Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Президентски избори 2006

Featured Replies

Поздравявам Tihichko за позицията му на българин и истините,за които споменава.Май той единствен вижда истината,но забравя да спомене че Първанов е човек,който си мени позицията непрекъснато в зависимост от личните си интереси(заклейми американците при бомбардировките над Сърбия),а сега пръв техен приятел-дава им бази,за да бомбардират други.А обещанието да изтегли контингента от Ирак?Все лъжи,как има хора,които гласуват за него? angry.gif

• Отговори 494
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

хаха напомни ми, че понякога има все пак нещо хубаво в това политци да не си изпълняват обещанията :angry:

Аз ще гласувам за Волен Сидеров! Само за него още не съм гласувал. А вие си спомнете какво е казал дядо ВАЗОВ.

Вече наистина се уверявам, че тая въпросната приказка на Вазов започва да важи все повече за народа ни. sad.gif

Кампания "На мен ми пука" ни подканва да гласуваме

0000028417-article.jpg

В кампанията "На мен ми пука" ще бъдат раздадени 100 хиляди силиконови гривни с цветовете на националния трибагреник и с надпис с мотото на инициативата. Целта е да бъде повишена активността на избирателите в предстоящия вот за президент и вицепрезидент.

В Националния пресклуб БТА днес коалиция от 13 неправителствени организации постави началото на инициативата, за да убеди българските граждани да гласуват, независимо за кого.

Залага се на прекия контакт в неформална среда. Гривни и магнитчета, подканващи хората да дадат вота си, ще бъдат раздавани в цялата страна, в дискотеки, кафенета, на входа на метрото в София. Изготвят се банери за най-големите български портали в интернет, ще има радио и телевизионни клипове.

Демокрацията е устроена така, че единственият начин да избереш някого, но и да кажеш "Не" на политиците, от които не си доволен, е да гласуваш; за да имаш правото да критикуваш, трябва да гласуваш, каза анализаторът и участник в кампанията Таня Боруджиева.

По думите й, практиката показва, че последните 10 дни преди изборите около 10 на сто от избирателите решават дали ще гласуват и затова кампанията разчита на успех.

В инициативата участват YЕS-България - Фондация "Млади европейци за сигурност - България", Национален алианс за работа с доброволци", Сдружение "Младежки алианс", Сдружение "Европартньори 2007", Сдружение "Институт за социална интеграция", Сдружение "Младежки свят", Фондация "Етнопалитра", Сдружение "Мисионис", Сдружение "Институт за публични политики и партньори", Сдружение "Единен български младежки съюз", Сдружение "Младежки форум", Фондация "Интернет райтс - България", Сдружение "Център за развитие и иновации".

Средствата за проекта ще бъдат набирани чрез целеви дарения, очаква се кампанията да струва около 100 хиляди лева, казаха организатори.top_logo.jpg

Поредната тъпа кампания,опитваща се да приканва хората да гласуват и по този начин да легитимира изборите,защото една суперниска избирателна активност би била шамар в лицето на политиците...

Старите муцуни в политиката - на Бунището на историята!

(или как ще гласувам протестно на изборите)

Не пиша по форуми. Чета ги.

Но вече не издържам от Фарса "Избори за Президент в България".

Затова ще пропиша.

Досега съм гласувал на всички избори - винаги за СДС и за десни кандидати.

Но сега...

Не смятам да гласувам за "КЪНДИДАТА" Първанов.

Не смятам да помагам за запазване на политическото статукво в България, чиято единствена цел е да се създаде комфорт и ненаказуемост за грабителите при доразграбването на България и окончателното и превръщане в марионетка.

Искам да зашлевя шамар на всички Първановци, Догановци, Костовци, Стояновци, Праматарски, Софиянски и други, които ни гледат в очите, усмихват се и ни лъжат. Действията на тези хора досега не попречиха с нищо на грабителите, напротив - бяха мълчаливи съучастници или участници в позорните действия спрямо нашата Родина.

За тях най-важни са личният им успех и личните им отношения и всичко друго се върти около това.

Толкова съм лъган от тези нагли хора, толкова мръсотия се събра в душата ми, че единственото ми желание е да извикам колкото ми глас държи СТИГА!!! и да участвам в изхвърлянето им на бунището на историята!

Искам нови хора, искам истински идеи, търся да припозная СВОЯ КАНДИДАТ.

Уви! Няма го. (в момента)

Затова ще изразя протеста си така:

На първи тур ще гласувам за Волен Сидеров. Не защото го харесвам, а защото това е единствената възможност за протестен вот. Така ще помогна да бъдат изхвърлени от политиката "Старите десни муцуни" и ще покажа жълт картон на Първанов. (За съжаление червен няма да можем да му покажем сега. Все още има много заблудени хора.)

На втори тур няма да гласувам - Няма за кого!

Или по-скоро ще гласувам с невалидна бюлетина - за никой от кандидатите, с неприлична рисунка или текст.

Ще чакам следващите избори.

Дано нещо се случи.

Аз съм един от тези, които ще последват ИСТИНСКИЯ!

А за сегашните избори предлагам евтин вариант - да се организира Биг Брадър с всички кандидати и победителят да стане Президент – най - справедливо ще е за всички.

Представяте ли си - Берон краде парфюми, Топалова мие чинии, Марков тича по гащи и вика - нищо не разбирам от футбол, Първанов и Сидеров спят в едно легло, Беронов се почесва с дървена ръчичка...

Жалко че толкова хора от форума са изразили съгласие за избора на президент на Сидеров.Вероятно са много млади хора и не са чували думата ТОТАЛИТАРИЗЪМ.

От един се отървахме през 1989,а сега не си даваме сметка че с избирането на Сидеров това отново ще стане факт.Следва налагане санкции от ЕС и т. н Т.е да се върнем от там от където сме дошли.

Не се лъжете м/у Фашизма и Комунизма няма разлика!!!

А защо положението е такова /в смисъл с кандидатите за президент/ вероятно вината е наша,щот най-умеем да плюем и да нямаме изразено мнение,тогава когато е необходимо.

Прав е именития склуптор Вежди Рашидов който каза в едно предаване за Гласуването,че за сегашната ситуация са виновни Българите,които не искат да си направят труда да отидат да гласуват,и да променят статуквото.

Стоим си в къщи, и ехидно се смеем на тези дето, се опитват да проявят Гражданска позиция.

Още Чърчил е казал,че за съжаление по-добро от Демокрацията ,сега нищо ново не е измислено.

Франция,успя да се сплоти на втория тур-избирайки по-малкото зло-но тук като чета постовете,

като че ли сме готови да изберат Злото напук на някого,без да се замислят за последсвията.

Дано да греша,и да надделее Прагматизма ,а не политическия патос.

Бог да пази България!!!

Редактирано от dred (преглед на промените)

Аз лично ще гласувам за промяната . В този ред на мисли всеки кандидат различен от Г.Първанов за

мен е промяна . Просто много съм разочарован от този човек ... Тук ми изниква мотивът за вече предрешеният победител на изборите , но ме крепи лафа , че изборите ще са демократични.

Като прочетох поста на Уморен оптимист - ако се стигне до втори тур , ще взема и аз да напиша някой ред към управляващите на бюлетинката ... щом те ни се смеят от парламента, що да не напиша и аз нещо смешно на тях .

П.П. "Аз ще гласувам за Волен Сидеров! Само за него още не съм гласувал. А вие си спомнете какво е казал дядо ВАЗОВ." Ще може ли да припомниш , какво е казал ?

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Аз се колебая между Волен Сидеров и Неделчо Беронов .

1.Волен Сидеров обиколи България (също дойде и в моят град) и зашемети много хора с неговите найстина патриотични и истински думи,той разкри много неща пред българите>Ако сбъдне казаните си думи Бъгария ще стане найстина силна и добра българия.

2.Неделчо Беронов-Също така може да е възрастен,но изказва добри мнения за България.

П.С:Лично мое мнение :baby:

Гласувайте за Бащицата Първанов!

Гледам Предизборната кампания на Първанов и не мога да и се нагледам. То много кампания, много нещо бе? То телевизии, радио, вестници, интернет – направо свят ми се завива... А бе, то до умиление чак ме докарват бе - оп, оп и ще се разплача – зер Бащицата Първанов се грижи за всичко, и най-вече - до каквото се докосне – златно става. То не бе мисията в Ирак, наводненията, подписването на разни договори, откриване, закриване, болници, паметници, детски градини и какво ли не още. Викам си ей, добре, че тоз човек (Бащицата) е там. Я си представете, че беше някой друг? Сигурно нито едно от тези неща нямаше да стане. Кой знае какви щеше да ги оплеска, а ако знаеше и английски или друг език – кой знае какви глупости щеше да наговори. А така – добре! Първанов бди за България, докосне се до нещо и оп – успех.

Но си е скромен. Я, тия изследователите, дето го изследват там – ко-о-олко много работи още има да откриват! Говори се даже, че Гоцето е участвал и в Троянската война – тайно разбира се, от скромност и представете си – дал победата на Гърците!

Много го обичам бе-е-е!

И правилно – пазят го човека. Кво ще му досаждаме я? Той си има важни задачи – зает е. И затова няма време да отговаря по форуми и да се среща с обикновените хора.

Виж – всички имаме шанс – гледахте ли плаката му? Ей-й-й – много снимка, много нещо бе – малки снимчици на хиляди хора изграждат образа на Бащицата. То май и Сталин не е имал такъв портрет. Туй лична информация, авторски права какво значение имат, като сме тухличка в образа Му? Аз много бих искал да съм на връзката му – до подгъва, ама няма – всички там са с връзки – взели са им писменото съгласие и са им платили. Викам им – абе хора, аз си плащам – сложете ме и мене там бе – на връзката – не може и не може. Тия от щаба строго ми казват „Ние вика другарю – по план работим! Светлото Бъдеще градим! И такива случайни хора при нас няма”.

Има и лоши. Мно-о-о-го лоши.

Казват че бил фикус?

http://www.grigorvelev.com/lang_bg/inquiries.php

Казват, че бил Агент на ДС?

www.gotze.net

Казват, че знае още мно-о-ого неща и когато са ставали не е реагирал в наш интерес и на Държавата?

Даже някой твърдят, че е участвал в някакви си петролни афери?

Лъжат бе, лъжат. Всичко това са лъжи и измислици!

И кво да ви кажа още – Е-й-й чакам с нетърпение изборите бе! Отивам и ще гласувам за Първанов щото вижте – всичко социалистическо, пардон - социално, бащинско някак си, в България, няма груби прояви и все по-хубаво ще става.

И към щаба – Още, още трябва другари! Разкрийте всичките достойнства на Нашия Президент.

Аз направих своя избор – сега е твой ред:

Мисли добре, като мене – предварително и тогава Гласувай!

Преди няколко дни имаше предаване по тв7 за изборите с участие на зрители по телефона, страшно ми допадна реплика на зрител:

Да се гласува на тия избори за Сидеров е като игра на тото - може да направи това което обещава, може и да не го направи.

Но да се гласува за друг, няма и тото - направо си е ясно че едно говорят, друго си правят...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Обръщам се към всички левскари - знаете кой е нашия човек! Ако всички отидем да гласуваме за него,той има шанс! :wors:;):)

МСДС: Неделчо Беронов ще бъде на балотаж

МСДС изразява и увереността си, че десният кандидат-президент Неделчо Беронов ще бъде на балотаж. „Вярваме, че Неделчо Беронов ще бъде на балотаж и сме убедени в постигането на тази цел“, каза на пресконференция председателят на МСДС Александър Тодоров. Според него най-удобният противник на действащия президент и кандидат за втори мандат Георги Първанов е кандидатът на партия "Атака" Волен Сидеров. „Може би затова неговият процент е леко завишен“, коментира той предварителните резултати от социологическите проучвания.

Източник: BG Post

10% "невалидни бюлетини" при проучване в София!

Дали да не взема и аз да се замисля над "призива на ВМРО да се гласува с невалидна бюлетина", за да покажа тоталното си неодобрение към политиците в БГ? :down:

Така "неодобряващите гласуващи" може да бият втория класиран на избора (който и да е той) :yanim:

:yanim:

Погледнах анкетата и видях, че Волен Сидеров е с най-много проценти.

Направо се ужасявам, макар да си казвам, че подобна глупост не може да се случи, но имайки в предвид, че преди години си избрахме Симеон, сега няма да се учудя много ако Сидеров стане президент.

И както Карбовски се беше изразил "Отиваме на майната си..."

Не мисля, че в момента на Бъглария й трябва някакъв клонинг на Хитлер, надъхан на тема национализъм.

Аз (ако имах право да гласувам) бих гласувала за Първанов. Не че го харесвам, не че го подкрепям, но няма за кого друг, просто и Първанов ми се стува най-удачния. Прави там нещо за държавата, вярно и той си има някакво черно петно и кой знае и него на какви конци го дърпат, но кой политик пък е съвестен? Сидеров? В страната ще настане пълен Апокалипсис ако този човек стане президент.

Както казах на един приятел, който живее в Канада, ако Сидеров стане президент си взимам нещицата и направо му приемам поканата за Канада. И няма и да се върна. Ще бъде ужасно разочарована от всичко - от политиката, от народа от всичко.

Със Сидеров ще стане като със Симеон. В началото всички надъхани, църр-бърр и вече на първата година стана ясно каква манджа сме си сготвили с този избор.

Не искам да обидя или засегна никой лично, това е моето мнение за положението с президентските избори и сравнително сдържаното ми мнение за Волен Сидеров.

:doh:

Направо се ужасявам, макар да си казвам, че подобна глупост не може да се случи, но имайки в предвид, че преди години си избрахме Симеон, сега няма да се учудя много ако Сидеров стане президент.

Не мисля, че в момента на Бъглария й трябва някакъв клонинг на Хитлер, надъхан на тема национализъм.

Аз (ако имах право да гласувам) бих гласувала за Първанов.

Спокойно, Сидеров дори и да го изберат (което пък не виждам как ще стане при цялата държавна и икономическа машина впрегната в кампанията на Първанов) - няма да направи нищо лошо или трагично. Той мисля че доказа че зад приказките му не стоят никакви намерения за действие :wors:

Има време.... все избори ни чакат - ще гласуваш и ти ;)

:help:

Аз (ако имах право да гласувам) бих гласувала за Първанов. Не че го харесвам, не че го подкрепям, но няма за кого друг, просто и Първанов ми се стува най-удачния. Прави там нещо за държавата, вярно и той си има някакво черно петно и кой знае и него на какви конци го дърпат, но кой политик пък е съвестен? Сидеров? В страната ще настане пълен Апокалипсис ако този човек стане президент.

Както казах на един приятел, който живее в Канада, ако Сидеров стане президент си взимам нещицата и направо му приемам поканата за Канада. И няма и да се върна. Ще бъде ужасно разочарована от всичко - от политиката, от народа от всичко.

Със Сидеров ще стане като със Симеон. В началото всички надъхани, църр-бърр и вече на първата година стана ясно каква манджа сме си сготвили с този избор.

Не искам да обидя или засегна никой лично, това е моето мнение за положението с президентските избори и сравнително сдържаното ми мнение за Волен Сидеров.

Ако трябва да бъда откровен до преди няколко дни аз не мислех да гласувам...причините - ами прочетете темата, почти всичко което е написано против някой от кандидат президентите е вярно. Аз просто нямам кандидат.

Но като се замислих, не ми е толкова трудно да пресека улицата и да пусна една празна бюлетина. И моля всеки който е решил да не гласува да постъпи като мен, ако не са му особенно ценни няколкото отнети минути.

Дано така нашите партийни "лидери" да осъзнаят че в тая държава освен електорат има и народ.

То се поизмести леко темата, но защо Tihichko си мислиш че Волен ще направи нещо различно от всичкото, което доста добре описа :no-no:

Досега да е доказал (за една година) че може или има желание да свърши нещо - отново :nono:

Каква тогава е разликата между него и останалите - никаква :no-no: Оооо не, има една много съществена разлика - "Той е" ;) извън описаната от теб "комунистическа олигархия" .

Не се засягай, нищо лично. Просто не считам че има кандидат, който да отговаря поне на 10% от моите очаквания за президент. И все повече се замислям над призива на ВМРО за гласуване с невалидна бюлетина. :no-no:

Само дето не схванах намека за Слави Трифонов (нали за него говореше?). :)

Само и едно дооточнение - Първанов не ми е идол, просто казах, че е човека за когото бих гласувала, поради липсата на друг кандидат, който да отговаря по някакъв начин (дори и минимален) на условията. Ако Беронов беше с 30тина години по-млад бих гласувала за него и макар да не ми допадат много от постъпките на Първанов, бих гласувала за него, поне докато държавата ни се постабилизира. Мисля, че няма смисъл да й нанасяме поредния "удар", избирайки Сидеров за президент.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

То се поизмести леко темата, но защо Tihichko си мислиш че Волен ще направи нещо различно от всичкото, което доста добре описа :)

Досега да е доказал (за една година) че може или има желание да свърши нещо - отново :nono:

Каква тогава е разликата между него и останалите - никаква :) Оооо не, има една много съществена разлика - "Той е" ;) извън описаната от теб "комунистическа олигархия" .

Не се засягай, нищо лично. Просто не считам че има кандидат, който да отговаря поне на 10% от моите очаквания за президент. И все повече се замислям над призива на ВМРО за гласуване с невалидна бюлетина. :)

Ех, така ли??? извени ме за небрежеството ама не си смопмням АТАКА да е имала цялата власт или да е спечелвала парламетарните избори както няколко пъти това са правили БСП, СДС, НДСВ и ДПС ....

А ти би ли ми отговорил защо всички медиии и партии скачата така вкупом срещу АТАКА ???

Отговора е много лесен, просто АТАКА не е СЪЗДАДЕНА,ОТГЛЕДАНА, ПРОЕКТИРАНА от тях самите, от политическа олигархия и тя застрашава техният театър който ви представят цели 17 години. Нима трябва да напомням къде бе сниман Миленчо Велчев, на една Яхта с кого?????нима незнаеш на коя комунистичекса номенклатура е син този Миленчо Велчев и къде е учил той??? Къде са тези служби който да го разледват този Велчев какво повече им трябва за да се сезира тази прокуратура и да го превика този простак с стъклен поглед от СТЪВ.???

Извени ме но не си спомням АТАКА да е имала възможността да управлява за разлика от тези олигарси който вкупом всички скачат върху нея защо ли???? След като самата ДПС е противоконстутиционно движение и протеворечи дори на тяхната комунистическа конституця. Но си спомням много добре как бе съзадена ДПС нейният лидер Ахмед Дуган бе осъден на 10 години затвор имено за това,че работеше против Българските интереси но бе помилван от комунистите и той им се отблагодари като създаде една опозиция ДПС която ужжжж нямаше да има претенции за участие в властта??? сега нали виждате как не участва в властта??? нали видяхте как не ограби държавният резерв с обрачите от фирми, ако сте забравили да ви припомня нещо казано именно пред най дългият простак в БТВ цитирам

Ако мислите, че моите възможности са по-малки от тези на един банкер, значи нямате представа за възможностите на един политик. През последните 15 години сигурно половината бизнесмени са... или с моето съдействие, или с най-малко моя усмивка.......................Да такава опозиция създеде Доган но на скоро Президента Първанов и Ангел Марин помилваха още един като Дуган това бе Цветелин Кънчев,който бе осъден за грабеж, рекет и какво ли още не, ноооооооооооо Първанчо и неговото протиже го помилваха и той им се отблагодари като съзаде още една опозиция Евророма, ех къде ли ще отидят цигънските гласове??? много е трудно да се досетя. А за ВМРО не ми се говори просто наскоро излезна и досието на неговият лидер Александър Каракачанов от ДС което пък от своя страна доказва,че одавна ВМРО е превзета и овладяна. Нищо лично но аз не вярвам на това статуково вярвам в това, че Българският народ трябва да живее днес а не утре!! Нека БОГ да пази България!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Виж сега - съгласен съм на 100% от твоя анализ на досегашните политици и управници cool.gif

Но не мога да повярвам (просто против всякаква здрава логика е) че Сидеров ще поправи и 10% от нещата, за които говориш дори и да имаха пълно мнозинство в парламента, пък като президент - още по малко.

А това че не са имали мнозинство 15 години - моля! стигат ми толкова експерименти с моя и на моето семейство живот и моята нация. Не искам повече експерименти. angry.gif

Ако човек иска да свърши нещо - може да го свърши и с това, което спечелиха Атака. А те дори се държат по вулгарно и от останалите политически сили.

Пък за ДС и подобни - сигурно знаеш как стояха нещата по "времето на ДС" и знаеш какво ставаше с хора, които са се опитали и мъничко да се противопоставят. Така че за мен е по-важна същността на човека, а не дали е бил в ДС или не. Може и да си бил от "тях" и да си запазил ценностната си система, пък може и да си се шлял и спотайвал 20 години и да нямаш елементарна ценностна система.

Само дето не схванах намека за Слави Трифонов (нали за него говореше?). :ph34r:

Само и едно дооточнение - Първанов не ми е идол, просто казах, че е човека за когото бих гласувала, поради липсата на друг кандидат, който да отговаря по някакъв начин (дори и минимален) на условията. Ако Беронов беше с 30тина години по-млад бих гласувала за него и макар да не ми допадат много от постъпките на Първанов, бих гласувала за него, поне докато държавата ни се постабилизира. Мисля, че няма смисъл да й нанасяме поредния "удар", избирайки Сидеров за президент.

Привет, кажи ми само от къде си сигурна,че ще нанесе поредният удар Сидеров, само заради това че тези който 17 години ни лъжат и всекидневно доказват,че неможе да им се вярва, го казват???? на тези ли олигарси който ограбиха сътворенто от Българският народ и го превърнаха в свой частен капитал, на тези простаци ли да вярвам. На тези който унишожиха Българската Армия който унищожиха Българската икономика и продадохо жизнено важни за Държата отрасли като БТК, АЕЦ, Енерго Разпределителните Дружества, сега вече се посяга и на водата да напомням ли в София от коя чужда фирма се стопанисва.Да не би сега Софиянци да плащат по евтина вода или да получават по качествена вода??? Не разбира се та те дори посегнаха и на Банките и сега нашият валутер резерв се намира в чужди банки,обслужва чужди икономики за което ни плащат 3% лихва, а всъщото време България тегли заеми от МВФ и плаща 8% лихва, и после се чудим защо външният ни дълг въпреки,че всяка година си плащаме задълженията по него нарасва и нараства , по този начин се заробва България,... като е подарила най важните отрасли на икономиката ни. По този начин притежавайки тез отрасли тези олигарси или (ЧУЖДИ ФИРМИ) могат по всяко време да бутнат всяко едно правителство когато си пойскат. Но за тези неща не се говори по БТВ, НОВА-ТВ К-1 и ВАЦ медите. Нима не се видя в неделя театъра който спретнаха по Нова ТВ Беронов и Първанов, нима не им е ясно на тези ужжж Десни,че Беронов е нейзбираем.Разбира се,че им известно но те затова са го издигнали за да помогнат на Първанов, и на балотажа това ще се види най добре. ЕС ще ни приеме,не защото политическата олигархия иска това, а защото сме им нужни като територия,защото сме на кръстопът и през тази територя могат да преминава Газ, Петрол...др, от АЛТЕРНАТИВНИ страни на РУСКОЕДИТЕ както аз наричам комунистическа РУСИЯ . И по този начин Европейските страни ще са по малко зависими . Но то трябва да се мисли а това е много трудно в момента за теб. Нищо лично!!!!

Е, много крайно. Би трябвало да знаеш че светът не е черно-бял.

Така както ги описа нещата най-спокойно и Сидеров и доста други крайни се вписват в същата картинка. Просто това е манталитета на повечето българи (съжалявам че го казвам) - робски. И като вземе власта един такъв човек, който не вижда по-далеч от носа си и гледа единствено да уреди роднините (и "заслужилите") - то какво остана за държавата и хората - нищо.

Така че докато не се изчисти поколението с такъв манталитет - няма шанс нищо да се подобри, важното е докато трае това изчистване - да не изчезнем като нация. :ph34r:

Редактирано от Miroslav Penchev (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.