Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Какво ви пречат на съседите животинките? Що сте такива егоисти. Нека животните пасат дружно. :)

Имаше много висока избирателна активност. Аз съм гласувал два пъти. Единият път в казармата. Не разбрах и двата пъти за кого, имената не ми говореха нищо.

Не е една, три са, като две са в НС. Третата я порязаха за там, но има шанс да влезе другият месец. 

Пасът от нашите пасища. Това е проблема, за моите животни не остава достатъчно паша и са слаби. 

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

https://news.bg/int-politics/fridrih-merts-es-varvi-kam-nova-finansova-kriza.html

Случайно може би вчера ви говорих за предстоящата дългова криза. Днес, като го казва Мерц, може би няма да ви звучи като теория на конспирацията.

преди 42 минути, Michigan111 написа:

https://news.bg/int-politics/fridrih-merts-es-varvi-kam-nova-finansova-kriza.html

Случайно може би вчера ви говорих за предстоящата дългова криза. Днес, като го казва Мерц, може би няма да ви звучи като теория на конспирацията.

И на този тъжен дон, брюкселските зелки вече обсъждат да напечатат нови 700 млрд. евро за "помощ за Украйна и нашето въоръжаване".

Това са нови и нови дългове за и без това закъсалите и задлъжнели европейски икономики!

Вече трета година берем "плодовете" с високата инфлация от предишните 724 млрд. евро, дето ги напечатахме за "справяне с коронавируса".

Закривай!

приемането на  еврото може да се окаже добра идея

понеже за да ни приемат ще  трябва да фалшифицираме   резултатите както  гърция

и после ще ни дават банкови кредити да ни спасяват 

и ще трябва да увеличим  цената на златната концесия ...

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Имаше и други бюлетини ,ама предпочитаните бяха червените ,слагаха се в плик за писмо ,запечатват се и се пускаха в урната ,имаше и такива дето слагаха повече от една бюлетина в плика ама им зачитаха само един глас при броенето иначе вота щеше да се печели от партията винаги с над 120% :rolleyes:

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Имаше много висока избирателна активност. Аз съм гласувал два пъти. Единият път в казармата. Не разбрах и двата пъти за кого, имената не ми говореха нищо.

Преди да навлизате в подробности - я кажете за кои години говорите?

Аз съм гласувал един единствен път ПРЕДИ 1989 година!

преди 1 час, jhoro написа:

Преди да навлизате в подробности - я кажете за кои години говорите?

Аз съм гласувал един единствен път ПРЕДИ 1989 година!

Аз два пъти. 

преди 27 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз два пъти. 

Аз нито веднъж ама то и след 89г пак същото :)

В предизборна кампания харесам си два три фаворита и след телевизонни дискусии започват да губят у мен интерес който до деня на изборите стигне мижави нива и зема та се откажа.

на 17.02.2025 г. в 21:42, Michigan111 написа:
на 17.02.2025 г. в 21:38, БаалБек написа:

И за да си докажеш твърдението, че в посочените от теб държави е имало специално допитване за еврото, след приемането им в ЕС е редно да посочиш - дата, месец, година и резултати от проведените референдуми.

Иначе излиза, че лъжеш и манипулираш.

:popcorn2:

А ти да покажеш къде съм твърдял, че е имало допитване.

Да се върнем една страница назад или не ти е удобно?

на 17.02.2025 г. в 21:30, Michigan111 написа:
на 17.02.2025 г. в 21:22, БаалБек написа:

Това се прави преди влизането в ЕС. Но пък тогава такъв закон в България не е имало - факт. И балгодарение на влизането ни в ЕС и подписаните споразумения, България се ангажира да въведе Закон за реферндумите, който се нарича - ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ. Но за твое съжаление и на останалите 10% от населението, които са против еврото пише така:

Тоталитаризъм в действие, точно каквото ти казах по- рано. И истерично пищене "не може, има договор". А Румъния може. Полша също може. И Унгария може. Ама държавата на подлогите не може :D 

И продължаваш да лъжеш...

:hush:

на 17.02.2025 г. в 21:30, Michigan111 написа:

И също, цяла година да повтаряш, че 10% не искат еврозона, няма да промени факта, че са 80%.

Моля, не се проектирай. Цяла година да пишеш 80%, няма да промени факта, че не са повече от 10%, които са против влизането в еврозоната.

преди 3 минути, БаалБек написа:

не са повече от 10%, които са против влизането в еврозоната.

То затова ви беше страх да направите референдум. Защото са само 10%. Колкото и да повтаряш тази лъжа - няма да стане истина.

преди 13 минути, The Lone Star написа:

То затова ви беше страх да направите референдум. Защото са само 10%. Колкото и да повтаряш тази лъжа - няма да стане истина.

Този референдум (ако беше направен) щеше да има само информационно значение. Но пък щяха да се изхарчат пари на данъкоплатците. Но копейките и изрожденците не ги интересува излишното харчене на държавни пари, събирани от трудещите се хора и фирми. СмеХ...

преди 1 минута, БаалБек написа:

Но пък щяха да се изхарчат пари на данъкоплатците.

Пак лъжи. Никакви пари нямаше да се похарчат, освен тези за хартията, защото щеше да се проведе с някой от изборите. И дай тогава да не правим избори, че било скъпо и се харчат пари на данъкоплатците? А и вас все едно ви е грижа за излишното харчене на държавни пари...

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Никакви пари нямаше да се похарчат, освен тези за хартията, защото щеше да се проведе с някой от изборите.

Ама ти ли го реши така или ще покажеш официално решение, че щяло да се проведе с НЯКОИ от изборите?

Кои избори? Кога?

Плякате си глупости и си ги лайквате. Нормално за копейки и фалшиви възрожденци.

преди 41 минути, The Lone Star написа:

Когато беше направена деноминацията - 1999 година - имаше ли референдум?
Когато отвориш някой сайт за недвижими имоти - повечето цени са в евро, това по кой закон е?

преди 45 минути, The Lone Star написа:

Аз искам да се проведе референдум за премахването на ВСИЧКИ соц паметници в България.

преди 3 минути, Гренландия написа:

Аз искам да се проведе референдум за премахването на ВСИЧКИ соц паметници в България.

Няма проблем. Събери 600 000 подписа като за начало, а след това ще видим.

току-що, The Lone Star написа:

Няма проблем. Събери 600 000 подписа като за начало, а след това ще видим.

Събрал съм четири милиона.

Събрал си толкова бръмбари в главата. А и съм сигурен, че хич няма да ти хареса резултата от подобен референдум.

преди 11 минути, Гренландия написа:

Защо ? С какво ти пречат ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Зависи какво е определението за „соц паметник“.

преди 6 минути, Гренландия написа:

Събрал съм четири милиона.

Пускай и референдум за Гренландия докато Тръмп не ни я взел :topsecret:

току-що, jhoro написа:

Зависи какво е определението за „соц паметник“.

Предполагам построените през соца ?

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Предполагам построените през соца ?

Грешен отговор, още на „въпрос за 5 лева“!

Пример - паметниците на Христо Ботев във Враца (1964 година) и в Калофер (1986 година) - соц-паметници ли са?

За разлика от МОЧА и онова недоразумение - монумент 1300 години България.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Вредни са. Правят сянка на пашата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.