Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Алооо , укропитеците , вижте тази украинска овца какво казва за нас , Българите

Бежанка в България от Украйна: „България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно тъпи и ограничени цигани, които не могат да работят. Ние УКРАИНЦИТЕ дойдохме и започнахме да работим, за тяхната нищета, но тях ги мързи, и за това ни намразиха. Те дори не разбират, че ЕС им дава пари, за да ни приемат. Те са толкова глупави... Всяка държава има своите изроди, но тук те са особено много".

https://www.facebook.com/100078635411730/videos/297946952544717/

Още ли ревете за укрите ?  

Ето тази овца как ви "благодари " за гостоприемството !!!  

"Храни куче да те лае ' !    Били сме мързеливи !!! Тъпи и Цигани !!! Баси Гротеската !!!

Европейските гейове ни давали пари да сме ги приемали и трябва с мед и баница да ги приемаме и да им лижем задниците видите ли ???!!!   Иначе сме много глупави !!!!

И ей такива мърши искат убежище от Българският Народ !!! 

Същият този БЪЛГАРСКИ НАРОД , който ТЪРПИ последиците от решенията на продажните копелета в парламента , които без да зачетат Волята на Народа им дават и убежище и си вкараха автогол в санкции и инфлация , потърпевши , от които са отново същият този БЪЛГАРСКИ НАРОД  , който и преди войната едва свързваше двата края !!! 

И тази митилява овца има наглостта да квалифицира Българският Народ като мързеливи и завистливи , въпреки , че този отруден народ 30 год. е Ограбван , беден и Ощавен от всички продажни пионки , водещи политика към ЗАНУЛЯВАНЕТО МУ !

Същият този Български НАРОД , който Тегли ХОМОТА НА ВСИЧКИТЕ ИМ ВАРВАРСКИ ЗАЕМИ , които Вандалите нагло заграбиха и опропастиха !!! 

Същият този Български Народ , който Драстично намалиха до Изчезващ Вид !!!

Същият Този Български Народ , който държи уморено и изтощено в дланите си Последният Български Дух и Славна История !!!

Ей гадове , затриете ли Българският Род ще ви Закрия планетката !!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Не знам, не съм аз съда. Сега кажи, справедливо ли ще е, аз да не влизам в затвора, ако прегазя твой роднина и ще ме защитаваш ли по форумите, с аргумента, че някой друг се е измъкнал преди това ? 

Съда вече един път е решил че това не е престъпление. Сега кажи справедливо ли ще същият съд да те осъди, ако си прегазил някого?

За едно и също нещо онзи с връзките и парите се е измъкнал, а ти да лежиш?

преди 11 минути, absurt написа:

Да ти обяснявам ли, че Русия не е сама, нищо че сега води сама боевете срещу САЩ и ЕС? Че има БРИКС и други съюзи, които са със страни, имащи достатъчен военен потенциал?

Я да видим ? Сещаш ли се числото 140:5 ?

https://www.svoboda.org/a/druzya-s-kakimi-i-vragov-ne-nuzhno-kto-v-mire-ostalsya-s-putinym/31836348.html

Освен това бъркаш тезикоито не искат да се намесват,  с това дали АКТИВНО биха се били на страната на рашистите.

Освен Беларус , аз не виждам коя друга страна ще се съгласи да помага с войски .

Дай пример ако не съм прав ? :)

Твърде рано ли е да се каже... Украйна санкционира Европа?
Украйна нарича форсмажорни обстоятелства и спира 1/3 от европейския газ!
Точно, това е акт на отчаяние... Украйна изнудва Западна Европа като последна надежда, че НАТО ще се включи в SMO на Русия и ще се опита да ги спаси от руската мечка.

Посланието на Украйна изглежда е, че не могат да позволят на вражеските „приходи“ да преминават безпрепятствено през страната им. Звучи разумно. Ако Европа иска руският газ да преминава през Украйна към Западна Европа, тя ще трябва да се намеси, за да изведе руснаците от страната.

Има малко ирония във всичко това. Продажбите на руски газ за Западна Европа през Украйна продължават да финансират атаката на Русия срещу Украйна. Защо Украйна трябва да плаща за собственото си унищожение? Иронията продължава: Украйна все още зависи от транзитните плащания на руски газ към Европа, за да плати някои от сметките си (може би оръжия). И така, Европа плаща на руснаците, а руснаците плащат на Украйна, за да продължи SMO концерта.

преди 11 часа, dimy написа:

Да, разбира се ... само след 100% денацификация и демилитаризация! Така поне каза другаря Путин. Може да му се вярва.

Явно съм пропуснал. Кога е казвал такова нещо?

преди 10 минути, glen написа:

https://t.me/intelslava/28440
🇺🇦 Украйна допусна мащабен износ на пшеница в чужбина. Въпреки неуспешната сеитбена кампания, Киев масово изнася зърно от Одеска и Николаевска област, за да плати по ленд-лизинг, а също така обвинява Русия в нов Гладомор по пътя.

Камиони, натъпкани с украинско зърно, вече са забелязани да се отправят към молдовското пристанище Гюрдулещ на река Дунав. Сега украинското оперативно командване "ЮГ" нарече всичко това планове за износ на зърно, предвидени от Украйна.

така беше и през 1941, първо хитлер изнесе и после нападна. и сега ще си вземат западната покрайна.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ама разбери ние сме въвлечени щот сме в НАТО - освен това сме неприятелска страна

какво по ясно искаш още

Унгария също е в НАТО, но не е въвлечена. Защото си знае интереса. 

Всъщност, готови ли сте за мобилизация? Доколкото знам, подлежите на такава всички до 55г.

преди 1 минута, absurt написа:

Всъщност, готови ли сте за мобилизация? Доколкото знам, подлежите на такава всички до 55г.

така си мислиш, уж и Турция е от добрите - но каза ако се наложе ще се ползват базите на територията и срещу руската инвазия

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

така си мислиш, уж и Турция е от добрите - но каза ако се наложе ще се ползват базите на територията и срещу руската инвазия

Турция каза, ама им отряза мерака да минат през протока. Пък и тя не е член на ЕС, та не свива уши на никого.

Не разбрах, дали сте готови за мобилизация, всички дето сте толкова войнствени?

Колективният запад доставя боклуци в Украйна!

Сега става по-ясно, че страните от Северноатлантическия алианс използват конфликта в Украйна, за да се отърват от остарелите и изведени от употреба оръжия.

В Украйна се докарват боклуци, а след това руснаците ги унищожават. Това вече е очевидно.

Отвратителното качество на противотанковите ракетни системи Javelin (ПТРК), доставени от Съединените щати, и шведско-британските преносими противотанкови управляеми ракети NLAW.

Турция каза, ама им отряза мерака да минат през протока. Пък и тя не е член на ЕС, та не свива уши на никого.

Аз съм готов - на 54 съм, ама тук не могат да ме мобилизират вече!

преди 12 минути, miro20 написа:

Освен Беларус , аз не виждам коя друга страна ще се съгласи да помага с войски .

По- скоро не. Напоследък и Лукашенко се чуди как да се измъкне. За БРИКС да не говорим, че се правят на невидими. :)

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Аз съм готов - на 54 съм, ама

Ама „разказът“ на САЩ за Русия, която ще бъде завладяна от славните киевски нацисти, се разпада по драматичен начин!

преди 12 минути, absurt написа:

твоята Унгария - поискала ли е официално да напусне НАТО. доколкото знам тя е поискала официално да е в НАТО - целта на НАТО е да пази от тогавашния агресор (русия)

преди 11 минути, Тhе Monstеr написа:

По- скоро не. Напоследък и Лукашенко се чуди как да се измъкне. За БРИКС да не говорим, че се правят на невидими. :)

забележи в последните 5 години китай строи масово ВЕЦ-ове - иска да е по малко зависима от Русия

преди 26 минути, absurt написа:

Да се разпознаваш ?

преди 9 минути, glen написа:

Ама „разказът“ на САЩ за Русия, която ще бъде завладяна от славните киевски нацисти, се разпада по драматичен начин!

Няма такъв разказ. НИкой не се кани да завладява Русия, а само да я изгони от Украйна. Руския ботуш, обратно в кочината.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Руския ботуш, обратно в кочината.

Русия предупреждаваше тези европейски тъпаци за това от години. Че те са обядът на САЩ в последния опит на Америка да удължи собствената си агония от колапс на икономика и нарастващ социален хаос.

И така, ето ви. Русия няма да спаси Европа, но тя със сигурност няма да има нищо против да изкара купища пари от смъртта й и тя вече прави точно това.

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Кога забравиш, какво сам си писал. Газ за работа, че цирка те чака, децата ще питат къде е клоуна. 

Трипио, отиди да ти преинсталират софтуера бе, дори да те бракуват, пак ще е по-добре за теб, отколкото да не осъзнаваш какво ти се говори, мхм.

Не забравям, какво съм писал, нито защо точно така съм го написал.

След "модерно", "акцент", "геноцид", сега и "простотия" ли ще се окаже, че я знаеш само като думичка, но ти се губи смисъла?

преди 10 часа, N1K17Y написа:
  преди 11 часа, andiay написа:

Ако ти си прегазил между две села, някой пиян селяндур, който се връщал през нощта от кръчмата в съседното село, криволичейки по шосето, то да, бих "ревнал" по форумите в твоя защита, ако пияният селяндур е мой роднина, аз не бих "ревял" нито за, нито против теб, но повечето хора биха реагирали емоционално и биха те оплюли и пожелали да лежиш до живот, че си утепал скъпия им роднина.

И нямаше да са прави, защото емоциите и пристрастията им, не им позволява да разберат, че всъщност роднината им е виновен за случилото се.

Ти си удебелил "повечето хора", но понеже ти се губи понятието за акцент, то аз ти го удебелих него, та даже и го подчертах.

Повечето хора, според проф. Христов, са идиоти, а аз всекидневно емпирично установявам, че той е бил не само прав, а дори е доста тактичен.

Ако повечето хора трябваше да решават кой е виновен и кой не, то нямаше да има нужда от адвокати, прокурори и най-вече съдии.

По времето на "комунизЪма" имаше такъв термин - другарски съд, явно това според теб е справедливото.

Що се отнася до "клоун" ето още една думичка, която не разбираш.

Да си клоун не е проста работа, а още по-малко за прости хора, мхм.

Бих се радвал, ако притежавах качествата да работя като клоун, но за съжаление не ги притежавам.

Ти пък съвсем не ги притежаваш, ти си просто една доста осакатена версия на ИИ, при това изкуственото е повече от интелекта.

Ако бях почитател на детски картинки, бих ти отговарял с тях, може и да има шанс да ме разбереш, все пак те за това са за деца, техния интелект все още е в базов стадий и така по-лесно възприемат, но отдавна съм минал стадия да обръщам внимание на детски книжки.

преди 41 минути, absurt написа:

Да не пропускаш и ти, че Унгария е в списъка на неприятелските държави на Русия ? :giggle1:

преди 44 минути, glen написа:

Колективният запад доставя боклуци в Украйна!

Сега става по-ясно, че страните от Северноатлантическия алианс използват конфликта в Украйна, за да се отърват от остарелите и изведени от употреба оръжия.

В Украйна се докарват боклуци, а след това руснаците ги унищожават. Това вече е очевидно.

Отвратителното качество на противотанковите ракетни системи Javelin (ПТРК), доставени от Съединените щати, и шведско-британските преносими противотанкови управляеми ракети NLAW.

Глобалните Чудовища имат сметка от войната !  Иначе как ще им се отдаде възможност да тероризират хората ? 

Фокусът трябва да е зает непрекъснато , за да се изместват основните въпроси !   

Оправданието на всички в момента е - Русия е виновна !!! Тя е звярът - Тя ни разбива икономиката !  Тя ни остави на студ и глад !

Тя е виновна за безработицата и мизерията ! Заради войната ще търпите !  После ще дойдат зимните месеци , тогава хората ще Осъзнаят с пълна сила какво значи продоволствена криза , студ и глад !!!

За да не вземат да излязат разярени на улицата ще дойде НОВ ВИРУС !! Мнооо смъртоносен и коварен !!!

Ще плъзне и ще стане мазало !!!!  Ще започне Истинският Геноцид !!!   Обаче Примитивите това не го виждат !!! 

Те виждат некъв военен конфликт там някъде и друго нямат Интелект да видят !  

Седят си на масата , пийват си ракията и хапват турските домати и изобщо не им дреме за мача Русия - Украйна !  

Те теа и автомобили нямат - не знаят колко са станали горивата ! 

Тока лятото не е неква травмираща сума . Широко им е около врата ! 

След няколко месеца ще ги видя.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Съда вече един път е решил че това не е престъпление. Сега кажи справедливо ли ще същият съд да те осъди, ако си прегазил някого?

За едно и също нещо онзи с връзките и парите се е измъкнал, а ти да лежиш?

Справедливо е. Престъпление > Съд. Айде ти най-после кажи, справедливо ли ще е да ми се размине престъплението, защото на някой друг му се е разминало. Ще ме защитаваш ли по форумите и ще се бориш ли за моята свобода, ако прегазя твой роднина, с аргумента, че на някой друг му се е разминало ? 

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

Аз съм готов - на 54 съм, ама тук не могат да ме мобилизират вече!

Я, кой па се показал...

1612353919_1.jpg

Как е, ша има ли Жони, или няма да има?

Напрао Хамлетовски въпрос, мхм.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Да не пропускаш и ти, че Унгария е в списъка на неприятелските държави на Русия ? :giggle1:

Нищо не пропускам, а ти освен да слагаш малоумно кикотещи се емотикони, друго не можеш. Унгария декларира, че няма да спре търговията с Русия и няма на своя територия да извършва гонения на руски граждани. 

Нищо не пропускам, а ти освен да слагаш малоумно кикотещи се емотикони, друго не можеш. Унгария декларира, че няма да спре търговията с Русия и няма на своя територия да извършва гонения на руски граждани. 

Това го каза техния Орбан, а не Унгария! А този Орбан, все пак е някакъв човек, който може да изчезне, при постоянно непослушание

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.