Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За паметника на Съветската армия

Трябва ли да се премести паметника? 83 гласували потребители

1. 1. Трябва ли да се премести паметника на Съветската армия?

• Да, защото това централно място позволява на политиците, които не харесвам да си правят пропагандите и се дразня
      18%
    • Не, харесва ми символиката му, тя е символ а на признателност към освободителите
      46%
    • Уж все ми е тая ама ако ме питат обяснявам, че паметници не трябва да се пипат
      8%
    • Имам позиция, но ме е страх да си я кажа, защото не се знае кой може да дойде за ново освобождение и да ми търси сметка за мнението
      1%
    • Аз съм голям идеалист и живея без да имам мнение по тази тема
      0%
      0
    • Бутай като Мавзолея!
      19%
    • Отивам на живата верига да го пазя!
      1%
    • Крия си мнението и искам само да видя резултатите
      4%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, Реджеп Иведик написа:

Напротив, отговори, че не знаеш

Не знам и грам не ме е@е. 

Каква е логиката да ти пука за едни, да не ти дреме за други. Имаш ли идея колко още войни се водят в момента?

• Отговори 3,9k
  • Прегледи 175,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Паметниците ни са част от историята, премахването на който и да е паметник не я променя . Народ който не познава  историята си е обречен да я повтори.

• Армията, на която е този паметник, не е убила нито един българин и не е разрушила нито една сграда. На ул. Козяк обаче има един паметник на летците избили над 3000 ЦИВИЛНИ българи и разрушили безброй

• Историята е таква каквато е, няма правилна или не, историята е поредица от събития които са се случили и не можеш да ги промениш.

Публикувани изображения

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Не знам и грам не ме е@е. 

Знаеш. Всички знаем, че Крим е на Украйна, съгласно международно признатите граници.

До преди анексията, всички знаем, че беше признат включително и от Русия, че е в границите на Украйна.

Хе, бил псувал Копейкин. Че то тука имаше една ватенка, дето псуваше Путлер. И той не можа да ни заблуди.

Като го питахме, чий е Крим и се забатачи. И той като тебе, не знаел бил.

На челата ви пише, кои сте ядрени ватенки.

Знаеш. Всички знаем, че Крим е на Украйна, съгласно международно признатите граници.

До преди анексията, всички знаем, че беше признат включително и от Русия, че е в границите на Украйна.

До скоро беше на Украйна, ама преди на кого е било, не знам и не ме интере-джаса. Наистина не ми пука. Никакви са ми. 

Хе, бил псувал Копейкин. Че то тука имаше една ватенка, дето псуваше Путлер. И той не можа да ни заблуди.

Като го питахме, чий е Крим и се забатачи. И той като тебе, не знаел бил.

На челата ви пише, кои сте ядрени ватенки.

И защо според тебе, трябва да знаем, и да сме на вашия акъл?

Като ни вкарате във война, бесни дядовци, после вие ли ще тропате с бастонките?

Вероятно не си го и виждал на живо тоя Альоша, ама нали с другите талибани да  го вадиш големия...

Нали ти пуснах оная дядка копейка. Чак от канала си го изтриха, толкова ги хвана срам, какви гласуват за Копейкин. 

Ама аз предвидливо съм ги бакъпнал. Да се видите кви сте откачени изтрещелници. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

И защо според тебе, трябва да знаем

Защото знаете.

Ние не ви питаме, защото не знаем, или защото си мислим, че вие не знаете, а ви питаме, за да видим дали ще ви се обърне езика да кажете истината.

Ако те питам колко е две и две, веднага ще избълваш, че е четири, а тука, ма не знам, инженер съм, не съм географ, гаджето ме напусна, само и само да не отговорите на също толкова прост въпрос.

Да ти е правило впечатление, защо все такива като тебе изпадате в крайности. 

Народът не е с вас, мисля, че е очевидно и няма да спорим. 

Някаква маргинална секта талибани сте, режете част от постове, да си нагласите джихада. 

Тия де събаряха Палмира, имаха същите оправдания. 

Шепа откачени сектаджии. 

Защото знаете.

Ние не ви питаме, защото не знаем, или защото си мислим, че вие не знаете, а ви питаме, за да видим дали ще ви се обърне езика да кажете истината.

Ако те питам колко е две и две, веднага ще избълваш, че е четири, а тука, ма не знам, инженер съм, не съм географ, гаджето ме напусна, само и само да не отговорите на също толкова прост въпрос.

Е 100 пъти ти казах, преди 2014 беше на Украйна, после го взе Путин. 

Преди това не знам, и не ме е@е. 

Кво не си доволен още? Че не подгъзувам на укрите? Кви са ми тия на мене?

Те ще ни палят флага и ще убиват българи, искаш да съм с тях? От къв зор?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Народът не е с вас

А, кой гласува за сглобката ?

Имай предвид, че повечето не гласуваме, след като разбрахме, че са ни лъгали ядрени ватенки и копейки.

И пак за сглобката и срещу Мухосранска Русия и за Братска Славянска Украйна са гласували конституционно мнозинство.

Альошата ще го взривим и камък върху камък няма да остане.

А, кой гласува за сглобката ?

Не аз. Кокорчо ми е ярко антипатичен. Дори само като визия. 

Имай предвид, че повечето не гласуваме, след като разбрахме, че са ни лъгали ядрени ватенки и копейки.

Имам го предвид. Аз гласувам за никого. 

И пак за сглобката и срещу Мухосранска Русия и за Братска Славянска Украйна са гласували конституционно мнозинство.

Вотът бе подменен. Не познавам и един да е гласувал за ПП. Няма и един около мен. 

Альошата ще го взривим и камък върху камък няма да остане.

Дай да се разберем, кои сте ВИЕ? Какви сте, дето ще определяте дневния ред?

Досега никой не е написал основателна причина защо трябва да останат тези пропагандни Паметници.

току-що, Old_story написа:

Досега никой не е написал основателна причина защо трябва да останат тези пропагандни Паметници.

Ми нежелание да се врем във война. Ето ти една основателна причина. 

3 милиона руснаци се изнесоха на пожар, от матушката си. Ако си мислиш,. че съм мажоретка на Путин, нещо си в грешка. В момента буквално не може да се живее там, ако си здрав мъж м/у 18 и 60 годишен. Бивши военни на 65 години пак ги засилват на фронта, със съпътстващ диабет. Реален случай има. Бащи на 4 деца също. 

То и съпруга на такива да не си. Кошмар. 

От къв зор ни го водите това тука? Някви много принципни ли сте? Реджепът беше най-бесната копейка до оня ден. 

Изтрещелници!

Стига ми тая награда, че резнахме ръката на хермафродита с автомата

Секта талибани сте, не сте представени от народа. Беснеещо малцинство, дето не знае кво прави. До вчера до Копейкин, днес подскача срещу него. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Дай да се разберем, кои сте ВИЕ?

Ние, които съборихме МОЧА и умихме срама от челото на Майка България.

И Альошата мислим да взривим за десерт.

Анадънму ?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ние, които съборихме МОЧА и умихме срама от челото на Майка България.

И Альошата мислим да взривим за десерт.

Анадънму ?

Вие сте срам на челото на Майка България. 

Нямам надежди да ме разбере побъркан талибан. 

Шепа откачалници сте бе, погледни анкетата горе. И коя да е друга. Малцинство сте. 

Не сме длъжни да се съобразяваме с психично болни. 

Утре някой като тебе може да иска да думне стената на някой язовир. 

Ми нежелание да се врем във война. Ето ти една основателна причина.

За сегашно време е нормално младите да са тъпични и неграмотни, но ти ги превъзхождаш от всякъде.

Никой няма пипа Руските паметници, ако не правиш разлика между руски и онези пропагандните, построени за славата на съветската армия, която се е борила през ВСВ с нацистите, не знам. Няма смисъл...

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Утре някой като тебе може да иска да думне стената на някой язовир. 

Ватенките сте по думкането на язовирни стени.

Нова Каховка стената като я взривихте, наясно ли сте, колко народ се издави заради вас а ?

погледни анкетата горе. ...... Малцинство сте.

Глупости, никой няма вина, че във форума се е събрало общество от русофили пенсионери!

Анкетата ти не струва пред гласа на народа, пред нас Българите!

Редактирано от Old_story (преглед на промените)

преди 1 минута, Old_story написа:

За сегашно време е нормално младите да са тъпични и неграмотни, но ти ги превъзхождаш от всякъде.

Никой няма пипа Руските паметници, ако не правиш разлика между руски и онези пропагандните, построени за славата на съветската армия, която се е борила през ВСВ с нацистите, не знам. Няма смисъл...

Хихи, баш млад не съм. Не си следил форума. 

Това, че не съм на акъла ти, не значи, че съм неграмотен. Що баш сега се сетихте за МОЧА?

35 години сливи ли имаше в устата си?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ватенките сте по думкането на язовирни стени.

Нова Каховка стената като я взривихте, наясно ли сте, колко народ се издави заради вас а ?

Като ме клепаш какъвто не съм, мокро ли ти става в гащите? Точно манталитета на утрепани дядки. Като не е с нас е против нас. Копейките тъй ме набеждават за фен на Кокорчо. 

Дедо ти Иван чака руснаците да минат Дунава и да кръстят Варна на Путлер.

Глупости, никой няма вина, че във форума се е събрало общество от русофили пенсионери!

Хихи, айде и тоз Българин станал. 

Русофилите пенсионери ги бъзикам 500 страници вече. Или темата не я знаеш де е? 

Колкото нужникарчето е българин, толкоз и ти. 

Укрите са ми безразлични. 

Дедо ти Иван чака руснаците да минат Дунава и да кръстят Варна на Путлер.

Толкоз ти акъла и на тебе, поне малко от малко да беше грамотен. Варна се казваше Сталин. 

Пак ли Сталин искате да я кръстите ?

Абе мой, все едно не кибичи с години, в темата за Копейкин!

Къв Сталин те гони, 500 страници станаха, кьорав ли си бе?

Соц мразя и на снимка, психично болен ли си къв си?

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Абе мой, все едно не кибичи с години, в темата за Копейкин!

Къв Сталин те гони, 500 страници станаха, кьорав ли си бе?

Соц мразя и на снимка, психично болен ли си къв си?

Той си е психично болен от много години. Нужно ли е въобще да му обръщаш внимание? Български офицер с фес на главата виждал ли си някъде из България?

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Той си е психично болен от много години. Нужно ли е въобще да му обръщаш внимание? Български офицер с фес на главата виждал ли си някъде из България?

Само да ти напомня и на тебе, Реджеп беше най-върлата копейка в темата. 

Лумпените ви различавам само по цветовете на чуждия байрак. 

До един веят червено - синия байрак, в темата дето подкрепят събарянето. 

Смеете да се наричате българи, вие с чуждите байраци! За малко да ни направите 16-та република. Добре, че от Москва не ни искаха. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Чемодан вокзал Москва

Ти украинец ли си, че тъй ме натирваш. Като ги веете техните байраци, що сте се домъкнали тука? 

Къв се явяваш да натирваш 80% от народа? 

Вижте се бе, само 20 % откачалници сте. Виж анкетата горе! Що не одите при Зеленски, има страхотни планове за кариерата ви!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.