Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 17 минути, WhiteHart написа:

Меричлери

Машино

На Маша два стакана

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Мен най-малко може да обвиняваш в копейщини.

Мислиш, че като псуваш Копейката и няма да те усетим ли ?

Чий е Крим ?

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Чий е Крим ?

Чии е Крим ?

Цитат

Полуостровът има богата история от най-древни времена. Бил е част от елинската култура, Римската империя, Византия. През XV – XVIII век е център на Кримското ханство, васално на Османската империя. През 1783 г. е присъединено от Екатерина Велика към Руската империя.

През Гражданската война Крим е ожесточено оспорван между двете воюващи страни, като към ноември 1920 година е трайно присъединен към Съветска Русия, а малко по-късно е образувана Кримска автономна съветска социалистическа република, която съществува до лятото на 1945 година. През 1954 г. ръководството на СССР прехвърля Крим от РСФСР на УССР.

През 1991 г. територията и акваторията на полуострова стават част от независима Украйна, чрез административните единици Автономна република Крим и град Севастопол. През 1992 за кратко Крим обявява независимост. През 2014 г. в условията на руска военна окупация на 16 март е проведен референдум, при който 95,5% от гласувалите при преброени 50% от гласовете и избирателна активност от 85% (по данни на изборната комисия) избират присъединяване към Русия.[1] На 17 март АРК обявява независимост като Република Крим и на 18 март заедно с град Севастопол са приети в състава на Руската федерация като два отделни федерални субекта, образувайки Кримския федерален окръг.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Крим

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Чии е Крим ?

Столицата на коя Стара Велика Държава, съгласно елинските и римските исторически източници е била в  Крим ?

Рашистите и Украинците са татаристи, затуй им викат Кримски татари. Иначе правилно е Кримски българи.

Те и нас сърбите и македонците ни наричат татари.

Има два вида историци, татаристи и българисти. Аз вярвам на българистите.

А иначе съгласно международното право, Крим е в границите на Украйна, което доказва, че Иван Киров е ядрена ватенка.

току-що, Реджеп Иведик написа:

А иначе съгласно международното право, Крим е в границите на Украйна, което доказва, че Иван Киров е ядрена ватенка.

Aз какво съм се произнесъл за Крим, и защо ми лепиш каквото не съм казвал, баш като едно известно нужникарче тука. 

Нито съм с ватенките, ни против. Нямаме място и работа в техния конфликт. 

Аз ще се изнеса като стане напечено, като 4 милиона руснаци,

вие мизерниците ще гинете тука, щото нямате пари да избягате. 

Рушенето на паметници е директно вземане на страна в конфликта. Какво печелиш от това?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Столицата на коя Стара Велика Държава, съгласно елинските и римските исторически източници е била в  Крим ?

Рашистите и Украинците са татаристи, затуй им викат Кримски татари. Иначе правилно е Кримски българи.

А за Готите да напишеш нещо :rolleyes:

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Aз какво съм се произнесъл за Крим

Каза, че не знаеш, чий е Крим.

Остана да ти повярвам.

Тебе в анонимен форум те е страх да кажеш истината, сякаш Путлер ти диша зад врата.

Каза, че не знаеш, чий е Крим.

Остана да ти повярвам.

Тебе в анонимен форум те е страх да кажеш истината, сякаш Путлер ти диша зад врата.

Не знам бе! До скоро беше на Украйна, после Путин си го взе със сила. 

На кого е бил преди 100 години наистина не знам, и не ме интересува. 

Повярвай ми за едно, историята ми беше най-омразния предмет, щото ни сдухваха да учим дати. По 4-5 дати у всеки урок, и даскалицата настояваше да ги знаем всичките, от целия учебник. 

Аз съм по точните науки, и Украйна ме интересува колкото и Русия. 

Нямаме работа там. 

Беше на-бесната копейка, кво ти стана, чак такава трансформация?

От едната крайност че на другата. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

До скоро беше на Украйна, после Путин си го взе със сила. 

Късно е чадо, мандалото лопна.

Това трябваше да отговориш в началото като те питах, ако искаш да ни заблудиш, че не си ватенка.

Чий е Крим е въпрос лакмус

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Късно е чадо, мандалото лопна.

Това трябваше да отговориш в началото като те питах, ако искаш да ни заблудиш, че не си ватенка.

Maй си луд. 

Нищо не съм казал, вменяваш ми, квото ти шепне гласа в главата. 

Аз му разправям да не се врем в тая война, он ми дудне, че съм ватенка. 

Кво ще спечелиш, като вземем страна на украйна? 

Това видя ли го? Палят нашия флаг. Никакви са ми.

large.11112222(21).jpg.7cd2f48fe1fcf0b5b0d04e2d57757ff5.jpg

Нищо не съм казал, вменяваш ми

А това какво е ?

преди 32 минути, IvanKirov написа:

Не знам, аз съм инженер

Ти ли отговори, че не знаеш, или аз ти вменявам а ?

И какво като си инженер, няма ватни инженери ли, какво се опитваш да кажеш ?

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

А това какво е ?

Ти ли отговори, че не знаеш, или аз ти вменявам а ?

Отговорих ти, че не знам и не ме интересува. 

Укрите тука се държат като пълни лекета. Някак си не се чувствам длъжен, да ги дундуркам. 

Кое не ти е ясно? За какво да са ми мили и драги? 

Само война ни липсва сега! Щото Реджеп беше бесна копейка, сега станал бесен укро-фил. 

Ей като тоя сте откачени.

Точно същото малоумие. Чак любимият ти копейкин се изхили мръсно. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Значи си ватенка.

QED

Точно същите сенилници сте, отворили си тема у гейбука, подкрепяли събарянето. 

Мерзавците ми изрязаха част от един пост, да прилича, че подкрепям Копейкин. После ме баннаха. 

Те такие вот мерзавци. С лъжа към прогрес.  Баш точно мене да изкарат копейска мажоретка. Дето съм му събрал хиляда карикатури, от целия нет. 

Много ли горд се чувстваш? Талибани сте, 70% от народа не подкрепя вземане на страна във войната. 

Шепа лумпени сте, що не одите при Зеленския, като ви е толкоз мил и драг. Ами плащате по 40 лева на ден, на украински богаташ, и 40 лева на месец, за българско дете. 

70% от народа не подкрепя вземане на страна във войната

Лъжеш като копейка на месечина.

Като не подкрепяме Украйна, що махнахме Моча ?

И Альошата ще взривим.

Правилно са те баннали. От космоса си личи, че си ватенка, по първични полови белези

Лъжеш като копейка на месечина.

Като не подкрепяме Украйна, що махнахме Моча ?

И Альошата ще взривим.

Правилно са те баннали. От космоса си личи, че си ватенка, по първични полови белези

Ти си болен баце. Аз тука на копейки ги обиждам, нещо по-умно не успя ли да съчиниш?

То слабите мозъци като тебе лесно се подхлъзват по разни фашисти. Кука не ви трябва, захапвате влакното, стискате здраво. 

Намерил на кого да вика копейка, аз 100 страници за тях написах! Соца искат да връщат!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Сгреши отговора на въпроса, чий е Крим.

Крим си е руски от време оно.

Украйна вече не съществува като държава.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е достатъчно ти казах.

Сгреши отговора на въпроса, чий е Крим.

Не съм отговарял. Някакви халюцинации се въртят в главата ти. Не знам и не ме интересува. Колкото и палестинците ме вълнуват, толкова и укрите. 

По-добре ли ще ти стане, като взривиш Альоша? 

Забрави ли колко ревностна копейка беше, само преди година? От най-активните копейски дядки беше. Кво ти стана? Все такива ли се подлъгвате по фашисти?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Тебе някой да те е питал ?

Иван си дереше ризата на гърдите, че не е ватенка.

Като не съм с талибани като вас, не значи, че непременно съм ватенка. 

Не само МОЧА, в Република България има още 186 пропагандни Паметника символизиращи отдавна несъществувата армия. Всички ще паднат!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.