Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, communismatic написа:

Нещо друго ли е твърдяла? Би ли конкретизирал? Да не вземеш пак да избягаш както във всички останали опити за дискусия с теб. Принципно си сред най-интелигентните тук, начетен си яко, няма тема, която да ти се опре... ;)

Аз искам да дадеш определение какво е биолаборатория. А ти не щеш, сочиш какво е казала Тълси Габард. Та, с какво се занимава една биолаборатория?

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

на 22.08.2026 г. в 0:47, Звяра! написа:

Да не би все още да не сте взели Киев? 😂

Кой е казвал, че някой ще взима Киев?

Аз до сега съм чувал такива страшки само от Зелю и западните политици.

преди 2 часа, communismatic написа:

Да, де... ама вярваш ли им, пак да питам? Щом се уповаваш така упорито на тях, то значи им вярваш? :)

Къде видя в горното обяснение да пиша нещо подобно? Обясних го по най-елементарният начин и ти пак не го разбра!? Кажи ми, къде видя, да говоря за нещо подобно?

Странна птица си понякога - след като нямаме други данни освен на НСИ на кого да вярваме ? Питах те няколко пъти, дай алтернатива, след като официалните не струват. Докато няма друг източник - аз взех тях (няколко пъти ти го повторих вече, мисля, че е очевидно ?). Видя какви са, но понеже ти не им вярваш, значи не струват. Алтернатива - не посочваш.. Аргументи - обичайно много силни )

Но след това твое изказване по-долу мисля, че на тема икономика по-добре да не се включваш. Или поне опитай да изясниш тази твоя теория за неиндустриализираните държави 😁Това не са ли твоите думи :

"Никой уважаващ себе си икономист не възприема неиндустриализирана държава за някаква икономическа сила."

Германия и Китай които ти посочих влизат ли в тази група.. Написа го това нещо и после мълчание. Правя извода, че за теб Китай и Германия явно са неиндустриализирани държави, и никой икономист не ги брои 😄Питах няколко пъти.. нищо не казваш. Ако не съм прав, обясни си позицията.

преди 1 час, Бохемеца написа:

Кой е казвал, че някой ще взима Киев?

Дмитрий Медведев призова за превземането на Киев

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заяви, че руските сили трябва да продължат към Одеса, Харков, Николаев, Киев и по-нататък.

https://bnrnews.bg/horizont/post/320382/dmitrii-medvedev-prizova-za-prevzemane-na-kiev

www.24chasa.bg
No image preview

Дмитрий Медведев: Одеса е наш руски град, превземането на...

Бившият руски президент Дмитрий Медведев призова за анексирането на украинския пристанищен град Одеса и евентуално превземане на столицата Киев на по-късен етап, предаде ДПА, цитирана от БТА.  "Одеса,

По темата за колко добре е било през социализма, което си е абсурдно по същество, но го имаме в този форум, днес е важен ден :

23-ти август е Ден на паметта на жертвите на тоталитарните режими на 20-ти век. Официалното наименование у нас е Ден на памет за престъпленията на националсоциалистическите, комунистическите и другите тоталитарни режими и за почитане паметта на жертвите им.

И въпреки, че цивилизованите държави отдавна са го разбрали какво е, ние тука намираме основание да го смятаме за по-хубавото време от българската история...

https://www.marginalia.bg/na-23-avgust-evropa-otdava-pochit-na-zhertvite-na-totalitarnite-rezhimi/

преди 3 часа, parmobil написа:

Аз искам да дадеш определение какво е биолаборатория. А ти не щеш, сочиш какво е казала Тълси Габард. Та, с какво се занимава една биолаборатория?

Правилно, да. Кво значение има, какво е казала Габард, при положение, че ме питаш, в каква връзка съм намесил всичко това, а в същото време тя го твърди. Прави впечатление, че абсолютно винаги си супер наясно с нещата. Наистина много ги разбираш винаги. Направо си безпогрешен в логическото мислене, компетентен на макс... От 250 "дискусии" в 240 направо бягаш в един даден момент, а в останалите 10 се включваш в една "дискусия" без реално да знаеш, какво конкретно се дискутира.

преди 1 час, Gencho 123 написа:

Странна птица си понякога - след като нямаме други данни освен на НСИ на кого да вярваме ?

И като лъжат, защо изобщо да вярваме?

Питах те няколко пъти, дай алтернатива, след като официалните не струват. Докато няма друг източник - аз взех тях (няколко пъти ти го повторих вече, мисля, че е очевидно ?).

Защо изобщо ти е нужна алтернатива, при положение, че не се изисква особено много разсъждения по темата, за да стане ясно, че всичко това се дължи на инфлация. Ти сериозно ли смяташ, че за 4-5 години услугите са нараснали с 20-25%? Верно?

Видя какви са, но понеже ти не им вярваш, значи не струват. Алтернатива - не посочваш.. Аргументи - обичайно много силни )

Е, твоите са по-силни, определено. Те може и да лъжат, ама понеже няма други, та затова и им вярвам. Че те ако пишат, че за следващите 10 години услугите ще нараснат с 200%, и това ще повярваш, нали? Понеже нямало други...

Или поне опитай да изясниш тази твоя теория за неиндустриализираните държави

Сиреч, пак не ме разбра? И то след като го обясних като за първокласник?

Германия и Китай които ти посочих влизат ли в тази група.. Написа го това нещо и после мълчание.

Мълчание? Верно? Това не е моето обяснение?

преди 4 часа, communismatic написа:

Говоря, че е от особено значение структурата на икономиката и какво реално ти дава тя. Имаш стомана, едната държава произвежда вилици, другата произвежда часовници, а третата произвежда танкове... Само дето тая стомана на едната държава плаща 200 евро за заплати, а на другата 2000 евро. Не знам, дали схвана, ама...

Така... айде сега да видим, кой е виновен... аз ли съм виновен, че съм обяснил едно нещо или ти ли си виновен, че не си го разбрал? Щото нали уж било "мълчание" от моя страна...

Къде е соцакадемика дето всичко знаел и разбирал ? Стига се е крил из Пернишките села!

Колко ги хвалиха новите влакове. Направо се насраха колко хубаво било сега. Имало нови и бързи влакове:

https://i.postimg.cc/TYhHMzwN/Screenshot-20260823-213115.png

При социализма такива неща не се случвха...

оворя, че е от особено значение структурата на икономиката и какво реално ти дава тя. Имаш стомана, едната държава произвежда вилици, другата произвежда часовници, а третата произвежда танкове... Само дето тая стомана на едната държава плаща 200 евро за заплати, а на другата 2000 евро. Не знам, дали схвана, ама...

Говоря за твоите приказки за неиндустриализираните държави (три пъти не можеш да си обясниш тази теория по-долу) :

"Никой уважаващ себе си икономист не възприема неиндустриализирана държава за някаква икономическа сила."

След като така и не можеш да се обосновеш, явно в твоите очи Германия и Китай са такива т.е. не са някаква икономическа сила 😄 Хубаво, на нашата статистика не вярваш, но ти и световната икономика превъртя вече. Толкова ли е трудно - написал си нещо, което звучи смешно. Не можеш да го обясниш, значи наистина го приемам за смешка тогава.

Не знам дали схвана, ама.. несериозно е 🤣

Чакай малко сега, дай ред по ред, че нещо пак бягаш по тъча.

преди 3 часа, Gencho 123 написа:

Странна птица си понякога - след като нямаме други данни освен на НСИ на кого да вярваме ?

Тъй. Пак да запитам... Вярваш ли на НСИ или не? Ако вярваш, ще ти задам няколко въпроса, а ако не вярваш... защо тогава толкова държиш да се уповаваме на техните изчисления. Щото обяснения от типа на "то други няма" са обяснения на петокласник.

преди 5 минути, Gencho 123 написа:

След като така и не можеш да се обосновеш, явно в твоите очи Германия и Китай са такива т.е. не са някаква икономическа сила

Добре, бе. Пак да запитам, как не съм се обосновал като съм ти го обяснил като за петокласник и ти пак не си го разбрал!? Пак да питам... в мен ли е проблема, че ти не можеш, да го осмислиш? В мен... или в теб?

преди 6 минути, Gencho 123 написа:

Толкова ли е трудно - написал си нещо, което звучи смешно. Не можеш да го обясниш, значи наистина го приемам за смешка тогава.

Кое звучи смешно, би ли конкретизирал? Това ли звучи смешно?

Говоря, че е от особено значение структурата на икономиката и какво реално ти дава тя. Имаш стомана, едната държава произвежда вилици, другата произвежда часовници, а третата произвежда танкове... Само дето тая стомана на едната държава плаща 200 евро за заплати, а на другата 2000 евро. Не знам, дали схвана, ама...

Кое конкретно е смешното тук, би ли обяснил? Искаш ми обяснение - давам ти веднага, ти не го разбираш и го обявяваш за смешно. Айде, понеже пак ще се смиля над теб, ще дам ключ... Същото ли е да произвеждаш автомобили и да произвеждаш кабели и ключалки за автомобилите?

преди 28 минути, Miusuka написа:

Добре, бе. Пак да запитам, как не съм се обосновал като съм ти го обяснил като за петокласник и ти пак не си го разбрал!? Пак да питам... в мен ли е проблема, че ти не можеш, да го осмислиш? В мен... или в теб?

Кое конкретно е смешното тук, би ли обяснил? Искаш ми обяснение - давам ти веднага, ти не го разбираш и го обявяваш за смешно. Айде, понеже пак ще се смиля над теб, ще дам ключ... Същото ли е да произвеждаш автомобили и да произвеждаш кабели и ключалки за автомобилите?

Разбирам, че и пет пъти да те питам не можеш да отговориш за това което сам написа. Да обърнем нещата - държави които произвеждат руда, стомана, пирони, кабели или пък дори цели автомобили индустриализирани ли са, при положение, че индустрията заема примерно 25-35% от тяхното GDP. Какъв е твоя критерий - дял на индустрията в GDP или на някакво микро ниво се гледа кой какво произвежда т.е. степен на сложност на продуктите които една икономика произвежда ?

На съвсем елементарния въпрос дали Китай и Германия попадат в твоята класификация за неиндустриализирани така и не даде отговор - едно да/не е достатъчно, без смешки 😀

преди 51 минути, Miusuka написа:

Колко ги хвалиха новите влакове. Направо се насраха колко хубаво било сега. Имало нови и бързи влакове:

Изяде ли си попарата с първак малограмотен платен соц трол пенсионер

току-що, Gencho 123 написа:

Разбирам, че и пет пъти да те питам не можеш да отговориш за това което сам написа.

Първо, защо реши да избягаш отново от въпроса ми? Питам те, вярваш ли на НСИ или не? Щото нали аз съм избягвал неудобните въпроси...

преди 1 минута, Gencho 123 написа:

Да обърнем нещата - държави които произвеждат руда, стомана, пирони, кабели или пък дори цели автомобили индустриализирани ли са, при положение, че индустрията заема примерно 25-35% от тяхното GDP.

Кви неща да обръщаме като говорим за едно и също нещо, просто на теб проблема ти е, че не можеш да схванеш нещо, което е обяснено като за човек от основното училище? Индустрията може да заема 25% от тяхното БВП, ама зависи самата структура на БВП-то, номиналната стойност и прочее. Това обяснявам от няколко часа, ама от отсрещната страна не срещам абсолютно никакви наченки на разбиране. Каква е нашата структура на БВП-то, би ли обяснил?

преди 3 минути, Gencho 123 написа:

Какъв е твоя критерий - дял на индустрията в GDP или на някакво микро ниво се гледа кой какво произвежда т.е. степен на сложност на продуктите които една икономика произвежда ?

Сиреч, отново не ме разбра? Два пъти го обясних като за петокласник, и ти пак не го разбра...

На съвсем елементарния въпрос дали Китай и Германия попадат в твоята класификация за неиндустриализирани така и не даде отговор - едно да/не е достатъчно, без смешки

Напротив, отговорих ти. Написах ти, че не съм твърдял никога, че не са неиндустриализирани, ама както вече над 20 пъти пиша, при теб "четенето с разбиране" е едно умение, което очевадно още не е усвоено. Даже ти дадох и два най-елементарни примера за да ме разбереш... и ти пак не успя. Та... кой е виновен за това? Аз или ти?

преди 2 минути, communismatic написа:

Първо, защо реши да избягаш отново от въпроса ми? Питам те, вярваш ли на НСИ или не? Щото нали аз съм избягвал неудобните въпроси...

Написах ти го няколко пъти, нужно ли е да повтаряме едно и също - има налични официални данни от НСИ (има други и от БНБ и т.н.). Други нямам, ако ти имаш досега да беше ги показал. Като нямаме друго, колкото и да е криво, базираме на официалните институции у нас - в случая НСИ. Не говоря за мое лично отношение тук, дали аз конкретно вярвам, а принципен въпрос - ако човек иска да разбере, или да види някакви данни за икономиката, не се разчита на приказката един човек ми каза. Пет пъти ти го написах, това вече не е някаква дискусия ами повтаряме едно и също. При смислена дискусия и двете страни се базират на данни, дори и на нашия НСИ. Колкото и да ти изглежда крив и неверен. Това направих и аз, докато ти не показваш никакви данни насреща а повтаряш дали аз съм вярвал на НСИ, не е сериозно. Изглежда нямаш алтернатива на това, и се хващаш за вярването 🤣

P.S. всъщност приеми, че вярвам и да приключим тази глупава дискусия за НСИ.

Аха, т.е. няма никакво значение дали данните на НСИ са верни, просто се уповаваме на тях. ОК, разбрах...

Правилно, да. Кво значение има, какво е казала Габард, при положение, че ме питаш, в каква връзка съм намесил всичко това, а в същото време тя го твърди. Прави впечатление, че абсолютно винаги си супер наясно с нещата. Наистина много ги разбираш винаги. Направо си безпогрешен в логическото мислене, компетентен на макс... От 250 "дискусии" в 240 направо бягаш в един даден момент, а в останалите 10 се включваш в една "дискусия" без реално да знаеш, какво конкретно се дискутира.

Аз продължавам да не виждам определение от теб какво е биолаборатория. И очаквам да ме осветлиш. В няколко поста се гърчиш, но така и не обясни какво е биолаборатория. Нямаш личен отговор, а ми цитираш някакво изказване За пореден път те питам - какво е биолаборатория?

преди 29 минути, Miusuka написа:

преди 29 минути, Miusuka написа:

Ти кола нямаш ли? Има и самолети.

Влака е за концерта на Коб,ом

преди 39 минути, communismatic написа:

Чакай малко сега, дай ред по ред, че нещо пак бягаш по тъча.

Тъй. Пак да запитам... Вярваш ли на НСИ или не? Ако вярваш, ще ти задам няколко въпроса, а ако не вярваш... защо тогава толкова държиш да се уповаваме на техните изчисления. Щото обяснения от типа на "то други няма" са обяснения на петокласник.

Никой няма да те чака!

12 250 € за боята на 8 детски междублохови площадки. Без ДДС. След рестотото, остават чисти 9к. 600 € на манговците и това е! Два тел. Разговора

Успех с дюнера

преди 13 минути, communismatic написа:

Кви неща да обръщаме като говорим за едно и също нещо, просто на теб проблема ти е, че не можеш да схванеш нещо, което е обяснено като за човек от основното училище? Индустрията може да заема 25% от тяхното БВП, ама зависи самата структура на БВП-то, номиналната стойност и прочее. Това обяснявам от няколко часа, ама от отсрещната страна не срещам абсолютно никакви наченки на разбиране. Каква е нашата структура на БВП-то, би ли обяснил?

Сиреч, отново не ме разбра? Два пъти го обясних като за петокласник, и ти пак не го разбра...

Напротив, отговорих ти. Написах ти, че не съм твърдял никога, че не са неиндустриализирани, ама както вече над 20 пъти пиша, при теб "четенето с разбиране" е едно умение, което очевадно още не е усвоено. Даже ти дадох и два най-елементарни примера за да ме разбереш... и ти пак не успя. Та... кой е виновен за това? Аз или ти?

Има прогрес при теб, в началото говореше само за спада на индустрията у нас и правеше заключение за цялата икономика. После добави за неиндустриализираните държави (може ли пример някакъв - има ли в Европа такива изобщо ?), а сега приемаш, че дори и индустрията да е 25% една държава може да е индустриализирана. Значи, не е от значение дела в GDP на индустрията, а колко комплексно производство има. Дори и с малък дял в общия GDP, държавата си е индустриализирана.

Значи ако индустрията има спад, но ръста на услугите за същия период е по-голям, може да се каже, че общата картинка е ръст на GDP за съответната държава (примерно ако индустрията заема 20-30% от общото GDP). Изглежда логично ако в развитите държави индустрията е под 30%, то за икономическия ръст да бъде определящо развитието/ръста на услугите.

p.s. Според една класификация която намерих за индустриални държави се смятат :

Countries whose gross domestic product and exports contain a large share of industrial production

https://www.oxfordreference.com/display/10.1093/oi/authority.20110803100002206

любопитно, че са сложили и Люксембург, които мисля са във финансовите услуги и не знам да имат някаква съществена индустрия :)

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз продължавам да не виждам определение от теб какво е биолаборатория. И очаквам да ме осветлиш. В няколко поста се гърчиш, но така и не обясни какво е биолаборатория. Нямаш личен отговор, а ми цитираш някакво изказване За пореден път те питам - какво е биолаборатория?

Как по-точно се гърча, след като ти дори не знаеш, какво конкретно коментираме? Имало ли е биолаборатории на територията на Украйна или не и ако не е имало такива, които са опасни за Русия, за какво изобщо излиза и коментира Габард. Зададох този въпрос и към останалите в "дискусията" (или както там трябва да се нарече), нито един не даде някакъв адекватен отговор. Пак да повторя - ако не си наясно с написаното от мен, то това не е мой проблем. Прави впечатление, че постоянно имаш проблеми с четенето с разбиране. Щом смяташ, че се "гърча", а реално не си разбрал какво конкретно коментирам и какво съм написал. Но пак да повторя - това не е мой проблем. Най-малкото съвременната медицина е вече доста напреднала... Между другото е изключително забавно, как отговаряш само на определени въпроси, останалите просто ги подминаваш, а тия които коментираш или лъжеш или пишеш някакви чудовищни глупости. А твърдиш, че аз се "гърча"... Забавен си поне.

току-що, Gencho 123 написа:

Има прогрес при теб, в началото говореше само за спада на индустрията у нас и правеше заключение за цялата икономика.

Нищо подобно, само ти си останал с такова впечатление, просто защото капацитета ти е голям. Аз още в началото на "дискусията" написах, че изобщо няма никакъв ръст в икономиката, а има един кредитен балон и висока инфлация. Даже обясних и защо смятам така - защото индустрията ни е надолу, и то при положение, че постоянно ни проглушават ушите, колко много България печели от войната в Украйна. А туризма ни не е дръпнал грам. Но пак да повторя - това, че ти не си разбрал нещо, не е изобщо мой проблем.

преди 2 минути, Gencho 123 написа:

Значи, не е от значение дела в GDP на индустрията, а колко комплексно производство има. Дори и с малък дял в общия GDP, държавата си е индустриализирана.

Ми, ако смяташ, че е същото да произвеждаш ключалки за автомобили и самите автомобили, то има ли изобщо смисъл, да "дискутирам" нещо с теб... Нашето производство е с нисък марж на печалба. Обясних и защо смятам така.

Значи ако индустрията има спад, но ръста на услугите за същия период е по-голям, може да се каже, че общата картинка е ръст на GDP за съответната държава (примерно ако индустрията заема 20-30% от общото GDP).

Така е, да. Сега идва и логичният въпрос, ти що реши, че има "ръст на услугите", при положение, че нямаш никаква идея, дали НСИ не лъжат в данните си и изчисляват правилно? Не случайно ти метнах въдицата...

преди 11 минути, communismatic написа:

Как по-точно се гърча, след като ти дори не знаеш, какво конкретно коментираме? Имало ли е биолаборатории на територията на Украйна или не и ако не е имало такива, които са опасни за Русия, за какво изобщо излиза и коментира Габард. Зададох този въпрос и към останалите в "дискусията" (или както там трябва да се нарече), нито един не даде някакъв адекватен отговор. Пак да повторя - ако не си наясно с написаното от мен, то това не е мой проблем. Прави впечатление, че постоянно имаш проблеми с четенето с разбиране. Щом смяташ, че се "гърча", а реално не си разбрал какво конкретно коментирам и какво съм написал. Но пак да повторя - това не е мой проблем. Най-малкото съвременната медицина е вече доста напреднала... Между другото е изключително забавно, как отговаряш само на определени въпроси, останалите просто ги подминаваш, а тия които коментираш или лъжеш или пишеш някакви чудовищни глупости. А твърдиш, че аз се "гърча"... Забавен си поне.

Аз знам какво се коментира. А ти се гърчиш, защото не искаш да кажеш с какво се занимава биолаборатория? Затова и не искаш да дадеш дефиниция на биолаборатория, нали? Защото глупостите, които написа отиват в кофите.

преди 36 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. няма никакво значение дали данните на НСИ са верни, просто се уповаваме на тях. ОК, разбрах...

А ти на кои официални данни за България се уповаваш?

преди 2 минути, parmobil написа:

Аз знам какво се коментира.

Естествено, че знаеш, да. То си личи от километри, че и по тая тема си супер наясно с нещата.

преди 3 минути, parmobil написа:

А ти се гърчиш, защото не искаш да кажеш с какво се занимава биолаборатория?

Нали обясних вече, Габард е излязла и казала, че просто са произвеждали нов украински аналгин, а не че е имало оръжия срещу руското население. Щото нали лабораториите за химически оръжия не са биолаборатории също... Интересно какви ли лаборатории са!? Може би са клинични такива.

Голямо "гърчене" пада, направо едвам се съвземам...

По време на президентството на Джо Байдън, американските власти отрекоха съществуването на контролирани от Вашингтон химически и биологични лаборатории в Украйна, отхвърляйки всички обвинения като „лош шпионски роман“, „руска пропаганда“ и „конспиративни теории“.

Няма такова нещо, те и "фактчекърите" го отрекоха...

преди 58 минути, Gencho 123 написа:
  преди 1 час, Miusuka написа:

Разбирам, че и пет пъти да те питам не можеш да отговориш за това което сам написа. Да обърнем нещата - държави които произвеждат руда, стомана, пирони, кабели или пък дори цели автомобили индустриализирани ли са, при положение, че индустрията заема примерно 25-35% от тяхното GDP. Какъв е твоя критерий - дял на индустрията в GDP или на някакво микро ниво се гледа кой какво произвежда т.е. степен на сложност на продуктите които една икономика произвежда ?

На съвсем елементарния въпрос дали Китай и Германия попадат в твоята класификация за неиндустриализирани така и не даде отговор - едно да/не е достатъчно, без смешки 😀

До там ли я докара да показваш чужди цитати за мои?

преди 1 минута, communismatic написа:

Естествено, че знаеш, да. То си личи от километри, че и по тая тема си супер наясно с нещата.

Нали обясних вече, Габард е излязла и казала, че просто са произвеждали нов украински аналгин, а не че е имало оръжия срещу руското население. Щото нали лабораториите за химически оръжия не са биолаборатории също... Интересно какви ли лаборатории са!? Може би са клинични такива.

Голямо "гърчене" пада, направо едвам се съвземам...

И продължаваш да не даваш дефиниция какво е биолаборатория, нали?

Можеш да ми разбиеш поста на срички. Пак се гърчиш.

преди 55 минути, акад. проф. д.н. Иванов написа:

Изяде ли си попарата с първак малограмотен платен соц трол пенсионер

Професоре, прибирай се в Карлуково докато не са те направили Член-кореспондент )

преди 34 минути, NewRedDragon написа:

Ти кола нямаш ли? Има и самолети.

Имам Масквич...

току-що, parmobil написа:

И продължаваш да не даваш дефиниция какво е биолаборатория, нали?

Ако искаш, да взема, да ти го моделирам с пластилин? Така по-удачно ли ще е за да вземеш, да го осмислиш?

преди 1 минута, parmobil написа:

Можеш да ми разбиеш поста на срички.

Мда, много ми е неудобно от "дискусиите" с теб. Гледам по всякакъв начин да избягвам неудобните ти въпроси.

преди 1 минута, parmobil написа:

Пак се гърчиш.

Мда. То и за яйцата по 90 рубли, дето ги нямаше изобщо в Русия, пак така пишеше... Интересно, що и от тая тема избЕга!?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.