Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

И да паднем и да бием, пак ще се напием .

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Не можах, да разбера сега... Габард какво реално е казала? Имало някакви биолаборатории, които не били нищо особено... Умен Костов? Умна Баалбек? Умен тир? Умен ПП-ДБ привърженик? Умен Косьо?

Казала че тира ще докара маслини ,баалбек рози понеже цъфнала роза,Косьо ще докара радияция , другите каквото докарат . На харизан кон зъбите не се гледат.

Може да ги поздравиш с тази песен ,

Орхан Мурат и Веселите момчета - Де бре де

Има опасност за детската аудитория

преди 1 час, nusho73 написа:

Германия иска да премахне еврото и да излезе от шенген,изглежда поумняха.

ТОП! Празни приказки, предназначени за хора с празни глави! 🤣

току-що, БаалБек написа:

За теб ли са предназначени?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Не напълно ,но зависи от изборите в Германия.

https://www.marica.bg/svqt/germaniq-shte-napusne-evrozonata-i-shengen-shokirashto-izqvlenie-ot-lidera-na-azg

преди 2 часа, nusho73 написа:

Балбеек, ти да не си с разцепен геврек ?

Къде ти разцепиха геврека Нуша от соца , пак ше плачеш на мЪдоратурите

преди 3 часа, nusho73 написа:

И да паднем и да бием, пак ще се напием .

Защо пак си паднал на земята

557724592_122131222154944364_890764864261662252_n.jpg

преди 2 часа, nusho73 написа:

Балбеек, ти да не си с разцепен геврек ?

Напълно си отговаряш на описанието - празна глава.

След такава глупост от теб, няма как да се аргументираш и реакцията ти не закъсня. popcorn2

преди 4 часа, nusho73 написа:

Германия иска да премахне еврото и да излезе от шенген,изглежда поумняха.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Нуша пак е припаднала на земята и разцепила празната глава, след поредното безпаметно напиване с някой съвецки бояряшник

преди 3 часа, nusho73 написа:

На харизан кон зъбите не се гледат.

Къде са ти зАбите 😂

преди 4 часа, nusho73 написа:

Защото сме балъци . Германия иска да премахне еврото и да излезе от шенген,изглежда поумняха. Ами ние простите го приехме, без да сме готови и някой се нагуши ,за сметка на народа.

Тая глупост от къде ти дойде на ум, че баш Германия ще излиза от еврозоната ?

преди 7 минути, Gencho 123 написа:

Тая глупост от къде ти дойде на ум, че баш Германия ще излиза от еврозоната ?

Малограмотника се радва че някаква измислена русоробска партия в Германия се обявила против еврото. Дефакто аналог на Възраждане

Толко е малограмотен Нушко че няма накъде

преди 16 часа, communismatic написа:

1/

2/

;)

3/ - Не бързай така посред нощ. Магазина още не е отворил, сега можеш на спокойствие да отидеш да си опресниш данните от там.

Виждам типичния пример за манипулация - вадиш думи от контекста и правиш умозаключния. Двете фрази по-долу се отнасят за различни неща и както сам забеляза бях достатъчно търпелив да ти чета 20 пъти едни и същи неща за да да изясним, че вместо да ползваме данни от НСИ, е много по-меродавно да отидем в кварталния магазин, от където ще видим ръста или спада на услугите, на индустрията, кредитния балон и всичко което ти душа иска. Който има ум, ще направи така, останалите да си гледат официалните данни 😅

Понеже се изгуби текста при отговора, добавям ти цитатите по-долу :

image.png

преди 56 минути, nusho73 написа:

Дъртанян пак прописа ,че и пророкува ,кой се радвам и се държи и пише като 7 годишен келеш.Ха ходи да копал лозето да има за първак.

Защо не можеш и да пишеш ? До клас ходи на училище малограмотнико

Защо нямаш 20 евро за да пиеш

преди 1 час, nusho73 написа:

Дъртанян пак прописа ,че и пророкува ,кой се радвам и се държи и пише като 7 годишен келеш.Ха ходи да копал лозето да има за първак.

Като смешник който пише измислици, сега продължава с нещо ново. Изръси една глупост, не стига, ами трябва още 🤣 image.png

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

Като смешник който пише измислици, сега продължава с нещо ново. Изръси една глупост, не стига, ами трябва още 🤣 image.png

Ти същият тъпункер, като него ,на този където му лайкваш простотиите.Вървете се хвърлете от някъде.Единия филоства другия бил академик и прочее. Който се прави на богат,от приказки може да се докара много.

преди 1 минута, nusho73 написа:

Ти същият тъпункер, като него ,на този където му лайкваш простотиите.Вървете се хвърлете от някъде.Единия филоства другия бил академик и прочее. Който се прави на богат,от приказки може да се докара много.

Пак си се докарал под масата малограмотнико. Кои пиянки от село те снабдиха с първак

преди 33 минути, nusho73 написа:

Мижитурка ти нямаш думата.На какви субстанции си? Не е само първак пил и друго,викаш каквото ми дадат в Мойсеково това пием .

И лепилце взимаш а Нуша от село

преди 8 часа, Gencho 123 написа:

Виждам типичния пример за манипулация - вадиш думи от контекста и правиш умозаключния.

Верно ли бе? Ти дето нямаш никаква идея, дали НСИ не манипулират данните за инфлацията, но се уповаваш на тях, а твърдиш, че аз "манипулирам"?! Баси и наглостта...

Двете фрази по-долу се отнасят за различни неща и както сам забеляза бях достатъчно търпелив да ти чета 20 пъти едни и същи неща за да да изясним, че вместо да ползваме данни от НСИ, е много по-меродавно да отидем в кварталния магазин, от където ще видим ръста или спада на услугите, на индустрията, кредитния балон и всичко което ти душа иска.

Точно така, да. Няма нужда изобщо да мислим, ние нямаме глави на раменете си, та затова предоставяме абсолютно всичко на официалните институции, които дори по твърдения на "Политико" правеха стъкмистики за да влезем в Еврозоната, та накрая даже и чрез тях не успяха да докарат инфлацията до 3%. Важното е да се уповаваме на тия, които пеят в нашият хор...

Та, би ли обяснил, кои цени са били надолу през последният месец, че да има даже дефлация?

Според публикацията на НСИ от тази седмица през месец юни България е отбелязала дефлация от 0,9% спрямо предходния месец, 5,4% инфлация спрямо месец юни 2025, и 2,9% спрямо началото на годината.

"5,4% спрямо месец юни 2025 г." Смятай... Явно само ни се струва, че цените са нагоре, изобщо няма такива работи...

Който има ум, ще направи така, останалите да си гледат официалните данни

Няма проблем, искам да ми дадеш списък с 20 продукта, които са си понижили цените спрямо последният месец. Изключвам плодовете и зеленчуците, те просто са сезонни продукти и напълно логично да са надолу.

преди 6 минути, communismatic написа:

Верно ли бе? Ти дето нямаш никаква идея, дали НСИ не манипулират данните за инфлацията, но се уповаваш на тях, а твърдиш, че аз "манипулирам"?! Баси и наглостта...

Точно така, да. Няма нужда изобщо да мислим, ние нямаме глави на раменете си, та затова предоставяме абсолютно всичко на официалните институции, които дори по твърдения на "Политико" правеха стъкмистики за да влезем в Еврозоната, та накрая даже и чрез тях не успяха да докарат инфлацията до 3%. Важното е да се уповаваме на тия, които пеят в нашият хор...

Та, би ли обяснил, кои цени са били надолу през последният месец, че да има даже дефлация?

"5,4% спрямо месец юни 2025 г." Смятай... Явно само ни се струва, че цените са нагоре, изобщо няма такива работи...

Няма проблем, искам да ми дадеш списък с 20 продукта, които са си понижили цените спрямо последният месец. Изключвам плодовете и зеленчуците, те просто са сезонни продукти и напълно логично да са надолу.

Не разбрах за снимката ка те наклевети?

преди 22 минути, Звяра! написа:

Не разбрах за снимката ка те наклевети?

Е, ти ли да разбереш... Палячото на форума.

преди 5 часа, communismatic написа:

Ти наистина го удари на бюро справки тука, искам това, искам онова.. Странни очаквания имаш, едва ли не всеки тука е длъжен да се съобразява с твоите прищевки. Доколкото си спомням аз ти показах данни за това, че имаше някакъв ръст на икономиката. Очаквах с едно изречение ти е станало ясно и темата е приключила - ти си каза, че разчиташ на информация от магазина, аз на НСИ и толкоз. 50 поста по-късно, все още има нещо което не си разбрал, искаш да ти давам справки ? Аз си казах мнението, другото тука е някакво безмислено писане сега вкарваш данни за инфлацията каква била, вчера в същата дискусия писа за одеса и педофилите. Очевидно имаш такъв модел на поведение да предъвкваш една и съща тема 100 пъти, като вкараш вътре всичко каквото ти дойде на ум, но освен загуба на време аз не виждам смисъл от такова разводняване.

приятен ден 😀

преди 40 минути, Gencho 123 написа:

Странни очаквания имаш, едва ли не всеки тука е длъжен да се съобразява с твоите прищевки.

Не, просто очаквам, че когато един човек твърди нещо е редно просто да го докаже, а не да ми бяга с малоумни оправдания.

преди 40 минути, Gencho 123 написа:

Доколкото си спомням аз ти показах данни за това, че имаше някакъв ръст на икономиката.

Така е, да. Помня, че беше толкова наясно с въпросните данни, че даже нямаше никакво понятие на базата на какво са набирани въпросните данни. Не е типично за теб, поначало винаги си изключително наясно с нещата.

преди 42 минути, Gencho 123 написа:

Очевидно имаш такъв модел на поведение да предъвкваш една и съща тема 100 пъти, като вкараш вътре всичко каквото ти дойде на ум, но освен загуба на време аз не виждам смисъл от такова разводняване.

Модел на поведение? Имаш предвид такъв, който е свързан с това, че когато твърдиш нещо е редно да го докажеш по някакъв начин, а не да си правим генерални изводи от нещо, което е просто в главата ти, а тя както много добре знаем е пълна с мозък.

преди 45 минути, Gencho 123 написа:

приятен ден 😀

Приятен и на теб... Поне в цялата работа остана в историята с феноменално изказване... "Нямам идея дали данните на НСИ са верни, ама понеже няма други, уповаваме се на тях!" Могъщ интелект!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.