Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти Иван ли се казваш ?

Оправи цитата ми, защото е мой. Щом цитираш нещо, нямаш право да го подменяш. Ето какво съм ти написал:  "Крим е руски и такъв ще си остане"

Да не са те назначили за "Личен състав" на форума та питаш кой как се казва? Нали можеш да четеш?

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото случайно съвпада с опорките на Путлер.

Във всички случаи, когато опорките на Путлер се разминават с българския национален интерес, Тошев вика за Путлер и Русия.

Ти какво очакваш от такива, еФтини продажници?

Да ходят да гният в някой мишкарник североизточно от масква, отвъд полярния кръг. Да пратят много поздрави на Навални! :D

Великият им превъзходител ще ги оправи! :lol6:

Дано да могат да летят или да издържат на големи количества "НОВИЧОК"!

Редактирано от Old_story (преглед на промените)

преди 10 минути, Old_story написа:

Альошата в Пловдив също пада!

Много ясно. Аз си знаех, че неминуемо ще се отървем от този каменяк, още когато Путлер се обосра пред вратите на Киев.

преди 3 минути, Flashback написа:

И какво положително за България видя в изброеното, освен за пореден път да лъсне истината каква жалка подлога на "Козяк" сме?

И Русия обяви целия ЕС за "неприятелски", вкл. Унгария, която не си позволи подобни малоумни изцепки. 

Това за кръстения тротоар "Борис Немцов" сега го научавам, няма такава идиотщина. 🤡🤡🤡

А Джулиан Асандж продължава да гние в затвора, защото оповести военните престъпления на САЩ...

На грешната страна си! :D

Такова отношение към нас Българите можещ да си позволиш само в някой форум.

Ела да ми кажеш нещо лошо за България или за Българите в очите, имаш ли тази смелост?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Много ясно. Аз си знаех, че неминуемо ще се отървем от този каменяк, още когато Путлер се обосра пред вратите на Киев.

На 17-ти януари е първото заседание и се внася искане за заличаването на Альоша! :hush:

Власта е с нас този мандат. :wink12:

преди 18 минути, Реджеп Иведик написа:

То и за Буча знаем, че окупационната армия колеше и изнасилваше деца, ма ти отричаш очевадната истина.

Очевидната истина не я отричам.  Тя се видя много добре на театрото с мърдащите "трупове".

Ти обаче искаш да приема за истина не очевидното, а последвалата холивудска преработка със специални ефекти. Ми нема как, баце :angry: 

Ама си много прав. Сокола видя ли как се е уплашил.

На времето викаше, аз вика раздавам порциите. Ся вика положението вика се промени, опичайте си акъла.

И още ще се промени.

Альошата ще падне с гръм и трясък

преди 12 минути, Old_story написа:

На грешната страна си! 

Досега к'вото си предсказал - все обратното се е оказвало вярно! :D

преди 2 минути, Flashback написа:

Досега к'вото си предсказал - все обратното се е оказвало вярно! 

МОЧА падна. Значи, е прав, а ти както обикновено лъжеш като разпран, дори и когато това е очевидно за всички.

преди 6 минути, Flashback написа:

Досега к'вото си предсказал - все обратното се е оказвало вярно! :D

Попитай в жълтата тема дали е така. :wink12:

Там ще ти кажат какво съм казал и не съм го доказал. :D Попитай ги какво съм излъгал.

Жълтото отделение, трябва да помоля Калин да им смени цвета на табелките, червеното много повече ще им ходи! :)

преди 25 минути, Old_story написа:

Да пратят много поздрави на Навални! :D

Не само на А. Навални, ами и на Дзвяра, Звяра и на другите ти трийсетина профила да пратиш поздрави

ПП: Ако лекуващият ти лекар не разрешава да си говориш сам със себе си - игнорирай горното. Не си слагай грижи на главата. Сега за теб е важно да си пиеш хапчетата и да слушкаш докторите :)

преди 1 час, Old_story написа:

Той и Хитлер не бързаше!

Не е вярно. Много даже избърза като нападна Русия. А владееше цяла Европа.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Не само на А. Навални, ами и на Дзвяра, Звяра и на другите ти трийсетина профила да пратиш поздрави

ПП: Ако лекуващият ти лекар не разрешава да си говориш сам със себе си, игнорирай горното. Не си слагай грижи на главата. Сега за теб е важно да си пиеш хапчетата и да слушкаш докторите :)

Благодаря ти за загрижеността.

Себе си гледай!

преди 1 минута, В. Велев написа:

Не е вярно. Много даже избърза като нападна Русия. А владееше цяла Европа.

На колко години е твоя лидер?

Няма да те питам колко му остават.:biggrin:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

По принцип, сяка ватенка, като я питаш, чий е Крим, отговаря сичко друго, но не и по същество.

Страх ги да не ги пратят в Белене или разгневят господаря :newspaper:

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Мисля, че се провали на теста.

Щом избягваш отговора, значи викаш за Русия.

Ти още ли не си се застрелял?

На Енихан баба кога ще му разваляте тюрбето? Завоевателят на Родопите. 

Извинете, ако вече сте отговорили. Трети път питам. 

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ти още ли не си се застрелял?

Заяждаш се с него, защо? Утре пак да не проявиш претенции, че някой друг се заяждал с теб уж "случайно"?

Ти ако страдаш от деменция, аз не нямам такива проблеми! :)

преди 5 минути, Old_story написа:

Заяждаш се с него, защо? Утре пак да не проявиш претенции, че някой друг се заяждал с теб уж "случайно"?

Ти ако страдаш от деменция, аз не нямам такива проблеми! :)

Не се заяждам а питам, този беше пич, изгърмяха му бушоните ся е тотал куку, тая гражданска война изяде много народ.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Не се заяждам а питам, този беше пич, изгърмяха му бушоните ся е тотал куку, тая гражданска война изяде много народ.

Вярно е, прав си!

Той беше и все още си е пич отвсякъде! @Реджеп Иведик Реджепе, сега да не си помислиш нещо? :D

За теб не съм сигурен! :(

Преди можеше с теб да се води нормална дискусия, но както се изразяваш "изгърмаха ти бушоните". Жалко! :(

Ще ти кажа нещо за да се успокоиш, не си само ти, на който му гърмят бушоните! Предай го това и на другарчетата си! :lol6:

преди 7 минути, Old_story написа:

Вярно е, прав си!

Той беше и все още си е пич отвсякъде! @Реджеп Иведик Реджепе, сега да не си помислиш нещо? :D

За теб не съм сигурен! :(

Преди можеше с теб да се води нормална дискусия, но както се изразяваш "изгърмаха ти бушоните". Жалко! :(

Ще ти кажа нещо за да се успокоиш, не си само ти, на който му гърмят бушоните! Предай го това и на другарчетата си! :lol6:

Не не са, аз продължавам да гледам, всички гледни точки или поне се опитвам, докато на бей ефенди нещо му стана, навсякъде вижда вата и чугун. Защо?
Толкова ли е трудно да се мисли? Защо все трябва неистово да се търчи в една посока и да се отрича всичко0 от другата? Ти би ли могъл да обясниш?
Аууу Русия Аууу Украйна, Аууу щатите Аууу ЕС...
Що? Кой е идеален и безгрешен?
Христос го е казал "Който е безгрешен да хвърли първия камък.

Вие сочите САМО Русия, не я оправдавам НО не е само тя виновна, почнете да мислите, това искам, затова задавм предния въпрос на бея, това е моя начин да му кажа че не мисли.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Не не са, аз продължавам да гледам, всички гледни точки или поне се опитвам, докато на бей ефенди нещо му стана, навсякъде вижда вата и чугун. Защо?
Толкова ли е трудно да се мисли? Защо все трябва неистово да се търчи в една посока и да се отрича всичко0 от другата? Ти би ли могъл да обясниш?
Аууу Русия Аууу Украйна, Аууу щатите Аууу ЕС...
Що? Кой е идеален и безгрешен?
Христос го е казал "Който е безгрешен да хвърли първия камък.

Вие сочите САМО Русия, не я оправдавам НО не е само тя виновна, почнете да мислите, това искам, затова задавм предния въпрос на бея, това е моя начин да му кажа че не мисли.

Моето мнение е, че и ти трябва да започнеш да мислиш! Съвсем сериозен съм.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Вие сочите САМО Русия, не я оправдавам НО не е само тя виновна

А вие сочите само Украйна? :angry22:

преди 1 минута, Old_story написа:

Моето мнение е, че и ти трябва да започнеш да мислиш! Съвсем сериозен съм.

Защо?
Щото не обвинявам за всичко Русия ли?
Защо не гледате всички гледни точки? Толкова ли е важно само една страна да е виновна за всичко а останалите да са цветя?

току-що, Bubbles написа:

Защо не гледате всички гледни точки?

Аз искам същия въпрос да ти задам и нямам търпение да прочета отговора?

преди 3 минути, Old_story написа:

Аз искам същия въпрос да ти задам и нямам търпение да прочета отговора?

И защо го задаваш на мен, аз къде и кога съм отрекъл че коя да е страна има вина за случващите се простотии?
Скъсахте се да ме карате да взема страна по въпроса и не само по този, е няма да взема защото не е редно, не може да с е взема стена по въпрос по който нещата са оплетени още преди векове, разберете го това нещо.

току-що, Bubbles написа:

И защо го задаваш на мен, аз къде и кога съм отрекъл че коя да е страна има вина за случващите се простотии?
Скъсахте се да ме карате да взема страна по въпроса и не само по този, е няма да взема защото не е редно, не може да с е взема стена по въпрос по който нещата са оплетени още преди векове, разберете го това нещо.

Крим на кого е?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.