Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, Miusuka написа:

Професоре, прибирай се в Карлуково докато не са те направили Член-кореспондент

кой от санитарите те излъга че си навън

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

Ако искаш, да взема, да ти го моделирам с пластилин? Така по-удачно ли ще е за да вземеш, да го осмислиш?

Мда, много ми е неудобно от "дискусиите" с теб. Гледам по всякакъв начин да избягвам неудобните ти въпроси.

Мда. То и за яйцата по 90 рубли, дето ги нямаше изобщо в Русия, пак така пишеше... Интересно, що и от тая тема избЕга!?

Дефинирай биолаборатория! Защо се страхуваш?

Ако ще се правиш на духовит, трябва да ползваш избегА.

току-що, Miusuka написа:

Бай Иван...

Защо се подиграва с тебе

преди 3 минути, parmobil написа:

Дефинирай биолаборатория! Защо се страхуваш?

Извинявай, кое от написаното от мен до момента, не успя да разбереш? Кажи, кое конкретно не ти е ясно, та да ти вляза в тежкото положение? Нали уж аз се "гърча"?

Изпитвам огромно учудване, как 90% от писарушките тук успяват, да си пуснат компютъра...

преди 4 минути, parmobil написа:

Ако ще се правиш на духовит, трябва да ползваш избегА.

Ми, все тая, де. То и по тая тема скоро ще "избеГаш", така, че...

току-що, communismatic написа:

Извинявай, кое от написаното от мен до момента, не успя да разбереш? Кажи, кое конкретно не ти е ясно, та да ти вляза в тежкото положение? Нали уж аз се "гърча"?

Изпитвам огромно учудване, как 90% от писарушките тук успяват, да си пуснат компютъра...

Аз всичко разбрах. Само не видях твоята трактовка за биолаборатория. И ми е пределно ясно защо не я даваш, но ми е приятно да гледам как се гърчиш в отрицание.

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз всичко разбрах.

Eстествено, че разбра, да. Ти винаги всичко разбираш. Никога не съм се съмнявал в безкрайният ти интелект...

преди 6 минути, parmobil написа:

И ми е пределно ясно защо не я даваш, но ми е приятно да гледам как се гърчиш в отрицание.

Мда, направо ме смазваш с неудобни въпроси. Чувствам се адски неудобно в момента...

Eстествено, че разбра, да. Ти винаги всичко разбираш. Никога не съм се съмнявал в безкрайният ти интелект...

Мда, направо ме смазваш с неудобни въпроси. Чувствам се адски неудобно в момента...

Пак не виждам твоето определение за биолаборатория.

преди 3 минути, parmobil написа:

Пак не виждам твоето определение за биолаборатория.

Това което вече обясних - производството на украински аналгин в американска биолаборатория. Именно заради това Габард е изнесла всички тези документи, това вероятно е някаква огромна американо-украинска операция в медицината, която трябва да изведе Украйна на световно равнище в този бранш. Изобщо тук не става дума за никакви химически оръжия срещу руското население, фактчекърите го твърдяха това, а ние се уповаваме на тях. Те са абсолютно безпогрешни в проверката на фактите. Даже те твърдяха и че няма никакви яйца по 90 рубли в Русия и че има насилствена мобилизация. Нали?

Това което вече обясних - производството на украински аналгин в американска биолаборатория. Именно заради това Габард е изнесла всички тези документи, това вероятно е някаква огромна американо-украинска операция в медицината, която трябва да изведе Украйна на световно равнище в този бранш. Изобщо тук не става дума за никакви химически оръжия срещу руското население, фактчекърите го твърдяха това, а ние се уповаваме на тях. Те са абсолютно безпогрешни в проверката на фактите. Даже те твърдяха и че няма никакви яйца по 90 рубли в Русия и че има насилствена мобилизация. Нали?

Продължавам да не виждам дефиниция за биолаборатория. Защо ли?

Да пусна и аз една муха.

Днес чух коментари, че Япония скърцала с зъби за Куриловите острови на Русия и две земетресения удариха държавата?

Според мен е случайност!

@AAUUXX Какво мислиш?

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 6 часа, Miusuka написа:

Колко ги хвалиха новите влакове. Направо се насраха колко хубаво било сега. Имало нови и бързи влакове:

https://i.postimg.cc/TYhHMzwN/Screenshot-20260823-213115.png

При социализма такива неща не се случвха...

(повдигането/оцветяването в цитата - мое)

Глупусти (by Янко)! Тия си серaт нормално. Нaсрa се ти, както обикновено... не не, чакай, сетих се, ти тестваш чувството ни за хумор. Бе... тествай го поне един път с нещо различно от лъжа... как па един път не написа нещо вярно... Ко си позволя да перифразирам леко Георги Русев (светла му памет) - "...и другите лъжат, ама... лъжат, лъжат па спрат... А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер..."

Иначе, ако имаш предвид, че по време на соца не са срaли така (за изобщо ше е малко пресилено), бих могъл да се съглася, че тогава наистина беше голям запек (констипация - за по изтънчените) с лошите новини... следствие на което не би било зле да поосвежим спомените...

Железопътни катастрофи с жертви в България:

От 1962 до 1989 (28 год.) - 11 жп катастрофи (162 загинали и 185 ранени)

От 1990 до 2016 (27 год.) - 7 жп катастрофи ( 32 загинали и 120 ранени)

Денят в който напишеш нещо вярно сигурно ще бъде обявен за общонароден празник и ще го отпразнуваме като български сватба (или новобранска вечер) от соц времето, в грузинска сватбарска шатра за цяло село. Ко ме разбираш... че вие, освен че лъжете като основатели на Рим, ами и не помните к'во сте лъгали. Тоя не помнел такова нещо, оня нямал спомен за това, а третият... третият неразбрал.

img%5D

преди 7 часа, Miusuka написа:

Защото си прост агроном

КъФ агроном си ? Ти си обикновен малограмотен платен трол соц утайка

преди 2 часа, инж. lebel написа:

грузинска сватбарска шатра за цяло село

Нашенска новобранска на село - софрата се е изпънала от край до край на улицата

преди 17 минути, цър-вул написа:

Не знаеш умора, от сутрин до здрач...

Няма да споря, по-поетично е... ама на чичо Петър не муй до поезия... кокошките му спреха да носят...

Даже и Тангра пеят - "От сутрин до мрак"...

Само самородното късче злато, народният поет Азис пее "Ще те работя аз от сутрин до здрач", ама едва ли си имал него предвид...

... и Вапцаров де, ама там нема да те работят, а ти ше работиш... освен ако не е игра на думи...

преди 33 минути, цър-вул написа:

Нашенска новобранска на село - софрата се е изпънала от край до край на улицата

Аз получих повиквателна на 27-и, за 29-ти. Казах, че щом те така и аз така - ше праим посрешане, а не изпращане и скокнах до с. Желю войвода да се видя с гаджето, щото то беше на бригада там. На 28-и късно вечерта се прибрах, преспах, сутринта се офарих 0 номер в една бръснарница и... 2 години. След точно 2 години се прибрах на 28-и и на 29-ти заминах на бригада в консервна фабрика... където направих и посрещането.

преди 5 часа, Звяра! написа:

Да пусна и аз една муха.

Днес чух коментари, че Япония скърцала с зъби за Куриловите острови на Русия и две земетресения удариха държавата?

Според мен е случайност!

@AAUUXX Какво мислиш?

Кое мисля за какво ,за земетрсението или Куриловите острови ?

При земетрусните области е нормално да се очакват земетрсения ,В Япония земетресенията не са рядкост. За Куриловите острови не знам нищо ,не съм ходил там ,но ако увеличат още малко пенсията ще си помисля.

Но що пускаш мухата в темата за соца ,кой ще я хване сега ?

преди 29 минути, инж. lebel написа:

на чичо Петър не муй до поезия... кокошките му спреха да носят

В таа жега и пощаджийката спря да носи - звъни по телефоня:"Яла"

преди 1 час, акад. проф. д.н. Иванов написа:

КъФ агроном си ? Ти си обикновен малограмотен платен трол соц утайка

От кое соцсело е изпълзял такъв известен академик като теб?

"Според специализирани издание в периода от1980 г. до 1987 г. са станали 355 катастрофи с пътнически и товарни влакове. За 1988 г. цифрата е 34. Причината при всички е субективният фактор – грубо неспазване и нарушения на правилата."

преди 9 часа, parmobil написа:

Продължавам да не виждам дефиниция за биолаборатория. Защо ли?

Нали това пиша, просто много неудобни въпроси ми задаваш и аз се потя като студент преди изпит. Между другото, смяташ ли да спреш, да ме занимаваш с болестта си или?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.