Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 48 минути, В. Велев написа:

Как може да падаш толкова ниско?

Ивелин Михайлов обясни каква е ситуацията около кърменето. Много опростяваш като говориш за показване на цицката.

Виж и какво обяснява и водещия как е в останалите парламенти по света.

А най-радостното и обнадеждаващо е че във "Величие" има само умни, възпитани и ерудирани хора!

Може пък да му се иска на човека да й види цицата, пък да му е неудобно да си признае и затова роптае...

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Може пък да му се иска на човека да й види цицата, пък да му е неудобно да си признае и затова роптае...

Просто започна вече простотията да ме дразни. А пък и се обиждат като им кажеш че са глупави. И в следващия момент го показват.

Най-много ме дразни факта, че държавата ни се унищожава и загива, а някои го удрят на майтап с тия неща. 

Не виждате ли колко е огромна разликата м/у ръководителите на останалите парламентарни партии особено на ГЕРБ и Новото начало и Ивелин Михайлов от "Величие"? Едните са чели само една книга "Винету" и само унищожават бизнеси го които се докопат, като Лафките например. А Ивелин се е доказал като икономист, бизнесмен и инвеститор. Ивелин влиза богат в Парламента, а г-н Пеевски и г-н Борисов влязоха голи и боси. При това положение кой за какво ще стои в Парламента?

преди 41 минути, В. Велев написа:

Просто започна вече простотията да ме дразни. А пък и се обиждат като им кажеш че са глупави. И в следващия момент го показват.

Най-много ме дразни факта, че държавата ни се унищожава и загива, а някои го удрят на майтап с тия неща. 

Не виждате ли колко е огромна разликата м/у ръководителите на останалите парламентарни партии особено на ГЕРБ и Новото начало и Ивелин Михайлов от "Величие"? Едните са чели само една книга "Винету" и само унищожават бизнеси го които се докопат, като Лафките например. А Ивелин се е доказал като икономист, бизнесмен и инвеститор. Ивелин влиза богат в Парламента, а г-н Пеевски и г-н Борисов влязоха голи и боси. При това положение кой за какво ще стои в Парламента?

Тя е една книга, но с три тома....Не си прав и Борисов като мутра и после кмет е имал кинти, и Пеевски като син на майка си и заместник министър също е имал кинти... Последните двама са там, за да си пазят парите, имотите и задниците....Ивелин, ако не търси изгода, значи е луд....Само луд може да не се страхува....

преди 3 часа, В. Велев написа:

Как може да падаш толкова ниско?

Ивелин Михайлов обясни каква е ситуацията около кърменето. Много опростяваш като говориш за показване на цицката.

покрай ковит има възможност за дистанционно присъствие и гласуване ама щом иска да си покаже  цицката пред  другите  депутати в народно събрание няма проблем 

народното събрание какво реши по  глемия проблем

ще си покаже ли цицката или няма ?

някоя може и да иска да зачене  в парламента  ще каже че и е последния шанс преди критическата 

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не си прав и Борисов като мутра и после кмет е имал кинти,

Ама от какво? От бизнес, предприемачество? Първо трябва да се научиш да ръководиш фирма (ама не охранителна), а след това да отиваш държава да управляваш.

и Пеевски като син на майка си и заместник министър също е имал кинти...

Ама от какво и къде? От тотото ли?

Говоря ти за фирми и бизнес който гради, създава и твори даже. А не от акции, далавери и лъжи.

Ивелин, ако не търси изгода, значи е луд....

Луд е. От кога ти го казвам. Ама в добрия смисъл на думата. Някъде в първите постове от темата го писах - "луд гидия".

Луд е защото иска да въздигне България. Не е избягал с милионите, които има в чужбина и да остави близките му и познатите му да се мъчат тука. Никой друг бизнесмен и богаташ не е направил тая саможертва.

Разбрал е нещо много важно - за да е добре трябва и околните да са добре, за да печели повече трябва средата и хората около него да е облагородена и богати.

Защо мислиш че е купил къщи за 2-3 хиляди лева, а сега вървят по 100 хиляди? Даже и златни да ги направи, ако няма среда, удобства и други неща както в по-големите населени места то тия къщи никой няма да ги купува. И Ивелин изгражда тая среда в населеното място Неофит Рилски. А сега ще го направи и в цяла България.

Виждам как Ивелин само за няколко дена се ориентира в НС и вече е в стихията си. Захване ли се с нещо не го оставя до завършването му. И Историческия парк не го е оставил. Ще завърши и него.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Ама от какво? От бизнес, предприемачество? Първо трябва да се научиш да ръководиш фирма (ама не охранителна), а след това да отиваш държава да управляваш.

Ама от какво и къде? От тотото ли?

Говоря ти за фирми и бизнес който гради, създава и твори даже. А не от акции, далавери и лъжи.

Тия двамата са гениални престъпници, не можеш да го отречеш... Престъпници, но гениални, че и с късмет...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тия двамата са гениални престъпници, не можеш да го отречеш... Престъпници, но гениални, че и с късмет...

Не са гениални. Използват неразборията в държавата, че всеки гледа да оцелее и не обръща внимание на политиката и гледа само ергена и стани богат. И като се размъти така водата те започват да ловят шараните.

преди 36 минути, Banesc написа:

покрай ковит има възможност за дистанционно присъствие и гласуване ама щом иска да си покаже  цицката пред  другите  депутати в народно събрание няма проблем 

народното събрание какво реши по  глемия проблем

ще си покаже ли цицката или няма ?

някоя може и да иска да зачене  в парламента  ще каже че и е последния шанс преди критическата 

И 10 пъти да напишеш цицката няма да ме ядосаш. Не се хаби. Ако беше умен и разсъждаваше можеше и да ме ядосаш, но както се вижда си елементарен.

преди 3 минути, В. Велев написа:

И 10 пъти да напишеш цицката няма да ме ядосаш.

мания я цицката

тестове за бременност  може ли да се правят в парламента

има ли хирурзи на някой може да му се наложи сърдечна  операция да не ходи до  болницата да не пропосну гласуване .

преди 26 минути, В. Велев написа:

Не са гениални. Използват неразборията в държавата, че всеки гледа да оцелее и не обръща внимание на политиката и гледа само ергена и стани богат. И като се размъти така водата те започват да ловят шараните.

И 10 пъти да напишеш цицката няма да ме ядосаш. Не се хаби. Ако беше умен и разсъждаваше можеше и да ме ядосаш, но както се вижда си елементарен.

Щом са успели толкова много,са гениални....Не е само до късмет...Един авер познава много добре Шиши. Голям акъл е казва...

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Щом са успели толкова много,са гениални....Не е само до късмет...Един авер познава много добре Шиши. Голям акъл е казва...

В техния случай смятам, че са само куклите и представителните лица. Някой наистина гениален отзад им осигурява тоя "успех".

Тя темата е за по-дълго обяснение, но с няколко думи пак с риск, че няма да бъда разбран ще кажа следното.

Гении (в случая да завладеят властта и да управляват) са такива, които в спокойни, а не бурни и мътни времена като сегашните, успяват използвайки гениалността си. Правят планове, сметки, анализи и т.н.

Последните 35 години в България времената бяха бурни и мътни и не толкова гениалните, а физически силните, безкрупулните и подобни завладяха държавата. Даже в такива смутни времена колкото си по прост, елементарен, безпардонен и даже жесток, шанса ти да успееш е по-голям. Както е казал народа: "Докато умните се наумуват - лудите се налудуваха".

Сега как се държи властта? Знаеш ли? Това може да мине за някъде гениално. Държи се като поставяш на отговорни, висши и ръководни места хора, които ги държиш с компромати (присъди, които не влизат в сила докато си послушен, уличаващи ги снимки и други). Някъде и с пари ги държат, но това пак си е компромат. Снимат го когато му ги дават.

Интересно че както държат "висшия ешалон" така държат и биячите им. По места, станали феодални крепости. Пак чрез компромати като тук основния процент са висящите дела с които ги държат, а тия дела са много, защото и контингента е такъв. И или ще изпълнява заповеди и ще принуждава хората по места да гласуват за който им кажат или влизат в затвора.

Та това е гениалността им. Мисля че всеки може да се досети за тоя вариант и да го измисли. Но добър, свестен, културен човек и такъв който е прочел над 1000 книги няма да го приложи. И в очите на мръсниците той е будала и балък.

Жалка история...

преди 12 часа, Banesc написа:

какво стана  с  депутатката на  величие  разрешиха ли  да  си покаже цицката ?

Пиши й по месинджира да ти прати една снимка на гърдите си, щом толкова много искаш да ги видиш...

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Пиши й по месинджира да ти прати една снимка на гърдите си, щом толкова много искаш да ги видиш...

Усетих го аз, че е на ръчно пране :) И му трябва матрал.

исторически парк е доказан скам

има едно  нещо  дето се казва бизнес план

бизнес плана  на исторически парк е невъзможен  за изпълнение  защото  математиката е точна  наука не се влияе  от ганьовско тупане в гърдите  булгар  булгар 

имаше едни къщи за гости

когато взимаха парички с връзки не се оплакваха

обаче когато  боко ги погна и им взе  къщите заради  така наречения  фалшив бизнес   план .

преди 11 часа, В. Велев написа:

никой нищо не  убива

боко е прав  за лошия човешки материал

няма никакъв бизнес 

обслужващия персонал   не е бизнес

за да има бизнес  трябва нещо да се произвежда 

обаче  всичко е седнало в офисите  и произвежда  хемороиди.

преди 2 минути, Banesc написа:

исторически парк е доказан скам

има едно  нещо  дето се казва бизнес план

бизнес плана  на исторически парк е невъзможен  за изпълнение  защото  математиката е точна  наука не се влияе  от ганьовско тупане в гърдите  булгар  булгар 

имаше едни къщи за гости

когато взимаха парички с връзки не се оплакваха

обаче когато  боко ги погна и им взе  къщите заради  така наречения  фалшив бизнес   план .

Защо се изказваш неподготвен? Не знаеш от къде Ивелин Михайлов взема парите за да строи Исторически парк. Да не мислиш че от акционерите ще са достатъчни парите?

преди 7 минути, Banesc написа:

няма никакъв бизнес 

А защо няма?

преди 7 минути, Banesc написа:

за да има бизнес  трябва нещо да се произвежда 

Същото каза и Ивелин Михайлов.

И това иска да направи в България. Без евро-помощи и подаяния.

преди 1 час, В. Велев написа:

Усетих го аз, че е на ръчно пране :) И му трябва матрал.

Разсъждавай положително.  При интернет запознанства на хора от различни населени места масово се разменят голи  снимки на части от тялото преди реална среща. Човекът може да иска да я сваля, но държи на хубави цици и за да не губи време, иска първо да ги види...   За жалост обаче в случая може би си прав...

преди 6 часа, В. Велев написа:

А защо няма?

заради лошия  човешки материал

Не знаеш от къде Ивелин Михайлов взема парите за да строи Исторически парк.

от майка си

инвеститорите теглят  ипотечен  кредит и ги влагат  в исторически парк а кешовицата  я взимат строителните фирми на ивелин ... обаче  народа се   усети и  кранчето спря и пирамидата рухна 

И това иска да направи в България. Без евро-помощи и подаяния.

на 1.02.2025 г. в 22:16, Banesc написа:

ивелин  е герб

ако аз тръгна срещу мафията 

а имам много информация 

дали мислиш че няма  да ме привикант в полицията  и да кажат самоуби  се ?

май забравихте иванчева

как и подхвърлиха едни неща и  още не може да се оправи

всеки нормален човек в българия  по интелигентен от 120 IQ   знае за какво става въпрос за най корумпираната държава в света България 

пирамидата бетл може ли да стане без съучастие на НАП и финансово разузнаване ?

на 31.12.2024 г. в 19:36, Banesc написа:

СХЕМАТА Е  ЯСНА !

трябва човек да няма  финасова грамотност за да не я види 

а тя е следната

има я в китай  призрачни градове  в българия е исторически парк 

някой има  фирма за строителство - сещате се кой

и се намират инвеститори да плащат на строителната фирма  да лее бетон и зидария и арматури

бизнес плана на ивелин е добър

бизнес плана на инвеститорите и на исторически план е потресаващо зле

тия зидарии  ще почнат  да се рушат и някой  ще трябва да ги поддържа познайте  кой, и за чия сметка, и в кой ще отива кешовицата

баннаха ме от ютюб  троловете на ивелин  за спам понеже показвам  на хората  истината 

и кирчо говори  някакви неща ама не знам вярва ли си 

разпратете го на всеки който вярва на ивелин

и в  София се пракитикува такова нещо 

40 % обезлюдени  блокове

обаче се прави ново строителство 

прецакани са "инвеститорите "

намерете десетте  разлики 

ЕТО ТОВА ВИДЕО ТРЯБВА ДА СЕ ПОМНИ МНОГО ДОБРЕ !

Цитат

ивелин  е герб

ако аз тръгна срещу мафията 

а имам много информация 

дали мислиш че няма  да ме привикант в полицията  и да кажат самоуби  се ?

май забравихте иванчева

как и подхвърлиха едни неща и  още не може да се оправи

всеки нормален човек в българия  по интелигентен от 120 IQ   знае за какво става въпрос за най корумпираната държава в света България 

преди 4 часа, Banesc написа:

Ти успя ли да си върнеш парите от БЕТЛ?:wub:

преди 37 минути, M.Николов написа:

Ти успя ли да си върнеш парите от БЕТЛ?:wub:

върнах си ги

казах  на един пенционер да хвърли едни пари през терасата така или иначе за нищо не ги ползва 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.