Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 23 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Малко историческа истина:

Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България.

“На редица места има случаи на насилие по отношение на местното население от страна на отделни военнослужещи:

Във всяко стадо има мърша. Нима искаш да кажеш, че само войници от Червената армия са способни да извършват престъпления от такъв характер?

Примерно тези олицетворяват ли цялата хАмериканска армия?

https://fakti.bg/world/808708-zapodozraha-v-ubiistvo-dvama-amerikanski-voenni-v-germania

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какво да ви правя, налага ми се :camera2:

Не помня да сме били в една компания където и да е било.

Хората около мен нямат нищо общо с описаните от теб.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Във всяко стадо има мърша. Нима искаш да кажеш, че само войници от Червената армия са способни да извършват престъпления от такъв характер?

Примерно тези олицетворяват ли цялата хАмериканска армия?

https://fakti.bg/world/808708-zapodozraha-v-ubiistvo-dvama-amerikanski-voenni-v-germania

В писмото за тях се говори - историческа истина е една!

преди 6 минути, M.Николов написа:

А ти пита ли родителите си?

Имаш ли дръпнати очи?

Познавам родословното си дърво и в него няма червеноармейци. А твоето наистина ли има?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Познавам родословното си дърво и в него няма червеноармейци. А твоето наистина ли има?

Мисля, че леко са те хвърлили на черешата.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Не помня да сме били в една компания където и да е било.

И аз бих казал същото.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти пък къде намери хора, около тебе? Ооопс викаш козата е Ора, пък овцата не е 

Смешник

преди 1 минута, M.Николов написа:

Мисля, че лека са те хвърлили на черешата.

Но ти не можеш да мислиш.

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

В писмото за тях се говори.

Да, така е. Оказва се че в състава на тогавашната Червена армия е имало и "мърша"? Хубаво. Аз ти показах че такава "мърша" има навсякъде. Ся к'во правим? Ще търсим чии войници са извършили повече престъпления ли?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Да, така е. Оказва се че в състава на тогавашната Червена армия е имало и "мърша"? Хубаво. Аз ти показах че такава "мърша" има навсякъде. Ся к'во правим? Ще търсим чии войници са извършили повече престъпления ли?

Правим, това, което носи повече добавена стойност! Излишъка, го ползваме да си си гледаме кефа

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Ти пък къде намери хора, около тебе? Ооопс викаш козата е Ора, пък овцата не е 

Смешник

Оо, гущерчето се появи.

Само не разбрах, защо ни разказваш за половите си приключения.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ми не съм чувал на "мърша" , както се изразяваш да се вдига монумент за възхвала! Все пак това не е единичен случай или инцидент!

току-що, M.Николов написа:

Оо, гущерчето се появи.

Само не разбрах, защо ни разказваш за половите си приключения.

Защото сте ДЛЪЖНИ да четете! Ние сме почовечни - няма да ви пращаме в белене.....но малко шамари ще е добре

преди 1 минута, M.Николов написа:

Изми ли си зъбките?

Не...за сега. Ни измити или не са НАТОЧЕНИ!

Ко става сега - МОЧА е разглобен - ще си платите ли да си го носите някъде, или да го претопяваме?

ПС Съда е НАШ

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Правим, това, което носи повече добавена стойност! Излишъка, го ползваме да си си гледаме кефа

Знам те к'во правиш. Седиш си на стоянката и чакаш некоя заблудена рибка да не види че си "копърка" и да се качи при теб. Ае успех. Дано уловиш некой, че иначе пак нема да имаш стинки да си платиш нет-а, а все пак си един от видните форумни клоуни и ще ни липсваш ако не събереш "сухо" :wink12:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.