Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 2 минути, superiority написа:

Супееер, тогава ми отговорете и двамата на въпроса, а той е:

Оправдайте ми действията на "Хамас", нападението над Израел с ракети, кланетата на жени, деца и хора, и отвличането и изнасилването на Израелци?

Естествено че не!!! Ти оправдаваш ли действията на Израел в последните 75 години спрямо Палестина и всичките си съседи??? Оправдаваш ли мълчанието и затварянето на очи за зверствата им на всички западни политици и организации, включително и ООН???

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 4 минути, Bubbles написа:

Добре гусин технологично и културно развитие : Ако палестинците треснат културно евреите с последна дума на техниката оръжия и ги изритат от собствената си територия, твоя милост ще одобри ли?

Няма такава опасност това да се случи. Разликата е че вместо да си обучават децата да стават инженери, те ги обучават да стават джихадисти. Ти май харесваш повече джихадистите. Според теб те справедливо колят нормални хора, така ли? И жертвите им са си го заслужили, така ли?

преди 21 минути, _Aumi_ написа:

Тук нека дадем думата на Валкирия, защото никой не може да ти отговори на този въпрос по-добре от нея.

Хвърли един поглед на Библията!!! Евреите Билия не четат, ако не си наясно!!! А Историята в Талмуда и Кабала е доста по-различна от тази в Библията!!! Та на коя История да вярваме???

Валкирия каза много неща за разлика от теб, ти освен, че нищо не си казал само се заяждаш съ хората? Предполагам имаш отговор на въпроса: защо се заяждаш?

Какво е казала? Само обижда, аз може тук там да сръфам някой но си меря думите и не си позволявам да обиждам.
Освен това тя не може да бъде обективна по този въпрос мисля и сам можеш да се сетиш защо.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Няма такава опасност това да се случи. Разликата е че вместо да си обучават децата да стават инженери, те ги обучават да стават джихадисти. Ти май харесваш повече джихадистите. Според теб те справедливо колят нормални хора, така ли? И жертвите им са си го заслужили, така ли?

Колко пъти ще ме шиташ едно и също? Почва да става досадно, напред в темата съм ти отговорил конкретно, прочети там ако обичаш.

току-що, superiority написа:

Да, оправдавам ги !!! Палестина съществува благодарение на Израел ! Ако от тук нататък пак продължи да съществува, пак ще е благодарение на Израел ! :help:

Странно, как ли е съществувала много преди дори някой да си помисли за съществуването на държава с име Израел!!! В момента написа, че и ние - България не може да съществува без Османската Империя!!! Историята ни с Палестина е аналогична!!! На всичкото отгоре изкара всичките ни революционери, революционни комитети и участници във въстания - терористи!!!

преди 3 минути, Bubbles написа:

Освен това тя не може да бъде обективна по този въпрос мисля и сам можеш да се сетиш защо.

Очакват обективност от евреин за проблем с евреите!!! Ти може ли да си представиш, до къде е стигнала сервилността липсата на аналитично и логическо мислене при нашите неграмотници!!! В спор между Ейпъл и Майкрософт да питаме Бил Гейтс за обективно мнение!!!

Това не оправдава заяждането ти със ВСИЧКИ нас, не става въпрос само за Валкирия, която каза много неща свързани със събитията? Въпроса ми остава, да го повторя ли?

Кога съм се заяждал?
Ако това че споря с тези които се оптват да кривят историята като теб го приемаш за зяждане проблема е в твоя телевизор уважаеми, а че тук там пускам шегички отговорността е на тези които пишат глупости, аз само ги подчертавам, ако някъде съм те засегнал моите извинения, не е било нарочно, това е просто форум където ние потребителите разговяряме, спорим и излагаме позицциите си по най различни въпроси, аз конкретно влизам тук за развлечение пък и за да комуникирам с някого на родния език, това е. :)

току-що, Джугашвили написа:

Очакват обективност от евреин за проблем с евреите!!! Ти може ли да си представиш, до къде е стигнала сервилността липсата на аналитично и логическо мислене при нашите неграмотници!!! В спор между Ейпъл и Майкрософт да питаме Бил Гейтс за обективно мнение!!!

Именно.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кога съм се заяждал?
Ако това че споря с тези които се оптват да кривят историята като теб го приемаш за зяждане проблема е в твоя телевизор уважаеми, а че тук там пускам шегички отговорността е на тези които пишат глупости, аз само ги подчертавам, ако някъде съм те засегнал моите извинения, не е било нарочно, това е просто форум където ние потребителите разговяряме, спорим и излагаме позицциите си по най различни въпроси, аз конкретно влизам тук за развлечение пък и за да комуникирам с някого на родния език, това е. :)

Абе не им обръщай внимание и не им се връзвай на простотиите!!! Не виждаш ли че те вкарват в оправдателен режим, само и само да избягат от темата!!! Гризнаха дървото с Библията, че сега Валкирия чакали, заждания имало и тем подобни глупости...и накрая нищо по темата като факти и аргументи!!!

преди 1 минута, superiority написа:

Ако пак ще се връщаме назад в миналото, защото явно ти няма за какво друго да се хванеш. Та върни се още по-назад и ще видиш, че когато тези земи са били на Евреите и Израелския народ палестинци не са съществували. Още по-назад ще се връщаме ли? Да кажем нещо за времето на динозаврите искаш ли, аре сега по темата ако обичаш.

Терористичната групировка Хамас нападна Израел, осъществи масови кланета на жени и деца? Имаш ли отговор или оправдание на тези действия на Хамас или пак ще се връщаме към ерата на динозаврите?

Кога са били на евреите??? Покажи ми документ, а не празни приказки!!!  Аз ще ти покажа документ, кога са били на палестинците!!!! Чакам!!!

Шест хиляди авиобомби с общо тегло четири хиляди тона са изсипани върху хамас.
Върнете заложниците - толкова е просто.

хамас не е в позиция да поставя ултиматуми и е ошашавен от отговора. Този път без "почукване", без sms-и, без листовки. Братът на мухаммад дейф вчера бе анихилиран с двутонна бомба. Грешка, че се върнал при семейството си. В "Увда" кацнаха два американски херкулеса и един британски. Нов пакет "умни бомби". Проверете в уикито колко е полезния товар на подобен апарат.
Върнете заложниците и те няма да се използват.

Струпването около КПП "Рафиах" приключи бързо. Сред бежанците се разтворили много хамасовци. Заради тях портала откъм Аза е взривен.
Върнете заложниците - толкова е просто.

US посолство в Ливан работи без промяна и без намерение за евакуация. Прекрасен знак, че насраллата е обул памперси и се крие като скункс в бункера си. Намерението на иранския министър на външните работи да поседи Дамаск се осуети. Пистите на две сирийски летища приеха лунен релеф след заход на израелски самолети. Пренасочване към Бейрут не стана и самолетът подви опашка към Иран. Израел е в състояние на война с Сирия и коментарите ви са излишни.

Шолц забрани хамас в Германия и негова пропагандонска радиоцентрала. Шолц каза, че произведените 10 безпилотника по немска поръчка от Таасия Аверит ще вземе след като завърши операцията, а дотогава Израел може да ги ползва. А дядо Джо, каза, че за пръв път посетил Израел като млад сенатор (50г) и се срещнал с украинката, и добави, че ако Израел не съществуваше, САЩ щяха да го създадат.

Йордания забрани всякакви пропалестински демонстрация на границата с Израел. Абу Мазен от Западния бряг осъди зверствата на хамас. Сиси също осъди и съдейства за урегулиране на конфликта. Ердоган се отписа с дежурните плювалки и смегчи, че е готов лично да преговаря за освобождение на заложниците. Великият камилар на Катар, тоже клекна. ОАЕ осъдиха варварщината. Само някакви клошари от Йемен се направиха на мъже с люти закани. Кадиров го хвана амнезията. 2.5млн араби са с израелско гражданство. Така са се снишили, че никой не асфалтира, не реди плочки, не пече бурекаси, шаурма, фралавел. Дихтомия с прости думи или толкова за мита, че камиларите ще вдигнат адреналин и ще извършат юруш над евреите в морето.

Специално за новата чичка 2.
70% от електроенергията в Аза идваше безплатно от Израел. 25% от допотопна електроцентрала с дизелов генератор. Остатъка от соларни панели. Под соларните панели бяха умело маскирани камери FHD разрешение, за наблюдение на небето. 2006г охраната на дейф непрестанно гледаше с бинокли над главите си, но дейф се превърна в мотор за тор, а камерите на аликеспрес поевтиняха. Един вид ПВО-то нa Аза бе ослепено.
Аза има най-качествената подземна вода, но не умеят да я преработват. Тя става само за поливане на градини или технически нужди. При 85% влажност на въздуха по тези земи е задължително да се пие 2л вода на ден. Без ток, без вода, без интернет - BEZEQ е отрязан, без продоволствие ... добре дошли в ДжурАЗАк парк. До дни ще плъзне дизентерия от разбита канализация. Плъховете ще заръфат труповете. Бензин каквото останало по резервуарите. Катастрофа. Око за око, заложници за заложници.
Върнете ги - толкова е просто.

От 1300 мъртви Зикуи Курбанот Асон са разпознали 1076. 222 от тях са войници, които ще бъдат погребани в шабат на армейското гробище. Това са медицински братя (парамедици) на доброволни начала, предимно ортодокси, защото те подготвят тялото в последни му път. Братята от ЗАКА също са били разстреляни като кучета, включително пожарникари. В Кфар Аза ( село Аза ) се безчинствали игиловци. Те са наясно с траура и са обезобразявали труповете. Намерено е семейство завързано на камара, заедно с кучето, а след това заляти с бензин и изгорени живи. Кадрите са много тежки и тубата ги модерира. Разпоряне на корем на бременни жени, гилотиниране на деца. В колоната от разстреляни автомобили са иззети картите от регистраторите и се вижда безсмислен разстрел от упор.  Гнус ме лови от коментарите на дебили тук.

Има заловени терористи. И парадоксът е, че са настанени в общи палати с жертвите си. Разбира се под армейска охрана, срещу спонтанен линч. Те са езици. Болните бяха претъпкани от ранени.

Изминаха над 48ч в очакване. Моля се всеки ден това се отложи възможно максимално. Армията е много надъхана, високо мотивирана и осъзнават, че може да умрат вътре. Народът е много настървен. Озлобен както срещу камиларите, така и срещу биби.

Американските винтовки са от Бахмут. Събирани като трофей от украински воиници. Предадени на Иран и по тунелите на Филаделфия се оказват в хамас. Много финен трик на кагебейското джудже. Светът сега е с Израел. Американците пренасочиха фокуса от Украина и ботоксния поема свеж въздух. Всичките рупори на рушня се изредиха от екстаз и да редат акъл на бидломасата по телевайзора. Поредният партиец, загнездил се в Бейрут благодари на путило за съпорта и за безплатния лиценз за производство на калаши. Оказва се, че през тунелите на части са прекарали малогабаритни CNC машини и са усвоили производство на АК-47 и шахед безпилотник.

Специално за разлюбената от Пепи.
Изпроси си внимание и ти погледнах профила. Най-много си раздала негатив. Как се събираш в кожата си? Утре майка ти като метне на гръб към диспансера, кажи на мед-сестрата, да ти вдигне дозата и да ти даде нещо против синдрома на Турет.

Стана на чаршаф и спирам, за да не оттегча гордите притежатели на галоши "Сърп и Чук".
Благодаря за вниманите. Подписка. Лайк. Шерване.

МАВЕТ ЛЕ-РУЕЙ ХА-ГМАЛИМ!

Ако пак ще се връщаме назад в миналото, защото явно ти няма за какво друго да се хванеш. Та върни се още по-назад и ще видиш, че когато тези земи са били на Евреите и Израелския народ палестинци не са съществували. Още по-назад ще се връщаме ли? Да кажем нещо за времето на динозаврите искаш ли, аре сега по темата ако обичаш.

Терористичната групировка Хамас нападна Израел, осъществи масови кланета на жени и деца? Имаш ли отговор или оправдание на тези действия на Хамас или пак ще се връщаме към ерата на динозаврите?

Когато е имало палестинци(По тогавашно му израилтяни) днешните евреи са чуакали камъни в Египет, научете си уроците пък тогава спорете.

Нали ти казах фактите, Хамас нападна Израел, предизвика масови кланета на жени и деца?

Ами не!!! "Има един термин, дето по медиите го цитират всеки ден по телевизиите от близо 50-60 години поне!!! Казва се "Окупираните територии"!!! Кои територии, кой ги е окупирал, какво направи световната общонст за да се изтегли от там и какви са последствията за него??? Санкции...нещо??? Ембарго??? Изключване от Суифт???

Фактите

Документ?

Ти бъзикаш ли се с мен?

"Да се придържаме към фактите" нали!!!! Придържаме се!!! Аз имам документ, ти нямаш никакъв!!! ФАКТ!!! За какви факти си тръгнал да говориш, комсомолец???? Не, не се бъзикам!!! Гледам ви сеира как се гърчите в собствената си неграмотност!!!!

преди 24 минути, Bubbles написа:

Колко пъти ще ме шиташ едно и също? Почва да става досадно, напред в темата съм ти отговорил конкретно, прочети там ако обичаш.

Свикнах ти вече как отговаряш. Май вече наистина няма нужда да те питам повече по теми за Украйна, Палестина и т.н.. Напълно се изчрепа.

Неориентираните новоизлюпени комсомолци избягаха ли или се ровят в нета да търсят документи??? Да им кажа!!! Да не търсят, няма!!!

преди 2 минути, Гражданин написа:

Свикнах ти вече как отговаряш. Май вече наистина няма нужда да те питам повече по теми за Украйна, Палестина и т.н.. Напълно се изчрепа.

Пич ти питаш едно и също, отговарял съм ти сигурно десет пъти на точно този въпрос и по конкретната тема и за Украйна, в този смисъл май изчерпания си ти щом като се повтаряш.

преди 8 минути, superiority написа:

Сега остава да докажеш това което казваш, в противен случай си остава твоя измислица!

Какво има да доказвам? Преди т.нар. велико преселение евреите са били основно роби в Египет, по това време вече съществуват Израилско царство има разделение и се образува Юдейското царство, чак няколко века по-късно идват тия които днес се главят евреи.

Неграмотния си ти!

Излагаш се ти казвам!

Единия идва тук и по-цял ден се заяжда с нас, другия в каменната ера ни връща, документ имал за карерата на която палестинците чукали камъни преди да станат хора. :angry:

Жалки сте !!! 

Въпрос: Оправдай ми кланетата - Отговор: Имам документ!

Вземи си документа и като ти се приходи до тоалетната го използвай, сигурен съм, че ще ти свърши страхотна работа!!! 

Документ, моля!! Празни приказки и нищо на среща!!! Чакам!!!!  "Да се придържаме към фактите"!!! В момента единственият дето не се придържа си ти!!! Та всички виждат кой се излага!!! Ако нямаш, пиши че няма и не ми губи безценното време, ако обичаш!!! А от утре държа да се обръщаш към мен с обръщението "УЧИТЕЛЮ ДЖУГА"!!! Точка!!!

преди 5 минути, Джугашвили написа:

Неориентираните новоизлюпени комсомолци избягаха ли или се ровят в нета да търсят документи??? Да им кажа!!! Да не търсят, няма!!!

363433602_1332331917355570_2212361444045757451_n.jpg

преди 7 минути, Bubbles написа:

Преди т.нар. велико преселение евреите са били основно роби в Египет, по това време вече съществуват Израилско царство има разделение и се образува Юдейското царство, чак няколко века по-късно идват тия които днес се главят евреи.

Не е точно така, но карай...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.