Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Така, че ще се наложи да гласуваш за ГЕРБ

Абсурд. По-добре да гласувам за комунетата, или пък да си прережа вените ритуално

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Ако сам не си ги прережиш (вените), ние ще го направим! Вреден дивеч, не ни трябва

Ти даваш ли си сметка , че заплашваш с убийство?

преди 7 минути, teo-glavata написа:

Ако сам не си ги прережиш (вените), ние ще го направим! 

Вие - бакшишите-копърки от Студентски сте въздух под налягане. Ставате само за клоуни :giggle1:

Кво искаш да кажеш, че оправдаваш типове като тео главата? И го сравняваш с Възраждане? И малко дете може да направи разлика, ти явно не.

Иванка за пореден път доказва лицемерието си.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Кво искаш да кажеш, че оправдаваш типове като тео главата? И го сравняваш с Възраждане? И малко дете може да направи разлика, ти явно не.

Вие сте много по-нагли със заплахите. Щели да ни замъкнат черните души, ако не пратим децата при Ивелин.

Инак квичи кат умрял него кат заплашват.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Вие - бакшишите-копърки от Студентски сте въздух под налягане. Ставате само за клоуни :giggle1:

А вие комунистите и затова не ставате.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Напротив. Именно бутането на Моча наля много вода в мелницата на Възраждане и другите подобни партии. Аз например никога не бях се и замислял да гласувам за Копейкин, но на следващите избори той се очертава като мой пръв избор.

Ама много податлив и инертен. Това те кара да посочиш партия? На всеки популист ли се връзваш?

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Вие сте много по-нагли със заплахите. Щели да ни замъкнат черните души, ако не пратим децата при Ивелин.

Инак квичи кат умрял него кат заплашват.

Ти нали нямаш деца, кво те бърка?

преди 31 минути, parmobil написа:

Ама много податлив и инертен. Това те кара да посочиш партия? На всеки популист ли се връзваш?

Тошев се тресе за всичко комунистическо и създадено от СССР.

Тресе се също да хване някой със спукана гума за да му вземе 10 лв. 

Спасява го това, че в България такива като него ни ги затварят в лудниците. :lol6:

преди 49 минути, А.Навални написа:

Тошев....

Мишко, докато се криеш зад поредният си ник няма как да те взема на сериозно. Ако имаш нещо да ми кажеш - ползвай оригиналният си профил както всеки уважаващ себе си потребител.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Мишко, докато се криеш зад поредният си ник няма как да те взема на сериозно. Ако имаш нещо да ми кажеш - ползвай оригиналният си профил както всеки уважаващ себе си потребител.

Нещо нередно ли има на профила ми? Оргинален е за разлика от теб!

Не съм ти искал мнението след като всички ти се подиграват и са те правили за смях! :lol6:

Решил бил, че някой му иска мнението! :D То не струва две стотинки! :lol6:

преди 13 минути, А.Навални написа:

Нещо нередно ли има на профила ми? Оргинален е за разлика от теб!

Само тази година(въпреки че дори не е изтекъл и първият ден от нея), вече си писал от поне два профила:

преди 2 часа, Звяра! написа:

Къде казах, че съм решил нещо?

Кой от всичките ти двайсетина профила е "оригинален", мишко?

току-що, ivottoshev написа:

Само тази година(въпреки че дори не е изтекъл и първият ден от нея), вече си писал от поне два профила:

Дядо Тошев, не знам какво ти изтича и какво не, но не виждам някой да се вълнува освен теб от профила ми! :lol6:

Ще приема, че ти харесва! :D

Готин е, нали? :giggle1:

преди 8 минути, А.Навални написа:

но не виждам някой да се вълнува освен теб от профила ми! :lol6:

Ще приема, че ти харесва! :D

Готин е, нали? :giggle1:

Харесва ми разбира се. Та на кой нормален човек не му харесват клоуни?!?

Отивам да си сипя едно Пади и да изгледам как ван Гервен пада на четвъртфинала на световното по дартс. На теб ако ти е скучно, пиши си с някой от другите ти профили. Аз се връщам след около час да ти се посмеем си хортуваме още :D

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Аз се връщам след около час да ти се посмеем си хортуваме още :D

Разбирам те, че искаш само профила ми обсъждаш. Личи си, че изпитваш чувства!

Като ти омръзне яростно да ревнуваш (коментираш) профила ми можем да пишем по темата, искаш ли? :D

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Не съм егоист като вас.

Бе как да не си? Сам си го признавал неведнъж с времето.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Бе как да не си? Сам си го признавал неведнъж с времето.

Правилна забележка, да. 

Като интелигентността, има степени на интелигентност. 

Не се изчислява с цифричка, дето бабите се скъсвате да повтаряте думичката IQ като папагали. Има емоционална интелигентност, където не ми е сила. Логическа интелигентност, веднъж намерих някакъв тест, дето да не ме изнудва за данни от кредитна карта. Показа 128, ако се тренира се постига и по-висок резултат. 

За такива като тебе съм егоист. Точно никакви сте ми, социални паразити, дето само искате да ни съсипвате бизнеса, да му се лепнеш като кърлеж. За вас съм егоист. 

За децата, дето все ги плюете, не съм егоист. Ти самия не си направил туй, дето искаш да го набуташ на останалите. 

Пустото депутатско кюфте... От тук нататък все надолу, Дренчев няма на тебе да даде място от умиращата ви партийка. 

А, бре, видяхте ли как го махнаха. Сякаш режат живо месо.

Най напред ръката с автомата. Ашколсун.

Мене ако питате, аз исках да се взриви. Зрелищно, с много тротил. Като Новочеркаск.

Няма пълно щастие.

Ся на Альошата иде ред.

И ще умием срама от челото.

Комунистите как пищяха. Щот нали са от желязо.

Комунистите ако ги питаш, желязо не може да се реже, щото се едно тях ги режеш.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

А, бре, видяхте ли как го махнаха. Сякаш режат живо месо.

Най напред ръката с автомата. Ашколсун.

Мене ако питате, аз исках да се взриви. Зрелищно, с много тротил. Като Новочеркаск.

Няма пълно щастие.

Ся на Альошата иде ред.

И ще умием срама от челото.

Комунистите как пищяха. Щот нали са от желязо.

Комунистите ако ги питаш, желязо не може да се реже, щото се едно тях ги режеш.

Укрите тъй рязаха паметници, после градовете им като след атомна атака. 

На цариградско още стърчи едун пиедестал, такива като тебе са го съборили, и нищо не построили. 

Нали беше копейка бре, от най-заклетите. Рублите ли секнаха?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Укрите тъй рязаха паметници

Слава Україні !!!

преди 1 час, IvanKirov написа:

после градовете им като след атомна атака

Начи правилно са ги рязали

Дедо Иване, ся като минете Дунава и ни освободите, ще кръстите ли пак Добрич да е Толбухин ?

За един приятел питам

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Дедо Иване, ся като минете Дунава и ни освободите, ще кръстите ли пак Добрич да е Толбухин ?

За един приятел питам

Т.е. искаш да стане и тука в руини?

80% от българите са против вашите талибанщини, да мародерствате историята. 

Мен най-малко може да обвиняваш в копейщини. 

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Слава Україні !!!

За един приятел питам

Отсега били обещали на Митрофанова София да е Митрофия, Плевен щял да е Путлевен, Шумен - Шойгун, а Варна - Лавровна. Каспичан щял да е Красньи чан. Само за Меричлери още се колебаели, че никак не се връзвало...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.