Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 5 минути, Bubbles написа:

цяла Европа им се смее и си прави гаргара с тях, това грам не ги бриг.

На нито едно друго място в света, с изключение на САЩ и Европа, не се насочва за тази идиотия, доказваща, че това е план.

преди 1 час, IvanKirov написа:

някой им плаща дебело, да ни вкарат украински сценарий.

Тук не става въпрос за комунизма, унищожаване на история на една нация. Става въпрос и за подбуждане към война. Те ще продължат своето предателство на нашата нация, надявайки се да получим нещо кинетично ... позволявайки им да обявят военно положение или нещо друго....

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 32 минути, Bubbles написа:

...цяла Европа им се смее и си прави гаргара с тях, това грам не ги бриг.
И тези ще ми управляват държава и ще мислят за хората, чекай ти.

Факт е, че никой не ни приема сериозно и всички се гаврят с нас.

Изумително е как винаги се оказваме в ситуацията: презрени от Запада и оплюти от Русия.

Нямаме никакъв авторитет и национално самочувствие, такава е жалката съдба на подлогите.

Но с такива компрометирани марионетки начело, дето чакат команди от посолствоТО, а те чинно изпълняват в разрез с българските интереси, защото са изнудвани и сплашвани я със Закона Магнитски, я с други компромати - нищо добро не чака клета майка България.

Имаше една детска песничка: "Всички рибки плуват, само пържените - не".

Е, наш'те управляващи са пържени рибки. 

Дошло от май ната си, нахранили сме го, напоили сме го. 

Дали сме му НА ДЕН, колкото даваме на децата тук на МЕСЕЦ. 

Де що има обитаема сграда, почивни станции, им ги дадохме безвъзмездно. 

Оно пак неблагодарно, носят се легенди за капризите им. Не ядяли месо, дето е замразявано. 

Пита ме чий е Крим, като му кажа, че грам не ме е@е, вика ми путлерист, предател. 

Сори, все по неприятни ми стават. Паметници събарят и палят. Дай му пръст, да ти отхапе ръката, руското знаме искали да тъпчат, навръх Шипка, на трети март. Само за туй ще отида да гледам, и полицията няма да свари да ги отърве! Копейкин събира неговата орда копейки, те пък с руския си байрак,  слаб ми е речникът де ще ги наврат!

large.08_01.2024_23_01.26_REC.png.98f5c0

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Дошло от май ната си, нахранили сме го, напоили сме го. 

Дали сме му НА ДЕН, колкото даваме на децата тук на МЕСЕЦ. 

Де що има обитаема сграда, почивни станции, им ги дадохме безвъзмездно. 

Оно пак неблагодарно, носят се легенди за капризите им. Не ядяли месо, дето е замразявано. 

Пита ме чий е Крим, като му кажа, че грам не ме е@е, вика ми путлерист, предател. 

Сори, все по неприятни ми стават. Паметници събарят и палят. Дай му пръст, да ти отхапе ръката, руското знаме искали да тъпчат, навръх Шипка, на трети март. Само за туй ще отида да гледам, и полицията няма да свари да ги отърве! Копейкин събира неговата орда копейки, те пък с руския си байрак,  слаб ми е речникът де ще ги наврат!

large.08_01.2024_23_01.26_REC.png.98f5c0

Затова му казваш да се гръмне и точка.

преди 7 минути, Flashback написа:

Факт е, че никой не ни приема сериозно и всички се гаврят с нас.

Изумително е как винаги се оказваме в ситуацията: презрени от Запада и оплюти от Русия.

Нямаме никакъв авторитет и национално самочувствие, такава е жалката съдба на подлогите.

Но с такива компрометирани марионетки начело, дето чакат команди от посолствоТО, а те чинно изпълняват в разрез с българските интереси, защото са изнудвани и сплашвани я със Закона Магнитски, я с други компромати - нищо добро не чака клета майка България.

Имаше една детска песничка: "Всички рибки плуват, само пържените - не".

Е, наш'те управляващи са пържени рибки. 

Паметника на Енихан Баба, покорителят на Родопите, показах ти го де е. 

Викаш не сте платени от Козяк, кога ще бутате него? 

Чакате грантове ли? До вчера Реджеп подскачаше за Путин, днеска ми зе зъби, чий бил Крим. И сякаш съм длъжен, да ме интересува. 

Който плати повече, с туй ги мотивират. 

Май забравиха, как обстрелваха пленен кораб с българи. Грам не им дремеше, че умират от глад вътре. 

Пратиха руски войници, да ги извадят. 

Кирчо Простото благодари не на кой да е, а на Зеленски. 

Смеят да се наричат българи. 

Човек да го догнусее от българи. 

Кокорчо няма адресна регистрация в БГ. Не може дори да гласува. 

Ще можете да кажете на внуците си: „Бях там, живях тези времена“.
Просто се уверете, че ще останете невредими от големите промени, които идват, защото най вероятно ще има кръв.

Използваме руски газ от Турция, плащайки 5 пъти в сравнение с руската цена,това е един от солидните приноси за „украинската свобода и демокрация“

преди 7 минути, glen написа:

Ще можете да кажете на внуците си: „Бях там, живях тези времена“.
Просто се уверете, че ще останете невредими от големите промени, които идват, защото най вероятно ще има кръв.

Използваме руски газ от Турция, плащайки 5 пъти в сравнение с руската цена,това е един от солидните приноси за „украинската свобода и демокрация“

Учих и живях с украинци и молдовци по общежитията. Бесарабски българи. Не ни знаят езика, никви българи не са. Събираха се и пребиваха случайни българи. Без причина, примерно защото загубил техния отбор по футбол. 

За тях  ние не сме хора. 

Квото и да му дадеш пак те гледа като хлебарка. Неслучайно им цитирах мема, да си турят и по една хлебарка на флага. 

Никакви са ми, колкото и рашките, толкова и те. Не вземам страна и не ме интересуват. Нито ги мразя ни обичам. Колкото в ГАЗА ме интересуват, толкова и те. 

Да не се надценяват, щели да беснеят, да рушат да палят и да тъпчат. Закон не ги интересувал, и някакъв незначителен наш съд. Тъй казват.

Неблагодарници!

Не че ги навивам, ама срещу копейките са 1 : 5, не в тяхна полза. 

Да дойдат на Шипка, да тъпчат :-)

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Какво е станало днес, че русоробите пак реват толко силно :) 

Ти кажи. 

Що нямаш жълто - синьо байраче?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Мислиш

Мисля, че се провали на теста.

Щом избягваш отговора, значи викаш за Русия.

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Какво е станало днес, че русоробите пак реват толко силно

Москва и подмосковието замръзват. Тръбите се пукат. Губернаторита са на почивка в топлите страни, а Путлер се крие обосран в бункера.

Напрежението се предава надолу по вертикала.

Иване, нали щяхте да замръзгате Германия лани.

Който нож вади другиму, сам пада в него

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Мисля, че се провали на теста.

Щом избягваш отговора, значи викаш за Русия.

Сещаш ли се бесните пенсии на БСП, понастоящем на Копейкин. Дето беше с тях лани. Като не си за БСП значи си за ГЕРБ. Като не си за Вгъзраждани, значи си пуснал за Кокорчо. 

Тоя двуполюсния модел минава само при слабите мозъци. Много евтино се мъчите да се откачите. Че сме взели страна. 

Не ни пука за вас. Набийте си го в главите. Срам ме е, че се наричате българи. С чужди флагове. Еднакво тъпо е да се викаш патриот и българин, дали с руския флаг, дали с украинския. 

В момента нямаме готовност да вземаме страна във война, заради вашите цент грантове. Не викам за никого. Да ни се махате от главите, това викам. Нагли и неблагодарни. 

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Москва и подмосковието замръзват. Тръбите се пукат. Губернаторита са на почивка в топлите страни, а Путлер се крие обосран в бункера.

Напрежението се предава надолу по вертикала.

Иване, нали щяхте да замръзгате Германия лани.

Който нож вади другиму, сам пада в него

Кво ме интересува Путлер бе!

Намери ми и ЕДНО мнение в този форум, да съм коментирал Путлер. 

Жалки стоножки...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Чий е Крим ?

Аз ще ти кажа чий е Крим, ама сте мерзавци до един, Калин разбрал неразбрал пак ще ми плясне един месец бан. А за нагли плъхове не си струва. 

Те тука да видиш един албум качих, август месец. Виж и заглавието как се казва. 

Много евтино ми минаваш, да ме правиш на копейка. Еднакво излишни сте ни. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Чакам

На сестрата на леля ти е. 

Ако искаш да поясня и къде точно?

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Искам да поясниш чий е Крим, не къде е точно.

Е нали ти казах вече? На леля си сестрата не я ли познаваш? 

И къде точно ѝ е, знам. 

Не ни пука за скапания ви Крим. Вейте си байраците на някое място, де няма да ви стигнат копейки. И куките няма да сварят да ви отърват. 

Бе кво се пените бре. От как свят светува, Крим си е на тоя, който си го е завзел. Та сега си е отново руски. Харесва ви, не харесваа ви, това е. Коги Украйна си го завземе, ша стане украински. А може и полски да стане. То това е по - вероятно, отколкото да стане украински. Но и двете възможности са научна фантастика.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

По принцип, сяка ватенка, като я питаш, чий е Крим, отговаря сичко друго, но не и по същество.

Аз 10 пъти ти казах, ама от посолството са ви написали правилния отговор, останалите са ви казали да са ви копейки. Гунчева как беше снимала опорките на копейките, и ги беше публикувала. Дори ги пазя в архива. Същата работа сте. 

Никой нормален българин не му пука за Крим. Нарадвахме се на нагли украинци. Вейте си байраците някъде по на закрито, че не се знае кога ще му кипне на българина, тия де нямат чужд флаг имам предвид. 

Наглостта минава до време. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Аз те питам, чий е Крим.

Не питам дали ти пука.

В момента е под руско управление. Още оня ден ти казах. Не ти харесва отговора ли кво? 

Дошли сте, приютихме ви, дадохме ви 30 пъти колкото даваме на БГ деца. 

Скачате ни по главите, викате ни копейки. 

По-нагли сте и от копейките. 

Отговорих ти. 

Ся ми отговори ти, къде и кога ще тъпчете руското знаме. Ще отида да гледам. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

окупация

Тълкувай го както искаш, пита ме казах ти. 

Не ни дреме за неволите ви! Още 10 войни вървят по света, каквито са ми палестинците, такива са ми украинците. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

каквито са ми палестинците, такива са ми украинците

Обаче обичаш руската окупационна армия и се сърдиш, задето и бутнахме паметника.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.