Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Палестина

Featured Replies

Масов митинг в подкрепа на Палестина в Париж, който се провежда сега в пряк конфликт с френското правителство.

И водните оръдия в действие:

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 164,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Другарката Урсула се изказа в X, но един ирландски член на Европейския парламент много добре я затапи:      

• Основаването на Хамас дискутирахме в частта му, когато ти написа, че е създаден от евреите. Не. Не е. И няма смисъл да се дискутира повече. Но, ясно посочих грешките на Нетаняху. Той се предовери на Х

Публикувани изображения

Еврейка участва в шествие за свободна Палестина, за да се извини за агресията и избиването на палестинския народ от нейните сънародници.

"Ние сме тук, за да подкрепим палестинския народ, защото Израел е колониален агресор, Израел е геноцидна държава на апартейда и не ни представлява. Като народ, който е бил потискан, ние сме на страната на всички потиснати народи. Посланието, което искаме да изпратим на палестинския народ е, че съжаляваме, наистина съжаляваме, защото сме съучастници. Бяхме несъзнателно съучастници и сега, когато знаем истината, затова подкрепяме палестинския народ".

Ортодоксални евреи в Йерусалим в защита на Палестина:

Без коментар 😡

Второто видео:

Палестинка, изгонена от дома ѝ: Ти крадеш къщата ми!

Израелец: Aко аз не я открадна, някой друг ще я открадне.

Палестинка: Знаеш, че това не е твоята къща.

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Както и ниой не се интересува от евреите!!! Затова евреин не трява да се допуска на ръководна позиция извън Израел!!!! Ако е хазарин/ашкенази или дьонме още по-малко!!! Това е като двойното гражданство на наш Киро!!! Чии интетереси защитав един евреин на ръководна позиция??? На собствената си държава или на сектата си???Резултатът всички го виждаме в Украйна, сега ще го видим и в САЩ!!!

Само да не се объркате дами и господа, този е най-големият борец срещу нацизма. 

преди 55 минути, Bubbles написа:

Израилско царство има разделение и се образува Юдейското царство, чак няколко века по-късно идват тия които днес се главят евреи.

Ауу, това ли била хилядолетната държава "Палестина" за която не искаше да дадеш информация ? :giggle1:

Много хубаво арабско име има. 

преди 1 час, superiority написа:

Валкирия каза много неща за разлика от теб, ти освен, че нищо не си казал само се заяждаш съ хората? Предполагам имаш отговор на въпроса: защо се заяждаш?

Щото друго не може. Празни приказки с празно самочувствие, показал се какъв е умен пред няколко пиянки на масата, на които знанията им се изчерпват с това да варят ракия и си поврявал, че всички останали ще му се възхищават на плямпането. 

преди 1 час, Джугашвили написа:

Хвърли един поглед на Библията!!! Евреите Билия не четат, ако не си наясно!!! А Историята в Талмуда и Кабала е доста по-различна от тази в Библията!!! Та на коя История да вярваме???

Джуганчо, ти ще се окажеш прехвалена стока. Как да четат еверите Библия, като те нямат такова понятие. Срамота, правиш екзамен на който и ти не знаеш отговора.

Евреите имат Тора/наречена Стар Завет/,Танах, Талмуд. Това е първият ти гаф.  За да ти спестя по -нататъшния резил ти обяснявам , че Талмуд е Устната Тора . Вторият ти гаф  в който  те хващам -не се пише Кабала, правилното е Каббала. Познай защо? Тук му е мястото  да се изкажеш, а ще броим пилците наесен. Лошо започваш товарищ - три изречения, три грешки.

преди 29 минути, superiority написа:

Израел ще държи Ивицата Газа блокирана до освобождаването на заложниците

Израел обяви, че ще държи Ивицата Газа в пълна блокада, докато не бъдат освободени всички заложници, взети в плен след нападението в събота. От своя страна, радикалната групировка "Хамас" съобщи, че е изстреляла ракети към Тел Авив. 

Въоръженото крило на "Хамас" обяви, че това е отговор на израелските въздушни удари, които са взели под прицел цивилни в палестински лагери. 

Израелските военни продължават подготовката за евентуална сухопътна операция, но политическото ръководство няма все още решение за прилагането и на такава наказателна мярка. След сформирането на извънредно правителство, премиерът Бенямин Нетаняху, подкрепен от опозицията, се зарече "Хамас" да бъде заличен от лицето на земята. Нетаняху се обърна към нацията заедно с лидера на опозицията Бени Ганц. 

Кризисното правителство беше съставено, след като "Хамас" изби стотици цивилни, включително деца, и отвлече 150 души, които държи като заложници. Броят на загиналите при нападението на групировката нарасна до над 1300 души. 

https://www.bgonair.bg/a/4-world/322167-izrael-shte-darzhi-ivitsata-gaza-blokirana-do-osvobozhdavaneto-na-zalozhnitsite

Комсомолец, не бягай от темата с никому интересен спам!!! Чакам си документа!!! Може и географска карта, стига да е официално призната!!! 

преди 17 минути, valkiria1 написа:

Джуганчо, ти ще се окажеш прехвалена стока. Как да четат еверите Библия, като те нямат такова понятие. Срамота, правиш екзамен на който и ти не знаеш отговора.

Евреите имат Тора/наречена Стар Завет/,Танах Талмуд.Това е първият ти гаф.  За да ти спестя по -нататъшния резил ти обяснявам , че Талмуд е Устната Тора . Вторият ти гаф  в който  те хващам -не се пише Кабала, правилното е Каббала. Познай защо? Тук му е мястото  да се изкажеш, а ще броим пилците наесен. Лошо започваш- три изречения, три грешки.

Аз ги зная!!! Те не го знаят!!! Как се пище, хич не ми дреме!!! Кажи защо "Достоверните ИСТОРИЧЕСКИ" източници са различни за евреите, християните и мюсюлманите...може да вкараме и будистите даже!!! И теб да те питам!!! Адам и Ева са първите хора и имат двама сина - Каин и Авел!!! Как се е умножило населението на Земята??? Това пише ли го във Вашата Тора, правилното КаББала или Талмуд???

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Само да не се объркате дами и господа, този е най-големият борец срещу нацизма. 

Виждам че си имунизиран срещу истината!!!  С колко бустера си???  А ако можеш да оспориш нещо, моля заповядай!!! И без квалификации, щото няма да минат евтините номерца!!! Ако не, замълчи завинаги и не ме цитирай!!! Трябва да си умен человек, с когото мога да обменя информация или да науча нещо ново, за да ти обърна внимание!!! А ти не си!!! ФАКТ, безспорен при това!!!

преди 38 минути, Джугашвили написа:

Аз ги зная!!! Те не го знаят!!! Как се пиеш, хич не ми дреме!!!

Който го знае, не задава грешни въпроси. Грешния въпрос, не води до верен отговор.

Как се пиеш, хич не ми дреме!!!

Втори пропуск. Няма как да знаеш какво пише в Каббала след като не знаеш как се пише. Това първо.

Второ -няма книга Каббала, за да развяваш голи декларации ,че си знаещ. Каббала е мъдрост, езотерично учение достъпно  само за танаимите с определена духовна степен, които са четири- “Pardes,“Remez, Drash и „Sod". Каббала не е една книга, а знание включено в много книги и НЯМА отношение към историята на евреите, както твърдиш. Коя книга си чел? Коя духовна степен си покрил за да имаш правилното разбиране на Каббала?

Кжи защо Достоверните ИСТОРИЧЕСКИ" източници са различни за еврите, християните и мюсюлманите!!!

На въпрос не се отговаря с въпрос!  Това означава, че нямаш знанието да отговориш и само се изхвърляш.

Това пише ли го във Вашата Тора, правилното КаББала или Талмуд???

Всеки един твой въпрос има отговор и нямам никакъв проблем да ти отговоря.

До тук обаче -имаш от предишния пост , три съществени грешки. От този ти пост- още три. Шест грешки е лошо начало в една дискусия.  За човек с претенции, който нарича другите невежи. Тоест, ти не си в състояние да ми задаваш въпроси, след като нямаш основни понятия върху тях. Освен това, тези неща са основополагащи, за  да разбереш и останалото. След като ти липсва основата не можеш да строиш къщата. Нито ще разбереш какво ти обяснявам. Пробвай да отговориш на това до тук и тогава ще продължим. И не искам да кажа нищо, но аз съм най-лошия билет, който можеш да си изтеглиш за една такава дискусия. Просто те насочвам да не ми предаваш фасони и да надуваш балони, а да се съсредоточиш, ако ще продължаваме.

Втори Холокост: Изгорени, заклани, изнасилени или отвлечени от "Хамас"

"В събота сутринта кибуцът, където съм роден и израснал, се събуди от клане - от "втори Холокост". Предимно малки деца и стари хора. Изгориха мястото до основи, застреляха кучетата. Нищо не остана", споделя Ноам.

Е, неизбежно е, както беше казано-смъртта ще застигне   камиларите.

преди 3 минути, valkiria1 написа:

До тук обаче -имаш от предишния пост , три същестевни грешки. От този ти пост- още три. Шест грешки е лошо начало в една дискусия.  За човек с претенциеи, който нарича другите невежи. Тоест, ти не си в състояние да ми задаваш въпроси, след като нямаш основни понятия върху тях. Освен това, тези неща са основополагащи, за  да разбереш и останалото. След като ти липсва основата не можеш да строиш къщата. Нито ще разбереш какво ти обяснявам. Пробвай да отговориш на това до тук и тогава ще продължим. И не искам да кажа нищо, но аз съм най-лошия билет, който можеш да си изтеглиш за една такава дискусия. Просто те насочвам да не ми предаваш фасони и да надуваш балони, а да се съсредоточиш, ако ще продължаваме.

Само това като прочетох и ми стана ясно, че нямаш отговор!!! А неграмотните завалийчета те чакат като топъл хляб да им удариш едно рамо!!! Имах елементарен въпрос и очаквах простичък отговор!!! Вместо това, много писане без да се казва нищо!!! БЛАГОДАРЯ!!! Това казва всичко!!! Останалото от поста няма да го коментирам...същата работа е!!!

преди 31 минути, Джугашвили написа:

Само това като прочетох и ми стана ясно, че нямаш отговор!!! А неграмотните завалийчета те чакат като топъл хляб да им удариш едно рамо!!! Имах елементарен въпрос и очаквах простичък отговор!!! Вместо това, много писане без да се казва нищо!!! БЛАГОДАРЯ!!! Това казва всичко!!! Останалото от поста няма да го коментирам...същата работа е!!!

Джуганчо,  аз нямах съмнение, че ще дадеш отбой. Още в първото изречение си пролича, че си надут балон. Какво друго ти остава да кажеш, за да се измъкнеш. Наричаш Тора Библия. Пишеш грешно думите, което показва, че не знаеш значението им, твърдиш, че Каббала е историята на евреите и пр.пр..няма да повтарям резила ти. Е, "каква информация да обменям с неук човек" .

Показно : има исторически източници за евреите и те се потрвърждават не само от Тора, но и от археологическите находки. Някои от тях съм виждала с очите си, а други съм изучавала в детайли.  Един такъв "документ" се нарича се стелата на Мернептах . Показвам  с моя снимка от музея в Каир. Последните два реда точно указват кои са евреите ,къде са били и кога.

spacer.png

Имаш ли нужда от помощ, да ти се разчете текста?

spacer.png

Освен това Джуганчо, има достаъчно древни ръкописи , някои от които се съхрянават в библиотеката на манастира "Св. Екатерина" в Синай. Отец Джон е американец,знае шест езика, един от които древния арамит, езика на който е говорил Исус . Джон   приел православието, след замонашването го изтеглят в Египет, за да реставрира древните ръкописи.   Мой личен приятел. Безценно, когато ти дава възможност да четеш и видиш книги от времето на евангелистите. Историята на Исляма  и Християнството също. Да ти онагледя, пак с мои снимки, за да престанеш да дрънкаш глупости, че няма документи.

Библиотеката на Синайския манастир. В шкафовете в метални кутии при специална температура се съхраняват ръкописи, които разказват историята на трите религии.

spacer.png

за Синайския кодекс, чувал ли си, Джуганчо?

spacer.png

spacer.png

Както честно и почтено си признах, аз съм най-лошия билет , който можеш да изтеглиш в една такава дискусия. Документирано  във форума вече има относно теб и постовете ти  потвърждение на  древната римска поговорка "Scripta manent". Та той, горкият, Джуганчо, се чуди как да излезе от положение.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Колко пъти ще ме шиташ едно и също? Почва да става досадно, напред в темата съм ти отговорил конкретно, прочети там ако обичаш.

Той  пита малко глупаво, защото  не знае, че палестинците са една от нациите с висок процент вишисти на глава от населението.Предполагам ще получи удар, ако разбере, коя страна е на първо място в света.Бъди човек и не му казвай, че като прочете Русия ще имаш проблем със съвестта

Нелепо е жител на държава, която  заема не особено завидно място в тази класация, а и самия той е най-много със средно, да пита за брой инженери.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Пич ти питаш едно и също, отговарял съм ти сигурно десет пъти на точно този въпрос и по конкретната тема и за Украйна, в този смисъл май изчерпания си ти щом като се повтаряш.

Какво има да доказвам? Преди т.нар. велико преселение евреите са били основно роби в Египет, по това време вече съществуват Израилско царство има разделение и се образува Юдейското царство, чак няколко века по-късно идват тия които днес се главят евреи.

Сериозно? Двете царства са съществували преди Изхода от Мицраим/Египет/?🤣 Тук му е мястото в качеството си на виден историк и разбирач на древната еврейска история да ни обясниш,  царете Шаул,  Давид , Шломо Едидия кога са царували-преди или след Изхода?🤣

Никак не е ясно ,каква точно концепция се напъваш да развиеш. Може би беше достатъчно само да пльоснеш една хилеща се икона без обяснения, както правят и   други тук  затруднени да формулират ясна завършена мисъл и да покажат някакви що-годе познания по темата, която сами повдигат. 

преди 3 часа, superiority написа:

Оправдайте ми действията на "Хамас", нападението над Израел с ракети, кланетата на жени, деца и хора, и отвличането и изнасилването на Израелци?

И откъде, накъде трябва някой да ги оправдава??

преди 10 часа, superiority написа:

Оправдайте ми действията на "Хамас", нападението над Израел с ракети, кланетата на жени, деца и хора, и отвличането и изнасилването на Израелци?

Когато се каже, че държавата Израел прави абсолютно същото (а тя го прави) означава ли, че се оправдават действия на някой друг?

преди 10 часа, superiority написа:

Аз какво казах?:giggle1:

На какво се смееш? На собственото си невежество ли?

12211111.jpg.a78b544c937bee7358eaa26957300fd4.jpg

И вземи че нещо ти измисли със собствената си глава, вместо да ми плагиатстваш или да ми цитираш разни сайтове! :lol6:

Вашингтон пък предложи построяването на нова транспортна система от пристанища и железници, които да свържат Индия със Саудитска Арабия, Йордания и Израел, както и с някои европейски пристанища. Колосален проект на стойност 17 млрд. долара, който би трябвало да ускори стоковите потоци от Азия към Европа с 40% – нещо, което определено пък не е в интерес на Китай.

Виж ти, излиза, че това което аз написах вчера се оказва вярно.

преди 18 часа, valkiria1 написа:

Понеже ти и останалите цървули  сте виждали Близкия Изток на картата да ти обясня на теб и на другите издухани анти-еврейски капацитети следното: в момента голямата борба/както  се видя  и кървава/ е да се попречи на СА и Исраел да сключат договор , който засяга новия икономически коридор който тръгва от Индия, минава през СА,Йордания, Западния бряг, Хайфа, Атина и пр.

При което имаше включване от един, дето и той не знае защо е в темата , освен  за да затвърди мнението, че подобно на бай Ристьо и Джуганчето са на интелектуалното ниво на комсомолските активисти от времето на развития социализъм, проектирани по един шаблон, които  не могат да предложат нищо смислено в дискусията, освен отживели времето си лозунги и мислене.

преди 17 часа, Flashback написа:

@valkiria1, нашите европейски съюзници дори в Шенген не искат да ни пуснат (заедно с Румъния, която определено не е русофилска), макар отдавна да сме изпълнили всички критерии, защото накърняваме определени икономически интереси на наши съюзници, та си тръгнала да плещиш за някакъв имагинерен икономически коридор от Индия, от който евентуално да се възползваме.

Хора, които не са виждали Близкия Изток дори на карта и  ако ги попитам кои палестинци живеят в Бейтлехем, ще мигат на парцали и ще питат чичо си Гугъл за отговор. Четете внимателно  и  Profruit.Няма да ви дойде в повече да научавате обективни новини от мястото на действието. При това съвсем не можете да го упрекнете ,че е евреин, та да го обвините в пристрастност.

Терористите на „Хамас“, извършили всички тези зверства, записват с телефоните си видеа, на които се вижда как влачат за косите момичета като своя плячка. Както в най-непрогледната нощ на варварството.

Както писах вече веднъж-в Ивицата няма невинни възрастни хора. Хамас се похвали,че е набрал от тях 4500 бойци. Това са синове, съпрузи, бащи и техните семейства много добре са знаели къде и за какво ги вербуват. Заложниците са скрити в тунели, прокопани от същите тези "невинни" цивилни граждани. Под Газа има цял подземен град. Вече шести ден се повтаря-"върнете заложниците и всичко приключва". Отговор няма. Арабските страни си траят и не искат да бъдат страна в конфликта, въпреки призивите на Хамас. Залога е твърде голям и както писах 17 млрд долара и последващите още милиарди от печалбите през годините, не слагат на везната съществуването на Хамас и живота на палестинците като убедителен аргумент и необходимост да пренебрегнат  собствените си национални интереси.

Клането в кибуца Кфар Аза. Този път на български, понеже половината  неграмотници тук не знаят езици.

https://nova.bg/news/view/2023/10/13/429085/клането-в-кибуц-кфар-аза/

преди 51 минути, superiority написа:

Факс ли получи?

Ще отговориш ли по същество на въпроса или ще задаваш контравърпос при това глупав? Като стрелят безразборно по сгради из цялата ивица Газа с какво са по различни ЦАХАЛ? Това не е търсене на оправдание за нечии действия. Няма оправдание при действията и на двете страни.

преди 19 минути, maxthon написа:

Ще отговориш ли по същество на въпроса или ще задаваш контравърпос при това глупав? Като стрелят безразборно по сгради из цялата ивица Газа с какво са по различни ЦАХАЛ? Това не е търсене на оправдание за нечии действия. Няма оправдание при действията и на двете страни.

Кротни малко  и недей да го раздаващ знаещ, сякаш си наясно какво е Газа. Поредното плямпало, което е виждало Исраел на снимка. Ивицата в момента е обект на военни действия.  Никой не предупреди евреите в кибуците, че ще ги нападнат и изколят. IDF предупреждава 24 часа преди действията си с цел да защити цивилното население. Не се стреля безразборно.  IDF ,унищожават  обекти на Хамас. Това са тунели, военни комплекси, резиденции в които се крият само членове на Хамас и техните семейства, командни центрове, складове за съхранение на оръжие и комуникационни помещения.Те са разположени в населени квартали, под училища, детски градини, болници. Тенденциозно. Използват хората като жив щит. В момента тече евакуация и хората напускат Газа.   Това е война!! Връщат плениците  и всичко приключва. Щом толкова интелигентните според Бадр, палестинци, не могат да се наложат над Хамас/които сами избраха/ и да настояват да върнат плениците, трябва да са наясно, че Исраел ще прочисти Газа. Това е. Така че, недей да се държите ти и другите като палестински оплаквачки.

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Кротни малко  и недей да го раздаващ знаещ, сякаш си наясно какво е Газа. Поредното плямпало, което е виждало Исраел на снимка. Ивицата в момента е обект на военни действия.  Никой не предупреди евреите в кибуците, че ще ги нападнат и изколят. IDF предупреждава 24 часа преди действията си с цел да защити цивилното население. Не се стреля безразборно.  IDF ,унищожават  обекти на Хамас. Това са тунели, военни комплекси, резиденции в които се крият само членове на Хамас и техните семейства, командни центрове, складове за съхранение на оръжие и комуникационни помещения.Те са разположени в населени квартали, под училища, детски градини, болници. Тенденциозно. Използват хората като жив щит. В момента тече евакуация и хората напускат Газа.   Това е война!! Връщат плениците  и всичко приключва. Щом толкова интелигентните според Бадр, палестинци, не могат да се наложат над Хамас/които сами избраха/ и да настояват да върнат плениците, трябва да са наясно, че Исраел ще прочисти Газа. Това е. Така че, недей да се държите ти и другите като палестински оплаквачки.

Да ти напомня ли пак, че не оправдавам никой? Защото под поредното клише, че някой имал право на защита, Цахал извършва действия не по-различни от тези на Хамас. Противоречиш си.... Хем унищожават обекти на Хамас, хем за да стигнат до тях трябва да минат пред живия щит. За такова нещо също няма оправдание.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

На какво се смееш? На собственото си невежество ли?

И вземи че нещо ти измисли със собствената си глава, вместо да ми плагиатстваш или да ми цитираш разни сайтове! :lol6:

:)  Пак ли тоя? Голямо изказване е направил. Толкова си знае! Дай му да плагиатства на него!

преди 2 часа, superiority написа:

Да съм измислил аз нещо,

Е да няма как да измислиш нещо умно. Виж простотии - да! Но добре си се ориентирал. Цитирай сайтове, че иначе пак някоя простотия ще изръсиш! Вложка е това

18d16b95ce63adc901052960beff714e.jpeg.7b5e633ffd9d6b906aa0a121c2aa99c6.jpeg

:lol6:

Тия наистина ги тресе огромен страх. И може да запалят света! И естествено ще включат и НАТО.

САЩ трябва да са готови за едновременни войни с Китай и Русия, се казва в доклада

преди 9 часа, badr написа:

Той  пита малко глупаво, защото  не знае, че палестинците са една от нациите с висок процент вишисти на глава от населението.Предполагам ще получи удар, ако разбере, коя страна е на първо място в света.Бъди човек и не му казвай, че като прочете Русия ще имаш проблем със съвестта

Нелепо е жител на държава, която  заема не особено завидно място в тази класация, а и самия той е най-много със средно, да пита за брой инженери.

А какъв вид висше образование и колко точно висок процент такова трябва, за да се стигне до това тези например да управляват страната ти?

J372SUv.jpg

J37280J.jpg

J372vfa.jpg

J372eig.jpg

J3FDjDv.jpg

Ми те тия са си висшисти отвсякъде - виж ги как сочат нагоре, към висшото... :rolleyes:

преди 23 часа, Джугашвили написа:

Председателят на Европейската комисия: Урсула фон дер Лайен: 

2022 - Руско-украинска война:

„Руските атаки срещу гражданска инфраструктура, особено електричество, са военни престъпления. Спирането на вода, електричество и отопление на мъже, жени и деца с наближаването на зимата са актове на чист терор."

2023 – Израелско-палестинска война:

„Израел има право да се защитава“.

Я, кажи кой е атакувал Русия, че да има право да се защитава ?

преди 1 час, maxthon написа:

Да ти напомня ли пак, че не оправдавам никой? Защото под поредното клише, че някой имал право на защита, Цахал извършва действия не по-различни от тези на Хамас. Противоречиш си.... Хем унищожават обекти на Хамас, хем за да стигнат до тях трябва да минат пред живия щит. За такова нещо също няма оправдание.

Въобще не ме интересува кой оправдаваш и кой обвиняваш. Теста за твоята интелигентонст е нула. Обяснявам като за човек с IQ от детската градина/да не обиждам и децата/. ЦАХАЛ извършва операция по прочистване на терористи ,които са превърнали Газа в свой заложник. Това се повтаря с години-терористите излизат , удрят и се прибират обратно. Досега нямаше никакви ответни удари, Исраел се стремеше да се разрешават проблемите по мирен път. Последното влизане беше преди 20 години. След клането в градовете и кибуците, Исраел декларира,че това е вече края на Хамас. Мишките имат две възможности-излизат като мъже  и се предават, за да не страдат другите, или умират долу зазидани в тунелите, които изкопаха и оборудваха с парите ,които светът им дава. Вие също сте спонсори на Хамас. Вашите пари отиват в техни фондове и мисля,че това е ясно. ID Fпредупреждава винаги за ответните действия. Хамас -не. Ако и след този пост, нищо не влезе в главата ти, проблема е в твоята глава. Точка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.