Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 28 минути, Гражданин написа:

А защо повечето от вас имате нужда от буквар? :giggle1:

Ти май имаш по-голяма нужда от буквар?! :giggle1:

преди 48 минути, Гражданин написа:

...алъж вериж...

:hit:

https://rechnik.chitanka.info/w/алъш-вериш

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 10 минути, M.Николов написа:
преди 16 минути, teo-glavata написа:

И кой го е еня, какво разпореждане е написал, някакъв си там в някаква си дирекция?

МОЧА го няма. Точка! Да се готвят другите "паметници"

Освен да те пишем и теб "паметник".

От тоя и чеп за зеле не става! :D

преди 5 минути, Flashback написа:

Ти май имаш по-голяма нужда от буквар?! :giggle1:

:hit:

https://rechnik.chitanka.info/w/алъш-вериш

Неговата грешка е по-фрапираща от моята. 

преди 24 минути, M.Николов написа:

Стана ясно, че още на 14 е имало разпореждане от министерството на културата за прекратяване на демонтажа.

Иван Таков: Министерство на културата е разпоредило незабавно прекратяване на демонтажа на ПСА още на 14-ти декември

Пак си захапал здраво кукичката на БСП.

Хайде сега сравни твоя линк с документа, където няма печат и заглавната страница с името на Министерство на културата...

И с този документ, пак от Министерство на културата...

A8G:8 4>:C<5=B8 ˚ ˚! 4> ˛! >B=>A=> ˜! .pdf (24chasa.bg)

Дали има разлика?

:camera2:

Все съм мислел че трябва да взривят гадния монумент, ама сега като гледам как се гърчат и вият другарката Нинова, Копейкин и разните там бесепари и комуняги почвам да си мисля, че много бързо го демонтират. Трябва да удължат агонията като го режат на по-малки парчета :yanim:

преди 2 минути, ined написа:

Все съм мислел че трябва да взривят гадния монумент, ама сега като гледам как се гърчат и вият другарката Нинова, Копейкин и разните там бесепари и комуняги почвам да си мисля, че много бързо го демонтират. Трябва да удължат агонията като го режат на по-малки парчета :yanim:

To това "удължаване" си има финансово измерение, нека се точи поне една година, софиянци да плащат за това разтакаване докато тънат в боклуци и клони, щото явно пари за тези належащи дейности няма. 

преди 3 минути, M.Николов написа:

какво се опитваш да ми кажеш?

Двата документа нямат нищо общо.

Имаш два варианта:

1. Спрял си да мислиш

2. Захапал си кукичката

Оригиналните документи, които издава Министерството на културата са като този:

Този на БСП е фалшив.

Избери си един от двата варианта.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Имаш два варианта:

1. Спрял си да мислиш

2. Захапал си кукичката

Оригиналните документи, които издава Министерството на културата са като този:

Този на БСП е фалшив.

Избери си един от двата варианта.

Тук вече счупи тъпомера.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Има, няма....МОЧА го няма!

То и тебе те няма.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Само така си мислиш.

Щом така мисля, значи е така!

Какво мисля, АЗ има значение! Какво мислиш ти никой не го интересува. Даже и Костя копейкин не го е еня

За протокола - аз лично отдавна съм на мнение, че точно този паметник трябваше да се премести, повтарям премести, а не разрушава още преди години. Преди всичко съм българин и смятам, че на такова видно централно място трябва да има паметник на наш национален герой/и.

Но като абсолютна грешка смятам времето, по което се реши това да се прави. Този паметник трябваше да се премести или преди или след войната, а не точно сега, защото ясно прозира че не се прави по собствена инициатива, а само за да се подмажем на посолствоТО. 

Най-големият паметник на най-централното място в столицата трябва да е на видна българска личност, например на създателя на българската държава хан Аспарух, но като знам какви некомпетентни подлоги ни управляват най-вероятно на мястото на този паметник ще цъфне поредната идиотска умнокрасива изгъзица. 

Какво се случва , разчлениха ли "МОЧА" , че не ми е останало време да отида да проверя?

преди 1 минута, Flashback написа:

За протокола - аз лично отдавна съм на мнение, че точно този паметник трябваше да се премести, повтарям премести, а не разрушава още преди години.

Може ли да отбележеш своя глас тогава в анкетата?

Предлагам възнаграждение за части от "МОЧА"!

преди 1 минута, А.Навални написа:

Какво се случва , разчлениха ли "МОЧА" , че не ми е останало време да отида да проверя?

За съжаление - не! Просто отделят отделните структурни елементи, по ред обратен на самото "сглобяване" за да могат по лесно копейките да си го сглобят на буьлуджа. Там вече е лесно - 2 кила TNT стигат

преди 3 минути, teo-glavata написа:

За съжаление - не! Просто отделят отделните структурни елементи, по ред обратен на самото "сглобяване" за да могат по лесно копейките да си го сглобят на буьлуджа. Там вече е лесно - 2 кила TNT стигат

"Буздлуджа"? Нея ще я оставим ли?

преди 16 минути, M.Николов написа:

Само така си мислиш.

Ето малко за размисъл. Явно бавно загряваш. Все пак си на годинки.

815_protokol%201.JPG

Пък ти прецени дали твоя пасквил е верен.

току-що, БаалБек написа:

Ето малко за размисъл. Явно бавно загряваш. Все пак си на годинки.

815_protokol%201.JPG

Пък ти прецени дали твоя пасквил е верен.

А бе, бъбрече, има входящ номер горе в дясно на документа, като толкова те интересува иди в министерството на културата и поискай копие от документа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.