Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, _sirena_ написа:

Чакай да те питам - Защо не бягат навътре в Украйна , където няма бойни действия ? 

Украйна не е във война и да падат ракети по цялата територия !  

Обясни защо не се местят в собствената си страна , а бягат в чужди държави ?  

Там където няма военни действия хората си живеят нормално живота !  

Каква е логиката да търсиш подслон в чужди държави и далеч от родината си , когато можеш просто да изместиш в собствената си страна по-навътре , в покрайнините и пак да си бежанец , но държавата ти да се погрижи за теб ? 

Логически погледнато , а ко на мен ми разрушат домът тук , аз ще си избера някое планинско място и ще се преместя там и почвам отначало , няма да хукна из Сърбия и Румъния да бягам и да чакам да ме хранят .

Ще си остана в България , на българска земя , може да е във Варна , може да е във Велинград , ама ще остана на българска територия ! 

Те що бягат по другите държави , м ? Обяснение , логика някаква ? 

Оти си пускат апартамента под наем, за 2-3 пъти нормалния наем преди войната и заминават за българия. а ние им даваме пари които са доста добри тука. детските са 35 лева на месец, а на тях по 40 лева на ден.

Отделно държавата щела да плаща зарплатата на наетите бежанци.

А ето Полша - преди и сега

photo_2022-05-09_23-36-21.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ми... Реджепа говори за самолети на парада. Ти му викаш "ето", показваш самолети от репетиция, не от парада. Та, какво му показваше и какво значи "ето" ? Усети се, че лека издънка направи и мина на обидите :giggle1: Айде лека вечер. 

Последно!

Показвам му, че самолетите ги има, а това, че в деня на парада са решили да отменят въздушното шоу, не е било заради липсата на самолети, а поради друга причина!

Толкова ли е сложно, да разбереш елементарни неща?

преди 17 минути, glen написа:

След много разговори за поражението на Русия в Украйна и предполагаема липса на руски бойни способности, Конгресът прие още 40 милиарда долара фонд за оръжия и икономическа подкрепа. Това води до около 53 милиарда долара за Украйна.

Повечето от парите ще отидат за оръжейната индустрия на САЩ, ЦРУ и различни украински олигарси. Едва ли нещо ще получат нуждаещите се.

С този пакет, който вече е предаден, реалността може да се промъкне в американските медии, докладващи по въпроса.

Не един и два репортажа в New York Times изведнъж оплакват огромната земя, която руските войски са завзели в Източна Украйна!

Радвайте се, руснаците ще спечелят по-бързо, а американците ще изгорят с 40 млрд $.

Нали това са ви мокрите сънища.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Последно!

Показвам му, че самолетите ги има, а това, че в деня на парада са решили да отменят въздушното шоу, не е било заради липсата на самолети, а поради друга причина!

Един от самолетите се е развалил и не са имали друг да го заменят.

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Справедливо е, когато престъпленията се наказват. Това, че за Ирак не е имало справедливост, не значи че тази несправедливост ще се поправи, като не се накаже друга несправедливост. Това достатъчно ясно ли е ? 

Именно. Кога да очакваме санкции и срещу САЩ?

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Сега, ще отговориш ли на "възможно най-глупавото сравнение", което си е баш каквото ти твърдиш, само че сме заменили участниците, или ще си извъртиш собствения въпрос за 8-ми път и ще игнорираш моя  ? 

Ако този мой прегазен роднина, преди това осем години е тормозил бъдещият си убиец, изнасилвал е децата му, избивал е роднините му, тогава ДА, съгласен съм човечецът да не влиза в затвора за убийството на моя роднина.

преди 4 минути, symanbg написа:

Оти си пускат апартамента под наем, за 2-3 пъти нормалния наем преди войната и заминават за българия. а ние им даваме пари които са доста добри тука. детските са 35 лева на месец, а на тях по 40 лева на ден.

Отделно държавата щела да плаща зарплатата на наетите бежанци.

А ето Полша - преди и сега

photo_2022-05-09_23-36-21.jpg

Аз чакам да се замислят укропитеците и да ми дадат отговор на въпросите - ясно , точно и конкретно .

Давам им въпрос за Размисъл ! Ако има с какво да го анализират изобщо.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Фейк

И кое е истината бе цацаджиев, навярно според укропските и западни фейкови видеа, храбрите хлопци смело са атакували руснаците, избили 1000 от тях, и завзели успешно острова :whist:

Е да ама не, бити и евани , и тъпорили като теб, както и сороспийски урвички не си признават , даже се кефят на еването май :biggrin:.. като ония щабисти укропски , а и Люсинка Арестовичка ...

току-що, Moriati написа:

И кое е истината бе цацаджиев, навярно според укропските и западни фейкови видеа, храбрите хлопци смело са атакували руснаците, избили 1000 от тях, и завзели успешно острова :whist:

Е да ама не, бити и евани , и тъпорили като теб, както и сороспийски урвички не си признават , даже се кефят на еването май :biggrin:.. като ония щабисти укропски , а и Люсинка Арестовичка ...

сега превземат Севастопол, и нема да му се репчиш на реджепа, той затова е учил :)

преди 8 минути, M.Николов написа:

Пак не си прав!

По-сложно е, отколкото си представяш.

Или директно казано - невъзможно е, мда.

Нимой да надскочи възможностите на софтуера.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Опят, а стига ве, това вече мяза на шизофрения твоето .. Вчера, оня ден, ден преди оня ден и так дале, все разбиват и громят, и все насрани си седят на същите позиции  :D 

преди 12 минути, M.Николов написа:

не е било заради липсата на самолети, а поради друга причина!

Кой го е твърдял това, че да трябва да го показваш ? Единственото твърдение беше, че самолети на парада няма. 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Именно. Кога да очакваме санкции и срещу САЩ?

Писах един мейл на Путин, чакам отговор. 

Цитат

Ако този мой прегазен роднина, преди това осем години е тормозил бъдещият си убиец, изнасилвал е децата му, избивал е роднините му

А ако не е ? :giggle1:

на 10.05.2022 г. в 23:45, ivottoshev написа:

Добре, да речем че си прав и не е провокирана, а заслужава санкции. 

Твойте думи. 24 часа шикалкавене, за да може накрая да се отметнеш от първоначалния си коментар. Тролска му работа. 

преди 2 минути, andiay написа:

Пак не си прав!

По-сложно е, отколкото си представяш.

Или директно казано - невъзможно е, мда.

Нимой да надскочи възможностите на софтуера.

Явно, за това и прекратявам опитите.

Вече кой разбрал - разбрал.

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Все ми тая, как е излязал. Втория опит, ще бъде успешен. Таз територи трябва да се ликвидира и да се разпредели м/у Европа и САЩ

Копърке, спри лепилото, пак почна да беснееш като беззъб  шакал , лаещ от страх и безсилна злоба....

Споко, теб няма да те бие никой... толкова си жалък просто ....:whist:

току-що, M.Николов написа:

Явно, за това и прекратявам опитите.

Вече кой разбрал - разбрал.

То че явно, явно е, ама ни съ отказвай, приемай го от забавната страна.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

така си мислиш, уж и Турция е от добрите - но каза ако се наложе ще се ползват базите на територията и срещу руската инвазия

Чшш, напиканчев, това да не ти го е подшушнал Хулуси Акар случайно ... Явно не си го разбрал добре, разбираемо, не вярвам да разбираш турски, или турската политика и мислене.... 

Отделно че и член 5 на НАТО не знаеш какво точно казва... :newspaper:

преди 5 минути, andiay написа:

То че явно, явно е, ама ни съ отказвай, приемай го от забавната страна.

Трудно ми е да се забавлявам с подобни индивиди.

Немам нерви.:D

преди 1 час, BANKATA написа:

Имало е бе, в Украйна:

Сериозно ли , хахахаххаахахах... Чшш, момо, това видео го въртят вече не знам от колко време, и все се оказва че е нов сбит самолет руски уж :biggrin: 

Мдаам, седераст му кажи и не го обиждай повече, ба си наивниците просто.... Но нормул, толкова си могат центаджиите водещи се на Укро Правд Инфо :D 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Писах един мейл на Путин, чакам отговор. 

Значи пак стигнахме до "правото на по-силния".  На Кравария няма кой да ѝ налага санкции - следователно тя може да прави каквото си иска. Защо тогава се възмущаваш, че по-силната Русия си прави каквото си иска в Украйна?

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Твойте думи. 24 часа шикалкавене, за да може накрая да се отметнеш от първоначалния си коментар. Тролска му работа. 

Сега пък шикалкавене. Къде го видя?!? От кой коментар съм се отметнал?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Значи пак стигнахме до "правото на по-силния".  На Кравария няма кой да ѝ налага санкции - следователно тя може да прави каквото си иска. Защо тогава се възмущаваш, че по-силната Русия си прави каквото си иска в Украйна?

Сега пък шикалкавене. Къде го видя?!? От кой коментар съм се отметнал?

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Ако този мой прегазен роднина, преди това осем години е тормозил бъдещият си убиец, изнасилвал е децата му, избивал е роднините му, тогава ДА, съгласен съм човечецът да не влиза в затвора за убийството на моя роднина.

Добре, да речем че си прав и не е провокирана

Пак ли да цитирам същите коментари ? Не те питам "ако роднината ти еди какво си правил", а че няма провокация. Ей ти го коментара

Добре, да речем че си прав и не е провокирана

преди 38 минути, N1K17Y написа:

Ми... Реджепа говори за самолети на парада. Ти му викаш "ето", показваш самолети от репетиция, не от парада. Та, какво му показваше и какво значи "ето" ? Усети се, че лека издънка направи и мина на обидите :giggle1: Айде лека вечер. 

Тъпичонке, самолети нямаше и изобщо авиация заради климатичните условия....  Що, залипсваха ли ти или какво?

Навярно с това искаш да вмениш или намекнеш  че уж е унищожена или подобно навярно, типично като в укропско нацистките сънища :D 

Споко, руската авиация си е съвсем наред, за разлика от салорейската, и част от нея постоянно си върши успено работата по вкарване на укропитецки одобрители в донбаския чернозем... мхм .... Слава Ухани :whist::newspaper:

преди 11 минути, M.Николов написа:

Трудно ми е да се забавлявам с подобни индивиди.

Немам нерви.:D

Ай ни са прави на Милена Славова сиги.

Като спреш да ги взимаш насюрозно, нема да хабиш нерви, а само ще се забавляваш, мда.

А най-забавното е, че много трудно схващат това, че всъщност им се подиграваш....

преди 24 минути, symanbg написа:

сега превземат Севастопол, и нема да му се репчиш на реджепа, той затова е учил :)

Учил той, гребане с лъжица в паница, и тайния живот на цаците след 2 първака на екс :newspaper:

Толкова неадекватен във военната сфера не бях виждал отдавна, последно в Шумен когато служех :whist:  а и той май повече разбираше де, все пак беше сухопътен, а не каякчийски някакъв си идиот...

преди 12 минути, Moriati написа:

Тъпичонке, самолети нямаше и изобщо авиация заради климатичните условия....  Що, залипсваха ли ти или какво?

Навярно с това искаш да вмениш или намекнеш  че уж е унищожена или подобно навярно, типично като в укропско нацистките сънища :D 

Споко, руската авиация си е съвсем наред, за разлика от салорейската, и част от нея постоянно си върши успено работата по вкарване на укропитецки одобрители в донбаския чернозем... мхм .... Слава Ухани :whist::newspaper:

Ми... нищо не съм намеквал, питах човека какво показва, като вика "Ето". Нещо не ми се виждаш спокоен, щом почна въображаеми аргументи да оборваш. Ще спечелите, няма страшно ;) 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Пак ли да цитирам същите коментари ? Не те питам "ако роднината ти еди какво си правил", а че няма провокация. Ей ти го коментара

Ако обсъждаме неадекватните коментари на даден потребител и аз напиша "Да речем че N1K17Y е неук джендър и за това пише такива коментари", това ще означава ли че N1K17Y наистина е неук джендър?

Какво би означавало словосъчетанието "да речем"  в изречението и защо според теб не бих използвал направо "неук джендър"?

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Ми... нищо не съм намеквал, питах човека какво показва, като вика "Ето". Нещо не ми се виждаш спокоен, щом почна въображаеми аргументи да оборваш. Ще спечелите, няма страшно ;) 

Е то това си го знаем и сами... нещо друго да кажеш...или питаш за авиацията ... че гледам си се превъзбудил ужасно...Надявам се не е от видеото с голите ВСУ-шници бягащи от палатката след удара с ПТУР :newspaper:

:headphones::lighter:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако обсъждаме неадекватните коментари на даден потребител и аз напиша "Да речем че N1K17Y е неук джендър и за това пише такива коментари", това ще означава ли че N1K17Y наистина е неук джендър?

Какво би означавало словосъчетанието "да речем"  в изречението и защо според теб не бих използвал направо "неук джендър"?

:lol6:

на 11.05.2022 г. в 0:15, ivottoshev написа:

И хоп, по тъчааааа :lol6:

Ако това, ако онова, всичко друго освен да отговориш на един прост въпрос, с отговор да/не. Само това ти е в главата. Трол от класа. Споко, аз ти знам отговора, още преди да те питах, господин борец срещу лицемерието. Като почна да шикалкавиш и втория път, стана ми ясно, че и ти си го знаеш. Видя се и, че няма да отговориш изобщо, а ми доскуча, айде лека вечер и успех с лова на лицемери и бягащите по тъча ;) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.