Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Предполагам, хигиената сега е в пъти по-добра от соца.

Предполагаш? Нали уж затова не се разваляли продуктите толкова бързо? Взе да обръщаш гъзицата вече... Има напредък.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, communismatic написа:

Ай ся си задай въпроса, що ще му отнемат правата, че и ДО ЖИВОТ

Отговорил съм на този въпрос

"рецидив в употребата на забранени вещества, в подготовката и тренировъчния процес"

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Отговорил съм на този въпрос

"рецидив в употребата на забранени вещества, в подготовката и тренировъчния процес"

Аха. ОК... 😆

преди 2 минути, parmobil написа:

Запалянко! В коя? Не си правя труд да следя "неудобните" ти въпроси, защото те са навсякъде. А ти още не си ми отговорил за цветущото състояния на РФ, в която имаш 200 познати. За разговорите между Мишустин и главата на "Ростех" и дума не отрони. Но на теб приятели от Простоквашино са ти казали истината, нали?

Запалянко!

Костовиста освен, че не е разбрал, в коя тема сме коментирали Иван Абаджиев... и то при положение, че той самият тръгна да го коментира... Реши и леееееееееекинко, да поизмести темата. 😆😆😆

Тоя форум е същинско ДЪНО! ДЪНО!

преди 3 минути, communismatic написа:

Именно, същият, да. Ай ся си задай въпроса, що ще му отнемат правата, че и ДО ЖИВОТ? Опитай се малко, да поразсъждаваш. Ако изобщо е възможно... До момента не си го доказал, пък знае ли човек. Да бъдем малко оптимисти.

Ето ги въпросите към костовиста, оня дето даже не е разбрал, в коя тема го е коментирал. Ако може - отговори ти. Тъкмо да се хиля. Той явно не иска да отговори, щото не смее. Опитай се ти.

Че ти знаеш ли ние колко филми сме правили за Абаджиев? Но що не ми показваш как руснаците или ГДР са се поучили от неговата методика?

току-що, parmobil написа:

Че ти знаеш ли ние колко филми сме правили за Абаджиев?

Това аргумент ли е? 😆

току-що, parmobil написа:

Но що не ми показваш как руснаците или ГДР са се поучили от неговата методика?

Знам как преди Сеул '88 руснаците идват, да договаряме медалите, че ще ядат папарлянгата от него. Това знам...

Ти има ли тема, по която да си компетентен? Поне една?

Предполагам, хигиената сега е в пъти по-добра от соца.
Да предположим ли, че предполагаш на какво се дължат парцалите в бирата? Защото докато предполагаш като причина лоша хигиена си много далеч от истината....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, В. Велев написа:

Велико кино беше!

👍
В него гледах Кобра, Банда BMX и разбира се, най-голямото кино събитие в онези времена - Star Wars IV: A new hope

image.png

преди 4 минути, communismatic написа:

Предполагаш? Нали уж затова не се разваляли продуктите толкова бързо? Взе да обръщаш гъзицата вече... Има напредък.

Ама ти нямаш напредък.

И питай баща си дали хигиената е само миене на ръце.

току-що, BANKATA написа:

Ама ти нямаш напредък.

И питай баща си дали хигиената е само миене на ръце.

Не "миене на ръце" беше образно казано. Пак не си в час, както обикновено... Само ми е чудно, що почна, да обръщаш гъзицата? Нали уж хигиената вече е на ниво, та заради това и прясното мляко издържа толкова дълго време? Що така взе да си мениш мнението рязко? Странна работа, наистина.

преди 4 минути, communismatic написа:

Аха. ОК... 😆

Костовиста освен, че не е разбрал, в коя тема сме коментирали Иван Абаджиев... и то при положение, че той самият тръгна да го коментира... Реши и леееееееееекинко, да поизмести темата. 😆😆😆

Тоя форум е същинско ДЪНО! ДЪНО!

Ти набута Абаджиев тук!!! Кой измести темата, Смехурко? 

Колко още ще се оправдаваш с другите?

Запалянко си!

преди 5 минути, communismatic написа:

Това аргумент ли е? 😆

А какъв аргумент е, че щатите направили три филма, фенбойче?

преди 2 минути, parmobil написа:

Колко още ще се оправдаваш с другите?

С кое да се оправдавам, ве, смешник? Зададох ти три въпроса, на които от една седмица не смееш, да отговориш понеже пак се набута да спориш по теми, по които нищо не разбираш. Кво да се оправдавам? Тоя дето трябва да се оправдава си единствено ти, а не аз. Аз с кое да се оправдавам? Говоря за неща, които просто са ми супер ясни. Ти си тоя, дето бяга от неудобните въпроси. И лъже като циганин, на всичкото отгоре. Абсолютно доказано си и лъжец. И не само аз го видях това, видяха го и други.

преди 3 минути, parmobil написа:

А какъв аргумент е, че щатите направили три филма, фенбойче?

Т.е. според теб е същото като ние да направим филм за наша легенда и друга държава, която е велика сила (една от трите), която да направи три филма за наша легенда? СЕРИОЗНО!? 😆😆😆😆😆😆

преди 7 минути, maxthon написа:

Да предположим ли, че предполагаш на какво се дължат парцалите в бирата? Защото докато предполагаш като причина лоша хигиена си много далеч от истината....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

И каква е причината?

преди 6 минути, communismatic написа:

Знам как преди Сеул '88 руснаците идват, да договаряме медалите, че ще ядат папарлянгата от него. Това знам...

Значи нищо  е знаеш. Фактите: С диуретик са хванати Гръблев и Генчев.. Целия отбор е премахнат. Точка! Допинг! А т.нар. методика.....яйде сега - той рабираш ли /фармацефта/, открил за САЩ двуразовата тренировка?

ПС: Имате в момента един уникален талант в щангите, ама, ако не му платите скоро - Катар чака с няколко чувал $

току-що, BANKATA написа:

И каква е причината?

Последният път писа, че бирата съдържала алкохол и затова не се разваляла. Беше добро попадение, наистина... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Не "миене на ръце" беше образно казано. Пак не си в час, както обикновено... Само ми е чудно, що почна, да обръщаш гъзицата? Нали уж хигиената вече е на ниво, та заради това и прясното мляко издържа толкова дълго време? Що така взе да си мениш мнението рязко? Странна работа, наистина.

Това казвам, че е на ниво.

току-що, teo-glavata написа:

Значи нищо  е знаеш. Фактите: С диуретик са хванати Гръблев и Генчев.. Целия отбор е премахнат. Точка! Допинг! А т.нар. методика.....яйде сега - той рабираш ли /фармацефта/, открил за САЩ двуразовата тренировка?

Уоооу! Тео много ги разбира нещата, ве! 😆😆😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Последният път писа, че бирата съдържала алкохол и затова не се разваляла. Беше добро попадение, наистина... 😆

Ми да. Ако бирата е истинска алкохола трябва да спре продължаваща ферментация.

преди 10 минути, communismatic написа:

Това аргумент ли е? 😆

Ти има ли тема, по която да си компетентен? Поне една?

И как знаеш? Тогава си бил блясък в очите на татко. Но са ти разказали важни хора, които са познавали таксиметров шофьор, който е возил брата на готвача на масажиста на националният отбор? Ти и глупости за изказване на Курдов и шофьорските умения на Аспарухов написа, запалянко.

Запалянко си.

преди 7 минути, teo-glavata написа:

ПС: Имате в момента един уникален талант в щангите, ама, ако не му платите скоро - Катар чака с няколко чувал $

Кои ние? Ти не си ли българин или се отказа от всичко българското и родно?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ако бирата е истинска алкохола трябва да спре продължаваща ферментация.

T.e. всяка истинска бира има срок на годност - вечност, така ли да разбирам? 😆

преди 1 минута, parmobil написа:

И как знаеш?

Извинявай, тая година ще получа ли конкретни отговори на трите зададени въпроса? Да или не? Ако кажеш "не", поне си признай, че си жалък лаладжия... не е изненада, то всички го разбрахме до момента.

преди 1 минута, parmobil написа:

Ти и глупости за изказване на Курдов и шофьорските умения на Аспарухов написа, запалянко.

Колко спирачен път има на Витиня... костовисте?

преди 7 минути, communismatic написа:

Уоооу! Тео много ги разбира нещата, ве! 😆😆😆

Ами така е! Разбирам ги. Все пак, по това време вече работех и живеех в нормална Държава.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Той, тоя... по-добре да не е българин, завалията... Такива умни българи... по-добре не. 😆

току-що, teo-glavata написа:

Ами така е! Разбирам ги. Все пак, по това време вече работех и живеех в нормална Държава.

Аха. Имаш ли представа... как при положение, че всички зобят, хващат само двама от националите, а Гидиков, Маринов, Топуров, Върбанов и останалите не ги хващат, че даже взимат и медали? Какво ли е обяснението? Странна работа... 😆

преди 1 минута, В. Велев написа:

Отдавна съм се отказал. Живея в бг, имам бг документи /вършат работа понякога/

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Отдавна съм се отказал. Живея в бг, имам бг документи /вършат работа понякога/

Каква е причината да се откажеш, ако не е тайна? Все пак това не е лесно да се откажеш от Род и Родина. Все едно се отказваш от всичките ти близки, майка, баща...

преди 2 минути, communismatic написа:

Той, тоя... по-добре да не е българин, завалията... Такива умни българи... по-добре не. 😆

Аха. Имаш ли представа... как при положение, че всички зобят, хващат само двама от националите, а Гидиков, Маринов, Топуров, Върбанов и останалите не ги хващат, че даже взимат и медали? Какво ли е обяснението? Странна работа... 😆

Какво странно има? От колко години вече, заради същите провинения, няма расснаци в Световния спорт. Дори в суперкомерса? Да, състезават се, но без Флаг, без Химн и т.н

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.