Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Ти май наистина си мислиш, че Вучич е някакъв портиер на гара?

Брато, ти наистина ще излезеш малоумен? Питам те, какви правомощия има Вучич, който е президент в парламентарна република? Над 200 пъти ти зададох въпроса, ти ми даваш пример с някакви договори, дето той отива като официално лице. Това го прави и Румен Радев, между другото... само дето нито Радев, нито Вучич имат някаква вина относно падането на някаква козирка. Това, че президентите се срещат с тоя и оня не означава, че се занимават с изпълнителната власт, законодателната власт или съдебната власт, президента има чисто официални функции, които даже и ги показа. Ето ти пример и с Румен Радев. Просто понякога отиват те като официални лица. Баси, кви неща се налага, да обяснявам...

Цитат

Presidents Rumen Radev and Shavkat Mirziyoyev signed today in Tashkent a joint declaration on strengthening cooperation between Bulgaria and Uzbekistan. The document confirms the significant political, economic and cultural ties between the two countries and takes into account the results achieved within the framework of the Partnership and Cooperation Agreement between the EU countries and the Republic of Uzbekistan. The declaration underlines the determination of the two countries to strengthen bilateral political dialogue and cooperation in the fields of economy, trade, investment, connectivity, culture and educational exchanges.

преди 2 часа, kaldata1 написа:

Муньо, сръбският президент ръководи основната външна политика на държавата, включително сключването на рамкови инфраструктурни споразумения. Кой е разрешил сръбския консорциум да пипа гарата в Нови Сад - Миле Китич?

Сръбският президент ръководи основната външна политика на държавата? Верно ли бе? А каква е ролята на външният министър на Сърбия тогава? 😆😆😆😆😆

Прави впечатление, че след всеки пост си променя теорията на 180 градуса. Досега Вучич имаше големи правомощия (така и не уточни какви), после се оказа, че той наистина нямал големи правомощия, ама носил вина, понеже управляващата партия била негова, сега новата мантра е, че Вучич ръководил ОСНОВНАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА на Сърбия. Ти да видиш... 😆

Елементарен на n-та степен, инaче много е отворен... "Муньо" ала-бала... 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 13 часа, communismatic написа:

Да, де... ние четохме, видяхме и че си допуснал грешки в статистиката, само дето ти продължаваш, да твърдиш, че си прав. 

Попитах съвсем нормално - кое не е наред, къде са грешките. Никой не е безгрешен, обаче както виждам е трудно да се осмисли, та затова гледам съвсем елементарно да го обясня :

- Първо силно ме надценявате като човек който има възможност да манипулира страницата на МВР и другите източници където информацията е налична. Въпреки това повтаряте, че имало грешка, и, че съм манипулирал :)

- Да приемем, че има грешка. Посочете кое не точно и ще се коригирам (преди 1989 имаме по 1000 и повече жертви, а в днешно време през последните години 500-600, дори спада под 500). Бъдете един път поне конкретен в отговора. 

-Последен въпрос, ако оставим настрана постоянното ви заяждане, то по същество какво точно ви притеснява в тези данни. Защо трябва да се посреща на нож всяка статистика която не ни харесва ? Просто такива са били годините преди 89-та. Лошите новини не се съобщаваха по медиите, независимо, че са били стряскащи. Имам приятели които и днес смятат, че ако не знаят за всички убийства, катастрофи и т.н. ще се чувстат по-добре (Престъпност и катастрофи има, но хората казват, по-добре да не знаем).

преди 2 часа, communismatic написа:

Брато, ти наистина ще излезеш малоумен? Питам те, какви правомощия има Вучич, който е президент в парламентарна република? Над 200 пъти ти зададох въпроса, ти ми даваш пример с някакви договори, дето той отива като официално лице. Това го прави и Румен Радев, между другото... само дето нито Радев, нито Вучич имат някаква вина относно падането на някаква козирка. Това, че президентите се срещат с тоя и оня не означава, че се занимават с изпълнителната власт, законодателната власт или съдебната власт, президента има чисто официални функции, които даже и ги показа. Ето ти пример и с Румен Радев. Просто понякога отиват те като официални лица. Баси, кви неща се налага, да обяснявам...

Сръбският президент ръководи основната външна политика на държавата? Верно ли бе? А каква е ролята на външният министър на Сърбия тогава? 😆😆😆😆😆

Прави впечатление, че след всеки пост си променя теорията на 180 градуса. Досега Вучич имаше големи правомощия (така и не уточни какви), после се оказа, че той наистина нямал големи правомощия, ама носил вина, понеже управляващата партия била негова, сега новата мантра е, че Вучич ръководил ОСНОВНАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА на Сърбия. Ти да видиш... 😆

Елементарен на n-та степен, инaче много е отворен... "Муньо" ала-бала... 😆

Какви са правомощията на президента на Сърбия вече ти пуснах на линк. 

Част от тези правомощия включват и преговори по време на срещи, визити и прочее за инфраструктурни проекти, както и парафиране на договори по горното. 

Затова му се иска оставката на Вучич - не защото лично е шпакловал гарата в Нови Сад, а защото през неговото бездействие или липса на санкция (все тая кое) е допуснато гарата да се строи от некомпетентни лица, пък били те и китайци. 

А "ма той само подписва, не чете точно какво" дори няма да го коментирам. Всяко лице над 18 години трябва да може да отговаря за това под какво си слага подписа или да следи (ако не може лично - да назначи) под какво са си сложили подписа предшествениците му и да направи нужното за предоговаряне/разтрогване, ако е нужно. 

Но мисля, че все пак основния ти бисер по тази тема вече е "Вучич не ръководи въобще сръбската външна политика, те си имат външен министър за целта". Не отстъпва въобще на "МВР не издирвали беглеца Калушев, щото било от ясно по-ясно, че ще се гръмне на Околчица, щото бил публикувал стихове на Ботев във Фейса". 

Външния министър на Сърбия ... дано се оправи човека, че баш сега бере душа, но да го пишеш като някакъв фактор ... нелеп си. В 90% от държавите тази длъжност има чисто административни функции, а геополитиката се води от държавният лидер. 

преди 5 часа, Gencho 123 написа:

- Първо силно ме надценявате като човек който има възможност да манипулира страницата на МВР и другите източници където информацията е налична. Въпреки това повтаряте, че имало грешка, и, че съм манипулирал :)

- Да приемем, че има грешка. Посочете кое не точно и ще се коригирам (преди 1989 имаме по 1000 и повече жертви, а в днешно време през последните години 500-600, дори спада под 500). Бъдете един път поне конкретен в отговора. 

Четеш данните както ти изнася. Кога е това преди 1989? Умишлено акцентираш на последните няколко години от периода, но пък пропускаш първите години след '89-та, когато положението е било даже още по-тежко. Също така не даваш и статистиката от 1950-та или 1960-та (когато предполагам че жертвите също са били малко), така както даваш за пример статистиката от 2015-та и 2025-та. 

Сега твоят прочит на статистиката е годините 80-89 vs 1995-25. Махаш годините преди 80-та и тези непосредствено след 89-та, защото данните за тези години не отговарят на тезата ти. Ми това не е много коректно. 

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Четеш данните както ти изнася. Кога е това преди 1989? Умишлено акцентираш на последните няколко години от периода, но пък пропускаш първите години след '89-та, когато положението е било даже още по-тежко. Също така не даваш и статистиката от 1950-та или 1960-та (когато предполагам че жертвите също са били малко), така както даваш за пример статистиката от 2015-та и 2025-та. 

Сега твоят прочит на статистиката е годините 80-89 vs 2000-25. Махаш годините преди 80-та и тези непосредствено след 89-та, защото данните за тези години не отговарят на тезата ти. Ми това не е много коректно. 

Сам разбирате, че през 50-те и 60-те години броя автомобили е бил изключително малък. Ако това ми е прегрешението - признавам, не съм гледал статистиката от тези години - не съм я и намирал :) Това което казвам е, че между 1971 и 1989 имаме почти без изключение над 1000 жертви годишно. В по-ново време - последните 10-20 години е твърдо под 1000, като стига до 478 и 456 за 2024 и 2025. Надявам се така приемате, че манипулация няма (и не е имало) ? Не махаме годините преди 80-те, а вземам от 1971 (такива данни откривам), та мисля, че това прави статистиката доста по-добра т.е. все пак са почти 20 години от времето на соца когато имаше повече автомобили (в сравнение с 50-те и 60-те). По-важно е, че не погледнахте каква е тезата ми - а именно, че имахме илюзия за живот без жертви и катастрофи преди 89-та спрямо сега. Сигурен съм, че ако попитате хората днес, масово ще ви отговорят, че сега имаме много повече жертви отколкото през социализма. Чисто психологически така хората го възприемат (аз съм го пробвал с много познати и на 99% е така). А статистиката просто показва, че и тогава и сега имаме много висока смъртност по пътищата (независимо от подобрението което виждаме през последните години). Надявам се поне темата за манипулация на данни е изчистена и можем по същество да обсъждаме по-важни неща :) 

преди 59 минути, Gencho 123 написа:

Това което казвам е, че между 1971 и 1989 имаме почти без изключение над 1000 жертви годишно. В по-ново време - последните 10-20 години е твърдо под 1000, като стига до 478 и 456 за 2024 и 2025. Надявам се така приемате, че манипулация няма (и не е имало) ? 

Казах ти че четеш статистиката както ти изнася... и ти побърза да докажеш думите ми. Сравняваш 71-89... със последните десетина години. Защо не ги сравни с 89-99-та? Щото няма да пасне на тезата ти, нали?

Като ще сравняваш сегашните години, които са 25-35 години след '89, сравнявай ги с аналогичен период от преди 89-та, демек '55-65-та. 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Казах ти че четеш статистиката както ти изнася... и ти побърза да докажеш думите ми. Сравняваш 71-89... със последните десетина години. Защо не ги сравни с 89-99-та? Щото няма да пасне на тезата ти, нали?

Като ще сравняваш сегашните години, които са 25-35 години след '89, сравнявай ги с аналогичен период от преди 89-та, демек '55-65-та. 

А каква е тезата ми изобщо дали прочетохте ? Сравням сегашни данни с данни по времето на развития социализъм, и вие и аз виждаме една и съща статистика, каква манипулация съзирате в тези числа не разбирам.

Любопитно през 1960 година сме имали едва 60,000 автомобила всичко на всичко, та следвайки вашата желязна логика да сравним 1955-1965 (60,000)  като стойности спрямо днес - 2015-2025 (над 3 милиона), това ли се опитвате да ми обясните, че е рационалната мислене.  Може би по-добре кажете вашата теза по тази тема, защото моята явно не сте я прочели.

преди 4 минути, Gencho 123 написа:

А каква е тезата ми изобщо дали прочетохте ? Сравням сегашни данни с данни по времето на развития социализъм, и вие и аз виждаме една и съща статистика, каква манипулация съзирате в тези числа не разбирам.

Любопитно през 1960 година сме имали едва 60,000 автомобила всичко на всичко, та следвайки вашата желязна логика да сравним 1955-1965 (60,000)  като стойности спрямо днес - 2015-2025 (над 3 милиона), това ли се опитвате да ми обясните, че е рационалната мислене.  Може би по-добре кажете вашата теза по тази тема, защото моята явно не сте я прочели.

Ами нали се уповаваш на сухата статистика? Нали ти призоваваше да гледаме нея? Сега защо не ти изнасят данните от същата тази суха статистика за 1960? Те не са верни ли?

преди 6 часа, kaldata1 написа:

Какви са правомощията на президента на Сърбия вече ти пуснах на линк.

Линк ми пускаш? Т.е. ти не можеш, да обясниш с думи, та затова предпочиташ някой друг, да обясни вместо теб. Кажи ми с няколко думи, какви са правомощията? Толкова ли е сложно? Щото цял месец стана, а още въпроса стои без отговор.

Част от тези правомощия включват и преговори по време на срещи, визити и прочее за инфраструктурни проекти, както и парафиране на договори по горното. 

Мисля, че още снощи уточних, че подобни "правомощия" има и Румен Радев, дори дадох и пример. Само дето Румен Радев няма абсолютно никакви правомощия освен чисто официалните. Само умнокрасивите търсите "руска" пропаганда и "руска" връзка там, даже не ви стига акъла поне да попрочетете нещо, че да не се излагате.

Затова му се иска оставката на Вучич - не защото лично е шпакловал гарата в Нови Сад, а защото през неговото бездействие или липса на санкция (все тая кое) е допуснато гарата да се строи от некомпетентни лица, пък били те и китайци. 

Аха, сега вече имаме нова мантра - липса на санкция и бездействие, т.е. други са виновни, ама той не се намесил. Това е четвъртата мантра... 😆

А "ма той само подписва, не чете точно какво" дори няма да го коментирам. Всяко лице над 18 години трябва да може да отговаря за това под какво си слага подписа или да следи (ако не може лично - да назначи) под какво са си сложили подписа предшествениците му и да направи нужното за предоговаряне/разтрогване, ако е нужно. 

Абсолютно никога не съм твърдял, че подписва без да чете. Подобни тъпотии са присъщи на теб, а не на мен, колкото до въпросният договор... отново гредЪ. Договора не е подписан лично от него, а от...

Цитат

Transparency said in a press release that the publication of the contract documents can’t obstruct the investigation into the deaths of 14 people when a canopy roof collapsed at the main entrance to the station. It said that it received a copy of the contract signed by the Serbian government, Serbian Railways Infrastructure company and the Joint Venture of China Railway International Co.Ltd & China Communications Construction Company Ltd proving that is not confidential. Serbian government officials have claimed that the contract was a confidential document with the Chinese companies insisting on its secrecy.

За пореден път греда и за пореден път доказваш, че лично Вучич няма абсолютно никаква вина спрямо падналата козирка. Толкова си лесен за оборване, че чак е смешно.

Но мисля, че все пак основния ти бисер по тази тема вече е "Вучич не ръководи въобще сръбската външна политика, те си имат външен министър за целта". Не отстъпва въобще на "МВР не издирвали беглеца Калушев, щото било от ясно по-ясно, че ще се гръмне на Околчица, щото бил публикувал стихове на Ботев във Фейса". 

Така е, да. Много е забавно, как още не си разбрал думите ми. Хубаво е, че продължаваш, да ме "громиш" и по този казус.

Външния министър на Сърбия ... дано се оправи човека, че баш сега бере душа, но да го пишеш като някакъв фактор ... нелеп си. В 90% от държавите тази длъжност има чисто административни функции, а геополитиката се води от държавният лидер. 

Фактор за кое? За падналата козирка и кой е виновен вече съм обяснил... още преди близо месец. Дадох ти и точен цитат... каква изненада, думите ми се потвърждават.

Та... не можах, да разбера, с кое е виновен Вучич? Щото 200 пъти си променяше мнението, та коя ти е тезата последно?

преди 7 минути, communismatic написа:

Линк ми пускаш? Т.е. ти не можеш, да обясниш с думи, та затова предпочиташ някой друг, да обясни вместо теб. Кажи ми с няколко думи, какви са правомощията? Толкова ли е сложно? Щото цял месец стана, а още въпроса стои без отговор.

Мисля, че още снощи уточних, че подобни "правомощия" има и Румен Радев, дори дадох и пример. Само дето Румен Радев няма абсолютно никакви правомощия освен чисто официалните. Само умнокрасивите търсите "руска" пропаганда и "руска" връзка там, даже не ви стига акъла поне да попрочетете нещо, че да не се излагате.

Аха, сега вече имаме нова мантра - липса на санкция и бездействие, т.е. други са виновни, ама той не се намесил. Това е четвъртата мантра... 😆

Абсолютно никога не съм твърдял, че подписва без да чете. Подобни тъпотии са присъщи на теб, а не на мен, колкото до въпросният договор... отново гредЪ. Договора не е подписан лично от него, а от...

За пореден път греда и за пореден път доказваш, че лично Вучич няма абсолютно никаква вина спрямо падналата козирка. Толкова си лесен за оборване, че чак е смешно.

Така е, да. Много е забавно, как още не си разбрал думите ми. Хубаво е, че продължаваш, да ме "громиш" и по този казус.

Фактор за кое? За падналата козирка и кой е виновен вече съм обяснил... още преди близо месец. Дадох ти и точен цитат... каква изненада, думите ми се потвърждават.

Та... не можах, да разбера, с кое е виновен Вучич? Щото 200 пъти си променяше мнението, та коя ти е тезата последно?

преди 9 минути, communismatic написа:

Какво значи "да ти обясня с думи, ма без да пускам линкове"? Пускам ти линкове, ЗА ДА НЕ се обяснявам. Нито имам време, нито желание да ти преписвам нещо, което вече е написано на друго място - не виждам и смисъл.

А че Вучич е един невинен бебок, която звъни на министрите за позволение да подпише това и онова е толкова сладко и наивно, че няма накъде. 

Цитат

или да следи (ако не може лично - да назначи) под какво са си сложили подписа предшествениците му и да направи нужното за предоговаряне/разтрогване, ако е нужно. 

Това разбира се, удобно го пропусна.

Както и да е, спирам да се занимавам с теб по тая тема. Написах каквото исках. Ако искаш, вярвай, че Вучич още ходи на ясла, твоя работа.

преди 20 минути, communismatic написа:

Мда, то и при казуса "Петрохан" пак би отбой. Кажи си, че толкова можеш...

Не, просто си пазя силите и времето за следващата дискусия с теб и следващото "Напиши ми съчинение до 1000 страници защо смяташ, че между 2008 и 2012 Медведев пак е по-маловажен от Путин, при положение, че е президент в президентска република".

Да те убеждавам, че в Сърбия не можеш да пръднеш без Вучич е прекалено очевидно за мен, за да споря още по темата.

Да, то и при "Петрохан" пак ги пазеше. Само не е ясно, кога ще ги покажеш тия "сили", до момента си тотално смешен по абсолютно всички теми... 😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Да, то и при "Петрохан" пак ги пазеше. Само не е ясно, кога ще ги покажеш тия "сили", до момента си тотално смешен по абсолютно всички теми... 😆

След като ми се пенявиш толкова и пак нищо не можеш да измислиш, явно не съм толкова смешен :)

Подбирай си повече каузите, "Вучич е никой в Сърбия" не ти е от най-силните тези. :)

Ми, принципно тоя дето би отбой си ти, а не аз. Кой "нищо не може, да измисли" се вижда от километри... Между другото, имаш ли изобщо някакво образование? Принципно, интелекта ти трудно би позволил завършване на основно, пък знае ли човек... То в днешно време сульо и пульо имат даже и висше. 

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, принципно тоя дето би отбой си ти, а не аз. Кой "нищо не може, да измисли" се вижда от километри... Между другото, имаш ли изобщо някакво образование? Принципно, интелекта ти трудно би позволил завършване на основно, пък знае ли човек... То в днешно време сульо и пульо имат даже и висше. 

Нямам, разбира се. Как човек с образование би се изправил срещу такъв интелектуален колос като теб? 

Носи се мълва в интернет, че в един софтуерен форум има вундеркинд с богат баща, който обаче обича социализма и преразпределението на богатствата, умее да спори, не обижда опонентите си всяка свободна минута и има някаква минимална концепция за света около себе си. Мислех, че си ти, но ти си много повече от това. 

Хубавото е, че времето решава всички спорове. Точно както мурзилажа във форума се насира от припомнянето на собствените му постове отпреди 2-3 години, което kosyo практикува, така и ти все някой ден малко ще порастнеш и ще надраснеш дракането по форуми. Дотогава си дърпай пишката редовно - няма да стане по-голяма, ма поне е приятно :)

Естествено, че нямаш. Да се знае какви правомощия има един президент в парламентарна република се учи още в основното училище. Да не добавям и останалите ти "прозрения" относно Русия, "Петрохан" и прочее... Иначе се сърдите като ви обиждам.

Сега 68% от домакинствата в ЕС живеят в собствено жилище, а в България са 86%.   Значи не сме бедни.   Голяма част от жилищата са си от времето на соца.

Защо у нас, за разлика от целия нормален свят, се полагат специални грижи за насърчаване на бездарието." - все едно го е казал днес!
Георги Марков 1.03.1929 - 11.09.1978
Много вярно и днес. За съжаление България все още е комунистическа държава. Макар и намаляла с 3 милиона души, съветските роби са много повече отпреди 89 година.
Бездарните са послушни. Проблемът е, че в последствие стават зли и се разпореждат с човешки съдби.

Най-умният Пламен от малцинството, да не е хвърлил каишите? Отдавна не е поствал документи, дето да ги разбира... и да не ползва ИИ за тази цел... и пак да ги разбира. 😆

Цитат

На днешния ден се навършват 42 години от историческия триумф на Левски-Спартак за Купата на европейските шампиони (КЕШ) по баскетбол за жени.

:)

преди 6 минути, kaldata1 написа:

Ти все пак прочете ли какво може да прави сръбския президент или все още го имаш за продавач на дъвки пред Скупщината? 

Понеже гледам, че пак налапа въдичката. Искаш ли, да продължим, да дискутираме темата за падналата козирка? Просто, да ти се похиля още малко на глупостите... 😆

Та, понеже Вучич имал големи правомощия (според умната ти глава), пак да питам, в какво се изразяват неговите ГОЛЕМИ правомощия и как тия правомощия са свързани с падналата козирка? Вече разбрахме, че не си наясно кой е подписал договора за ремонта на козирката, дай да видим, поне за останалото, дали си наясно... т.е. колко още жалък и смешен ще бъдеш? :) 

Гаврата ще продължи явно... :) 

преди 15 минути, communismatic написа:

Понеже гледам, че пак налапа въдичката. Искаш ли, да продължим, да дискутираме темата за падналата козирка? Просто, да ти се похиля още малко на глупостите... 😆

Та, понеже Вучич имал големи правомощия (според умната ти глава), пак да питам, в какво се изразяват неговите ГОЛЕМИ правомощия и как тия правомощия са свързани с падналата козирка? Вече разбрахме, че не си наясно кой е подписал договора за ремонта на козирката, дай да видим, поне за останалото, дали си наясно... т.е. колко още жалък и смешен ще бъдеш? :) 

Гаврата ще продължи явно... :) 

Кой урежда договорите с китайците за инфраструктурно сътрудничество и е проспал (нарочно или не) ревизията на избора на китайския консорциум? 

Цеца Величкович? 

Весна Змиянац? 

Миле Китич? 

Извинявай, ти малоумен ли си? Показах ти нагледно, кой е подписал договора за падналата козирка и нейният ремонт. Ако и английски не знаеш, къв умнокрасив гласоподавател си изобщо? Питам те, какви конкретно правомощия има Вучич? Колко пъти, да те питам едно и също нещо? Кажи, просто, че си бавноразвиващ, то и без това го знаем всички тук. Мъжко е да си признаеш. :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.