Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Коментираш неща, които са ти безкрайно чужди. И бизнеса, и армията, и спорта. Нито си бизнесмен, нито си била в някаква армия, а спорта дори ти е скучно и противно за гледане нещо, камо ли за практикуване. Ще те светна нещо- в която и да е сфера (не само в спорта), ако искаш да си на върха, е необходим много къртовски труд и лишения. А не пенсионерски крясъци във фейса или във форума и мощно плюене по хора, които за половината на твоите години, са постигнали 100 пъти повече от теб. И то в чужда страна, без връзките на чича си. А дори и с някакви връзки да е било, те няма как да са чак толкова дебели там.

Та... с две думи, всичката повърня дето хвърли върху мен в този пост, се отнася изцяло за теб самата.

Казах ти вече, че опитите ти да се намърдаш в личното пространство, няма да се получат. Независимо какви отровни храчки ще ми отправиш.

Да, невчесани мисли за кой ли път. Ако успееш да дойдеш на себе си, прочети отново поста си и какво съм отговорила. Току- виж, си вденал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, ivottoshev написа:

В Югославия Нато приключи десетгодишна война, спомагайки да се пръкне Косово

В Украйна Русия ще приключи осем годишна война, спомагайки да се пръкнат ДНР и ЛНР

Каква е разликата?

Косово от много години има етнически конфликт и борба за независимост. Има и преки нарушения на човешките права от страна на Сърбия.

ЛДНР никога не са искали независимост, никога не са имали етнически или религиозни проблеми ПРЕДИ Путлер да вкара войски там.

И да си измисли украински терор над рускоезични в стил фейкове за "разпънати момченца на площади" и т.н.

Дори след вкарването на войски там и СЛЕД като започна да цепи територии / цитирал съм 1001 пъти клипове на маскриани уроди с георгиевски лентички как превземат градче след грдче/  терористите НЕ МОГАТ да намерят подкрепа сред местните, и всеизвестния министър на терористие Игор Гиркин сам признава че НЕ МОЖЕ да намери доброволци които да  попълнят рашистктие му войски .

Всички военни и административни структури в ЛДНР са назначавани ПРЯКО от Москва. И това на децата е очевидно .

Затова винаги ми е било много смешно когато кажат - властите от ЛДНР поискали от Путин признание и присъединяване  :) :)

Ехо... Просто Москва поръчва на назначените си марионетки там в момента в който те изберат да пуснат уж декларации за каквото от Москва си решат.

Не  измислените републики МОЛЯТ каквото и да е от "матушката" , а "матушката" им спуска какво да правят.

Същата смехория сега е и с Южна Осетия и Абхазия :)  Дето щели да назначат референдум за присъединяване към РФ.

:) :)

Не другари, просто Москва НАРЕЖДА на назначените от тях власти, да направят въпросните "симулирани" уж демократични постъпки :) 

Даже се чудя защо се забавиха толкова много години .

Единствената неизвестна за мен е... пропутинската политиката и властт /за съжаление/  в Грузия.  Която доста меко взе да шикалкави

Но това  е друга тгема.

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

същите като твоята пропагандни линкове - и защо всички които разправяте че Русия е велика - бягате дълбоко на запад, но не и в посока на Русия:whist:

Ахам, ала бала ала бала, я дай пример за мой фейков източник ... и защо според теб е фейков...

Ама само да не е пак за Финландия дето била имала достатъчно свой ток че и отгоре да изнася, и дърва че да произвежда хартия, понеже садяла постоянно нови такива :whist: ... фейкометецо смешен...

преди 1 минута, absurt написа:

Да, невчесани мисли за кой ли път. Ако успееш да дойдеш на себе си, прочети отново поста си и какво съм отговорила. Току- виж, си вденал.

Цяла кофа лични нападки, към човек който не познаваш дори задочно. Няма кой знае какво осмисляне, да ти кажа. Да не говорим че веднага налапа кукичката "няма да имат нужда от армия", което е доста различно "няма да имат армия". Ма то е така, като объркаш състава на отровите и се получава въпросното повръщано.

преди 39 минути, BANKATA написа:

Хайде превеждай.

Аз ли да превеждам? Ти нали си седераст и сороспия, дето чете в оригинал няколко езика, сам не можеш ли?  

Мдаам, а иначе много знаем, следим всичко, най верните източници и сие... мдааам... подобно на копърката дето била в ФАЩ и дори научила 5 думи на английски :newspaper: :whist:

Не вярвам че във финландия цената на тока е скочила 3 пъти, няма го на картинката на овчето.

Кога почва режима на тока там?

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Разликата е в това, че НАТО искаше да "да се пръкне Косово" А НАТО не иска да се пръкнат ДНР и ЛНР! Просто е!

Ама аз това го знам.

Кажи го на Лоботомиро20 и BANKATA, та да се засрамят, че дори и ти - не особено умният представител на софийското бакшишко племе си успял да прозреш истината, за разлика от тях, които се имат за високоЕнтелЕгенни, пък в главите им само бръмбари и опорки.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Не вярвам че във финландия цената на тока е скочила 3 пъти, няма го на картинката на овчето.

на тяхната борса стана, повече подробности тук:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ама аз това го знам.

Кажи го на Лоботомиро20 и BANKATA, та да се засрамят, че дори и ти - не особено умният представител на софийското бакшишко племе си успял да прозреш истината, за разлика от тях, които се имат за високоЕнтелЕгенни, пък в главите им само бръмбари и опорки.

Нямат срамни жлези, оперирани са от Сорос. Затова не могат да се засрамят.

преди 15 минути, miro20 написа:

Ти можеш да гледаш руска телевизия. И аз мога. Защото сме в демокрация.

Добрата демокрация забрани руските телевизии. Ти що нарушаваш разпоредбите на хора в които се кълнеш?

По моите въпроси нещо? Кой е стрелял по деца от 2014г. насам?

преди 16 минути, NewRedDragon написа:

Разликата е в това, че НАТО искаше да "да се пръкне Косово" А НАТО не иска да се пръкнат ДНР и ЛНР! Просто е! Трябва да се съобразявате!

Право куме в очи дет се вика, за т'ва евала гущере, но руският отговор е едно звучно Nah сега Вие се съобразявайте. 🙂

преди 32 минути, N1K17Y написа:

Е, поне един да има да дава някакви източници, благодаря. За съжаление, все пак вътре не пише, че не могат да участват в съюзи, а рестрикции колко голяма може да е финландската армия в конкретни числа. Та ? 

Сигурна ли си? Ти отвори ли линка и документа целия, или се базираш само на страницата която ти плеснах за да ти покажа колко си лъжлива  сороспийка?

Мдаам, аз и друго не очаквах, докато не им набиеш на сороспиите салорейхаджии всяка страница че и буква м/у очите, те ще продължават да твърдят че не е истина... а сами да отворят и прочетата не искат...:newspaper:

П.С На същата страница пише какви са рестрикциите за численост мименце русо , да четеш ли даже не можеш, или викаш си колкото "умна" толкова и кьорава по природа ... пфффф

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Цяла кофа лични нападки, към човек който не познаваш дори задочно. Няма кой знае какво осмисляне, да ти кажа. Да не говорим че веднага налапа кукичката "няма да имат нужда от армия", което е доста различно "няма да имат армия". Ма то е така, като объркаш състава на отровите и се получава въпросното повръщано.

Я, Радулчо се засегнА, ти да видиш! Ако те взимах насериозно, щях да ти извадя постовете, в които изсипваш отгоре ми не само нападки, но и гадории. Само че, не ме вълнуваш, душко. Отговарям ти на постовете, колкото се може по- семпло, дано вденеш. Не се получава, а дали е заради прословуутите отрови, които ми приписваш, ти си знаеш.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Не почва. Финландия никога не е управлявана от мутра- путинист и си има "план Б" с разните му там доставчици...

преди 5 минути, Moriati написа:

Сигурна ли си? Ти отвори ли линка и документа целия, или се базираш само на страницата която ти плеснах за да ти покажа колко си лъжлива  сороспийка?

Мдаам, аз и друго не очаквах, докато не им набиеш на сороспиите салорейхаджии всяка страница че и буква м/у очите, те ще продължават да твърдят че не е истина... а сами да отворят и прочетата не искат...:newspaper:

П.С На същата страница пише какви са рестрикциите за численост мименце русо , да четеш ли даже не можеш, или викаш си колкото "умна" толкова и кьорава по природа ... пфффф

Евала, досега не бях срещал някой да ме обвинява, че съм лъжец, защото съм прочел "само" това, което той ми цитирал :wors: 

И ми писал "п.с."  за да каже абсолютно същото, което аз съм му отговорил :wors: 
Сам да си опровергаеш твърдението, безценно. 

преди 36 минути, absurt написа:

Имаме две идентични ситуации- Сърбия и Украйна, в които искат автономия големи групи хора. За Сърбия, може, нищо че не си бил съгласен, ама за Украйна- не. 

Пак ще ти навра , защото повтаряте като папагали очевидни лъжи  без да мислите нито да четете отговорени 1001 път неща.

- Косово и руската инвазия нямат абсолютно нищо общо .

Исторически не е имало абсолютно никакви МНОГОГОДИШНИ проблеми между украинци и руснаци , каквито обаче имаше в Косово .

Никога не е имало геноцид и военни действия от Украйна , каквито имаше от страна на Милошевич.

Никога международната общност не е констарирала нарушения на руски права в  Украйна, както в Косово.

Никога не е имало многогодишни искания  и народни  демонстрации за отделяне на Крим или части от Донбас преди 2014 г.

Никой никога не е искал автономия като държава за Крим. След анексията от рашистите, Крим ЗАГУБИ своята автономия, като бе принизен до субект към ростовска област, БЕЗ никаква самаостоятелност или автономия, каквато имаше в състава на Украйна. Всички малцинства в Крим имаха далеч повече свободи под 'украинската бандеровска хунтаджийска власт"  :) отколкото сега.

Сега няма опозиция, местните са репресирани и унижавани. Няма регионални организации, регионални медии, различни от рашистките. Всичко е тотална цензура и мачкане.Да говорим за "автономия " и права на малцинствата в момента в Крим е... смешно .

проксинедоносчетата ЛДНР в Донбас също никога не са искали автономия.  НИКОГА.

Опитаха  по дирижиран пак от рашистите, сценарий, още 2014 г, след анексията на КРим , и след вкарването на войски в Донбас, да проведат референдум.

Не знам защо всеки път забравяте.  в ДНР ИМАШЕ референдум за присъеднияване към РФ. Още 2014 г.

По същия сценарий както в Крим . Но понеже нещата не тръгнаха по планирания сценарий, вероятно Путлер очакваше ЦЯЛАТА донецка и луганска области да се отделят, обаче превзетата от рашистите земи и градчета бе прекалено малко , не цялата Донецка област, и Путлер реши да не уважи този референдум.

Прекалено малък "залък" . А и не се осъществи сухопътната връзка към Крим .

Затова 8 години въпреки референдума на терористите, ЛДНР НЕ бяха признати и не бяха присъединени както Крим .

Всеки път ще ви припомням тези ФАКТИ , когато прекалите с фантасмагориите си :hush:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Добрата демокрация забрани руските телевизии. Ти що нарушаваш разпоредбите на хора в които се кълнеш?

По моите въпроси нещо? Кой е стрелял по деца от 2014г. насам?

Отговорено ти е тролчо :) 

преди 10 минути, Moriati написа:

Аз ли да превеждам? Ти нали си седераст и сороспия, дето чете в оригинал няколко езика, сам не можеш ли?  

Мдаам, а иначе много знаем, следим всичко, най верните източници и сие... мдааам... подобно на копърката дето била в ФАЩ и дори научила 5 думи на английски :newspaper: :whist:

Няма нищо срамно да си признаете че сте сгрешили.

преди 2 минути, absurt написа:

Я, Радулчо се засегнА, ти да видиш! Ако те взимах насериозно, щях да ти извадя постовете, в които изсипваш отгоре ми не само нападки, но и гадории. Само че, не ме вълнуваш, душко. Отговарям ти на постовете, колкото се може по- семпло, дано вденеш. Не се получава, а дали е заради прословуутите отрови, които ми приписваш, ти си знаеш.

Че си злобна бабка ли? Това не са нападки и гадории, а констатации. :)

п.п. Не съм се засегнал. Ако бях, нямаше да ти отговоря. Юзърите, които наистина са ми досадни с булшита си, са блокирани. Той е само един всъщност и ако иска може да си го брои това за своя победа. Не ме бърка.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Ама аз това го знам.

Чети преди да говориш глупости

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Бях цитирал че Финландия внася някакви си 10% от потреблението си на ток от РФ.

Какъв режим на тока ??? :giggle1:

преди 20 минути, miro20 написа:

ЛДНР никога не са искали независимост, никога не са имали етнически или религиозни проблеми ПРЕДИ Путлер да вкара войски там.

Не "преди Путлер да вкара войски там", а "преди Кравария да спретне цветна революция в Киев". 

преди 1 час, BANKATA написа:

Ето т го на български че тези от уикипедиа не ги признавате:

това не е буча

това е в перник 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.