Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Добра логика, да. Само не знам, как всички страни в Европа дръпнаха рязко след промените, само дето ние си оставаме в кочината, на последните места по абсолютно всички антикласации и дълбаем дъното? Питам те, какво постигнаха демократите за толкова години? Дай ми някакви примери конкретни. Ама не и "магистралите", щото това е мега малоумен пример. Тия магистрали се строят за да могат, да се откраднат максимално много пари. То се вижда с просто око, на какъв хал са магистралите... Само Джокера не е разбрал, ама то не му е за първи път, да не разбира нещо. Той поначало си е неразбиращ.

Дръпнаха, защото се отърваха от червени другари в ръководството. А ние не.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Аха. Костов заради това ли направи по тоя начин приватизацията?

Щото преди бяхме на челно място сигурно.

преди 1 минута, communismatic написа:

Костов направи това което трябваше да стори още Филип Димитров.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми щом имаше водна криза... Според теб? Дали ги стопанисват правилно? Поне това да направят "умните" демократи. "Простите" комунисти им построиха язовирите, а те даже не успяват и да ги поддържат.
28.08.2024 г.

А ти защо смяташ, че навсякъде може да се направи язовир? Нали трябва релеф и т.н. Холандците, завалиите, как се оправят с плоската си земя? Къде да построят язовир?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Костов направи това което трябваше да стори още Филип Димитров.

Да даде нефтената рафинерия на руснаците?

А ти защо смяташ, че навсякъде може да се направи язовир?

Къв релеф и къв язовир... В 21-ви век хиляди хора у нас бяха на воден режим. За какъв просперитет ми говорите изобщо? Вие изобщо излизали ли сте някъде из малките населени места. През декември месец над 100 населени места у нас бяха и без електричество. Ти осъзнаваш ли, че в момента сегашните управляващи дори не са в състояние, да поддържат това което е строено от онзи строй? Изобщо не говорим да надграждат, а да поддържат.
Абсолютна държава-кенеф, на последните места по абсолютно всички антикласации. След 30 години ще сме малцинство в собствената си държава, а вие още ми се оправдавате тук с някакви комунисти. Гледам ги тия смешници - Иван и Андрей, почнало населението да се качва, хората се били връщали от чужбина. Баси кухите кратуни... Населението се качва, просто защото мангалите стават все повече и повече, а не защото българите се връщат от чужбина. Кво има да коментираме повече... Прост народ, това ни е нивото просто.

преди 3 минути, communismatic написа:

Да даде нефтената рафинерия на руснаците?

Да се разпродадат предприятията когато можеха да им се вземат някакви пари вместо да се наливат пари в тях.

преди 2 минути, communismatic написа:

А до Костов кой си остана да ръководи предприятията? И всичко се окраде и разпродаде. Пак амнезия за едни години получаваш. Аз до '95 съм работел в заводи, на които РМД-то беше само от другари от БКП. На теб какво са ти разказвали роднините комунисти е друга работа. Прд очите ми се случваше разпада, ръководен от червените звена.

преди 11 минути, parmobil написа:

Едва ли. Стерилизация на населението. Особено в САЩ и в Германия. И скандинавските държави.

Затова там има много такива случаи. И обичат да ги бодат.

Свикнали са.

https://www.marica.bg/svqt/600-shvedi-si-smeniha-pola

А демографията изобщо не ми давай за пример! Къде не е проблем?

преди 9 минути, communismatic написа:

Къв релеф и къв язовир... 

Я ми обясни на равно как се прави язовир? Нали затова ти дадох пример с Холандия.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Да се разпродадат предприятията когато можеха да им се вземат някакви пари вместо да се наливат пари в тях.

Ъхъ. И какво правилно виждаш, в това, да се даде нефтената ни рафинерия на чужда държава?

преди 4 минути, parmobil написа:

Пак амнезия за едни години получаваш.

Я ми кажи през 1992-ра кой беше министър на финансите? Щото първите приватизационни сделки са по негово време... Предполагам, че и там няма никаква вина, не е знаел какво се върши и т.н.

преди 5 минути, parmobil написа:

Прд очите ми се случваше разпада, ръководен от червените звена.

Аха. И каква е логиката, да се даде нефтената ни рафинерия на чужда държава?

преди 3 минути, parmobil написа:

А демографията изобщо не ми давай за пример!

Ама то не е само демографията, там е въпроса. Освен това дори и там сме на първо място, и то при положение, че се наблюдава подобна тенденция навсякъде. Това и на Баалбек се мъчих, да го обяснявам, ама тя горката...

Иване, пак запецна... Половин час мина и повече, още не си ми отговорил. Нищо, колкото време е нужно. Изгарям от любопитство...😆

"Ние, над 40, 50, 60, 70, сме
поколение, което не се връща:
Поколение, което ходеше и се връщаше пеша от училище.
Поколение, когато учителят ти те изпращаше в учителската стая, за
да вземеш тебешир...
Поколение, което учеше самостоятелно, нямаше пари за частни уроци, но не се отказа...
Като не си разбрал нещо, оставал
си след урока и са ти го обяснили.
Поколение ученици, които са си писали домашните сами, родителите им не са им помогнали, защото са били на полето...
Поколение,което завърши без Гугъл
и Уикипедия…
Поколение, което се срамуваше да седне на седалката, в автобуса, до стоящ възрастен.
Поколение, което много се смееше, вечер тихо с братята си преди сън,
за да не знаят родителите им, че са будни...
Поколение, което вярваше в Бога, което изпитваше голямо уважение към родители, учители или съседи.
Поколение, което играеше на улицата и пиеше вода от кладенеца.
Поколение, което обичаше доброто, красивото, истината и остана задоволено.
Ние сме поколение, което за съжаление няма да се върне!!!
от интернет
May be an image of 8 people and bangs

Тука некои го карат на самотек. Подават си реплики, че едва ли не, не може да се строи нещо си без социализъм и си отговарят че могло. Хахаха. 

преди 2 часа, communismatic написа:

Иване, пак запецна... Половин час мина и повече, още не си ми отговорил. Нищо, колкото време е нужно. Изгарям от любопитство...😆

На теб цял ден не ти стигна времето да ми отговориш, на мен ми държиш сметка.

преди 3 часа, communismatic написа:

То се вижда с просто око, на какъв хал са магистралите...

Като кажеш "вижда се с просто око" им даваш мегдан да отричат. Има обаче официални данни, които няма как да бъдат пренебрегнати.

По отношение на пътищата сме на 101-во място в света. Пред нас има държави като Камбоджа, Албания, Уганда, Свазиленд, Бурунди и Пакистан...

821905710_.thumb.png.e4934caa0412f96f0576759d61901631.png

https://www.theglobaleconomy.com/rankings/roads_quality/

преди 49 минути, ivottoshev написа:

Като кажеш "вижда се с просто око" им даваш мегдан да отричат. Има обаче официални данни, които няма как да бъдат пренебрегнати.

По отношение на пътищата сме на 101-во място в света. Пред нас има държави като Камбоджа, Албания, Уганда, Свазиленд, Бурунди и Пакистан...

821905710_.thumb.png.e4934caa0412f96f0576759d61901631.png

https://www.theglobaleconomy.com/rankings/roads_quality/

Нали искате всичко да ви е евтино. С тези данъци толкова

преди 5 часа, communismatic написа:

Тошев, мисля, че прекалено много надценяваш дадени съфорумци... Ти и за Джокович твърдеше същите работи, ама то се вижда долу-горе за какво става дума.

Какво за Дзверо? Та той сам си признава, че целта му в политическият раздел е да пуска фейкове за да "ескалират" потребителите.

1323063271_.png.b0fc8764a9055b6ee4efd302a629a9ac.png

Водят те за носа и ти пускат постоянно мухите, а ти само кълвеш и им се обясняваш за едно и също нещо по две-три страници :getout:

преди 8 часа, communismatic написа:

Ми, ако искаш да започнем с електропреносната мрежа, електроцентралите, пътната инфраструктура и язовирите? Те от кой са строени, извинявай? От монархистите сигурно? От "завещанието" - кой построи Соди Девня (Солвей Соди), Мелничен комбинат (ГудМилс България), Оловоцинковият комбинат (КЦМ), Стъкларския завод (Рубин), Металургичният завод (Стомана Перник), Медодобивният завод (Аурубис), Рудодобивният завод (Елаците), КТМ (Булмаркет), Дънди Прешъс, Агрополихим и т.н. Извинявай, забравих да добавя и "Нефтохим-а", и той пак е строен от "лошите" комунисти. Говоря за същият "Нефтохим", дето Иван Костов го даде на руснаците, понеже бачкал само с руски нефт.

Някой път си мисля, че тоя дето ти е на аватара, всъщност си самият ти.

да същата маймуна си е

преди 2 часа, BANKATA написа:

Нали искате всичко да ви е евтино. С тези данъци толкова

Това е вица на годината, ние имаме едни от най-скъпите пътища на планетата като съотношение цена/качество.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Какво за Дзверо? Та той сам си признава, че целта му в политическият раздел е да пуска фейкове за да "ескалират" потребителите.

1323063271_.png.b0fc8764a9055b6ee4efd302a629a9ac.png

Водят те за носа и ти пускат постоянно мухите, а ти само кълвеш и им се обясняваш за едно и също нещо по две-три страници :getout:

Той твърди това? И ти му вярваш? Джокович бил провокатор? 😆

Пак повтарям... Прекалено много ги надценяваш. Джокович си беше снимал форума в собственият ютюб канал... Няма да коментирам повече. 

преди 3 минути, communismatic написа:

Той твърди това? И ти му вярваш? Джокович бил провокатор? 😆

Пак повтарям... Прекалено много ги надценяваш. Джокович си беше снимал форума в собственият ютюб канал... Няма да коментирам повече. 

Запецна ли нещо днес? Още си чакам фактите.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Запецна ли нещо днес? Още си чакам фактите.

Ми, извинявай по-елементарно обяснено... не съм в състояние... Питай докторите около теб. 

преди 10 минути, communismatic написа:

Ми, извинявай по-елементарно обяснено... не съм в състояние... Питай докторите около теб. 

Философски обясбения не искам, чакам си фактите с които ти все боравиш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.