Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвертор на видео

Featured Replies

Търся конвертор на видео файлове. Най-често конвертирам avi  във mkv, mp4.  Какво ще ми препоръчате? Имам инсталиран WinAVi All in One, но често не иска да зарежда някои файлове.

• Автор
преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Кое налага да ги конвертирате?

Има Handbrake - не съм го ползвал отдавна, но може да се погледне.

Телевизорът ми не винаги отваря avi, но с мр4 няма проблем.

Ако телевизора ти е  "смарт" може да вдигнеш един сървър с Линукс и си готов а и може да си купиш от тия мини компютри Распибери Пи и пак да си гледаш без да си играеш да конвертираш иначе Handbrake е доста добро според @Валсо

преди 7 минути, *S197* написа:

Яд ме е, че си неграмотен: чете се "разбери пай".

Бе нека съм си неграмотен нали сичко си ми бачка та ми пука на пукалото хихи

преди 4 минути, petie1 написа:

Принципен е въпроса. Утре ще се изложиш някъде.

Ето Ви от мен:

FreemakeVideoConverter_4.0.1.6
https://dox.abv.bg/download?id=378ccd8c29

На лично съм Ви дал по подробна информация. 

13-14 години съм с нея. Много добра работа във всяко едно отношение. Включително и размер на изходния фаил, което е важно за DVD дискове.

преди 1 час, nikolaustirol написа:

Търся конвертор на видео файлове. Най-често конвертирам avi  във mkv, mp4.  Какво ще ми препоръчате? Имам инсталиран WinAVi All in One, но често не иска да зарежда някои файлове.

Any Video Converter Free

преди 23 минути, petie1 написа:

тука гледат само кой е грамотен и неграмотен и изобщо не помагат

преди 3 минути, adersa написа:

Постът ти няма нищо общо с темата. Дай сега своето предложение за това, което се пита. Помогни, твой ред е. Ако ли не, върви и си очерви яйцата за Велик ден!

преди 11 минути, adersa написа:

Много е лесно - щом си неграмотен, значи си пълен галфон.

преди 3 минути, *S197* написа:

Много е лесно = щом си неграмотен, значи си пълен глафон.

Нека се придържаме към добрия тон поне за празниците... Между другото поста ти също има правописна грешка, но да не издребняваме нали? :)

Телевизорът ми не винаги отваря avi, но с мр4 няма проблем.

Моите 50" и 43" телевизори са свързани с по един 7 метров HDMI кабел към два десктоп компютри и не ми трябва никога нищо да конвертирам, компютрите си отварят всичко.
Мишките са безжични и работят даже и в леглото за командване на компютрите.
Как ли пък няма да се занимавам с глупости да конвертирам файлове.

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Нека се придържаме към добрия тон поне за празниците... Между другото поста ти също има правописна грешка, но да не издребняваме нали? :)

Ако имаш предвид "раЗбери пай",  не мисля, че думата (раЗбери) я има в тълковния речник. Може и "раСбери" да се чете, но тук не  е въпрос на правопис.

току-що, Белгиеца написа:

Моите 50" и 43" телевизори са свързани с по един 7 метров HDMI кабел към два десктоп компютри и не ми трябва никога нищо да конвертирам, компютрите си отварят всичко.

И всичко се върти около теб? Ситуации бол. Човека може да не иска да се занимава с кабели, сървъри или медия центрове. Аз пък лично си имам външен диск за филмите на телевизора. Пък ако телевизора е смарт (а те повечето вече са, най-малкото заради б-бокс подобните приемници) има и допълнителни варианти и възможности.

току-що, *S197* написа:

Ако имаш предвид "раЗбери пай",  не мисля, че думата я има в тълковния речник. Може и "раСбери" да се чете, но тук не  е въпрос на правопис.

Не, имах предвид "глафон"...

преди 6 минути, Белгиеца написа:

Не става въпрос за теб бе "Белгийче"! Това дето си го написал, го има до сега стотици пъти написано  от теб.  Друг има въпрос към публиката и едва ли някой ще коментира ти, какво имаш в кревата!

Телевизорът ми не винаги отваря avi,

А от къде идват тези файлове?

AVI е просто контейнер както и MKV - по важното е с какво е кодирано вътре.

Ако се свалят от интернет - може би е добре да разбереш кое да не сваляш!

преди 6 минути, *S197* написа:

Объркан словоред, поради въздействието на алкохола.

Така де, но ако някой не знае може и теб да изкара неграмотен. Това имах предвид. Да не се бърза да се съди другия.

преди 5 минути, plamen_petrov_80 написа:

А от къде идват тези файлове?

AVI е просто контейнер както и MKV - по важното е с какво е кодирано вътре.

Ако се свалят от интернет - може би е добре да разбереш кое да не сваляш!

Да, ако е стар телевизора по-добре да се заложи на H264/x264/AVC, защото те не могат да се справят с H265/x265/HEVC. Само пример.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Вземи някой сертифициран андроид бокс.

Да, общо взето особено за телевизор, който не е smart това е решение. Аз се родих с b-box.

преди 17 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Пък ако телевизора е смарт (а те повечето вече са, най-малкото заради б-бокс подобните приемници) има и допълнителни варианти и възможности.

преди 18 минути, Белгиеца написа:

Моите 50" и 43" телевизори са свързани с по един 7 метров HDMI кабел към два десктоп компютри и не ми трябва никога нищо да конвертирам, компютрите си отварят всичко

Вместо да пуснеш някое бетамаксче, напрягаш съветския чугун за неестествени неща

4288429_78212096_big.jpg

В интерес на истината, към края на 70-те години това беше едно чудесно видео-магнетофонче. Още по вече, че беше и...портативен вариант. Вляво е адаптера на захранването и зареждането на батерията, която се вижда на лицевият му панел.

преди 1 час, *S197* написа:

Принципен е въпроса. Утре ще се изложиш някъде.

Затънал в непрогледната тъма на невежеството (за мен иде реч) и в тоя смисъл без каквито и да било претенции за грамотност... предлагам да помолиш някой с права да ти поправи "въпроса" на "въпросът".  Не толкова заради пълния член, а щото утре е далече, но днес е сега.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.