викаха на старшина школниците които караха военна академия на времето. Пагоните им бяха на старшини но с един шнур трикольор около целия пагон. Фазан няма как да останеш тъпако. Или завършваш и ставаш офицер - младши лейтенант или те изхвърлят за слаб успех. Сега разбра ли че си тъп? Мноого тъп! Ама какво искаш от БАКШИШ - "американецо" :giggle1:

103533011_(1).jpg.50bece465983b6f9d2bb5036b3e9666b.jpg

Ето ти един старшина школник (фазан) с пагони които описах.

Женско си - със сигурност. Толкова простотия и да ръсиш....няма начин да не си женско

Че по твойта логика, по-женско от теб нема, бре...

Стига стоя на фрии ВиФи-то, че ни "Мръвка", ни Жони ша има скоро, мхм.

току-що, Hristo52 написа:

Ти си отворко нерва се на такъв некадърник пълен като тебе! Фазани викаха на старшина школниците които караха военна академия на времето. Пагоните им бяха на старшини но с един шнур трикольор около целия пагон. Фазан няма как да останеш тъпако. Или завършваш и ставаш офицер - младши лейтенант или те изхвърлят за слаб успех. Сега разбра ли че си тъп? Мноого тъп!

Хм, по мое време, "фазани" викахме на миналите през ШЗО...

Па те си бяха на донаборна служба.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

или те изхвърлят за слаб успех

Ами нали вие бяхте точно тия - със слабя успех, бе пуяк! 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

но с един шнур трикольор около целия пагон.

Бахти пагона, бахти шнура - и що тогава оънсяхте най много шамари (поне в т.нар трета армия) Некадърници си бяхте и така ще си отидете, заедно с любимата ви расия

Бахти пагона, бахти шнура - и що тогава оънсяхте най много шамари (поне в т.нар трета армия) Некадърници си бяхте и така ще си отидете, заедно с любимата ви расия

Тцъ, тцъ, бива ли да пиеш първак и да седиш в "кораба", тцъ, тцъ, тцъ...

преди 7 минути, andiay написа:

Че по твойта логика, по-женско от теб нема, бре...

Стига стоя на фрии ВиФи-то, че ни "Мръвка", ни Жони ша има скоро, мхм.

Хм, по мое време, "фазани" викахме на миналите през ШЗО...

Па те си бяха на донаборна служба.

Е по твое време не знам. По мое всеки които кандидатстваше за военната академия беше такъв. Аз също бях фазан по време на редовната служба, командвах взвод! После младши лейтенант и подписах договор 5 години после растях докато записах генерал щабна академия - майор и след 6 години станах полковник. Говоря за 1970-1972г.

преди 2 минути, andiay написа:

Тцъ, тцъ, бива ли да пиеш първак и да седиш в "кораба", тцъ, тцъ, тцъ...

Мдааа, женско си - по това време, отде първак? 

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Е по твое време не знам. По мое всеки които кандидатстваше за военната академия беше такъв. Аз също бях фазан по време на редовната служба, командвах взвод! После младши лейтенант и подписах договор 5 години после растях докато записах генерал щабна академия - майор и след 6 години станах полковник. Говоря за 1970-1972г.

Ами вземи се застреляй! Шото втори път не ми се разправя със съдии и други подобни тука

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Абе гръмни се бе. Не разбра ли че си головодник?

И следващия път, гледай, каъв договор подписваш!!!

Абе гръмни се бе. Не разбра ли че си головодник?

головодник, ама....не отказвахте 10-те лева, нали. Ако не беш на години...., абе няма значение: Я стани "Мирно" и козирувай на САЩ! Да те улесня, може и без "кепе", "фуражка"..... Хмммм що ли на шапката ти ѝ викат фуражка?

Мдааа, женско си - по това време, отде първак? 

Ай ни са прай на ударен, от джибрите дет си събирал от комшиите, мхм, па и ко пречи да си го запазил от есента, мда.

А ракията не мий по вкуса, освен над 10-ет годишна.

Другата ми е кат Жонито, но за теб става.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Ако не беш на години....,

Ти си наистина щастлив, че не те познавам лично! Мда...Такива като тебе....

Ти си наистина щастлив, че не те познавам лично! Мда...Такива като тебе....

Какво, бе фазан. Какво такива като мене - на такива като мене можеш да лъскаш обувките, ако ти се даде команда, бе! И не бъди толкоеа сигурен, че не ме познаваш!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

И следващия път, гледай, каъв договор подписваш!!!

головодник, ама....не отказвахте 10-те лева, нали. Ако не беш на години...., абе няма значение: Я стани "Мирно" и козирувай на САЩ! Да те улесня, може и без "кепе", "фуражка"..... Хмммм що ли на шапката ти ѝ викат фуражка?

Мда, определено е първак.

Дерзай, мое и да успееш да са отровиш и сложиш край на мъките, мхм.

Че то туй живот лий твоето, да живейч от един "хот спот" до друг, а да се налага да избираш между "Мръвката" и "Жонито".

"Нема ли друг живот?"

Има, ама не за влечугите, мхм.

Какво, бе фазан. Какво такива като мене - на такива като мене можеш да лъскаш обувките, ако ти се даде команда, бе! И не бъди толкоеа сигурен, че не ме познаваш!

Айде фаирос некадърник. Бакшиш. Познаваш дедовия ми! Свърших с тебе головодник!

Ма познаваме те, бре.

Нъл секи ден та показвам тука.

току-що, bulljo написа:

Кел файда от това, че е полковник, като се държи като пишман старшина на селска вечеринка. 

Той и диригента на оркестъра беше полковник - ама поне бешу умен! 

Ааа и за ИСТНСКИЯ Старшина - лоша дума да не чувам :) Йо беше, то : майката на подразделението....ама ако има келепир :)

Тия са увредени - най-вероятно по рождение

преди 2 минути, andiay написа:

"Нема ли друг живот?"

То на такива като него това му е живота!

Свърших с тебе головодник!

А, дали аз съм съгласен!? Йой с його "свършва"....не решаваш ти! Ти си никой - един обикновен тътртей, дето взема пенсия, за която нормалните хора трябва да работят. Без 1 ден трудов стаж! Оппс май при вас в бг. двте години се признават за стаж, като на компаньнките :)

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Тия са увредени - най-вероятно по рождение

Хм, не съди за другите по себе си бре...

А, дали аз съм съгласен!? Йой с його "свършва"....не решаваш ти! Ти си никой - един обикновен тътртей, дето взема пенсия, за която нормалните хора трябва да работят. Без 1 ден трудов стаж! Оппс май при вас в бг. двте години се признават за стаж, като на компаньнките :)

Бафмааму, вече компаньонки ли разкарваш по адреси?

И още нимойш спести за Жони?

Туй верно не е живот, давай смело с първака...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.