Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 7 минути, teo-glavata написа:
преди 10 минути, Toto2 написа:

Ако и когато станем на власт,

Това ще стане на 32 февруари

Скоро е.

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Toto2 написа:

Аз ти отговорих - нищо. Самият ти въпрос е обиден и ако знаех кой си , щях да те осъдя и щеше да плащаш като поп. Но тука е форум анонимен и карабойчев позволява такива гадости. Няма да спра да те докладвам, белким админа се усети, че форума губи от език на омразата и обиди.

Ако трябва да се съдим за обиди мога да си извадя колко пъти ти си ме наричал с обидни обръщения и определения и ще излезеш на минус.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Има закони, които трябва да се спазват, пъпеш.

Кой закон е нарушен? Цитираше лъжеца Копейкин и другите комундели,че нямало документи, оказа се, че документи има. Каква е новата опорка? 

преди 11 минути, Toto2 написа:

сме копейкаджии

Така е копейка си.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ти за какво ставаш, бе некадърник!

Бабо-комундел, на кило лосион ли си :drunk:

току-що, Coco1 написа:

Така е копейка си.

Добре, че неграмотниците като тебе сте в лагера на фашистите и талибаните. Там ви е мястото!

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Кой закон е нарушен? Цитираше лъжеца Копейкин и другите комундели, оказа се, че документи има. Каква е новата опорка? 

Скоро ще стане ясно, има две дела в момента.

преди 3 минути, Гражданин написа:

А защо повечето от вас имате нужда от буквар? :giggle1:

Вие на тая история обаче ѝ носите цветя на паметника.

Нищо няма да има. Копейката показа, че го е страх от главния прокурор, за да му върне услугата, че не му закриха партията. Видя се като нарече онова нещо атентат, посягане срещу държавността и т.н. по оная мафиотска карикатура. И ти келепирджия такъв много добре го усещаш, аз затова те питам копейката какво ти е обещал.

Как да е, хиляди ли пъти да ти казвам, че нищо не ми е обещавано? Ти глух ли си? Сляп ли си? Хиляди пъти да поствам, че всичкото дето го пишеш за мен е лъжа и инсинуации и това е обида спрямо мен от теб?

И как да си обясня, че ривети в хор срещу мен с копърката, или тео главата или къв то и да е. А май по едно време и червен дракон беше. И ти драги си в дружба с него? Това си е лицемерие на квадрат. Па може и шубе да те е от него, знам ли, все пак и сглобка сте в момента...

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ако трябва да се съдим за обиди мога да си извадя колко пъти ти си ме наричал с обидни обръщения и определения и ще излезеш на минус.

Мани го комуниста, от злоба само доносничи. Така ги научи партията.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Добре, че неграмотниците като тебе сте в лагера на фашистите и талибаните. Там ви е мястото!

Кога копейке заминаваш за Русия или скоро отлиташ при Кобзон

На 14 този месец министъра на културата е издал заповед паметника да не се пипа. Но тя мръсница фашистка не го е обявила. Съд и затвор за вас евробоклуци и всичките ви подкрепящи!

току-що, Coco1 написа:

Кога копейке заминаваш за Русия или скоро отлиташ при Кобзон

Няма смисъл да заминавам. Тя Русия скоро ще дойде.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

На 14 този месец министъра на културата е издал заповед паметника да не се пипа. Но тя мръсница фашистка не го е обявила. Съд и затвор за вас евробоклуци и всичките ви подкрепящи!

Команисто вкарай ги в Белене

преди 5 минути, Toto2 написа:

Как да е, хиляди ли пъти да ти казвам, че нищо не ми е обещавано? Ти глух ли си? Сляп ли си? Хиляди пъти да поствам, че всичкото дето го пишеш за мен е лъжа и инсинуации и това е обида спрямо мен от теб?

И как да си обясня, че ривети в хор срещу мен с копърката, или тео главата или къв то и да е. А май по едно време и червен дракон беше. И ти драги си в дружба с него? Това си е лицемерие на квадрат. Па може и шубе да те е от него, знам ли, все пак и сглобка сте в момента...

Обиди няма, само основателни въпроси и предположения и по начина, по който отговаряш си личи кой лъже. Нямаше да си толкова настоятелен в обратното, ако не беше така. Следят ти участието във форума, тук си само за да защитаваш честта на копейките. Като оня "бъдещият депутат" дето чете новини и дето като бил модератор триел като някой пишел срещу копейките. Жалка история сте и целият интернет ви взима на подбив. Все нещо са ви обещали за тия излагации, не може това нормален човек да го прави безвъзмездно. 

Стана ясно, че още на 14 е имало разпореждане от министерството на културата за прекратяване на демонтажа.

Иван Таков: Министерство на културата е разпоредило незабавно прекратяване на демонтажа на ПСА още на 14-ти декември

преди 1 минута, Coco1 написа:

Команисто вкарай ги в Белене

Едно изречение не можеш свястно да напишеш. Кой клас беше завършил?

Я! *Посерков от мойсейково* вожда на отбор "амеба" пак цъфна. :giggle1: Да не да боядисват психиатрията та си тука? :giggle1:

Редактирано от Hristo52 (преглед на промените)

току-що, В. Велев написа:

Едно изречение не можеш свястно да напишеш. Кой клас беше завършил?

Така дефектно те произведоха че не можеш и да четеш бабо

278764569_5752969211384228_809704105174199917_n.jpg.9d27e880aa67d78136953354cc98ae3e.jpg

току-що, Hristo52 написа:

Я! *Посерков от мойсейково* вожда на отбор "амеба" пак цъфна. :giggle1: Да не да боядисват психиатрията та си тука? :giggle1:

Родния дом на команисто

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

преди 2 минути, Coco1 написа:

Така дефектно те произведоха че не можеш и да четеш бабо

278764569_5752969211384228_809704105174199917_n.jpg.9d27e880aa67d78136953354cc98ae3e.jpg

Родния дом на команисто

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

преди 4 минути, M.Николов написа:

Стана ясно, че още на 14 е имало разпореждане от министерството на културата за прекратяване на демонтажа.

Иван Таков: Министерство на културата е разпоредило незабавно прекратяване на демонтажа на ПСА още на 14-ти декември

И кой го е еня, какво разпореждане е написал, някакъв си там в някаква си дирекция?

МОЧА го няма. Точка! Да се готвят другите "паметници"

преди 5 минути, teo-glavata написа:

И кой го е еня, какво разпореждане е написал, някакъв си там в някаква си дирекция?

МОЧА го няма. Точка! Да се готвят другите "паметници"

Освен да те пишем и теб "паметник".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.