Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 25 минути, Moriati написа:

П.С Петната ако вземем да броим, мисля че се вижда и от космоса чии ръце са най окъпани в невинна кръв... .... така че седерасте, си далече от това да учиш нас на морал уж кой лош и кой добър...

Вие сте изпуснати, няма за кога да ви уча на морал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:

Ти какво си мислиш си е твой проблем, а какво си ти в реалност вече се видя... така че няма нужда от напъвация и обяснения в любов.... мислех че го разбра, ама видно не... Как викаш е ника ти, без умсвен капацитет... одобряю, правилно си го избрал... машшала...  :newspaper:

ппак няма отговор на въпроса, знам че си си просто

преди 19 минути, Moriati написа:

. типично промити немислещи мозъци....:newspaper:

кажи на тези в масква, че Русия ке падне

преди 5 минути, BANKATA написа:

Вие сте изпуснати, няма за кога да ви уча на морал.

Хахахаха, ми да, седерастията винаги е толкова категорична до глупост, че чак ме кара да се смея  :D 

Или или, за седерастите всичко е черно и бяло само.. и така е правилно викат... да да, ама не...  морал вие не притежавате че да учите на него.:newspaper:

П.С

:headphones::lighter:

преди 5 минути, absurt написа:

А, ти защо не дадеш реални доказателства, че труповете в Буча не са местени и не е правена постановка? И руснаците, и французинът го твърдят, че и филмче имаше с движещата се кола и мърдащия труп, ама да си ги признала за реално доказателство? не си, няма и да признаеш нищо, щом не е в ущърб на руснаците и не възхвалява бандеровците. Затова, престани да тролиш.

Ти твърдиш че са местени, актьори, постановка, ти трябва да дадеш някакво доказателство.

преди 11 минути, absurt написа:

А, ти защо не дадеш реални доказателства, че труповете в Буча не са местени и не е правена постановка? И руснаците, и французинът го твърдят, че и филмче имаше с движещата се кола и мърдащия труп, ама да си ги признала за реално доказателство? не си, няма и да признаеш нищо, щом не е в ущърб на руснаците и не възхвалява бандеровците. Затова, престани да тролиш.

Какво общо има Буча, с това което коментираше ? Иначе филмчето с мърдащия труп още като излезе съм го коментирал и показал опровержение ;) 

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

ппак няма отговор на въпроса, знам че си си просто

кажи на тези в масква, че Русия ке падне

Е как да имаш като си без умствен капацитет да го разбереш, а се мъчиш да се правиш на хитроумна жопа уж умна... е да ама не ... не си бе, запомни го... просто си ника си.. в пълния му смисъл :whist:

Москва ке падне като си видиш ушите през крив макарон, и без огледална повърхност..... надявам се тоя отговор е достатъчно прост за да го разбереш .. ако не, сори, по просто не мога да го обясня... продължавай да сънуваш просо :hush:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Какво общо има Буча, с това което коментираше ? Иначе филмчето с мърдащия труп още като излезе съм го коментирал и показал опровержение ;) 

Ахам, капки вода уж, дето от вятъра се движат нагоре... нале :D ... Много убедително беше, чак се просълзих от смях... и ми хареса как са се постарали британските специалисти по комп графика и видеообработка ;) .. още малко и ще ги вземат в Холивуд , като графични специалисти... да правят спец ефектите на филми от типа на Аз сам ли паднах или Русия ми заби един ритник :D

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ти твърдиш че са местени, актьори, постановка, ти трябва да дадеш някакво доказателство.

И защо аз? Вие твърдите, че са го направили руснаците. Кметът се хили в клипчето, доволен че са се изтеглили предната вечер, без дума да обели за проблем. Вие докажете, че не са го направили бандеровците/азовците.icon_explode.gif.f87d80b1c8eeb5e49412488ed81d8c44.gif

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

а ако Русия вземе мерки и пусне в вас докато спиш, една крилата ракета - пак ли ще се радваш на действията им

Ще се радвам, че си отиват много сбъркани поколения прости, неграмотни, както казва Moriati, с промити мозъци, не нужни на никой, не полезни за нищо и никой. Не вярваш ли? Ето ти пример , че май не са ходили и на училище:

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

ми пиши до МС или просто неискаш да се прииеме, но се правиш само на важен на маса с ракия в ръкя икли както казва колегата ти си 

Какво съм? Аз на важен не се правя а фактите говорят, с ракия или без ракия. Още примери искаш ли защо ще се радвам и да пуснат ракета, или ти стига това?

преди 8 минути, Moriati написа:

Москва ке падне като си видиш ушите през крив макарон, и без огледална повърхност..... надявамс е тоя отговор е достатъчно прост за да го разбереш .. ако не, сори, по просто не мога да го обясня... продължавай да сънуваш просо :hush:

не се безпокой за падането на Москва - те се борят НАТО да няма база в Украйна, но съвсем скоро НАТО ще има база в Финландия - което е още по близо до Москва - Ръсия пада вече, въпрос на време , а в Украйна им отвличат само вниманието

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ще се радвам, че си отиват много сбъркани поколения

то като гледам ти ще си "отидеш" по рано от доста хора от тук

Ето едни факти, които можете да се опитате да опровергаете, че да се посмеем още......

https://www.lentata.com/page_25397.html?fbclid=IwAR0857ukqo6ZwzJY1Ti58rkYL_3wzCVcf0xcZ89FX2T0IJ0CRiyab7wWXvM

ВОЙНА ПО УКРАИНСКИ

Украинската нация има странна представа за водене на война. Две хиляди души са се наврели в някакво подземие /Азовстал/ и ни гък, ни стон. Но твърдят, че се съпротивляват. Около двеста са заети в художествено-творческата самодейност /Евровизия/. Президентът им е one man show /пак от подземие/. Вицепремиерката им е модел на прически. Посланикът им в София пише несвързани писма до българския парламент. Външният им министър обикаля европейските столици да се заяжда с тези, които симпатизират. Сто хиляди са по луксозните хотели във Варна и Златни пясъци. И дума не дават /естествено/ да се отвори за преместването им оттам. Има още няколко милиона, които се разкарват между Полша и Германия или Италия /според представите им за ползотворен туризъм/. В самата Украйна фашисти се крият зад жени и деца. Без особена перспектива. И така, в песни и танци върви тази окупация. Някой съмнява ли се, че ще спечелят Евровизия. С което и войната, де!

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

не се безпокой за падането на Москва - пе се борят НАТО да няма база в Украйна, но съвсем скоро НАТО ще има база в Финландия - което е още по близо до Москва - Пъсия пада вече, въпрос на време , а в Украйна им отвличат само вниманието

Споко, фините вече взеха да се обясняват без да са ги питали, че това че ще са в НАТО не значело че ще заплашват някого... Дето се вика, вече почват с уговорките, ще се види дет се вика...

Още не са там, а вече почват в обяснителен режим да се оправдават, ба си... страха е велика работа.... направо става на срах... тоест срали...:newspaper:

А в Украйна фащ вече губят, затова и почват да се мъчат всячески на други фронтове да се опитват да гадят уж.... да вземат преимущество един вид... да ама сметките са им без кръчмар дет се вика... а кръчмаря може да си каже тежката дума и фащ ще обясняват че не , те видите ли не искали световна (ядрена) война, ама никак....

преди 11 минути, absurt написа:

И защо аз? Вие твърдите, че са го направили руснаците. Кметът се хили в клипчето, доволен че са се изтеглили предната вечер, без дума да обели за проблем. Вие докажете, че не са го направили бандеровците/азовците.icon_explode.gif.f87d80b1c8eeb5e49412488ed81d8c44.gif

Ето:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Клане_в_Буча

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

не се безпокой за падането на Москва - пе се борят НАТО да няма база в Украйна, но съвсем скоро НАТО ще има база в Финландия - което е още по близо до Москва - Пъсия пада вече, въпрос на време , а в Украйна им отвличат само вниманието

то като гледам ти ще си "отидеш" по рано от доста хора от тук

Аз съм си изкарал живота и то много добре! Постигнал съм всичко, което съм поискал. Ама такъв като тебе да мисли какво ще прави. Залягай на граматика, правопис, уточни се какво си? На профила ти пише жена а винаги пишеш в мъжки род! Значи лъжеш. Или си от тия...третия пол. Дето носят токчета и жартиери, съдейки по оВсаТа на профила ти. Само си уцелил името

Без умствен капацитет  

преди 9 минути, BANKATA написа:

Ба си сериозното доказателство, просто оставам безмълвен.. съдебната система трябва спешно да приеме решение на база тези "факти"  :D ...

преди 2 минути, Moriati написа:

Ба си сериозното доказателство, просто оставам безмълвен.. съдебната система трябва спешно да приеме решение на база тези факти  :D ...

В Статията има и клипове с местни. Аз не се и съмнявам че си безмълвен след тези факти.

преди 4 минути, Moriati написа:

Ба си сериозното доказателство, просто оставам безмълвен.. съдебната система трябва спешно да приеме решение на база тези факти  :D ...

Точно както преработиха уикипедията за ваксината. Пишеше,че след ваксина не можеш да се разболееш от дадената болест, но след КОВИД го преправиха, че можеш да се разболееш но ще го изкараш по-леко!

преди 23 минути, Moriati написа:

Е как да имаш като си без умствен капацитет да го разбереш, а се мъчиш да се правиш на хитроумна жопа уж умна... е да ама не ... не си бе, запомни го... просто си ника си.. в пълния му смисъл :whist:

Москва ке падне като си видиш ушите през крив макарон, и без огледална повърхност..... надявам се тоя отговор е достатъчно прост за да го разбереш .. ако не, сори, по просто не мога да го обясня... продължавай да сънуваш просо :hush:

Ахам, капки вода уж, дето от вятъра се движат нагоре... нале :D ... Много убедително беше, чак се просълзих от смях... и ми хареса как са се постарали британските специалисти по комп графика и видеообработка ;) .. още малко и ще ги вземат в Холивуд , като графични специалисти... да правят спец ефектите на филми от типа на Аз сам ли паднах или Русия ми заби един ритник :D

И аз се просълзих да чета, как укронацистите цял Холивуд наели да им правят клипчетата, един не можал да хване тия некадърни актьори, които за 2 секунди не могат да стоят мирно :giggle1: 

преди 15 минути, Moriati написа:

фините вече взеха да се обясняват без да са ги питали, че това че ще са в НАТО не значело че ще заплашват някого.

ми да де той НАТО е за защита, както и за Украйна - но да си в НАТО има и задължениия

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Точно както преработиха уикипедията за ваксината. Пишеше,че след ваксина не можеш да се разболееш от дадената болест, но след КОВИД го преправиха, че можеш да се разболееш но ще го изкараш по-леко!

Ами така е, когато си гледаш уики-то. Ти що не го промениш написаното? Ще видиш септември, като се махне този дето сега ви управлява, какво ще стане с КОВИД - не маска, ами противогаз ще носиш, само сето ще трябва да си го купуваш от мръсния Запад

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Момко, това го пишеше в учебниците по биология много преди появата на интернет и уикипедиа.

преди 1 минута, BANKATA написа:

В Статията има и клипове с местни. Аз не се и съмнявам че си безмълвен след тези факти.

Ахам, наистина оставам безмълвен от такива елементарни опити за фейкометство.... просто се чудя, след сравняване с други видеа от местни и не местни, включая западни, включая и разследването на ООН   с  факти, как може да си толкова тъп че още да вярваш безрезервно на това.... ... Мдаам, да си седераст и сороспия видно не изисква висока мислован дейност , това е ясно отдавна ...:newspaper:

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Ти и Русалка кажете за клипчето от "Господари на ефира". С религиозен плам го пускахте и назидавахте.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

И аз се просълзих да чета, как укронацистите цял Холивуд наели да им правят клипчетата, един не можал да хване тия некадърни актьори, които за 2 секунди не могат да стоят мирно :giggle1: 

Е не е за сефте не се безпокой, и в други точки на света и Укропия  се дънеха по подобен начин, в Сирия например, с някои клипове на белите каски... в Мариупол уж с болницата също, с ракетата в Крематорск също не успяха да убедят и докажат че е руска... на лъжата краката са къси, стара мъдрост, затова .... 

И Холивуд не е безгрешен, само като им погледнеш филмите и ти става ясно.... :newspaper::whist: Особено когато няма време за дълги снимки, и повторения... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.