Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 6 минути, communismatic написа:

Супер. Народа кво построи в периода 1989-2025?

Метро в София. Дунав мост2. Завършена е магистрала "Тракия". Магистрала "Марица". Започната е магистрала "Струма". Магистрала "Европа". Спортни и културни обекти. Индустриални и технологични паркове. Бизнес сгради.

Да не говорим за частните сгради, а не онези грозотии от соца - панелните блокове...

:popcorn2:

преди 7 минути, Flashback написа:

Проблемът е, че...

Проблемът е, че България си остана набучена със съветски тотеми като игленик, а ако се съди по храмове и наименования на улици, тя си е направо един съветски музей на открито!

• Отговори 12k
  • Прегледи 413,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 1 минута, БаалБек написа:

Завършена е магистрала "Тракия". Магистрала "Марица". Започната е магистрала "Струма". Магистрала "Европа". Спортни и културни обекти.

Kво? 😆😆😆😆

Магистралите?

Спортни обекти?

Цитат

Безразборното усвояване на пари чрез строежи на спортни обекти в почти обезлюдени села в цялата страна в периода 2007-2013 г. предизвика проверка на Европейската сметна палата. Одитният орган на ЕС контролира как се харчат европейските пари. Инспекторите сами са посочили кои обекти искат да проверят и в момента инспектират селски стадиони и зали, съобщи Би Ти Ви. Информацията къде точно проверява екипът е конфиденциална.

Много е зле положението... 😆😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Kво?

И да продължа с хотелите, курортите. Например Банско, м! :popcorn2:

преди 2 минути, БаалБек написа:

Хотели? А защо да не споменем и дискотеките? Казината? Чейдж бюрата също така... Стрийптийз клубове? Доста неща са се построили, каквото и да си говорим.

Направо ми затвори устата! Признавам...!

😆😆😆😆😆😆😆😆

преди 3 минути, БаалБек написа:

Да. Мутрите си изпраха парите.

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Да. Мутрите си изпраха парите.

Даваха ми го като някакъв довод, аз направо паднах... 😆😆😆😆😆

преди 24 минути, communismatic написа:

Народа кво построи в периода 1989-2025?

:hush:

току-що, БаалБек написа:

:hush:

Ти какво работиш, че много ми е чудно? Наистина съм озадачен момиче с подобни възможности какво би работило...

...тези които са ,,за"...

...цялото интервю е образователно...

...ако не ви се слуша цялото(все пак сте от тиктокърското поколение,повечето,другите са заблудени)слушайте внимателно около 21-ва и 47-ма минути...

...пиша ,,около" защото го слушах на revanced и просветвах телефона да видя минутите...

Относно последните глупости на Баалбек. Питам абсолютно сериозно... дайте ми 7-8 примера, какво построиха демократите за 36 години? Магистралите на Тиквата, вероятно? Ония, които направиха "Главболгарстрой" легендарна фирма и Тиквата смуче най-много пара от там? Не сте ли се запитвали, що Тиквата иска толкова да строи магистрали? Ми щото най-много пара може да се открадне от там, как защо... Разследването на Валя Ахчиева е доста добър анализ на ГЕРБерските кражби...
Беше написала и спортни обекти? И къде ни е ултрамодерният стадион тогава? Може би "Васил Левски"? Дето сигурно няма да изкара и лиценз за мачове за "Шампионската лига"? Аз съм червен фен, Гриша-та започна строежа на новата "Армия" след близо 30 години битка с всякакви държавни институции, лаладжии и  т.н. Кой ли не искаше да я ремонтира и все не успяваше, понеже стадиона се намирал в "Борисовата градина" и щяла да се замърси природата... Т.е. ние строим ултрамодерен стадион... въпреки държавата. А за спортните площадки, дето стоят опоскани до кокал, понеже мангалите са окрали и арматурите от тях, да не говорим. Едно време (1985 г.), на "Червено знаме" Таня Богомилова е ставала световна шампионка на плуване. В момента на "Червено знаме" стават световни шампиони по друсане с херца. Най-модерни са ония стадиончета в безлюдните селца, дето са направени, за да се усвоят евросредства. Вероятно тях визира Баалбек.
Хотели? Аз съм човек, дето се занимава в тая сфера от 15 години, нашия "туризъм", разбирай обслужване, хотели и прочее... е на адски примитивно ниво. В момента разчитат даже на украинци и разни циганори, да им изкарат сезоните, понеже демокрацията ни изгони всякакво кадърно младо поколение и тук останаха основно простаци с два пръста чело. Да не говорим, че голяма част от хотелите по курортите ни са завещани от соца.

току-що, BANKATA написа:

Светъл живот и бъдеще за младите.

Циганска България? Това ли визираш? Много ви благодарим, трогнати сме...

преди 2 минути, communismatic написа:

Циганска България? Това ли визираш? Много ви благодарим, трогнати сме...

Кой как си го направи!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Кой как си го направи!

Аха... ОК! Пак адекватен коментар... 😆

току-що, BANKATA написа:

На мен не ми е циганско

Е, и аз да не излизам от нас 10 години, и на мен сигурно няма да ми е...

преди 3 минути, communismatic написа:

Е, и аз да не излизам от нас 10 години, и на мен сигурно няма да ми е...

Кой как си го направи.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Кой как си го направи.

Пак ме разочарова... Викам си "Ей... тоя път Ванката ще вземе, да влезе адекватно в дискусията..." ама... за огромно съжаление... 😆

преди 1 час, communismatic написа:

Хотели? Аз съм човек, дето се занимава в тая сфера от 15 години, нашия "туризъм", разбирай обслужване, хотели и прочее... е на адски примитивно ниво. В момента разчитат даже на украинци и разни циганори, да им изкарат сезоните, понеже демокрацията ни изгони всякакво кадърно младо поколение и тук останаха основно простаци с два пръста чело. Да не говорим, че голяма част от хотелите по курортите ни са завещани от соца.

Преди няколко дни слушам по новините се изказва някаква персона от туристическия бранш и казва как за тази година трябва да се вкарат отвън поне 50 000 души работна ръка, за да се посрещне адекватно туристическия сезон. Тази година щели да пробват с работници от Шри Ланка, че миналата година непалците, които наели, след две-три седмици избягали от България на Запад. 

преди 1 час, БаалБек написа:

Показах ти. Но ти не можеш да покажеш къде си писал:

:popcorn2:

Ти май съвсем отърва стадото обаче :D 

Вчера твърдеше, че съм писал, че тези държави са провели референдуми и искаше да ти го докажа. Аз такова нещо не съм писал и поисках да ми покажеш къде съм го написал. Сега ми показваш нещо друго и ми казваш "показах ти" :D Е, показваш ми, ама ми показваш нещо, което е друго. Това, че си си помислила, или че си запомнила, че съм казал нещо, и после си се усетила че си се о$рала и те е срам да си признаеш, не е мой проблем. 

преди 2 часа, Flashback написа:

Проблемът е, че след като рушите след това нищо не строите!

Чакай малко, че нещо бъркаш спатиите ми се струва. Аз нищо не съм рушил, че да пишеш на мен и да пишеш рушиТЕ, строиТЕ. Мене в кюпа не ме слагай. До 89-та управляваха комунистите, след 89-та пак управляваха комунистите, но вече боядисани в синьо. Днес управляват децата и внуците на същите тези комунисти. Виж как правят всичко възможно да пречат на възстановяването на Войнишкия паметник и тогава питай кой ви спира. Много е лесно да изтряскаш едно "кой ви спира" без изобщо да се замислиш, кой наистина го спира. И защо.  И въпросът беше за двойните стандарти. Защо такива паметници смяташ, че трябва да бъдат частни инициативи? На червената паплач може с държавни пари, но на българския войник гинал по окопите - правете си го сами. И като спомена рушене и строене, напомянм ти че конкретно този паметник е разрушен по времето на добрия соц, нямам идея да са имали желание да го възстановяват. Така че, не се фокусирай само в сегашното рушене, и тогава се рушеше доволно, паметници..църкви.. това не е рушене ли? Обаче за альошата рев.

преди 1 час, BANKATA написа:

Светъл живот и бъдеще за младите.

Един язовир срещу около 3000 по онова време....Сега не се намират хора, които да бачкат за едното ядене...Не е като онова време, затворена държава, суровини и пазар от СССР, нископлатена работна ръка, далавери с оръжие и наркотици, НТР...

преди 41 минути, Т.Христов написа:

нищо

...е недей тъй рязко сега...

...с бутонките по кокалчетата...

...може със заобикаляне да го кажеш-,,една голяма 0"...

преди 25 минути, Flashback написа:

Преди няколко дни слушам по новините се изказва някаква персона от туристическия бранш и казва как за тази година трябва да се вкарат отвън поне 50 000 души работна ръка, за да се посрещне адекватно туристическия сезон. Тази година щели да пробват с работници от Шри Ланка, че миналата година непалците, които наели, след две-три седмици избягали от България на Запад. 

...излъгали са те...

...не след седмици-след 2(два) дни зарязаха документи,дрехи,всичко и си плюха на петите...

преди 59 минути, Flashback написа:

Вече си ценим труда и все по-малко хора искат да работят подобна работа. 

преди 1 час, BANKATA написа:

Вече си ценим труда и все по-малко хора искат да работят подобна работа. 

Мда, в България всички сте меринджеи, то затова сме последна дупка на кавала по всички показатели в Европа.

А истината е, че от 6,5 млн. население половината са пенсионери и неграмотни роми. Прибавяме 1,1 млн. деца до 18 год. и работна ръка няма, затова сме принудени да вземаме нови и нови дългове за пенсии и заплати. С тази катастрофална демография ще става само по-зле. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.