Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Aха. България решава в световен план кои лекарства да са разрешени и кои - не. ОК, разбрах... 😆

Не бе Калитко. Правиш анаболи които в момента ги няма в списъка със сответните такива.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 час, BANKATA написа:

И каква е причината?

E нали това търсим каква е причината? И ако е както казваш ти лоша хигиена следва да разясниш с подробности в какво се състои тази лоша хигиена.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Не бе Калитко. Правиш анаболи които в момента ги няма в списъка със сответните такива.

Да, де. То, точно това се и подразбира под поста ми. Пак трябва да ти се дообяснява. Брееей... България била голяма работа в производството на лекарства. Направо правили зоб, дето да не го хващат ченгетата. Ебаси мамата!

преди 4 часа, В. Велев написа:
Кино Комсомол!— Пловдив.
499487385_1698437914376040_8845747652795

497878630_1698437954376036_1739847706223

Велико кино беше!
Дразнехме касиерката като и казвахме "2 билета за балкона", защото нямаше балкон.
Освен това веднъж едвам успяхме няколко приятели да купим билет но най-вляво на първия ред. Гледахме "Един малък град в Тексас". Ама толкова близо беше екрана, а буквите бяха колкото автомобил и аз четях началото а последния в дясно довършваше изречението :)

а сега в двумилионна софия има едно две кина ...

:brickwall:

преди 12 минути, communismatic написа:

Aха. България решава в световен план кои лекарства да са разрешени и кои - не. ОК, разбрах... 😆

Не решава, а изпреварва! Не ти харесва, знам, но това е положението с методиката на Абаджиев.

Дай сега да говорим как беше по соца, за който ти знаеш само по приказки!

България изпреварва всички велики сили по това кои лекарства, да се разрешат и кои да се забранят?! СЕРИОЗНО!? 😆😆😆😆😆😆

Това направо е легендарен форум! Толкова много неща може да научи човек... 😆

преди 22 минути, Т.Христов написа:

а сега в двумилионна софия има едно две кина ...

:brickwall:

???

Давай да броим!

преди 3 минути, communismatic написа:

България изпреварва всички велики сили по това кои лекарства, да се разрешат и кои да се забранят?! СЕРИОЗНО!? 😆😆😆😆😆😆

Това направо е легендарен форум! Толкова много неща може да научи човек... 😆

По-горе ти отговориха, но ти избра да се правиш на тъп. Всъщност, избра ли?

edit

В крайна сметка ще се върнеш ли към темата и питането?

преди 2 минути, parmobil написа:

По-горе ти отговориха, но ти избра да се правиш на тъп. Всъщност, избра ли?

Не, бе. Обясни ми как ние ПЪРВИ откриваме нови и нови зобове, които Великите сили не ги хващат? Искам много точно да ми обясниш как става тая работа... Я ми кажи един зоб, който са взимали българите едно време. Сигурен съм, че дори и това не знаеш. Ама иначе си много компетентен.

Mи, ти не искаш, да пишем за него в другата... Изобщо, в коя тема, да пишем за него? Щото ти и в двете отказваш, да отговаряш на неудобни въпроси?

преди 5 минути, communismatic написа:

Не, бе. Обясни ми как ние ПЪРВИ откриваме нови и нови зобове, които Великите сили не ги хващат? Искам много точно да ми обясниш как става тая работа... Я ми кажи един зоб, който са взимали българите едно време. Сигурен съм, че дори и това не знаеш. Ама иначе си много компетентен.

Да не знаеш нещо не е срамно. Срамно е да се подиграваш, вместо да питаш с желание да научиш. Значи, когато български спортисти ги хванат първи сме открили зоба. А когато американци, руснаци или китайци ги хванат е, те са велики сили, тях не ги броим.

току-що, "Саша" написа:

Да не знаеш нещо не е срамно. Срамно е да се подиграваш, вместо да питаш с желание да научиш. Значи, когато български спортисти ги хванат първи сме открили зоба. А когато американци, руснаци или китайци ги хванат е, те са велики сили, тях не ги броим.

Джокович, преди да тръгнеш, да коментираш нещо, поне бъди наясно какво точно се пита. Че направо ми писнахте на оная работа с вашето тотално неумение, да четете с разбиране.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Абе къде ви копаят с килийно образование … майкоууу

ДругарЮ @Sliderum2, тези към които се обръщаш поне имат образование за разлика от теб.

преди 3 минути, communismatic написа:

Джокович, преди да тръгнеш, да коментираш нещо, поне бъди наясно какво точно се пита. Че направо ми писнахте на оная работа с вашето тотално неумение, да четете с разбиране.

От вас по-некопентентен няма в сайта. Пробвай се при облог. Губиш спора и се разкарваш от тук завинаги? Колко си мъж, или не си?

преди 4 минути, "Саша" написа:

От вас по-некопентентен няма в сайта.

Това го твърди човека, който няма представа, че БТР-а е превозно средство...

преди 5 минути, "Саша" написа:

Губиш спора и се разкарваш от тук завинаги?

Няма проблеми, давай да спорим. На колко лева се хващаме? Ама да не избягаш?

преди 5 минути, "Саша" написа:

Колко си мъж, или не си?

Мъж съм, казвай колко пари слагаме?

току-що, communismatic написа:

Това го твърди човека, който няма представа, че БТР-а е превозно средство...

Няма проблеми, давай да спорим. На колко лева се хващаме? Ама да не избягаш?

Мъж съм, казвай колко пари слагаме?

Условието е ясно, губиш спора и се разкарваш от форума завинаги.

току-що, communismatic написа:

Mи, ти не искаш, да пишем за него в другата... Изобщо, в коя тема, да пишем за него? Щото ти и в двете отказваш, да отговаряш на неудобни въпроси?

Аз в тази тема искам да ми се пише за предимствата на соц-а. Нали е за тази цел? Ти я изкриви.

Ти наби и славяни и други вещества. 

Дислексия или шизофрения те мъчи?

Ако пак ме питаш за Абаджиев, друго няма да получиш.

Но пак ми се измъкваш за Мишустин и Чемезов, а имаш 200 (измислени) приятели от РФ. И как  не ме засипа с двеста правдиви руски изкавания, пич?

Запалянко си!

преди 1 минута, "Саша" написа:

Условието е ясно, губиш спора и се разкарваш от форума завинаги.

Нещо, взе да даваш назад ми се струва? Облог има ли или няма? Ако няма, няма какво да коментирам повече. И без това с теб специално няма и какво толкова да си кажа, нивото ти е просто потресаващо ниско. ПОТРЕСАВАЩО! Аз ако бях на твое място бих се самозастрелял.

преди 1 минута, parmobil написа:

Запалянко си!

Искаш да се пише само за соца и няма да пишеш за Абаджиев, но съм ПОДМИНАВАЛ за Мишустин и Чемезов...

Това момче е направо дъното! ДЪНОТО! 😆😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Нещо, взе да даваш назад ми се струва? Облог има ли или няма? Ако няма, няма какво да коментирам повече. И без това с теб специално няма и какво толкова да си кажа, нивото ти е просто потресаващо ниско. ПОТРЕСАВАЩО! Аз ако бях на твое място бих се самозастрелял.

Ти твоето ниво за високо ли го имаш?

Ти май трябваше да се самозастреляш още когато твърдеше че нямало пристанище на загуба.

Искаш да се пише само за соца и няма да пишеш за Абаджиев, но съм ПОДМИНАВАЛ за Мишустин и Чемезов...

Нищо не написа по повод Мишустин и Чемезов, нали? В няколко теми те питах? А ти мълчиш, мълчиш. Като ремсист!

Ми, дъно си!

П.С Абаджиев - препарати!

Ще приемеш ли облога?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти май трябваше да се самозастреляш още когато твърдеше че нямало пристанище на загуба.

Не съм твърдял, че няма пристанище на загуба, а че това пристанище КОНКРЕТНО не е било на загуба. За 250-ти път ти го пиша. Това беше от темата за Гърция и как ЕС ги "спасила". Поредният път, в който дори не си разбрал, какво съм написал. Задай пак 20 пъти малоумни въпроси.

току-що, "Саша" написа:

Ще приемеш ли облога?

Колко пари слагаме? Нещо май не прочете написаното? Имаш ли пари изобщо? Нали си ТИР-аджия?

преди 1 минута, parmobil написа:

Нищо не написа по повод Мишустин и Чемезов, нали? В няколко теми те питах? А ти мълчиш, мълчиш. Като ремсист!

Написах, бе, пич. Написах. Даже по-горе ти написах. Ти какво разбираш от руска икономика, при положение, че дори не си наясно с цените в Русия? Конкретно?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.