Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 минути, Old_story написа:

Ами опитай, доста се пробваха без успех.

Аз говорих с госпожа Митрофанова преси малко, тя работи в цветарския магазин. Прочетох и какво съм писал за нея, доста се посмяхме. Кажи на дядо Колев че съм и казал.

Златно момче си хей! Познавам си стоката. Щото приятелство трудно се гради, но много лесно се губи!  От мен, лека ви вечер и да знаете - на никой от Вас ни на ьота не съм обиден!

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 2 минути, Колев 74 написа:

никой няма да те убива

Не ми вменявай неща, които не съм казал, ако обичаш.

Или и българския не ти е силната страна.

току-що, Реджеп Иведик написа:

САЩ, май малко по късно от България се прИсетиха.

И тука ви увисва рашистката пропаганда.

Правят всичко възможно да ни набутат във войната. Ти ми се заяждаш за глупости. 

В момента качвам един http сървър, за 3D визуализация. 

Надявам се да ми е простено правописна грешка. Компилационни е важно да няма. 

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми вменявай неща, които не съм казал, ако обичаш.

Или и българския не ти е силната страна.

Аз, когато съм учил българси, ти на ма*ка си си и викал...НИНЯ! 

Прочети си поста бре! Сляп ли си?

преди 15 минути, Колев 74 написа:

щеше да минеш дори и Слави Трифонов

Щяхте да ме убиете. Аз ви мразя. Все някъде щях да се издам.

преди 6 минути, Колев 74 написа:

Прочети си поста бре! Сляп ли си?

Не съм писал, че ме гоните да ме убивате. Това ти ми го вменяваш нарочно.

Не знам що. Опитваш се да ме изнервиш ли що ли. Получава ти се.

Лигава работа.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

не съм захлюпен като ВАС

Ти викаш за Русия, Путлер и комунистите, ние сме били захлюпени.

Имаш предвид, че не знаем, че си кривиш душата ли ?

Аз лично зная, не си първия комунист и русофил който съм срещал.

преди 44 минути, Колев 74 написа:

Нищо не манипулирам бре човече. Няма да изброявам цялата рода от 9-то коляно. А ето само от 4 страници това, за което ти писах по горе. Другите, не сметнах за необходимо.

И няма ли да оставиш отговор в анкетата и защо?

на 8.03.2023 г. в 14:48, Гражданин написа:
Аз те питам, не ти мен. Не е учитво да отговаряш на въпроса с въпрос и няма да ти отговоря докато ти не ми отговориш.

Че ти като какъв се явяваш във форума, та може само ти да питаш а другите да ти отговарят? Я се чупи на друго място

Я отговори на анкетата да видим къде точно попадаш. Не се крий!

Ясно, не искаш да се види, че си копейка.

Копейке, отговори на анкетата, ако обичаш.

И на всеки с малко IQ му е ясно, че сме различни хора. Ти имаш ли IQ? Жалко, че го изгонихте понеже сте отмъстителни доносници и обичате да докладвате мнения. В очите ви казваше много истини и ви болеше кви сте.

на 8.03.2023 г. в 20:54, Тетя написа:
Да,днес беше топло,ама и утре ще е… 

Моля да гласувате! Правим преброяване!

Ти сериозно ли реши да ми извадиш тези думи като че все едно си извадил някакъв някакъв голям коз с тях? Който иска да ми отговаря да ми отговаря, а тук и от самолет си личи, че се съм се забавлявал от чуждите реакции и заяждал малко за целта. Не виждам къде е проблема, който обсъждаш, нито някакво кой знае какво разкритие за мен.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Правят всичко възможно да ни набутат във войната.

Бе аз преди месец бях в Украйна. Не е вярно бре. Ние преди САЩ почнахме да даваме всичко, което имаме. Имам предвид българските власти, ма сичките, няма десни няма леви.

Вие ако сте прости, да ви кажа, дори и политиците, които ви лъжат, че са за Русия, са за Украйна, е ако изключим най ядрените копейки. Най хубаво се лъже след лов и преди избори.

Никой не иска деда ти Иван пак да го асвабаждава и да прекръсти Варна на Путлер.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ти сериозно ли реши да ми извадиш тези думи като че все едно си извадил някакъв някакъв голям коз с тях? Който иска да ми отговаря да ми отговаря, а тук и от самолет си личи, че се съм се забавлявал от чуждите реакции и заяждал малко за целта. Не виждам къде е проблема, който обсъждаш, нито някакво кой знае какво разкритие за мен.

Разкритието ще ти го напиша, като му дойде времето. За сега все още си назначен за партизанин!

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти викаш за Русия, Путлер и комунистите, ние сме били захлюпени.

Имаш предвид, че не знаем, че си кривиш душата ли ?

Аз лично зная, не си първия комунист и русофил който съм срещал.

Знаеш ли колко още имаш да срещаш? Мен не ме интересува ни Русия, най малкото Украйна. В края на живота си искам нашата България да е добре, народа в нея, а не една шета идиоти, които ни управляват 30 години. Ще подминат управлението на Живков така, както ся я подкарали. Съборете тях, а не паметниците. Тези монументи с нищо не са виновни за вашата участ! Ефенди, ти си бил гола вода бре! 

преди 5 минути, Колев 74 написа:

Съборете тях, а не паметниците.

Правим каквото можем. Паметниците са доказателство. Заедно с откъсването от сферата на руското влияние.

Не ни пречете. Както виждаш паметника го бутнахме. 30 години стърча. Значи сме постигнали нещо.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Правим каквото можем. Паметниците са доказателство. Заедно с откъсването от сферата на руското влияние.

Не ни пречете. Както виждаш паметника го бутнахме. 30 години стърча. Значи сме постигнали нещо.

Кои сте вие? Дето веете чуждите байраци ли? 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

То само това ще ви остане. Другото ще са ви само блянове и празни илюзии!

преди 4 минути, Колев 74 написа:

То само това ще ви остане.

Аха, и вие имате полза от това, което постигнахме.

В НАТО сме, в ЕС сме.

Как точно е станало това, след втората ялта малта ?

Ако не знаеш да ти напомня. Споразумението е било фифти фифти за България и Румъния.

Туй ако е фифти фифти...

Бе, що не се скриеш а ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аха, и вие имате полза от това, което постигнахме.

В НАТО сме, в ЕС сме.

Как точно е станало това, след втората ялта малта ?

Ако не знаеш да ти напомня. Споразумението е било фифти фифти за България и Румъния.

Туй ако е фифти фифти...

Бе, що не се скриеш а ?

Да се скрия точно от теб? Вземи термометъра и си примери температурата. Ако нямаш телефон за връзка, мога да ти помогна с едно обаждане към бърза помощ! 

току-що, Колев 74 написа:

Да се скрия точно от теб?

Образно казано. Имам предвид, че подлите ти номерца не ми минават. Достатъчно добре съм информиран.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Образно казано. Имам предвид, че подлите ти номерца не ми минават. Достатъчно добре съм информиран.

Чак ме изненадваш с този пост! Една препоръка от мен. На кораба и отново към...Украйна.

Цитат

Аз подкрепям Вяра Тодева за премахването на МОЧА
Публична група
  ·
826 членове

Цитат

Гражданска инициатива за демонтиране на паметника на съветската армия
Публична група
  ·
9,5 хил. членове

Веят чужди флагове, пишат се патриоти и българи!

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Пак ли Сталин искате да я кръстите ?

Този път ще е "Путин" :D

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Кой ни натресе соца ?

Чия армия ни окупира и насила ни натресе комунизъма ?

Окупация? Руснаците просто оставиха тук войски, за да ни пазят от домогванията на победителите във ВСВ гърци и сърби да разпарчетосат територията на победената България.

Как ти се вижда следната картинка: Всичко на юг от Асеновград - гръцко, а всичко на запад от Радомир - сръбско? Найс, а?

Чакай сега. Нали за паметника на съветската окупационна армия е темата.

Това беше паметник на армията освободила централна и източна Европа (и в частност България) от кафявата чума.

Еееее, нали го махнахме. Аз и на това съм доволен. Ся и Альошата ще взривим. Сичко по реда си.

Доволен си да се нарушават законите? И що? Нали си за евроатлантическите ценности, част от които уж са "ред и законност"? Някакво противоречие ли долавям тук?

преди 5 часа, Old_story написа:

Едно да има паметник на Васил Левски и да го покажеш на детето, да му кажеш кой е този и какво е направил.

Какво е направил? Според тези, които бутнаха Моча, по нашите земи е имало османско присъствие и мирно съжителство. Та? Какво е направил Левски? Срещу какво се е борил? Срещу мирното съжителство м/ду османци и българи?!?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какво е направил? Според тези, които бутнаха Моча, по нашите земи е имало османско присъствие и мирно съжителство. Та? Какво е направил Левски? Срещу какво се е борил? Срещу мирното съжителство м/ду османци и българи?!?

То според тези същите Васил Левски е престъпник заловен от османската полиция, а Христо Ботев е терорист.

преди 3 минути, Bubbles написа:

То според тези същите Васил Левски е престъпник заловен от османската полиция, а Христо Ботев е терорист.

Според закона Реджеповците са престъпници и терористи.

преди 2 минути, Bubbles написа:

преди 4 минути, Bubbles написа:

а Христо Ботев е терорист.

Не само. И пират!!!

Ето мнението на един от най-възпалените от отбор "Черешка":

на 8.09.2023 г. в 1:31, NewRedDragon написа:

Ботев си е жив пират! Може би 1вия документиран от ваште. Левски и Бенковски са футболно отбори и не знам какво общо имат в тезата ти!

Цялото им племе начело с Дзверчето, Цоцко, Хралупчо и оФцата са един дол дренки :getout:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.