Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, communismatic написа:

T.e. всяка истинска бира има срок на годност - вечност, така ли да разбирам? 😆

Ще си промени вкуса и газировката.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Т.е. нямало руснаци в световният спорт щото зобили!??!?!!??!?!?! МАЙКО МИЛАААААААААААААААААААА! 😆😆😆

преди 8 минути, В. Велев написа:

Каква е причината да се откажеш, ако не е тайна?

Причината е още по отдавна - когато на 10-12 годишен, разбрах, защо двмата ми дядовци няма как да ги видя, освен на стари фото плаки. После един съдия ми прасна 8 години за няколко долара /е бяха доста, наистина/, заради отнетото ми  незаконно имущество - в огромни мащаби и т.н

ПС: За последното //имущвството/, вече нямам претенции - 3:1 водя срещу бг в съда. Почти 90% си го взех

ПС2: Забравих да спомена, че ченгето, което ме издъни се казваШЕ ВлаДиЛен

преди 15 минути, В. Велев написа:

Кои ние? Ти не си ли българин или се отказа от всичко българското и родно?

Племето на бакшишите-копърки от Студентски се бори за автономност. От както нормалните бакшиши им превзеха стоянката пред "Клуб 35", не искат да имат нищо общо с България и българите

преди 13 минути, communismatic написа:

T.e. всяка истинска бира има срок на годност - вечност, така ли да разбирам? 😆

Извинявай, тая година ще получа ли конкретни отговори на трите зададени въпроса? Да или не? Ако кажеш "не", поне си признай, че си жалък лаладжия... не е изненада, то всички го разбрахме до момента.

Колко спирачен път има на Витиня... костовисте?

Нямаш въпроси, а само внушения.

Но продължаваш да се правиш на луд за питането ми. Чемезов и Мишустин какво дискутират, а твоите 200 познати не са ти казали, запалянко?

Няма гений Абаджиев! Колко ще си го идеализираш от разкази в детството ти е съвсем друга бира.

преди 4 минути, parmobil написа:

Нямаш въпроси, а само внушения.

Колко е спирачния път, смешник? Колко? Нали уж съм правил внушения... Питам те, колко е спирачния път на "добрият шофьор" Гунди? Кой е виновен за катастрофата? ЗИЛ-аджията сигурно?

Чемезов и Мишустин какво дискутират, а твоите 200 познати не са ти казали, запалянко?

Дискутират, че яйцата са по 90 рубли, това дискутират. Нещо което ти тотално отричаше и после те видяхме, че лъжеш повече и от циганите от автогарата. Продължаваш да избягаваш упорито въпросите ми... Баси жалкото човече. То направо не е истина, за какво става въпрос.

Няма гений Абаджиев! Колко ще си го идеализираш от разкази в детството ти е съвсем друга бира.

Гений няма за тия дето не могат, да мислят. Аз визирам тия дето могат.

Не можах, да разбера... Има ли яйца по 90 рубли или не? Странна работа...😆
3.jpg

преди 2 минути, communismatic написа:

Колко е спирачния път, смешник? Колко? Нали уж съм правил внушения... Питам те, колко е спирачния път на "добрият шофьор" Гунди? Кой е виновен за катастрофата? ЗИЛ-аджията сигурно?

A ти като видиш номер с еднакви цифри....не ти ли идва наум, че другия е спредимство? Спирачен път - ами може да не е искал да спира. Виновна е ватенката в зила, естествено

преди 15 минути, communismatic написа:

Дискутират, че яйцата са по 90 рубли, това дискутират. Нещо което ти тотално отричаше и после те видяхме, че лъжеш повече и от циганите от автогарата. Продължаваш да избягаваш упорито въпросите ми... Баси жалкото човече. То направо не е истина, за какво става въпрос.

Гений няма за тия дето не могат, да мислят. Аз визирам тия дето могат.

Не можах, да разбера... Има ли яйца по 90 рубли или не? Странна работа...😆
3.jpg

Ти спомена, че Курдов е коментирал шофьорските умения на Аспарухов. Курдов, дето е бил на колкко години тогава?

Не дискутират яйцата, а лихвен процент 21%. Споко, наясно съм, че хабер си нямаш, а просто си лаладжия.

Е, как да дискутирам с теб, като си с възгледи и мнение на таксиметров шофьор? Просто си Незнайко. 

Ти спомена, че Курдов е коментирал шофьорските умения на Апарухов. Курдов, дето е бил на колкко години тогава?

Тъй, де. За шофьорските умения на Гунди говорим, правилно. Тъй? И? Колко е спирачния път, пак да питам...

Не дискутират яйцата, а лихвен процент 21%. Споко, наясно съм, че хабер си нямаш, а просто си лаладжия.

Аха, лихвен процент дискутирали. ОК... Щото си спомням, че имаше един от тукашните, дето беше супер наясно с нещата... та се оказа, че лъже повече и от циганите от съседното село. Кой ли беше той? Щото пак говорихме за икономика, лихви, инфлация и прочее... Много беше наясно с нещата, наистина. Толкова, че чак лъга и маза в продължение на много време. Даже те хванаха и пак продължи да лъжеш и мажеш. Нали? Или греша?

Иван Абаджиев е ясно, че няма да го коментираме. Пак би отбой, както обикновено... Толкова може момчето, кво да направим. Няма как да очакваме от един келнер, да стане ядрен инженер. Нали?

Между другото, и за еврозоната пак би отбой. Искаше да влезем в еврозоната... щото нямало какво лошо да се случи. Беше доста добър аргумент. Типичен за умнокрасив.

току-що, communismatic написа:

Тъй, де. За шофьорските умения на Гунди говорим, правилно. Тъй? И? Колко е спирачния път, пак да питам...

Аха, лихвен процент дискутирали. ОК... Щото си спомням, че имаше един от тукашните, дето беше супер наясно с нещата... та се оказа, че лъже повече и от циганите от съседното село. Кой ли беше той? Щото пак говорихме за икономика, лихви, инфлация и прочее... Много беше наясно с нещата, наистина. Толкова, че чак лъга и маза в продължение на много време. Даже те хванаха и пак продължи да лъжеш и мажеш. Нали? Или греша?

Иван Абаджиев е ясно, че няма да го коментираме. Пак би отбой, както обикновено... Толкова може момчето, кво да направим. Няма как да очакваме от един келнер, да стане ядрен инженер. Нали?

Курдов? Пак виж на колко години е бил, за да коментира шофьорски качества?

Не ми отговори за този диалог на най високо ниво между Чемезов и Мишустин.

Абаджиев - препарати!

На кое ще се опиташ да отговориш, запалянко?

Тъй, де

....според думите на П. Курдов....който 68-а е бил на..... 7 години.

преди 3 минути, communismatic написа:

Тъй? И? Колко е спирачния път, пак да питам...

Пак ти казвам - НЯМАШ ПРАВО ДА ПИТАШ! Дори и сега, като видиш подобен рег. номер, трябва да знаеш, че си от страната на булката! Ти, 68-а....да караш Алфа.....знаеш ли за какво става дума, бе комуне смотано?

преди 1 минута, parmobil написа:

Курдов? Пак виж на колко години е бил, за да коментира шофьорски качества?

Къв Курдов, бе? Питам те колко спирачен път е имало по време на катастрофата? Ти бавноразвиващ ли си? Колко? Провери в интернет и напиши... Щом не знаеш, какво ми коментираш глупости. То изобщо, спри да пишеш тук. Само се излагаш.

преди 2 минути, parmobil написа:

Не ми отговори за този диалог на най високо ниво между Чемезов и Мишустин.

Да? И? Помня, че последният път когато дискутирахме икономиката на Русия, ти се доказа като тотално некомпетентен? Да припомня ли отново или? Пак ще се изнижеш като жалкар? Както всички останали 3000000000 пъти? Както за Костов, за Абаджиев, за еврозоната, за яйцата, за насилствената мобилизация... и още една дузина други примери. Нали уж четеш много руски форуми ала-бала... Много си наясно с нещата? А защо тогава не знаеш, какви са цените в Русия? Много странно наистина...

Абаджиев - препарати!

Т.е. нашите са зобили повече от СССР? Или зоба ни е бил по-добър от техният? Или сме били велика сила и не са ни хващали?

преди 4 минути, teo-glavata написа:

..според думите на П. Курдов....който 68-а е бил на..... 7 години.

Не, според Курдов, а според Фифи Перото. Просто съм допуснал грешка. Ама това е от никакво значение, щото се вижда и за всеки с две гънки в мозъка, как е станала катастрофата и кой е виновен. Само дето parmobil-a пак бяга от неудобни въпроси като дявол от тамян... Нормално.

Цитат

Нали ви казвам, че май всичко си е било писано.  Гунди не беше и особено добър шофьор. Няма какво да се лъжем. “Алфа Ромео”-то беше твърде бърза кола, спортен модел. Не беше за нашите скапани пътища.

преди 7 минути, communismatic написа:

Не, според Курдов, а според Фифи Перото. Просто съм допуснал грешка.

Грешката е допуснал баща ти! Ти не си виновен

преди 7 минути, communismatic написа:

как е станала катастрофата и кой е виновен.

Алфата е по главен път. Камиона излиза от второстепенен. Кой е виновен? Алфат е четири 9, което значи, че не на случаен човек. Селянина е бил длъжен да чака. Илия Цветков се казва убиеца. Майката са му разтали после - и правилно! Научете да уважавате по-равните!

ПС: П. Курдов е бил на 11 71-ва

преди 1 минута, communismatic написа:

Къв Курдов, бе? Питам те колко спирачен път е имало по време на катастрофата? Ти бавноразвиващ ли си? Колко? Провери в интернет и напиши... Щом не знаеш, какво ми коментираш глупости. То изобщо, спри да пишеш тук. Само се излагаш.

Да? И? Помня, че последният път когато дискутирахме икономиката на Русия, ти се доказа като тотално некомпетентен? Да припомня ли отново или? Пак ще се изнижеш като жалкар? Както всички останали 3000000000 пъти? Както за Костов, за Абаджиев, за еврозоната, за яйцата, за насилствената мобилизация... и още една дузина други примери. Нали уж четеш много руски форуми ала-бала... Много си наясно с нещата? А защо тогава не знаеш, какви са цените в Русия? Много странно наистина...

Т.е. нашите са зобили повече от СССР? Или зоба ни е бил по-добър от техният? Или сме били велика сила и не са ни хващали?

Не, според Курдов, а според Фифи Перото. Просто съм допуснал грешка. Ама това е от никакво значение, щото се вижда и за всеки с две гънки в мозъка, как е станала катастрофата и кой е виновен. Само дето parmobil-a пак бяга от неудобни въпроси като дявол от тамян... Нормално.

На колкото и пъти да ми нацепиш поста, пак няма да станеш по-умен.

Не може да коментираш като таксиметров шофьор!

1990 г. - няма Костов! Пари нЕма, действайте! А ти се оправдаваш с него.

Зобили е есенцията. Ти как ще идеализираш Абджиев си е твоя работа.

Грешки допускат всички, но то се мислиш за всезнаещ

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Камиона излиза от второстепенен.

Ей, тоя наистина е адски наясно с нещата. 😆
Я ми кажи как ЗИЛ-аджията с огромното ремарке е виновен, при положение, че му трябва място за да вземе завоят, а отсреща Гунди кара с над 120 км/ч и се блъска в него? Трудна работа е дискусията с това момче... Много е наясно винаги с нещата, много ги разбира... 😆

преди 1 минута, parmobil написа:

Зобили е есенцията.

Добре, де. Зобили са. ОК... Повече са зобили от другите? Или нашия зоб е бил по-качествен? Или просто сме велика сила и затова не са ни хващали? Кое от трите?

Ей, тоя наистина е адски наясно с нещата. 😆
Я ми кажи как ЗИЛ-аджията с огромното ремарке е виновен, при положение, че му трябва място за да вземе завоят, а отсреща Гунди кара с над 120 км/ч и се блъска в него? Трудна работа е дискусията с това момче... Много е наясно винаги с нещата, много ги разбира... 😆

Зиладжията е с обикновено ремарке. Какво огромно, теглено от рассийска пералня.

Пак ти казвам, да, алфа-та е била с проблем в десните спирачки, НО ТОВА ПО НЕГО ВРЕМЕ Е БИЛА РЯДКА КОЛА И ПРАВИЛАТА СА ПО РАЗЛИЧНИ. Както е и сега

Повече са зобили от другите?

ДА

Или нашия зоб е бил по-качествен?

Не - жокер" ороцетам

преди 5 минути, communismatic написа:

Или просто сме велика сила и затова не са ни хващали

Къде и кога не са ви хванали?

Кво ще рече "обикновено ремарке"? Трябва ли му място за да завие или не? Тромав и бавен ЗИЛ срещу бърза и спортна кола? 40 метра спирачен път на Георги Аспарухов и пак не успява да спре. Ти сметни с каква скорост се е блъснал в ЗИЛ-а... Тая катастрофа е толкова ясна, че няма накъде. Ограничението мисля, че е било към 80 км/ч.
%D0%91%D0%B5%D0%B7-%D0%B8%D0%BC%D0%B5-10

преди 5 минути, communismatic написа:

Добре, де. Зобили са. ОК... Повече са зобили от другите? Или нашия зоб е бил по-качествен? Или просто сме велика сила и затова не са ни хващали? Кое от трите?

А не може ли да сме били по-изобретателни? Каква велика сила те гони? Ама верно ли не искаш да потърсиш какви ги говореше Абаджиев след случката в Сеул? Или какво казваха щангистите? Инжектиране на урина и други такива "дребни" неща, за да минат на преглед. Не сме го правили само ние, но нас ни хванаха.

току-що, parmobil написа:

А не може ли да сме били по-изобретателни?

По-изобретателни в зобенето? Инжектирали са си анаболни стероиди в очите сигурно? За да не ги хващат? 😆😆😆

Тоя е абсолютна смехория...

преди 1 минута, communismatic написа:

Кво ще рече "обикновено ремарке"? Трябва ли му място за да завие или не?

Да, трябва му - да е гледал и да е чакал

ромав и бавен ЗИЛ

Като всичко рассийско

бърза и спортна кола? 40 метра спирачен път на Георги Аспарухов и пак не успява да спре

Защо да спира, като кара западна кола?

Ограничението мисля, че е било към 80 км/ч.

Това само за плебеите. То и сега в града е 50, ама кого спират катаджиите? Мене не ме спират

преди 6 минути, communismatic написа:

По-изобретателни в зобенето? Инжектирали са си анаболни стероиди в очите сигурно? За да не ги хващат? 😆😆😆

Тоя е абсолютна смехория...

Да си изобретателен не значи да се зобаш в очите, а да зобаш с неща които вс още не са забранени.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Да си изобретателен не значи да се зобаш в очите, а да зобаш с неща които вс още не са забранени.

Aха. България решава в световен план кои лекарства да са разрешени и кои - не. ОК, разбрах... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.