Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 4 минути, Banesc54 написа:

става страшно само това ще кажа

цените растат

а държавата е фалирала

нищо чудно скоро  пунционери и държавни чантажии и  бизнес да осъмне с напечатана хартия без покритие 

щели да се дават 300 милиона ама евро ли левове ли да се напечатат новите пари ....

а едно време  тока се продаде на частници  за толкова ....

А бе тъпанарите ще духат супата с това евро, ама лошото е че и ние покрай (и заради) тях ще пострадаме.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 26 минути, Staff. написа:

Споменах няколко човека на случаен принцип!

Нещо лошо ли съм направил? 

Ако не те интересува темата, подминаваш коментара и това е!

Това означава само едно , че си плякарник. Пляк , пляк и после гъррррччч.

току-що, В. Велев написа:

А бе тъпанарите ще духат супата с това евро, ама лошото е че и ние покрай (и заради) тях ще пострадаме.

ама нека фалираме 

знам един двама гербажии и съм им казал ще ги водя пред къщата на боко на протест като се забатачат нещата 

ако си спомняш как спре тока   в испания и бяха налегали по тротоарите

тва беше само репетиция

като ковида  както се биеха за оливия 

"Наблюдавайте парите. Парите са барометър за достойнствата на обществото. Когато видите, че покупко-продажбите се извършват не със съгласие, а по принуда; когато видите, че за да произвеждате, ви е нужно разрешението на някой, който не произвежда нищо; когато видите, че парите се стичат при онези, които търгуват не със стоки, а с влияние; когато видите, че някои хора стават по-богати чрез подкупи и облагодетелстване, отколкото чрез работа, и вашите закони не закрилят вас от тях, но закрилят тях от вас; когато видите корупцията да се възнаграждава, а честността да се превръща в саможертва - тогава трябва да знаете, че обществото ви е обречено."
Айн Ранд - американска писателка - философ, призната за един от най - големите мислители на ХХ век.
преди 9 минути, В. Велев написа:

Такава е волята на народа. 

Да си бяхте събрали мнозинство да си прокарвате каквито искате закони.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Такава е волята на народа. 

Да си бяхте събрали мнозинство да си прокарвате каквито искате закони.

По-добре е да се изчака помията да изплува отгоре, че след това да няма изгорели покрай сухото. И пак да се оплаквате че комунистите хвърлили бой на дядо ви, а той нищо лошо не бил направил.

преди 1 минута, В. Велев написа:

По-добре е да се изчака помията да изплува отгоре, че след това да няма изгорели покрай сухото. И пак да се оплаквате че комунистите хвърлили бой на дядо ви, а той нищо лошо не бил направил.

В кръвта ви ли е да ви избива на агресия?

преди 7 минути, plamen.spam написа:

В кръвта ви ли е да ви избива на агресия?

То агресията е малко, когато гледаш как уж"родни" предатели продават България. 

Не беше нужно да се затварят блокове в АЕЦ. Никой не ни го е искал. Не беше нужно да продават златото и да се взема дивидент от 0,5%. Не беше нужно да се подаряват енергодружествата и електроцентралите на чужденци. Да се унищожава българската армия и много други. Ти си ги знаеш. А сега дори и за еврото не трябваше да се бърза. Да се изчакат Полша, Дания и Румъния и тогава.

Мен дори ме избира на агресия когато ям боб от Египет и чесън от Ирак. Домати и краставици от Турция и Гърция. Ябълки от Полша и Италия. А всичко това си го произвеждахме.

преди 24 минути, nikssi написа:

Знам, че те е яд, че не те споменах! :grimace:

преди 15 минути, В. Велев написа:

Така си кажи, че искаш да биеш обикновенни хора.

Като ви казвам че комунизма ви е увредил не се шегувам.

преди 11 минути, В. Велев написа:

Мен дори ме избира на агресия когато ям боб от Египет и чесън от Ирак. Домати и краставици от Турция и Гърция. Ябълки от Полша и Италия. А всичко това си го произвеждахме.

Гледай бре. Аман от мързеливци. Това му липсва, онова му липсва, ама ако може друг да му го гледа.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Така си кажи, че искаш да биеш обикновенни хора.

Не обикновени, многоумнико.

Помията не са обикновени хора. Ти даже и за помия не ставаш например. По-зле си.

Помията са управляващите ни от 1990 до сега.

И на тая база и заключение правиш:

преди 3 минути, BANKATA написа:

Като ви казвам че комунизма ви е увредил не се шегувам.

току-що, В. Велев написа:

Не обикновени, многоумнико.

Помията не са обикновени хора. Ти даже и за помия не ставаш например. По-зле си.

И на тая база и заключение правиш:

Хайде прознай си че комплексар който иска да бие обикновенни хора може би като баща си или дядо си. Не се срамувай.

Честито и от баба Кристине от ЕЦБ: Българите, вика, Фанахте последния влак, вика, за Еврозоната!
Баба ми Деспа викаше на последния влак “пиянския влак”, който тръгваше малко преди полунощ с безпътните пияндурници. Викаше, не се хващайте с пиянския влак, щото само проблеми ще имате в него.
Боко Тиквата, Шиши Свинята и Кики #Простото - гробокопачите на #България.
2025 - чуства се като 1945. Оруел, ама 2025.
преди 2 минути, В. Велев написа:
Честито и от баба Кристине от ЕЦБ: Българите, вика, Фанахте последния влак, вика, за Еврозоната!
Баба ми Деспа викаше на последния влак “пиянския влак”, който тръгваше малко преди полунощ с безпътните пияндурници. Викаше, не се хващайте с пиянския влак, щото само проблеми ще имате в него.
Боко Тиквата, Шиши Свинята и Кики #Простото - гробокопачите на #България.
2025 - чуства се като 1945. Оруел, ама 2025.

Колкото и да се пънеш, мача свърши.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Колкото и да се пънеш, мача свърши.

Казах ти че ще има VAR.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Хайде прознай си че комплексар който иска да бие обикновенни хора може би като баща си или дядо си. Не се срамувай.

Казах ти че помията не са обикновени хора.

преди 1 час, nikssi написа:

ПИЧ - това, че си модератор - освен права, ти дава и задължения!

Не можеш да се държиш така с „обикновените юзъри“!

току-що, nikssi написа:

Чай да се преместя ... изобщо не ми дреме един плякарник какво ще дращи. 

Премести се спокойно!

Това са признаците преди да настъпи гърча....! :ass:

преди 2 минути, jhoro написа:

ПИЧ - това, че си модератор - освен права, ти дава и задължения!

Не можеш да се държиш така с „обикновените юзъри“!

Тук в този раздел съм си обикновен потребител. Що да не пиша като всички? Има там едно бутонче ... 

току-що, nikssi написа:

Тук в този раздел съм си обикновен потребител. Що да не пиша като всички? Има там едно бутонче ... 

Във всички раздели си обикновен потребител! :party4:

По-обикновен и от мен! Новобранец, бомбе! 

Решено е - България ще въведе еврото от 1 януари догодина

Луис Де Гиндос, заместник-председателят на Европейската централна банка, еврокомисарят Валдис Домбровскис, датската финансова министърка Стефани Лосе, българската финансова министърка Теменужка Петкова и ирландският финансов министър Паскал Донахю позират с макети на евромонети с български знаци.

Решено е - България ще въведе еврото от 1 януари догодина - Новини СЕГА

Нещо НЕясно? :balloonburst:

преди 2 минути, nikssi написа:

Ти си пиши, ама ... махай баджа! На него не пише от кой раздел си!

• Автор
преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Бойкоборисов остъпник по-скоро. И не съм избягал, принудиха ни и изнудиха ни. И прочети какво е еничар.

Не само красив мустак, но и умен. Браво.

Досега не съм го виждал този убавец. Какъв мустак има, много е трудно да го подържаш.

късно е либе за китка. ПРЕКАРАХА НИ, смачкаха ни.

току-що, Веси Филипова написа:

късно е либе за китка. ПРЕКАРАХА НИ, смачкаха ни.

Ти друго ли очакваше? :giggle1:

• Автор
преди 2 минути, Staff. написа:

Ти друго ли очакваше? :giggle1:

Като има урунгели като ония двамата с големите кратуни и безличната Киселова и още неколцина отрепки, дето се лакомят да живеят на чужд гръб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.