Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, glen написа:

Киев твърди, че може да възстанови своята изтощена, деморализирана, окървавена армия в западната част на страната — или още по-добре, в Полша, членка на НАТО — и да тръгне на изток в голяма вълна от самодоволно възмездие, за да си върне Донбас и Крим .

Начело с Маршал Реджепа и Адмирал Мирча

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Подобно на Германия през 1945 г., Украйна марширува фанатично към своя ужасен Götterdämmerung , оставяйки следа от стъпки в собствената си кръв. А НАТО стои отзад, аплодира го и удължава смъртната агония.

преди 1 минута, glen написа:

Подобно на Германия през 1945 г., Украйна марширува фанатично към своя ужасен Götterdämmerung , оставяйки следа от стъпки в собствената си кръв. А НАТО стои отзад, аплодира го и удължава смъртната агония.

Ама Германия, макар и да загуби войната утрепа 27 милиона раснаци, нали?

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

утрепа 27 милиона раснаци, нали?

И все пак Съветският съюз излезе от тази катаклизмична война по-силен от всякога като суперсила, която уравновесяваше САЩ в следвоенния ред.

преди 1 минута, glen написа:

И все пак Съветският съюз излезе от тази катаклизмична война по-силен от всякога като суперсила, която уравновесяваше САЩ в следвоенния ред.

Все ми тая, как е излязал. Втория опит, ще бъде успешен. Таз територи трябва да се ликвидира и да се разпредели м/у Европа и САЩ

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Все ми тая, как е излязал. Втория опит, ще бъде успешен. Таз територи трябва да се ликвидира и да се разпредели м/у Европа и САЩ

Ми оди се записвай доброволец при укропите като трябва.

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Таз територи трябва да се ликвидира и да се разпредели м/у Европа и САЩ

Денацификацията означава край на мита за Европа. Европа е конструкция. Всъщност това е само крайният западен край на един единствен континент, Евразия!

преди 19 минути, glen написа:

която уравновесяваше САЩ в следвоенния ред.

осъзнаваш ли че говориш в минало свършено време - вече времето на русия свърши

преди 9 минути, glen написа:

Денацификацията означава край на мита за Европа. Европа е конструкция. Всъщност това е само крайният западен край на един единствен континент, Евразия!

Нова география...

преди 11 минути, symanbg написа:

Ми оди се записвай доброволец при укропите като трябва.

ати записа ли се доброволец да се биеш за русия - или и ти си форумна нинджа

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

Абе, шубелията, продъни ни главите с глупостите си. Що не хванеш пътя да покажеш как се трепят руснаци, ами олайваш месечината тук?

преди 2 минути, absurt написа:

Абе, шубелията, продъни ни главите с глупостите си. Що не хванеш пътя да покажеш как се трепят руснаци, ами олайваш месечината тук?

а ти би ли застанала до русия в боя или и теб те е страх че русия е силна само на думи

За САЩ е по-добре да затворят  и да започнат да празнуват моралния, социален и финансов упадък в дупката, която сами са изкопали. Русия трябва да добави допълнителен ден за празнуване, наречен „ние не сме гей като деня на САЩ“.
 САЩ заменят сегашния прессекретар Джен Псаки с ЛГБТК плюс „човек“. Така че този морално разпаднал се човек ще представлява правителството на САЩ.
Говорителят на Пентагона може и да е ЛГБТК, докато се преструва и рони сълзи за войната в Украйна.
След него съвместният началник на американската армия Мили върви зад гърба на президента .

Тогава той започва да говори за либералните си възгледи! Това не е армейски офицер, той звучи като морално разложен политик.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

осъзнаваш ли че говориш в минало свършено време - вече времето на русия свърши

Да ти обяснявам ли, че Русия не е сама, нищо че сега води сама боевете срещу САЩ и ЕС? Че има БРИКС и други съюзи, които са със страни, имащи достатъчен военен потенциал? Да ти припомня ли какво каза Путин още в началото на войната? Всъщност, времето на Русия сега дойде- никой не я бръснеше за нищо последните 30 години. Какво ще стане оттук нататък, не знам, но радостта от кончината й , е доста преждевременна. 

Мен ме притеснява малоумието да притиснеш до стената някой с ядрено оръжие, без да му дадеш друга алтернатива.

преди 2 минути, glen написа:

За САЩ е по-добре да затворят  и да започнат да празнуват моралния, социален и финансов упадък в дупката, която сами са изкопали. Русия трябва да добави допълнителен ден за празнуване, наречен „ние не сме гей като деня на САЩ“.
 САЩ заменят сегашния прессекретар Джен Псаки с ЛГБТК плюс „човек“. Така че този морално разпаднал се човек ще представлява правителството на САЩ.
Говорителят на Пентагона може и да е ЛГБТК, докато се преструва и рони сълзи за войната в Украйна.
След него съвместният началник на американската армия Мили върви зад гърба на президента .

Тогава той започва да говори за либералните си възгледи! Това не е армейски офицер, той звучи като морално разложен политик.

Русия вече е изгубила тази война - ако ще и ядрено оръжие да ползва - НАТО се разширява спешно заради действията на Русия

преди 1 час, miro20 написа:

хехе :) Аз това откога съм го разбрал... Особенно тук е пълно с такива неграмотни по история, хора, които са най вече от червено-социалистическия сектор. :)  

Някои тепърва узнаха и че Русия е бясна на съединението,  не знаеха и се смееха невярващо на думите на Раковски, не знаеха какво е писал Захари Стоянов, вестник Зора в която са отразявани десетки мисли и насоки на българските Възрожденци, и които всички са били против имперска Русия. !

"абсурдната вибраторка" е прекрасен пример за истерична агресивна социалистическа неграмотна  фейкометка :) 

За съветската окупация да не говорим... нещата са мнооого зле.

Хубаво е да го има и що-годе някаква статистика. А проблемът ни почва още от пропагандата учена в училище, която и до ден днешен си стои, а не се изучава цялата история. 

преди 4 минути, absurt написа:

Да ти обяснявам ли, че Русия не е сама,

и кой е с нея, аз виждам че страните около нея искат спешно да влязат в НАТО

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти би ли застанала до русия в боя или и теб те е страх че русия е силна само на думи

До никого няма да застана, защото милион пъти обясних- това е тяхна война, макар и инспирирана от САЩ и ако искаме да се ограничат жертвите и да се постигне някакво съгласие, не трябва да се въоръжава наркоманчето.

преди 1 час, absurt написа:

Ръкаров, що не потърсиш снимки от ВСВ, че да видиш какво са правили фашистите, ами вървиш подире ми да ме олайваш? 

Само ти и Реджепа не сте отишли до Украйна, ама то, щото шубето е голям страх и не е като плещенето. 

Това малко ли ти е ? 

61541455_303.jpg

https://t.me/intelslava/28440
🇺🇦 Украйна допусна мащабен износ на пшеница в чужбина. Въпреки неуспешната сеитбена кампания, Киев масово изнася зърно от Одеска и Николаевска област, за да плати по ленд-лизинг, а също така обвинява Русия в нов Гладомор по пътя.

Камиони, натъпкани с украинско зърно, вече са забелязани да се отправят към молдовското пристанище Гюрдулещ на река Дунав. Сега украинското оперативно командване "ЮГ" нарече всичко това планове за износ на зърно, предвидени от Украйна.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

явно и ти си

Да, разбира се. Страх ме е от това, да ни въвлекат във войната. Само кръгъл идиот не би се страхувал. А, само откровен комплексар би размахвал призиви за унищожение на цял народ, докато се свира зад клавиатурата.

преди 39 минути, absurt написа:

До никого няма да застана, защото милион пъти обясних- това е тяхна война, макар и инспирирана от САЩ и ако искаме да се ограничат жертвите и да се постигне някакво съгласие, не трябва да се въоръжава наркоманчето.

Прекрасна илюстрация  как когато гори в къщата на комшията, такива мижитурки като теб казват - мен не ме засяга.

Така са говорили и тези които са помагали на Хитлер и са били против войната с него . Аз разлика не виждам.

Освен че както споменах, вече има много доказателства че рашисткия режим е много по жесток от немците във ВСВ.

Дали осъзнаваш , че ако не бе американския Ленд Лиз във ВСВ, съветите щяха да загубят войната ?

Ако бяха послушали такива мижитурки като теб " да си траем" , да не помагаме срещу насилника, това не ни засяга...

Цитирал съм тук ТОЧНО такива плакати във САЩ от времето на ВСВ !

И тогава е имало такива настроения  като твоите.

После ги е било срам... а теб кога ? То гьонсурат и комуне срама нямат.. ама все пак ????

пп

намерих тези снимки на протести срещу намесата във войната с Хитлер

Колко познато с вашата сегашна рашистка пропаганда за ненамеса , нали ?

:) 

Виж с какво единодушие са хората срещу рашизма :

Вчера, 10 май, литовският парламент единодушно гласува резолюция, признаваща войната на Кремъл в Украйна за геноцид на украинския народ, а Русия - за страна, подкрепяща и извършваща тероризъм.
128 депутати от Сейма гласуваха "за" приемането на резолюцията, нито един не гласува "против" или "въздържал се".
В приетата от Сейма резолюция се посочва, че руските въоръжени сили и наемници са извършили масови военни престъпления на територията на Украйна, особено в градовете Буча, Ирпин, Мариупол, Бородянка и Хостомел.
Днес Сенатът на Чешката република също призна престъпленията, извършени от руската армия в Украйна, за геноцид на украинския народ. Приетата резолюция съдържа и подкрепа за по-нататъшното предоставяне на оръжия от Чехия на Украйна и подкрепа за получаването на статут на кандидат за членство в ЕС за Украйна. На снимката: превод на украински на резолюцията на чешкия Сенат/ https://twitter.com/YPerebyinis/status/1524396822722224129

преди 33 минути, absurt написа:

А, само откровен комплексар би размахвал призиви за унищожение на цял народ, докато се свира зад клавиатурата.

Че то точно ти правиш това, защитавайки рашистите.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, absurt написа:

Да, разбира се. Страх ме е от това, да ни въвлекат във войната. Само кръгъл идиот не би се страхувал. А, само откровен комплексар би размахвал призиви за унищожение на цял народ, докато се свира зад клавиатурата.

ама разбери ние сме въвлечени щот сме в НАТО - освен това сме неприятелска страна

какво по ясно искаш още

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.