Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

.Задай пак 20 пъти малоумни въпроси.

По принцип ти си този който 20 пъти задава малоумни въпроси.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, "Саша" написа:

По принцип ти си този който 20 пъти задава малоумни въпроси.

Кво стана с облога? Нещо бягаш по тъча ми се струва?

преди 2 минути, communismatic написа:

Колко пари слагаме? Нещо май не прочете написаното? Имаш ли пари изобщо? Нали си ТИР-аджия?

Ти май не можеш да четеш. 

преди 13 минути, "Саша" написа:

Условието е ясно, губиш спора и се разкарваш от форума завинаги.

Приемаш ли облога?

преди 1 минута, "Саша" написа:

Приемаш ли облога?

Ъ... извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Условието не го създаваш само ти, казвай колко пари слагаме? Или слагаш пари, или ми се махай от главата. Последен шанс ти давам... Докажи поне веднъж, че не си ТИР-аджия, а имаш някаква свястна професия, изискваща акъл.

преди 7 минути, communismatic написа:

Не съм твърдял, че няма пристанище на загуба, а че това пристанище КОНКРЕТНО не е било на загуба. За 250-ти път ти го пиша. Това беше от темата за Гърция и как ЕС ги "спасила". Поредният път, в който дори не си разбрал, какво съм написал. Задай пак 20 пъти малоумни въпроси.

Колко пари слагаме? Нещо май не прочете написаното? Имаш ли пари изобщо? Нали си ТИР-аджия?

Написах, бе, пич. Написах. Даже по-горе ти написах. Ти какво разбираш от руска икономика, при положение, че дори не си наясно с цените в Русия? Конкретно?

Щом казваш.

И нагледно ти показах с линк как наистина са били на загуба.

Ъ... извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Условието не го създаваш само ти, казвай колко пари слагаме? Или слагаш пари, или ми се махай от главата. Последен шанс ти давам... Докажи поне веднъж, че не си ТИР-аджия, а имаш някаква свястна професия, изискваща акъл.

10 000 евро?

Внасяме по 10 000 евро в сметка, подписваме при Нотариус документ и който спечели, взима парите?

преди 4 минути, BANKATA написа:

И нагледно ти показах с линк как наистина са били на загуба.

Не си ми показал нищо, мойто момче. За разлика от теб, аз знам какво пиша... COSCO са собственици на пристанището в Пирея още преди кризата в Гърция. Нещо, което ти не знаеше. А как ЕС ги е "спасил", мисля, че вече уточнихме. Не са били "губещи" всеки случай. Пирея е най-голямото пасажерско пристанище в Европа, или поне едно от най-големите. Как е било "губещо" само ти си знаеш.

преди 2 минути, "Саша" написа:

10 000 евро?

Внасяме по 10 000 евро в сметка, подписваме при Нотариус документ и който спечели, взима парите?

Давай, айде... Къде се уговаряме?

току-що, "Саша" написа:

Утре сутринта в 9.00 часа в КАВВО.

Утре сутринта в КАВВО? Не, утре сутринта пред Русенският университет... Няма да бия сума ти километри път за някой, който дори няма и да дойде. Ако си навит, давам ти телефонния си номер и веднага отиваме при нотариус. Идваш в Русе, това е уговорката. Ама ти няма да дойдеш, най-малкото щото нямаш толкова пари.

преди 7 минути, communismatic написа:

Не си ми показал нищо, мойто момче. За разлика от теб, аз знам какво пиша... COSCO са собственици на пристанището в Пирея още преди кризата в Гърция. Нещо, което ти не знаеше. А как ЕС ги е "спасил", мисля, че вече уточнихме. Не са били "губещи" всеки случай.

Я помисли хубаво. Ако има с какво разбира се

преди 2 минути, BANKATA написа:

Я помисли хубаво. Ако има с какво разбира се

Да помисля какво? Как според теб най-голямото пасажерско пристанище в Европа ще бъде "губещо"? Дай ми доказателства? Щото аз нищо не откривам, в интерес на истината...

Цитат

Пирея е главното пристанище на Атина и порта към островите в Егейско море. То е най-голямото пристанище в Гърция и най-натовареното в Европа, като годишно се обслужват около 20 милиона пътници. Ежедневно от пристанище Пирея се осъществяват плавания с ферибот до Сароническите острови, Цикладите, Крит, Додеканезите и островите в Северно Егейско море.

преди 2 минути, communismatic написа:

Да помисля какво? Как според теб най-голямото пасажерско пристанище в Европа ще бъде "губещо"? Дай ми доказателства? Щото аз нищо не откривам, в интерес на истината...

И? Не може да е било на загуба ли?

ПП: Наистина няма с какво!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не може да е било на загуба ли?

Ти можеш ли да четеш? Дай ми доказателства, че е била губеща! Ти твърдиш, че е била такава, следователно трябва и да го докажеш. Кое не разбра!? Аз ти казвам, че разсъждавам чисто логически... абсурдно е това твърдение, защото както сам виждаш... това е най-голямото пасажерско пристанище на континента. Как ще е било губещо!?

Ти можеш ли да четеш? Дай ми доказателства, че е била губеща! Ти твърдиш, че е била такава, следователно трябва и да го докажеш. Кое не разбра!? Аз ти казвам, че разсъждавам чисто логически... абсурдно е това твърдение, защото както сам виждаш... това е най-голямото пасажерско пристанище на континента. Как ще е било губещо!?
Спокойно и там е лоша хигиената и затова са на загуба....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 10 минути, communismatic написа:

Пак ли?

Вие с Бъди се научете да помните или да ползвате търсачката във форума.

Оф... Или ми отговаряй на въпроса или ми се махай от главата. Направо ми писнахте... Баси хлапетата. Имам чувството, че си пиша постоянно с 13 годишни.

Пак ли?
Вие с Бъди се научете да помните или да ползвате търсачката във форума.
Финансов отчет ли си дал? Вероятно и тези в Гърция са публична информация.

П.С. А какво стана с пивоварната хигиена и в какво се състои липсата и?

преди 1 минута, maxthon написа:

Финансов отчет ли си дал? Вероятно и тези в Гърция са публична информация.

П.С. А какво стана с пивоварната хигиена и в какво се състои липсата и?

Този на теб да ти обясни, има роднини в бизнеса.

току-що, BANKATA написа:

Имам, да. Не случайно ти писах над 200 пъти, че пишеш страшни глупости по темата.

преди 3 минути, communismatic написа:

Оф... Или ми отговаряй на въпроса или ми се махай от главата. Направо ми писнахте... Баси хлапетата. Имам чувството, че си пиша постоянно с 13 годишни.

Леко да не си докараш аневризма и на без това крвщехкият ти акъл.

току-що, communismatic написа:

Имам, да. Не случайно ти писах над 200 пъти, че пишеш страшни глупости по темата.

Питали ги. Май не щом само миенето на ръцете знаете 

Ама ти твърдиш, че бирата е на парцали от лоша хигиена. Та би ли обяснил какво е естеството на тази лоша хигиена?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Питали ги. Май не щом само миенето на ръцете знаете 

Питал съм ги, да. Не е и заради лошата хигиена. Между другото, не знам, що така ми подминаваш примера с Александър Крайчев, дето става богаташ в САЩ продавайки на янките соц бира... Оная... с парцалите, дето била от лошата хигиена.

току-що, maxthon написа:

Ама ти твърдиш, че бирата е на парцали от лоша хигиена. Та би ли обяснил какво е естеството на тази лоша хигиена?

Като се "изсе**ш" в маята (дрождите) ще пиеш "ак**а" с бирата.

Сма нали си Бъди едвали и това ще разбереш.

Питал съм ги, да. Не е и заради лошата хигиена. Между другото, не знам, що така ми подминаваш примера с Александър Крайчев, дето става богаташ в САЩ продавайки на янките соц бира... Оная... с парцалите, дето била от лошата хигиена.

По соца имаше навик качествените неща да не са за българите. Каква бира са пращали в САЩ нямам идея. Мога да комемтирам тази тук.

Като се "изсе**ш" в маята (дрождите) ще пиеш "ак**а" с бирата.
Сма нали си Бъди едвали и това ще разбереш.
Продължавай и малко по-подробно ако може... Може да преминеш и през всички процеси от амилазата до опаковането.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.