Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Наснимах 30 турбо патриоти тип ii дето пишат по темите за събаряне.

Един и същи флаг на профила, не е български.

Утре ще ги кача.

Има и една брутална гавра на Шипка.

За стъпкани знамена се канят.

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 5 минути, Гражданин написа:

Посочи лъжите в клипа на Янсен. Или пък не си го гледал?

Левски не бил правил нищо, бил безделник, едвали не престъпник. Това според е вярно така ли?

Човека е създал най голямата революционна мрежа у нас и ако БРЦК не е било предадено от наши и можело да се освободим преди руско-турската война.
Баси това са неща които се учат в началнотом, може ли такова нещо?

ЯВсен съм ти бил, какво съм ти ясен? Двадеет пъти ти посочвам какво е невярното в твърденията на този от видеото а ти пелтечиш едно и също, явно верно си някъв чат бот.

току-що, IvanKirov написа:

За стъпкани знамена се канят.

Можели по подробно за какво иде реч?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Можели по подробно за какво иде реч?

Цитат

Аз подкрепям Вяра Тодева за премахването на МОЧА

Ivan Rusev
3 дни  ·
На Шипка най-високо да се вее украинското знаме! До него българското.
Ако е нямало руски войници,руското знаме да бъде стъпкано!
Значимо е украинското участие и в битката при Шипченския проход. В отбраната на прохода участват 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк, в които служат полтавчани; 4-та стрелкова бригада, съставена от селяни от Херсонска област, която по време на боевете получава неофициално наименование «Желязна»; 53-ти Волински, 54-ти Мински, 55-ти Подилски и 56-ти Житомирски полк на 14-та дивизия, състоящи се от селяни и граждани от Харкивска, Полтавска, Киевска и Херсонска област. Между другото, в тази дивизия служи като срочнослужещ прочутият украински театрален деец Микола Карпович Садовски (1856-1933), който за боевете на Шипка е награден с Георгиевски кръст, 4-та степен. По-късно в хода на войната Садовски стига чак до Константинопол.
Шипченският проход е защитаван от 36-ти Орловски пехотен полк, от пет български опълченски дружини и няколко други малки части (общо 6 хил души с 27 топа) под общото командване на ген. Столетов. Битката започва на 9 август. Тежкото състояние на защитниците на Шипка се усложнява и от твърде неизгодните условия на заетата от тях позиция. Ето защо се налага генерал Ф. Ф. Радецки да им изпрати като подкрепление 35-ти Брянски пехотен полк начело с полковник С. И. Липински. Само на 9 август войните от полка, заедно с българските опълченци, отблъскват  десет атаки на османската войска. На 11 август вече нямайки патрони, именно Първа стрелкова рота на 35-ти Брянски полк и 3-та стрелкова рота на 36-ти Орловски полк участват заедно с българските опълченици в хвърлянето на камъни срещу настъпващите османски войски.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Левски не бил правил нищо, бил безделник, едвали не престъпник. Това според е вярно така ли?

Човека е създал най голямата революционна мрежа у нас и ако БРЦК не е било предадено от наши и можело да се освободим преди руско-турската война.
Баси това са неща които се учат в началнотом, може ли такова нещо?

ЯВсен съм ти бил, какво съм ти ясен? Двадеет пъти ти посочвам какво е невярното в твърденията на този от видеото а ти пелтечиш едно и също, явно верно си някъв чат бот.

Тези неща са адресирани не само в клипа на Янсен, но и на много други места. Ето ти още да четеш https://www.лъжец.бг/2019/04/08/васил-левски-от-рекетьор-до-национале/ , за да видиш, че не малко хора ги приказват тези работи. Не съм виновен, че историята се фалшифицира. Има много логични въпроси, ти просто реагираш твърде емоционално. Отказваш да приемеш, че за някои неща си просто лъган. За други пък ти е по-лесно. Задай си въпросите сам на себе си какво толкова губиш, ако някои от нещата, в които вярваш сега се окажат лъжи?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Не съм виновен, че историята се фалшифицира.

А добър ден, аз като говоря ми разтягаш локуми чв си иизмислям оправдания.

А твоето лично мнение за Васил Левски какво е, без оглед кой какви ги дърдори?

преди 14 минути, Bubbles написа:

Пълно с болни мозъци ей, ужас!

Плащат им като на Реджепа, да въвлекат БГ във войната. 

Изобщо не са безобидни тия, имат огромно финансиране. Утре ще им кача профилите, 30-тина дето са най-активни. С украинския флаг. 

Нито са българи тия, още по-малко патриоти. Моралът им е който плати повече.

Реджеп-а до скоро беше най-бясната копейка в темата им. Сега обратно, мене обижда на копейка. 

Майките си ще продадат тия, за някой цент/рубла. 

преди 2 минути, Bubbles написа:

А добър ден, аз като говоря ми разтягаш локуми чв си иизмислям оправдания.

А твоето лично мнение за Васил Левски какво е, без оглед кой какви ги дърдори?

Личното ми мнение е, че има много съмнителни неща в историята и не трябва да се приемат като за чиста монета. Освен това е много логично за народ, който го е нямало на картата 500 години да е било необходимо да се измислят някакви национални герои и символи. И наистина сред кои българи по онова време ще върви Левски да им обяснява как им трябва република? На онези чорбаджии, които си живеят добре и със султан или на онези бедняци, които даже не знаят какво е република. Въобще цялата тази работа с комитетите и безстрашната всеотдайна работа само в името на националното освобождение е доста съмнителна. Най-малкото, как така тогава е имало такива всеотдайни и жертвоготовни българи, а такива днес няма? 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Плащат им като на Реджепа, да въвлекат БГ във войната. 

Изобщо не са безобидни тия, имат огромно финансиране. Утре ще им кача профилите, 30-тина дето са най-активни. С украинския флаг. 

Нито са българи тия, още по-малко патриоти. Моралът им е който плати повече.

Реджеп-а до скоро беше най-бясната копейка в темата им. Сега обратно, мене обижда на копейка. 

Майките си ще продадат тия, за някой цент/рубла. 

И чия е изгодата да ни въвлекат във война, в която така ще въвлекат цялото НАТО?

Ако подозираш това, трябва да се търси кой има интерес от война между Русия и НАТО. Най-печеливш би бил Китай след като САЩ и съюзниците му се изпотрепат с Русия. А може и никой да не е печеливш след такава война. Ако се стигне до ядрен отговор, следващата война ще е с копия, лъкове и стрели както е казвал Айнщайн.

преди 11 минути, Гражданин написа:

И чия е изгодата да ни въвлекат във война, в която така ще въвлекат цялото НАТО?

Алианс на желаещите, било е вече.

Тия с чуждите байраци директно ще ги натирим при Зеленски.

Много си го обичат.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Личното ми мнение е, че има много съмнителни неща в историята и не трябва да се приемат като за чиста монета. Освен това е много логично за народ, който го е нямало на картата 500 години да е било необходимо да се измислят някакви национални герои и символи. И наистина сред кои българи по онова време ще върви Левски да им обяснява как им трябва република? На онези чорбаджии, които си живеят добре и със султан или на онези бедняци, които даже не знаят какво е република. Въобще цялата тази работа с комитетите и безстрашната всеотдайна работа само в името на националното освобождение е доста съмнителна. Най-малкото, как така тогава е имало такива всеотдайни и жертвоготовни българи, а такива днес няма?

Не мога да споря с това, въпросителните са много, но дали по-малко или повече, човека се е опитал нещо да направи, два пъти е обиколил цялата страна(1871-1872г), почти е успял да организира всенародно въстание, самия факт че са го обесили говори доста.
Каквото и да е ние нямаме право да цапаме това име без да имаме доказателства за това да е вършил нещо против България.
Имай също на предвид че в ония години неговите действия са се считали за углавно престъпление срещу "Високсата порта", това също е доста показателно.

И точно защото както ти казваш България не я е имало на картата през ония години, тоя чичка от видеото може да си сложи твърденията за хубавия тогава живот там дето слънце не грее.
"Благодарение" на тоя "Хубав живот" осигуряващ успехи на ученолюбивите, България изостава от света в културно, икономическо и всякакво друго отношение и от страна която е създадена и е била сила когато на запад са били още диваци, сега България е тоалетната на тия диваци, (Те сами ни го казаха в прав текст).

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Алианс на желаещите, било е вече.

Тия с чуждите байраци директно ще ги натирим при Зеленски.

Много си го обичат.

Точно това трябва да стане.
Даже тия дни попаднах на статия за някакъв дето загинал там на фронта, бил левскар па работи и едни коментари отдолу какъв голям герой бил...
Питаш ги какво е търсил на чужд фронт, "Тишина".

преди 16 минути, Bubbles написа:

Точно това трябва да стане.
Даже тия дни попаднах на статия за някакъв дето загинал там на фронта, бил левскар па работи и едни коментари отдолу какъв голям герой бил...
Питаш ги какво е търсил на чужд фронт, "Тишина".

"Коалиция на желаещите" не е че са желаещи. Витиевата заобиколка е на пета точка на НАТО. 

Ще ги заберат с чатала на врата, както става с воюващите в момента. За нас ще си е като при война. 

С глупостта си ни вкарват в поредната беля. Щатите искат да вкарат още младежи за трепане. 

преди 28 минути, Bubbles написа:

Не мога да споря с това, въпросителните са много, но дали по-малко или повече, човека се е опитал нещо да направи, два пъти е обиколил цялата страна(1871-1872г), почти е успял да организира всенародно въстание, самия факт че са го обесили говори доста.
Каквото и да е ние нямаме право да цапаме това име без да имаме доказателства за това да е вършил нещо против България.
Имай също на предвид че в ония години неговите действия са се считали за углавно престъпление срещу "Високсата порта", това също е доста показателно.

Спорът безсмислен, защото няма да стигнем до консенсус. Не забравяй че Османската империя си е взела архивите и нейният правоприемник турската държава си ги държи засекретени. Също и Русия изнася архивите ни и никога няма да ни ги върне. Общо взето нищо не се знае със сигурност за Левски освен, че в обвинителният акт четен в съда срещу него е по повод убийство на българин от българин. Което повдига множество въпроси. За съжаление ако има някакви фалшификати в тази част на историята, те са толкова трайно и институционално бетонирани чрез образованието лъжи, че този народ изобщо няма да приеме да се бърка в историята ами тия дето влачат тричани животни по улиците и се хвърлят във водата за кръстове, за да си показват мъжеството ще хвърлят в пристъп на когнитивния си дисонанс да раздават ръкопашен бой на авторите на публикации търсещи истината.  

преди 28 минути, Bubbles написа:

И точно защото както ти казваш България не я е имало на картата през ония години, тоя чичка от видеото може да си сложи твърденията за хубавия тогава живот там дето слънце не грее.
"Благодарение" на тоя "Хубав живот" осигуряващ успехи на ученолюбивите, България изостава от света в културно, икономическо и всякакво друго отношение и от страна която е създадена и е била сила когато на запад са били още диваци, сега България е тоалетната на тия диваци, (Те сами ни го казаха в прав текст).

Никой не говори за охолен живот, но дори и според енциклопедиите на БАН не е имало турско робство. Роби са били чернокожите, на които са им рязали палците на краката, за да не могат да бягат от памуковите плантации. Но нашето "робство" е било съвсем друго. Реално българите не сме били роби и това е признат от историците факт. Никъде няма да срещнеш историк да говори за турско робство. Ти не знам какъв историк си се пръкнал, но дори и ти трябва да се съгласиш, че положението на българите в Османската империя не е било положение на роби. Не лек живот са имали всички сиромаси, но такова робство на българите, което е по смисъл същото такова като робството при чернокожите никога не е имало.

преди 5 часа, Гражданин написа:

и нейният правоприемник турската държава си ги държи засекретени.

Архивите са разсекретени. Отделно имаме тонове архиви, попаднали в София по погрешка още през първата световна война.

Не са ни виновни турците, че си заравяме главите в пясъка и не четем.

преди 6 часа, Гражданин написа:

Никой не говори за охолен живот, но дори и според енциклопедиите на БАН не е имало турско робство. Роби са били чернокожите, на които са им рязали палците на краката, за да не могат да бягат от памуковите плантации. Но нашето "робство" е било съвсем друго. Реално българите не сме били роби и това е признат от историците факт. Никъде няма да срещнеш историк да говори за турско робство. Ти не знам какъв историк си се пръкнал, но дори и ти трябва да се съгласиш, че положението на българите в Османската империя не е било положение на роби. Не лек живот са имали всички сиромаси, но такова робство на българите, което е по смисъл същото такова като робството при чернокожите никога не е имало.

Кажи какво е имало у нас де? Айде за Левски разбрахме че е бил хаймана, ама хора като Ботев и Бенковски срещу какво са се борили? Срещу мирното съжителство м/ду българи и османци, които само са си присъствали по нашите земи ли?

Не са ни рязали палците, значи сме си били ОК отвсякъде. Как обаче тази твоя теория обяснява примерно еничарството? Ами множеството въстания като например Априлското въстание? Там някакви си сепаратисти са се бунтували срещу законната власт и са искали да отцепят територия от... територията на Османската империя?

Това ли е била историческата истина според теб:

4C27E67D-050C-459A-A054-A4D4F7661264.thumb.jpeg.5206fcddec7b09a2a4c17b8267880265.jpeg

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Кажи какво е имало у нас де? Айде за Левски разбрахме че е бил хаймана, ама хора като Ботев и Бенковски срещу какво са се борили? Срещу мирното съжителство м/ду българи и османци, които само са си присъствали по нашите земи ли?

Не са ни рязали палците, значи сме си били ОК отвсякъде. Как обаче тази твоя теория обяснява примерно еничарството? Ами множеството въстания като например Априлското въстание? Там някакви си сепаратисти са се бунтували срещу законната власт и са искали да отцепят територия от... територията на Османската империя?

Това ли е била историческата истина според теб:

4C27E67D-050C-459A-A054-A4D4F7661264.thumb.jpeg.5206fcddec7b09a2a4c17b8267880265.jpeg

Никъде не съм казал, че това е историческата истина. Но ние няма как да я знаем каква е тя. Факт е, че сме се образували в резултат на многовековните руско-турски интриги на Балканите. Да, ако не е била Русия сме щели да носим фесове, но за Кремъл ние оставаме в момента отцепила се "Задунайская губерния" и никакво количество навеждане и целуване на задни братски части няма да ни спаси от плановете ѝ които са кроени от векове за векове. В момента сме им в списъка на "неприятелски държави", което е и едно от основанията за махане на паметници. Не може докато ни точат сатъра да им развяваме байряците. Ако вие както искате стане пък на вашето, или т.е. да не сме "гейски партньор на Европа и САЩ" току-виж Турция и Русия решат да си ни поделят. А да не говорим и за останалите ни съседи, които са реваншистки настроени. Вашето квичене за "суверенитет" и "неутралитет" докато веете руски байряци само ще образуват нови държави тук, този път без името България.

По добре е някои неща да не излизат                     наяве щот може да доведат до срив на н ационалното самочуствие

току-що, petie1 написа:

По добре е някои неща да не излизат                     наяве щот може да доведат до срив на н ационалното самочуствие

Ти имаш ли "национално самочувствие"? Винаги съм си мислил, че самочувствието може да е само заради лични постижения, а не такива на някой друг, които народът си ги приписва като колективни с лека ръка "да, такива сме ние - юнаци". 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ти имаш ли "национално самочувствие"? Винаги съм си мислил, че самочувствието може да е само заради лични постижения, а не такива на някой друг, които народът си ги приписва като колективни с лека ръка "да, такива сме ние - юнаци". 

Ами да имам си нали съм българин... То всеки народ си има такова самочуствие не само ние българите при нас е повече митология така да се каже

Тия като кажат, че са българи, и се сещам за копейките. Само по флаговете ги различавам. Омърсиха понятията, с чужди байраци и дотации от чужди посолства. 

Патриоти тип II. Все такива пишат по групите талибани за събаряне.

Инак не им стиска да съборят Енихан баба. Няма кой да плати там. 

large.08_01.2024_23_03.13_REC.png.4a6da54d457af78c830755995bf6993a.pnglarge.08_01.2024_23_02.38_REC.png.11e7ee912e2c2bfab6fcd84466466bd9.pnglarge.08_01.2024_23.02_01_REC.png.5c73b3e3256d37664d238ab2bec1f6af.pnglarge.08_01.2024_23_01.26_REC.png.98f5c07705a4565b804f7f765769129f.pnglarge.08_01.2024_23_00.34_REC.png.9b123f053e0ecf3b16cea461713198a3.pnglarge.08_01.2024_22_59.50_REC.png.4009906b1f8dafad5d6ab0304922b519.pnglarge.08_01.2024_22_58.11_REC.png.f9ebeffabdf1468eb3b3579e58c7696d.pnglarge.08_01.2024_22_56.08_REC.png.237fbdf7e1b7d6fff6422fd9370ce948.pnglarge.08_01.2024_22_55.28_REC.png.ea2049ba1df9282d2a8c8e7f7c854c13.pnglarge.08_01.2024_22_55.11_REC.png.be65a3efd436392436a899f7d198b404.pnglarge.08_01.2024_22_52.47_REC.png.8bfed49ddcd27a57f4fde90dda4e020e.pnglarge.08_01.2024_22_52.13_REC.png.9e7e2230929585757102b614130b1f51.pnglarge.08_01.2024_22_43.51_REC.png.f3de0fa579b9fd88378ec32617a59ded.pnglarge.08_01.2024_22_43.19_REC.png.b12d990bac8affdbcc7a94dd47c048a0.pnglarge.08_01.2024_22_41.04_REC.png.a3b9e3abd9250121b1235561a30d5aa0.pnglarge.08_01.2024_22_40.43_REC.png.5b28f6333661436ffb6135ba6921cfec.pnglarge.08_01.2024_22_38_38_REC.png.94735c0fd4c3f47949dfcd3d19202990.png

Голямо украинско знаме в преден план, малко българско на заден. 

Това е снимката, дето цитирах текста от снощи, как щели да палят руски флагове. Да ги видя как ще палят пред копейките, и са шепа хора пред тях. 

large.08_01.2024_22_50.07_REC.png.407b80d8352a30a90778454a0298f55d.png

На Реджеповците някой им плаща дебело, да ни вкарат украински сценарий. Не е случайно, че до оня ден беше върла копейка. 

Тупат се в гърдите, големите патриоти и българи, пишат под чужди флагове. Взе да ми накъртва туй украинско знаме, преди ми бяха безразлични. 

Цитат

Аз подкрепям Вяра Тодева за премахването на МОЧА

Ivan Rusev
3 дни  ·
На Шипка най-високо да се вее украинското знаме! До него българското.
Ако е нямало руски войници,руското знаме да бъде стъпкано!
Значимо е украинското участие и в битката при Шипченския проход. В отбраната на прохода участват 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк, в които служат полтавчани; 4-та стрелкова бригада, съставена от селяни от Херсонска област, която по време на боевете получава неофициално наименование «Желязна»; 53-ти Волински, 54-ти Мински, 55-ти Подилски и 56-ти Житомирски полк на 14-та дивизия, състоящи се от селяни и граждани от Харкивска, Полтавска, Киевска и Херсонска област. Между другото, в тази дивизия служи като срочнослужещ прочутият украински театрален деец Микола Карпович Садовски (1856-1933), който за боевете на Шипка е награден с Георгиевски кръст, 4-та степен. По-късно в хода на войната Садовски стига чак до Константинопол.
Шипченският проход е защитаван от 36-ти Орловски пехотен полк, от пет български опълченски дружини и няколко други малки части (общо 6 хил души с 27 топа) под общото командване на ген. Столетов. Битката започва на 9 август. Тежкото състояние на защитниците на Шипка се усложнява и от твърде неизгодните условия на заетата от тях позиция. Ето защо се налага генерал Ф. Ф. Радецки да им изпрати като подкрепление 35-ти Брянски пехотен полк начело с полковник С. И. Липински. Само на 9 август войните от полка, заедно с българските опълченци, отблъскват  десет атаки на османската войска. На 11 август вече нямайки патрони, именно Първа стрелкова рота на 35-ти Брянски полк и 3-та стрелкова рота на 36-ти Орловски полк участват заедно с българските опълченици в хвърлянето на камъни срещу настъпващите османски войски.

Повечето хора просто искат да знаят кога лудостта ще спре...не е ли време да спрем с тези глупости и да се съсредоточим върху проблеми, които имат значение, като това,че сме на дъното в ЕС ?

Изтрийте великите мъже от нашата история. Може би ние хората ще забравим. Отвратителни, посредствени страхливи страхливци. Те не могат да създадат нищо ценно. Те унищожават всичко, до което докосват.Така че всичко, което им е останало, е унищожаването на големите дела на другите.

Тази лудост се вихри навсякъде,вижте какво се случва в момента със бюста на Уилям Пен,който е буквално основател на Пен-силвания. Те изтриват самата история.

преди 3 минути, glen написа:

Повечето хора просто искат да знаят кога лудостта ще спре...не е ли време да спрем с тези глупости и да се съсредоточим върху проблеми, които имат значение, като това,че сме на дъното в ЕС ?

За тебе глупости, за тях заработка. Погледни Реджеп, най-върлата копейка беше в темата "Възраждане и новия месия". 

Ся ме набеждава, че аз съм копейка. Плюва и клепа, приписва качества на другите, именно какъвто е бил до вчера. 

Бояджии ,дьонмета, майка си продават за някой цент. Турили чуждия флаг, викат българи сме. Вече се чудя дали няма да ни нападнат от Украйна. Тъй де, българи с тяхното знаме. 

преди 7 минути, glen написа:

Изтрийте великите мъже от нашата история. Може би ние хората ще забравим. Отвратителни, посредствени страхливи страхливци. Те не могат да създадат нищо ценно. Те унищожават всичко, до което докосват.Така че всичко, което им е останало, е унищожаването на големите дела на другите.

Тази лудост се вихри навсякъде,вижте какво се случва в момента със бюста на Уилям Пен,който е буквално основател на Пен-силвания. Те изтриват самата история.

Ма тях това не ги интересува, това са хора които НЕ мислят, НЕ виждат по-далеч от носа си, за тях всичко е черно и бяло, няма значение кой, какво, как, защо, колко, къде...
Единственото важно е, че оня там дето нали, не е от техния отбор и значи той е ватник, чугун, путлераст и т.н.
Ама че държавата е пропита от корупция, че се потъпкват основни човешки права, че хората изнемогват, че 99% от територията на страната е тотал щета(Разбирай пълна мизерия), че цяла Европа им се смее и си прави гаргара с тях, това грам не ги бриг.
И тези ще ми управляват държава и ще мислят за хората, чекай ти.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Чий е Крим ?

Мислиш, че сме елементарни и продажни като вас. Квото и да ти кажа - ако не съм с вас и украинското знаме, ме изкарвате копейка. 

Идея си нямате колко сте вредни в момента. 

Отивайте на трети март, да тъпчете руското знаме. Ще дойда да гледам сеир. 

Стига си цапал, че си българин. Аз вече забравих как ни изглежда флага. 

large.11112222(21).jpg.7cd2f48fe1fcf0b5b0d04e2d57757ff5.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.