Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, БаалБек написа:

Значи това (болднатото), което е казал Огнян Минчев е лъжа и ти си го опровергал?!?

на 17.08.2024 г. в 17:35, БаалБек написа:

Тези, които искат да ви вземат всичко това със закони като този за "чуждестранните агенти", са деца и внуци на онези, които опасаха България с бодлива тел за половин век след 1944-а и стреляха "на месо" по всеки, който се опитваше да я прескочи. Децата и внуците на болшевишките терористи днес са в Лондон, Виена и на други "райски места", откъдето работят - всеки според силите си - за същите кремълски господари, на които прислужваха бащите и дедите им.

В България те произвеждат политически технологични продукти - партии, котерии, лобистки групи, които превръщат политическата демокрация в парад на нищожества, изпълняващи все същата задача, поставена от "Центъра" - да унищожат всяка възможност за възраждане на българската държавност и национално достойнство. Те нямат срам, нямат чест, нямат род - а нима бащите и дедите им имаха, когато затриваха България през ХХ век?

Покажи още  

Здравей, душице....

Това болднатото не аз трябва да опровергавам, а Огнян Минчев трябва да докаже когато го казва и едва след като представи доказателствата си, тези доказателства могат да бъдат потвърдени или отхвърлени....

Иначе изпадаме в ситуация някой да трябва да доказва, че няма сестра, защото друг казал, че сестра му е.... "лека" жена...

Вносителите на този законопроект със сигурност не са деца или внуци на някой свързан с бившата партийна номенклатура....

Което не може да се каже за самият Огнян Минчев и за други, които днес са развяли знамето на антикомунизъма.......

Доколкото знам, финансирането на партия "Възраждане" бе проверявано многократно, доколкото помня, бе направен и опит за съдебно заличаване на тази партия и съда отсъди, че нарушения няма.....

Всичко останало е спекулация, ако не е подкрепено със съответен доказателствен материал, а разчита само на първосигнални усещания или емоции....

Както бе и онова за 4 000-ците.....

Неслучайно такива внушения се правят без да бъдат посочвани конкретни имена, защото при посочването им, ще се наложи и да представиш доказателства или да понесеш последствията за клевета....

Всъщност, целият този механизъм да посочваш като "враг" под чуждо влияние, всеки с различно мнение от теб е сигурен белег за това, че самият ти си със строга комунистическа закалка.....

Позволих си и аз да болдна и оцветя в червено това от мнението на Огнян Минчев, което доказано е лъжа....

Няма как върху лъжа да конструираш истина....

Еле па и само с голи твърдения.....

Пак ще се повторя - вярата е най-силното ти качество....

Затова и никакви аргументи нито предоставяш, нито приемаш....

Вярваш на нещо, щото го е казал Огнян Минчев, а не на фактите....

Ще се поамнайстя - Твой избор....

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 16 часа, andiay написа:

да отправяш нападки срещу скромната ми личност,

Нали писа, че не си скромен бре! Тя е за тези, които нямат други качества. :) 

Давам ти идея като се пенсионираш да станеш политик. Ще ми е интересно да те гледам в НС, без значение, че не знам, че си ти.  :) 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Нали писа, че не си скромен бре! Тя е за тези, които нямат други качества. :) 

Давам ти идея като се пенсионираш да станеш политик. Ще ми е интересно да те гледам в НС, без значение, че не знам, че си ти.  :) 

Метафорична хипербола, Мечо, съчетана с ироничен сарказъм....

Ку се научиш да четеш с разбиране, щеше да го схванеш в контекста на предходните мнения....

И да схванеш, че всъщност няма нищо общо със скромността....

Казах ти, не е само до недоглеждане....

Що се отнася до кариера като политик, то ако съм желал такава, щях да съм приел поканите още преди 20 години и днес да ме гледаш не само в НС....

Колкото и нескромно да звучи, но е факт....

Решението кога да се пенсионирам зависи само и единствено от мен....

Признавам, че много се изкушавам да се "пенсионирам" още днес, но се опасявам, че в някои аспекти не е добра идея - съществува вероятност да ми писне това, което днес ми носи удоволствие....

Затова, към момента смятам, че четиридневната ми работна седмица е по-приемлив вариант....

Реша ли да се пенсионирам, то означава че няма да работя нищо....

Затуй - щом ти е интересно да ме "гледаш", то възползвай се от престоя ми тук, докато не е отминало желанието ми да съм тук и докато престоят ми тук все още ми носи некво минимално удоволствие....

Винаги на твоите услуги....

Дет са вика - твой покорен слуга...

преди 1 час, andiay написа:

Метафорична хипербола, Мечо, съчетана с ироничен сарказъм....

Ку се научиш да четеш с разбиране, щеше да го схванеш в контекста на предходните мнения....

И да схванеш, че всъщност няма нищо общо със скромността....

Казах ти, не е само до недоглеждане....

Що се отнася до кариера като политик, то ако съм желал такава, щях да съм приел поканите още преди 20 години и днес да ме гледаш не само в НС....

Колкото и нескромно да звучи, но е факт....

Решението кога да се пенсионирам зависи само и единствено от мен....

Признавам, че много се изкушавам да се "пенсионирам" още днес, но се опасявам, че в някои аспекти не е добра идея - съществува вероятност да ми писне това, което днес ми носи удоволствие....

Затова, към момента смятам, че четиридневната ми работна седмица е по-приемлив вариант....

Реша ли да се пенсионирам, то означава че няма да работя нищо....

Затуй - щом ти е интересно да ме "гледаш", то възползвай се от престоя ми тук, докато не е отминало желанието ми да съм тук и докато престоят ми тук все още ми носи некво минимално удоволствие....

Винаги на твоите услуги....

Дет са вика - твой покорен слуга...

Аз те чета с разбиране, но ти не можеш да ми възприемеш хумора. :) 

Всичко ми е ясно и за Супермена и за другото...както и да е.

Брей, нашата политика е изгубила много...

Че те политиците работят ли? Ти да видиш...

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз те чета с разбиране, но ти не можеш да ми възприемеш хумора

Четеш ме с разбиране, пък не разпознаваш твоя тип хумор в отговорите ми към теб....

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Всичко ми е ясно и за Супермена и за другото...както и да е.

Твой избор - да смяташ, че всичко ти е ясно....

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Брей, нашата политика е изгубила много...

Бе дали политиката е загубила е въпрос на който вече не може да бъде даден отговор....

А че аз щях да загубя много - в това съм таузънд пърсент шуър... минимум...

преди 12 минути, Мечо Хубавеца написа:

Че те политиците работят ли? Ти да видиш...

Знаеш - въпрос на гледна точка....

Общо взето като при комунизъма....

Всеки според възможностите си и според потребностите си....

Тъй че - да, работят....

По-интересно е за кого работят....

преди 2 минути, attj написа:

При соца нямаше Кауфланд

Тогава на картинката щеше да пише....

"Сънувах, че са пуснали в магазина.... (тук по избор - банани, кафе, нес кафе и т.н.)

"А аз сънувах, че съм с две мадами"...

"Мен имаше ли ме?"....

"Ти беше в магазина"...

преди 34 минути, andiay написа:

Тогава на картинката щеше да пише....

Тогава и картинки нямаше - само „Работническо дело“, „Отечествен фронт“ и „Септемврийче“!

преди 4 часа, andiay написа:

Това болднатото не аз трябва да опровергавам, а Огнян Минчев трябва да докаже когато го казва и едва след като представи доказателствата си, тези доказателства могат да бъдат потвърдени или отхвърлени....

Ти имаш неопровержими доказателства, че лъже за децата и внуците на червените номенклатурчици?

Аз ще дам един много скромен пример - Полина Билоконна, инфлуенсър, дъщеря на Боян Чуков. 

....Мноооого лъже този Огнян Минчев....

току-що, jhoro написа:

Тогава и картинки нямаше - само „Работническо дело“, „Отечествен фронт“ и „Септемврийче“!

Тцъ, имаше и Стършел, имаше и филми като "Кит", "Топло", "Двойникът" и т.н., имаше и касетки със шегите на Шкумбата и т.н....

Туй, че си ги пропущил или забрайл е веч друго нещо....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ти имаш неопровержими доказателства, че лъже за децата и внуците на червените номенклатурчици?

Аз ще дам един много скромен пример - Полина Билоконна, инфлуенсър, дъщеря на Боян Чуков. 

Ти днес първа смяна ли си?

преди 2 минути, andiay написа:

Тцъ, имаше и Стършел, имаше и филми като "Кит", "Топло", "Двойникът" и т.н., имаше и касетки със шегите на Шкумбата и т.н....

Туй, че си ги пропущил или забрайл е веч друго нещо....

Не съм забравил нищо, ама що да изреждам???

Социални мрежи нямаше!

преди 31 минути, jhoro написа:

Социални мрежи нямаше!

Изброяваш все неща, които ги нямаше  в сащ навремето, нали?

преди 33 минути, jhoro написа:

Социални мрежи нямаше!

Никъде е нямало.

току-що, БаалБек написа:

Здравей, душице....

Ти въобще разбираш ли, какво четеш?

Нима Огнян Минчев предлага некви доказателства, които да бъдат приети или оборени?

преди 4 минути, БаалБек написа:

Ма ти сирьозну ли?

На което аз ще дам няколко не толкова скромни примера....

Огнян Минчев - политолог, бивш член на БКП, преподавател по научен комунизъм....

Христо Иванов - политик, от комунистическия род Бойкикев....

Васил Терзиев - бизнесмен и кмет на София, син на висш офицер от ДС....

Евгени Дайнов - политолог, шеф на "Отворено общество", син на кореспондента на Работническо дело в Лондон и от майчина страна наследник на активни борци против фашизма и капитализъма, първата си научна степен к.д.и.н получава с дисертацията „Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюзи (1972-1981 г.)“....

Росен Плевналиев - президент, бивш комсомолски секретар на ОК на ДКМС в Благоевград, бивш член на БКП, част от ръководството на партията във ВМЕИ....

Иво Прокопиев - медиен магнат и бизнесмен, син на капитан от УБО приближен на Тодор Живков.....

ген. Атанас Атанасов - политик, бивш прокурор, приближен до БКП организацията в Разград....

Мога да изброявам и още.....

Та... за първи път чувам за Полина Билоконна и неам идея кво точно "инфлуерства", но се съмнявам да има и 2% от възможностите на гореизброените, за да влияе върху общественото мнение и определянето на дневния ред в България....

преди 32 минути, БаалБек написа:

За което може да се провери - да, мнооо лъже.....

Другото му е недоказуеми твърдения, целящи да инфлуенсърстват таквиз кът теб, дет сал една вяра притежават

преди 34 минути, jhoro написа:

Ми бе почнал да изреждаш некви....

преди 35 минути, jhoro написа:

Социални мрежи нямаше!

Мхм, затова пък имаше реални социални контакти....

преди 49 минути, jhoro написа:

Как да няма картинки?

rabotnichesko-delo.jpg

И сега има 

https://duma.bg/?go=newspaper&p=list

преди 1 час, andiay написа:

Нима Огнян Минчев предлага некви доказателства, които да бъдат приети или оборени?

Та да го налазят със съдебни дела ли?  Тези хора ( децата и внуците на червените номенклатурчици) са единственото малцинство, което е способно да упражнява тирания, защото има необходимите ресурси - милиони в евро и долари.

Та да го налазят със съдебни дела ли?  Тези хора ( децата и внуците на червените номенклатурчици) са единственото малцинство, което е способно да упражнява тирания, защото има необходимите ресурси - милиони в евро и долари.
Ако има доказателства ще може да се защити в съда. Ако имаше щеше да и да ги покаже на момента. След като не ги показва, значи лъже.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 22 минути, maxthon написа:

Ако има доказателства ще може да се защити в съда.

Група @maxthon много лесно се издавате, че сте от този тип - червени номенклатурчици.

Въобще не си направихте и труда да отхвърлите идеята за съд, а направо с рогата напред "да се ЗАЩИТИ в съда".

Колко време ще е продължителността на делото? Седем-осем години или повече? До като смъртта ги раздели.....:giggle1:

преди 1 час, БаалБек написа:

Здравей, душице....

Забавна си с упорството си да защитаваш голата си вяра с подобни смехотворни "аргументи"....

Под "Тези хора ( децата и внуците на червените номенклатурчици)" имаш предвид изброените от мен по-горе ли?

Ако Огнян Минчев имаше дори и косвени доказателства, то със сигурност има начин как да ги предостави така, че да не носи съдебна отговорност, а ако са не само косвени, то изобщо няма от какво да се притеснява....

Когато човек с неговото положение е уверен в думите си, то не се притеснява от подобни неща....

Примери бол....

Само на едната гола вяра разчиташ, душице, на нищо друго.....

И се опитваш да убеждаваш, че желаното от теб е реалност....

Само ми обясни, защо посочи като пример оная "инфлуенсърка", дъщеря на Боян Чуков?

Доколкото показа търсенето ми, то ресора в който "инфлуенсърства" нема нищо общо с обсъжданото тук....

Или греша?

Иначе не е проблем да изброя и доста имена от "лагера" противоположен на онези, които изброих и които имена определено са по-подходящи от това моме....

преди 2 часа, БаалБек написа:

Група @maxthon много лесно се издавате, че сте от този тип - червени номенклатурчици.

Въобще не си направихте и труда да отхвърлите идеята за съд, а направо с рогата напред "да се ЗАЩИТИ в съда".

Колко време ще е продължителността на делото? Седем-осем години или повече? До като смъртта ги раздели.....:giggle1:

Е именно защото не разполага с нищо и затова не си и позволява да говори много и общо взето лъже. А колкото до децата на бившите номенклатурчици? Че те в момента са най-големите радетели на демократичната идея. Един добър пример е и кмета на София.

преди 4 часа, andiay написа:

Здравей, душице....

Ти въобще разбираш ли, какво четеш?

Ма ти сирьозну ли?

На което аз ще дам няколко не толкова скромни примера....

Огнян Минчев - политолог, бивш член на БКП, преподавател по научен комунизъм....

Христо Иванов - политик, от комунистическия род Бойкикев....

Васил Терзиев - бизнесмен и кмет на София, син на висш офицер от ДС....

Евгени Дайнов - политолог, шеф на "Отворено общество", син на кореспондента на Работническо дело в Лондон и от майчина страна наследник на активни борци против фашизма и капитализъма, първата си научна степен к.д.и.н получава с дисертацията „Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюзи (1972-1981 г.)“....

Росен Плевналиев - президент, бивш комсомолски секретар на ОК на ДКМС в Благоевград, бивш член на БКП, част от ръководството на партията във ВМЕИ....

Иво Прокопиев - медиен магнат и бизнесмен, син на капитан от УБО приближен на Тодор Живков.....

ген. Атанас Атанасов - политик, бивш прокурор, приближен до БКП организацията в Разград....

Мога да изброявам и още.....

Та... за първи път чувам за Полина Билоконна и неам идея кво точно "инфлуерства", но се съмнявам да има и 2% от възможностите на гореизброените, за да влияе върху общественото мнение и определянето на дневния ред в България....

За което може да се провери - да, мнооо лъже.....

Другото му е недоказуеми твърдения, целящи да инфлуенсърстват таквиз кът теб, дет сал една вяра притежават

Ми бе почнал да изреждаш некви....

Мхм, затова пък имаше реални социални контакти....

Много ме кефите всички червени комундели които иначе плюете как всички останали били комундели, колко червени били преоблечените демократи,  какво червено минало имали, но иначе си оставате червени комундели ....

:)

и рзбира се, сте против каквтао и да е лустрация...

Плюете как всички други са виновни щото са унищожили хубавия цоциалистически строй, натрапили са злата девмокрация, как са били  фалшиви демократи с червен минало , но иначе самите вие си оставате червени комундели .

Шизофрения някаква.... :giggle1:

преди 3 минути, miro20 написа:

и рзбира се, сте против каквтао и да е лустрация...

Е как да се случи лустрацията като точно тези преоблечените също трябва да си я получат?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е как да се случи лустрацията като точно тези преоблечените също трябва да си я получат?

И в тази тема ли налази? Ако всички си я получат, няма да има руско влияние.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.