Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сигнал до Прокуратурата на РБ: Народното събрание на България е незаконно!

Гост

Препоръчан отговор

Уважаеми Дами и Господа Прокурори! Предвид прогласеното Разделение на Властите, което самите Вие, т.е. работещите в Съдебната система на България поддържате и постоянно изтъквате, искам да Ви обърна внимание, че Всички Депутати които сега са в Парламента, както и в предишните Парламенти, най-малкото след Седмото Велико Народно Събрание са незаконни и в нарушение на Конституцията на РБ. 

Това е така защото:
"Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа."

Е ОТМЕНЕН ДЕ ФАКТО, ПОРАДИ НАЛОЖЕНАТА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА!

Защото чрез наложената избирателна система, електоратът НЕ ИЗБИРА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ! Нито може да избере държавна власт (депутатите в парламента), нито може да ги смени, нито може да ги засегне по някакъв начин. Наложената избирателна система, създава само илюзия, че държавната власт произтича от народа. Де факто държавната власт е недосегаема за народа. 

Това означава, че самата избирателна система противоречи (по-точно отменя) на Конституцията на РБ. Като една част от причините за това противоречие (отмяна на Конституцията) са в по-нискостоящи членове на Конституцията. 
Най-важният Член в Конституцията, който отменят Чл. 1. е: 

"Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и ПРЯКО избирателно право с тайно гласуване."

Изискването за пряко избиране на депутатите от електората автоматически означава невъзможност за избиране от електората на Депутатите в Парламента. А така също и на други институции, които обаче нямат значение, ако целта е да се спази Чл. 1. 
Изискването за пряко избиране на депутатите задава съотношение от 25 000 човека които пряко избират един депутат. Като това е така при мажоритарни избори (т.е. такива които се смятат за мажоритарни, обаче не са), а при пропорционални, схемата е още по-забатачена. 
При такова съотношение, комуникацията между гражданите в групата (евентуален мажоритарен избирателен район, който е както казах най-простата схема) е напълно блокирана. Не съществува такъв работен колектив от толкова хора на куп, които да могат да свършат изобщо нещо, без да са организирани в правилна йерархическа организация. 

Това е най-краткото по същество съдържание на обвинението ми към Всички Депутати в Парламента, които са узурпирали държавната власт незаконно, в нарушение на:

"Чл. 1.  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."

Това е принципната най-обща схема на същината на въпросното престъпление. Допълнителна аргументация, защо избирателната система не дава възможност на електората да избира държавна власт, с анализ на избирателната система ще ви дам с линкове под тая тема. 

Като подавам сигнал до Прокуратурата затова че Законодателната Власт в България е незаконна, в момента изхождам най-вече от Вашето многократно изтъквано схващане, че в България има Разделение на Властите. Властите би трябвало, до колкото схващам, да се контролират една друга. Това би трябвало да означава, че когато някой си е присвоил осъществяване на народния суверенитет;
и още повече като е де факто суспендирал Конституцията на РБ от самото й прогласяване - именно това е в правомощията и първостепенно задължение именно на Прокуратурата и Съдебната система. 
Ако наистина има Разделение на Властите, това е така. А ако няма никакво Разделение на Властите, тогава именно митът за Разделението на Властите  служи само за върховен авторитарен претекст за отаказ от правосъдие изобщо (защото де факто е суспендирана Конституцията и всъщност имаме беззаконие).

Искам да Ви обърна внимание също така, че анализите и изводите ми са неопровержими, независимо от това, дали Вие сега ще ги игнорирате или ще ги чуете. Тези мои твърдения, няма да замлъкнат, както поради това че са неопровержими, така и поради нарастващата криза и катастрофа, вкл. политическа, разпад на държавността и следващите от това катаклизми. Тези процеси произтичат поради фундаментални причини и са лицето на системната криза. А същината на тая системна криза е именно липсата на Демократична Избирателна Система. В нарушение на природните закони, са наложени грешни правни закони, което по същество е престъпление срещу законите на природата. А така също и срещу правните закони, както току-що Ви обясних. 

С уважение:

https://bgman13.blog.bg/politika/2013/11/21/protestadjiite-da-si-organizirat-paralelna-dyrjava-pred-parl.1209140

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/matematika-za-6-klas-sreshtu-nalojenite-psevdodemokratichni-.1833792

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/otnovo-za-ierarhiiata-na-iotor-i-protivorechieto-i-s-nosesht.1833794

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/kakva-izbiratelna-sistema-se-gotviat-da-vyvedat-po-iniciativ.1833795

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/sistematizaciia-na-osnovnite-kachestveno-razlichni-obshtestv.1833797

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/osnovni-principi-na-istinski-demokratichnata-izbiratelna-sis.1833799

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Дори аз да бъркам - Гешев няма да те обърка!

ДА не обърка Гешев, означава, да се съгласи с мене и да ме поздрави. Да не ми отговори или да игнорира това което съм написал и което ти не си имал време нито да прочетеш, нито да осмислиш би било голяма грешка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, gringos написа:

ДА не обърка Гешев, означава, да се съгласи с мене и да ме поздрави. Да не ми отговори или да игнорира това което съм написал и което ти не си имал време нито да прочетеш, нито да осмислиш би било голяма грешка.

Пука ми на мене - мене ме интерсуват 2-3 кметчета - другото ми е през оная.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си мислиш, че някой някъде ще се трогне жестоко си се излъгал. А и това е форум не го забравяй.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ако си мислиш, че някой някъде ще се трогне жестоко си се излъгал. А и това е форум не го забравяй.

Нищо не се е излъгал момчето - глупостта му е трогателна и той държи да си я покаже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тва дето съм го пуснал са логически разсъждения, заковани за масата. Темата я пуснах във връзка с новооповестената идея за референдум за президентска република на тия дето нищо не разбират от президентски републики. Имам обосновано предположение, че въпросната инициатива е именно в отговор на тоя мой сигнал до прокуратурата от преди няколко дена. Ако искам да ви трогна ще пусна примерно това:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

няма да чета всичко каквото си написаал, но накрая напиши - моля да ми отговорите в срок определен от закона - и дано наистина да го пратиш - в прокуратурата редовно постъпват такова тъпизми:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, gringos написа:

Уважаеми Дами и Господа Прокурори! Предвид прогласеното Разделение на Властите, което самите Вие, т.е. работещите в Съдебната система на България поддържате и постоянно изтъквате, искам да Ви обърна внимание, че Всички Депутати които сега са в Парламента, както и в предишните Парламенти, най-малкото след Седмото Велико Народно Събрание са незаконни и в нарушение на Конституцията на РБ. 

Това е така защото:
"Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа."

Защото чрез наложената избирателна система, електоратът НЕ ИЗБИРА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ! Нито може да избере държавна власт (депутатите в парламента), нито може да ги смени, нито може да ги засегне по някакъв начин. Наложената избирателна система, създава само илюзия, че държавната власт произтича от народа. Де факто държавната власт е недосегаема за народа. 

Това означава, че самата избирателна система противоречи (по-точно отменя) на Конституцията на РБ. Като една част от причините за това противоречие (отмяна на Конституцията) са в по-нискостоящи членове на Конституцията. 

"Чл. 10. Изборите, националните и местните референдуми се произвеждат въз основа на общо, равно и ПРЯКО избирателно право с тайно гласуване."

Изискването за пряко избиране на депутатите от електората автоматически означава невъзможност за избиране от електората на Депутатите в Парламента. А така също и на други институции, които обаче нямат значение, ако целта е да се спази Чл. 1. 
Изискването за пряко избиране на депутатите задава съотношение от 25 000 човека които пряко избират един депутат. Като това е така при мажоритарни избори (т.е. такива които се смятат за мажоритарни, обаче не са), а при пропорционални, схемата е още по-забатачена. 
При такова съотношение, комуникацията между гражданите в групата (евентуален мажоритарен избирателен район, който е както казах най-простата схема) е напълно блокирана. Не съществува такъв работен колектив от толкова хора на куп, които да могат да свършат изобщо нещо, без да са организирани в правилна йерархическа организация. 

Това е най-краткото по същество съдържание на обвинението ми към Всички Депутати в Парламента, които са узурпирали държавната власт незаконно, в нарушение на:

"Чл. 1.  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."

Това е принципната най-обща схема на същината на въпросното престъпление. Допълнителна аргументация, защо избирателната система не дава възможност на електората да избира държавна власт, с анализ на избирателната система ще ви дам с линкове под тая тема. 

Като подавам сигнал до Прокуратурата затова че Законодателната Власт в България е незаконна, в момента изхождам най-вече от Вашето многократно изтъквано схващане, че в България има Разделение на Властите. Властите би трябвало, до колкото схващам, да се контролират една друга. Това би трябвало да означава, че когато някой си е присвоил осъществяване на народния суверенитет;
и още повече като е де факто суспендирал Конституцията на РБ от самото й прогласяване - именно това е в правомощията и първостепенно задължение именно на Прокуратурата и Съдебната система. 
Ако наистина има Разделение на Властите, това е така. А ако няма никакво Разделение на Властите, тогава именно митът за Разделението на Властите  служи само за върховен авторитарен претекст за отаказ от правосъдие изобщо (защото де факто е суспендирана Конституцията и всъщност имаме беззаконие).

Искам да Ви обърна внимание също така, че анализите и изводите ми са неопровержими, независимо от това, дали Вие сега ще ги игнорирате или ще ги чуете. Тези мои твърдения, няма да замлъкнат, както поради това че са неопровержими, така и поради нарастващата криза и катастрофа, вкл. политическа, разпад на държавността и следващите от това катаклизми. Тези процеси произтичат поради фундаментални причини и са лицето на системната криза. А същината на тая системна криза е именно липсата на Демократична Избирателна Система. В нарушение на природните закони, са наложени грешни правни закони, което по същество е престъпление срещу законите на природата. А така също и срещу правните закони, както току-що Ви обясних. 

С уважение:

https://bgman13.blog.bg/politika/2013/11/21/protestadjiite-da-si-organizirat-paralelna-dyrjava-pred-parl.1209140

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/matematika-za-6-klas-sreshtu-nalojenite-psevdodemokratichni-.1833792

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/otnovo-za-ierarhiiata-na-iotor-i-protivorechieto-i-s-nosesht.1833794

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/kakva-izbiratelna-sistema-se-gotviat-da-vyvedat-po-iniciativ.1833795

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/sistematizaciia-na-osnovnite-kachestveno-razlichni-obshtestv.1833797

https://blog13.blog.bg/politika/2022/09/06/osnovni-principi-na-istinski-demokratichnata-izbiratelna-sis.1833799

Всички правителства са под управлението на Глобалният елит - Чудовища ! 

Няма закони , няма конституция !!!

Всичко е ПЕШКИ !   Играе се Цирк , за да не се Възбуди буреносно КРИТИЧНА МАСА  , която да се развилнее ! 

Истината е  , че е необходима световна Революция и много добри Лидери да я водят , за да успее човечеството да се освободи .

https://www.facebook.com/kiroscalata/videos/822950508195610/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

няма да чета всичко каквото си написаал, но накрая напиши - моля да ми отговорите в срок определен от закона - и дано наистина да го пратиш - в прокуратурата редовно постъпват такова тъпизми:D

Аз съм го пратил преди няколко дена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Всички правителства са под управлението на Глобалният елит - Чудовища ! 

Няма закони , няма конституция !!!

Всичко е ПЕШКИ !   Играе е Цирк , за да не се Възбуди буреносно КРИТИЧНА МАСА  , която да се развилнее ! 

Истината е  , че е необходима световна Революция и много добри Лидери да я водят , за да успее човечеството да се освободи .

https://www.facebook.com/kiroscalata/videos/822950508195610/

току-що, gringos написа:

Аз съм го пратил преди няколко дена.

дека ти е номера ве - виш психоложката показа писмо но показа и номера

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Coco1 написа:

Пуснаха кадрите от Мосейково със сигнали от извънземните :giggle1:

Ужас :) 

Изглежда ще трябва да свивкаме тук с присъствието на очевидни откачалки :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, gringos написа:

Това е така защото:

С уважение:

тук не мястото за сигнили до Прокуратурата подай го тук [email protected]  Офицалния  email за сигнали до  Прокуратурата на Република България

после публикувай отговора 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, цър-вул написа:
преди 3 часа, Емил Костов написа:

А и това е форум

Той ползва форума за тренировъчнаплатформа...

Възможно е да си спомняш че и в някои предишни мои теми, в които и ти участваше, съм поставил въпроса, който е от инженерен характер, коя са главните особености на един механизъм. Подозирам че под тоя параграф, обществният механизъм и компютърът са едно и също. Но това е труден въпрос и ти не му знаеш отговора. Което е разбираемо. Т.е. мога да го разбера и да го приема - че не знаеш. А не си ли любопитен - аз може и да знам, щом питам?

Но това което не мога да разбера е, как така, едно нещо което е до такава степен очевидно, бива отричано? Просто се чудя. Каква тренировъчна площадка  - имаш сериозен обществен проблем. Ма той не е само мой - той е и твой. И аз ти посочвам избождащо очите беззаконие - най-високостоятщият член в Конституцията на България, въсщност тоя който беше в основата на спора на Кръглата маса и на Седмото Велико Народно Събрание - тоя най-високостоящ член в Конституцията е отменен чрез наложената избирателна система. Еми ето го проблема, той е на най-видно място.

преди 4 минути, umengumen написа:

тук не мястото за сигнили до Прокуратурата подай го тук [email protected]  Офицалния  email за сигнали до  Прокуратурата на Република България

после публикувай отговора 

Сигналът, както казах съм го подал преди няколко дена. Отговорът ще публикувам. Днес получих ето тоя отговор, който е относително маловажен, но ето го

https://blog13.blog.bg/politika/2023/01/23/poluchih-otgovor-na-posledniia-si-signal-do-prokuraturata-na.1852546

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, gringos написа:

Темата я пуснах във връзка с новооповестената идея за референдум за президентска република на тия дето нищо не разбират от президентски републики. Имам обосновано предположение, че въпросната инициатива е именно в отговор на тоя мой сигнал до прокуратурата от преди няколко дена.

😄 a e прасе - верно ли си вярваш на малоумщините.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, insec написа:

верно ли си вярваш на малоумщините.

Хич ли не ти се верва, че войната може да ти дойде на гости и на тебе? Ако по някаква случайност, не си точно такъв какъвто изглеждаш, т.е. идиот, вземи та реши ти задачата с наболелия обществен проблем! Така им отговарям на всичките, дето твърдят, че това дето го говоря са малоумщини. Щом мойто са малоумщини, нека някой друг да реши проблема. За сега аз лично такъв не съм видел. Изглежда че аз съм единствения. НО, както казах, не се занимавай с мене - има по-важни неща в тоя свят от някакъв си там хахо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, gringos написа:

Възможно е да си спомняш че и в някои предишни мои теми, в които и ти участваше, съм поставил въпроса, който е от инженерен характер, коя са главните особености на един механизъм.

Нищо не си поставил, защото нито от механизми разбираш, нито от производство!

Но все пак се надявам да си намериш работа и да се кротнеш...:goahead:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ванга, го е предсказала май това!

Също така е казала, че ще дойде време в което всичките престъпници ще бягат от България.

Какво е имала точно в предвид само времето ще покаже.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Великото народно събрание (ВНС) е специализирана законодателна институция в България. То има разширен състав – 400 депутати – в сравнение с Обикновеното народно събрание и има изключителни права да решава определен кръг въпроси.

Велико народно събрание – Уикипедия (wikipedia.org)

Цитат

3. В кои случаи следва да се обръщате към прокуратурата?

Типичните случаи, в които гражданин се обръща към прокуратурата, са:

- Когато сте пострадал от престъпление или сте свидетел на престъпление.

- Когато искате да получите информация за движението на преписки, образувани по Ваш сигнал или жалба, или да получите препис от постановен прокурорски акт, на който сте адресат.

- Когато ви е необходимо удостоверение за наличие/ отсъствие на данни за образувани наказателни производства и повдигнати обвинения.

- Когато лица, страдащи от психични заболявания създават опасност за здравето и живота си или тези на околните, но не желаят да се лекуват доброволно.

Въпроси и отговори (prb.bg)

За да докажеш, че сегашните хора в Парламента създават опасност за здравето и живота на гражданите на България ще ти е трудно, защото уви не притежаваш необходимите умения. 

Заради друга хипотеза не виждам смисъл да бъде сезирана Прокуратурата ... или какво, имаш доказателства, че си пострадал от НС ли?! :) Ако пък си свидетел, то това означава да познаваш всичките в НС. :) Те познават ли те е по-важния въпрос??? :) 

Случайно да си чувал едно такова понятие = "легитимност"? При положение, че си анонимен, то това изобщо не е сериозен подход към "някакъв' обществен проблем свързан било то с НС или пък Прокуратурата. 

Твоето се свежда до едно елементарно словосъчетание: "Проявяваш политически нихилизъм." То няма нищо общо с държавната власт произтичаща от народа, защото ти не си народа на Република България, а си обикновен недоволен гражданин. 

Съвета ми е: Събери необходимия брой свои последователи, яви се на предстоящите предсрочни избори. Качи се на трибуната на НС и ... те ... да те видим каква личност си, а до тогава тук в този форум ще предизвикваш само и единствено ироничност към образа си. :) 

Принципно: Прокуратурата се занимава с правни казуси, а не с политически!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По тази логика и Конституцията е незаконна, защото приелото я ВНС е незаконно - още няма протокол от мандатната си комисия. Неин шеф беше митрополит Панкратий.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...