Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

Израил и Йерусалим

И ето тук идва голямата грешка. отдавна чаках някой да спомене Израил.
Израил и ония които тогава са се главили евреи нямат нищо общо с тия които днес наричаме така,. В ония години това са били заселниците на Палестина тогава в територията на Р. Империя, наричани още израилтяни. По това време тия които днес се наричат евреи а аз наричам чифути са чукали камъни в Египет.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

преди 2 минути, superiority написа:

Алоо този! 

ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ се казва!

преди 2 минути, _Aumi_ написа:

Няма живи свидетели, които да потвърдят това! :D

То и на баташкото клане няма живи свидетели...

преди 11 минути, _Aumi_ написа:

Без значение как ще приемаш библията, тя е писана преди хиляди години и там пише историята на евреите. Дали е приказка или не, там пише, за Израил и Йерусалим, и за хората които са ги населявали. Така че , евреите не са там от 1948г

Ами там пише и за двамата брратя-педали - Каин и Авел!!!Дупките са ясни, децата им не!!! АКо затова лъжат, какво те кара да мислиш, че и за всичко друго не лъжат???

преди 4 минути, Гражданин написа:

А според теб в Украйна правилно ли реагираха или трябваше да капитулират веднага?

Просто питам, че ми е интересно.

Украйна е друга тема, нормално е всеки да се защитава когато го нападнат, обаче и двамата знаем че украинците сами си завряха таралежа в гащите.

6bf92d4f-b7a3-4f78-9882-ee18f3fc92d6.jpg.9df81904005136d363574374167fe31a.jpg

преди 2 минути, Bubbles написа:

И ето тук идва голямата грешка. отдавна чаках някой да спомене Израил.
Израил и ония които тогава са се главили евреи нямат нищо общо с тия които днес наричаме така,. В ония години това са били заселниците на Палестина тогава в територията на Р. Империя, наричани още израилтяни. По това време тия които днес се наричат евреи а аз наричам чифути са чукали камъни в Египет.

Абе товва са си чисти араби-сектанти!!! Кръвта им е една и съща, единствено сектата ги разграничава!!! Все едно да има разлика между православен българин, българин-католик, българин - евангелист или ългарин - атеист!!!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Израил и ония които тогава са се главили евреи нямат нищо общо с тия които днес наричаме така,

Само където, днешните са кръвни потомци на онези.😉

преди 3 минути, _Aumi_ написа:

Кръвни??? Кои??? Има-няма 2% от всички евреи са наследници!!! Смятай на 15 милиона евреи в целия свят колко са истинските евреи!!!

преди 1 минута, _Aumi_ написа:

Днешните кои?
Ти имаш ли идея от къде произхождат израилтяните и откъде днешните евреи?

току-що, Bubbles написа:

Украйна е друга тема, нормално е всеки да се защитава когато го нападнат, обаче и двамата знаем че украинците сами си завряха таралежа в гащите.

Така си мисля и аз. Израелците имат пълното право да се защитават. И там живеят много по-близки до начин на живот хора, които си ходят на училище, на работа, пътуват, ходят на кино и гледат западни филми, въобще държат се така да се каже като нормални хора. Ако палестинците бяха хитри, да бяха отдавна се възползвали от цялата система и да живеят в обща високо развита държава. Но са религиозни фанатици и явно искат да режат гърла на друговерци. Това се и видя по време на скорошните кланета. С кръвожадни погледи, брадати терористи дърпат девойки от фестивал да ги изнасилват след като са убили от упор приятелите им и плячкосали труповете им. Това не са хора, които са били отглеждани с идея да се интегрират като нормални в обществото ми са ги учили терористи да режат гърла от деца. Или религията и възпитанието им са лоши, или в гена им е проблема. Ти кое смяташ, че е?

току-що, Гражданин написа:

Така си мисля и аз. Израелците имат пълното право да се защитават. И там живеят много по-близки до начин на живот хора, които си ходят на училище, на работа, пътуват, ходят на кино и гледат западни филми, въобще държат се така да се каже като нормални хора. Ако палестинците бяха хитри, да бяха отдавна се възползвали от цялата система и да живеят в обща високо развита държава. Но са религиозни фанатици и явно искат да режат гърла на друговерци. Това се и видя по време на скорошните кланета. С кръвожадни погледи, брадати терористи дърпат девойки от фестивал да ги изнасилват след като са убили от упор приятелите им и плячкосали труповете им. Това не са хора, които са били отглеждани с идея да се интегрират като нормални в обществото ми са ги учили терористи да режат гърла от деца. Или религията и възпитанието им са лоши, или в гена им е проблема. Ти кое смяташ, че е?

Само че бъркаш нещата, в случая тези които се защитават са не израелците а палестинците. :)

преди 8 минути, Bubbles написа:

Днешните кои?

Днешният Израел е основан от руски евреи основно и избягали и върнати от Европа!!!  В общи линии, всичко там е ашкенази и дьонмета, нямащи нищо общо с дванадестте племена (хазари приели юдаизмът)!!! То си им и личи!!!

преди 10 минути, Гражданин написа:

Напълно прав си, че всеки има право да се защитава!!! Само дето тези от 75 години нарушават всички граници, крадат територии къде от Сирия, къде от Палестина, къде от Египет, къде от Йордания, къде от Ливан, ООН си затварят очите за зверствата им и сега се правят на жертви!!! СПоред теб, какво означава "Окупираните територии"???? Ливан си беше християнска държава и заради тези с тяхната политика и бомбардировки, в момента са около 75% мюсюлмани!!! А преди, съотношението беше обратно!!! Когато човешката им алчност няма граници и не им трябват съюзници в региона, да се спасяват сами!!! Да ги мачкат и да реват!!!

преди 11 минути, Джугашвили написа:

Напълно прав си, че всеки има право да се защитава!!! Само дето тези от 75 години нарушават всички граници, крадат територии къде от Сирия, къде от Палестина, къде от Египет, къде от Йордания, къде от Ливан, ООН си затварят очите за зверствата им и сега се правят на жертви!!! СПоред теб, какво означава "Окупираните територии"????

"Окупирани"? Отдавна не са окупирани, до сега да се бяха вече цивилизовали и разбрали едни с други, а и Израел е светска държава, предполагам че ако тия не бяха като диваци и можеха да се интегрират без да смятат, че най-важното е да учат поколенията си на джихад, сега щяха да живеят в държава за чудо и приказ, с висок стандарт, а не в гета. Нима това не е смисълът на еволюцията на човешкия род, съзнанието му и т.н.? Или кво? Дай да се върне обратно в средновековието целия район, така ли е редно? На жените да им се забрани да ходят на училище и да излизат на улиците без придружителите си мъже и покритие с чараф, а момченцата да ги обучават от малки, че джихада е най-великото нещо и смисъл в човешкия им живот?

преди 17 минути, Bubbles написа:

Само че бъркаш нещата, в случая тези които се защитават са не израелците а палестинците. :)

Така ли? И как се защитават? Като си промиват населението, че му трябва фанатизъм и тероризъм вместо технологично и културно развитие? 

преди 19 минути, Bubbles написа:

Днешните кои?

Тук нека дадем думата на Валкирия, защото никой не може да ти отговори на този въпрос по-добре от нея.

преди 15 минути, chepik написа:

Понеже ник0й не ми отговори.

IZRAEL897.jpg

Какво има да ти се отговоря? Преекспонираш ситуацията с карта на някаква пустиня, в която изобщо няма значение какво оцветява целият този черен цвят, с който се опитваш да произведеж сензация. Най-разумното нещо е палестинците да се бяха интегрирали в Израел преди десетилетия още и сега да живеят в една обща мирна държава със супер стандарт, да пътуват по света като богати туристи, даже да си имат своята култура и традиции и т.н.. Ама не, те искат джихад да водят до последно.

Евакуират град Сдерот!!! Като гледам, всички са впечатлени от американската армада наоколо!!!

преди 9 минути, superiority написа:

Аз предлагам да се придържаме към фактите, става ли?

Разбира, се всичкия шит публикуван в интернета е неоспорим факт и земята е плоска 

преди 11 минути, superiority написа:

Аз предлагам да се придържаме към фактите, става ли?

Прекрасно предложение!!! Добре е четящите Библията да  започнат да се придържат към фактите!!!

преди 18 минути, _Aumi_ написа:

Тук нека дадем думата на Валкирия, защото никой не може да ти отговори на този въпрос по-добре от нея.

Какво очакваш да ти каже Валкирия? Нещо обективно?
Не мисля, но добре, хайде да видим. :)

преди 18 минути, Гражданин написа:

Така ли? И как се защитават? Като си промиват населението, че му трябва фанатизъм и тероризъм вместо технологично и културно развитие? 

Добре гусин технологично и културно развитие : Ако палестинците треснат културно евреите с последна дума на техниката оръжия и ги изритат от собствената си територия, твоя милост ще одобри ли?

току-що, superiority написа:

Супееер, тогава ми отговорете и двамата на въпроса, а той е:

Оправдайте ми действията на "Хамас", нападението над Израел с ракети, кланетата на жени, деца и хора, и отвличането и изнасилването на Израелци?

Оправдават го разбира се! То си личи от всякъде, че където и да има сатрапи, диктатура и унищожаване на нормалния живот на хора, ватенките ликуват. Проличаха си в началото на войната в Украйна с какъв плам се радваха на зверствата случващи се там и защитаваха руските интереси, а сега душевният им свят отново се разкрива и показва най-интересното: където и когато се случват нещастия в общества близки идеологически на западния свят и неговите ценности, те ликуват. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.