Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 16 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

Пхаха, ко стана бе другари, нали нямаше документи? Айде сега двойна смяна да изкарате, да измислите тая вечер, каква ще е новата опорка да браните Матушката, успех. 

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Какво значение има, кой е издал заповедта? Важното е, че МОЧА го няма!

Има , има ....

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Какво има? Както го няма мавзолея с оная мумия, така го няма и МОЧА

Мавзолея го няма, остана срама. Сградата е дигната за много кратко време, бутнаха го за повече. Лъсна колкио са неможачи. Така и с тоя смотан паметник. Преди толкоз много години са го дигнали на веднъж. Сега нямат техника да се справят и го режат на малки парчета. Това ако не е излагация, нема кво да е...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Мавзолея го няма, остана срама. Сградата е дигната за много кратко време, бутнаха го за повече. Лъсна колкио са неможачи. Така и с тоя смотан паметник. Преди толкоз много години са го дигнали на веднъж. Сега нямат техника да се справят и го режат на малки парчета. Това ако не е излагация, нема кво да е...

И защо да не се нареже на парчета? Така или иначе отива за скрап

преди 6 минути, teo-glavata написа:

И защо да не се нареже на парчета? Така или иначе отива за скрап

Законната заповед е да се почисти и поправи. Нарязването на парчета и за скраб е противозаконно и е престъпление. Някои хора ще има яко да плащат. Макар и да не осъзнават още ква мотика са настъпили.

преди 23 минути, teo-glavata написа:

Какво значение има, кой е издал заповедта? Важното е, че МОЧА го няма!

Скоро ще започне народния съд и трябва да се знае кой е издавал фашистките заповеди. После пак да не се оправдават, че са били невинни. И подстрекателите и лакеите.

А кяраджиите отделно ще ги съдим...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Законната заповед е да се почисти и поправи. Нарязването на парчета и за скраб е противозаконно и е престъпление. Някои хора ще има яко да плащат. Макар и да не осъзнават още ква мотика са настъпили.

Кое е законно и кое не е НЕ СЕ РЕШАВА ОТ Костя Копейкин. Колкото и жалби да подавате, те ще отидат в кръглата папка

току-що, teo-glavata написа:

Кое е законно и кое не е НЕ СЕ РЕШАВА ОТ Костя Копейкин. Колкото и жалби да подавате, те ще отидат в кръглата папка

Хамериканските ви приятели ви изоставиха както Украйна. Така че бягайте от България докато можете.

Точно така, решава се от съда. Харесва ли ти или не, това е. И не е нужно да има народен съд, и сегашния ще свърши работа. 

преди 1 минута, В. Велев написа:

Скоро ще започне народния съд и трябва да се знае кой е издавал фашистките заповеди. После пак да не се оправдават, че са били невинни. И подстрекателите и лакеите.

А кяраджиите отделно ще ги съдим...

А така бабо-лосион, заплашвай преди да отидеш при Кобзон.

Хамериканските ви приятели ви изоставиха както Украйна. Така че бягайте от България докато можете.

Тцъ - докато не си върна всичко, което съм решил, че е мое от българия, няма да ходя никъде.

ПС: Освен за празниците за няколко дена

преди 2 минути, Toto2 написа:

Точно така, решава се от съда. Харесва ли ти или не, това е. И не е нужно да има народен съд, и сегашния ще свърши работа. 

А тия в съда нямат ли телефони? Едно обаждане и всичко е ток и жица

Тцъ - докато не си върна всичко, което съм решил, че е мое от българия, няма да ходя никъде.

Бе как можеш все идиотски аватари да си избираш бре?

Всичко окрадено от България ще бъде национализирано. Така че няма какво да си връщаш.

току-що, Toto2 написа:

Бе как можеш все идиотски аватари да си избираш бре?

Креативен съм и така ми харесва! Нещо против ли имаш? И да имаш, ми е все тая. МОЧА го няма - точка!

току-що, В. Велев написа:

Всичко окрадено от България ще бъде национализирано. Така че няма какво да си връщаш.

Имам, имам! Доста апетитен имот в една малка община

Но и тяхното време изтича..Страх ги е, че ще си изгубят лекия, нещастен животец без работа, но с пари, че и богатства!

Щом не си го взел досега може да го отпишеш. БББ вече не командва.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Креативен съм и така ми харесва! Нещо против ли имаш? И да имаш, ми е все тая. МОЧА го няма - точка!

Помни афганистан. Даже го сънувай. 

преди 5 минути, В. Велев написа:

Щом не си го взел досега може да го отпишеш. БББ вече не командва.

Аз съм си говзел отдавна. Новото кметче е от наште - само трябва да ми актуализира наема

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Аз съм си говзел отдавна. Новото кметче е от наште - само трябва да ми актуализира наема

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.