Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Абе пиши направо 3000 - по кръгла цифра е 

ПП

Ебаси клоуна си момченце - освен инглиш други умения имаш ли ? 

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 5 минути, kiro 2025 написа:

Абе пиши направо 3000 - по кръгла цифра е 

ПП

Ебаси клоуна си момченце - освен инглиш други умения имаш ли ? 

Работя като бизнес анализатор, което сигурно не знаеш какво е, защото толкова ти побира мозъчето.

Владея програмиране също, завърших магистър по математика в престижен университет, пътувах из Европа и Азия, дисертацията ми беше точно статистически анализ на корупцията в източна Европа и колко скъпо струва (по ирония на съдбата)...

Ти не можеш на малкото пръстче да ми стъпиш, така че хайде по-полека с епитетите.

преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Работя като бизнес анализатор, което сигурно не знаеш какво е, защото толкова ти побира мозъчето.

Владея програмиране също, завърших магистър по математика в престижен университет, пътувах из Европа и Азия, дисертацията ми беше точно статистически анализ на корупцията в източна Европа и колко скъпо струва (по ирония на съдбата)...

Ти не можеш на малкото пръстче да ми стъпиш, така че хайде по-полека с епитетите.

Ще се спреш ли с тъпите си хвалби. Бизнес анализаторите в Англия получават 10 до 15% по ниски заплати от средните за Англия! Как можеш да спестяваш 2000 паунда когато заплатата ти е между 2 200 и 2 600! Лиготията ти няма край!

Отделно "Владея програмиране" е много тъпо изказване. Нещо подобно на "Аз съм шофьор - мога да карам кола"

Айде сега идвай и пак както винаги слагай смешни емотикони под всички коментари! Лапешка работа!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Е, сега личният автомобил не бил нещо задължително. Нали вашата опорка за комунизъма беше, че чакаш години за автомобил.  Ооооо, ужас. Гаден комунизъм.

Личен автомобил. Сега пък не бил нещо задължително? Хубава демокрация.

Вие сте тотално сбърканяци. Един път така, един път така. Сега последно хубаво ли е или не? Или зависи кой ти го слага? Ако комунизмът ти го слага, лошо е. Ако демократизъмът ми го слага, оооо каква наслада.

Не е лесно да си кух!

Едно е да нямаш нещо - защото не се предлага, друго - когато не ти трябва!

Нямам никакъв проблем - да си купя кола „втора употреба“ или чисто нова - но не ми трябва. Толкова ли е трудно за осмисляне?

преди 9 минути, Belefor написа:

Ще се спреш ли с тъпите си хвалби. Бизнес анализаторите в Англия получават 10 до 15% по ниски заплати от средните за Англия! Как можеш да спестяваш 2000 паунда когато заплатата ти е между 2 200 и 2 600! Лиготията ти няма край!

Отделно "Владея програмиране" е много тъпо изказване. Нещо подобно на "Аз съм шофьор - мога да карам кола"

Айде сега идвай и пак както винаги слагай смешни емотикони под всички коментари! Лапешка работа!

E хайде де, отговори ми на въпроса, колко ти плащат да миеш кенефи в ЮАР 🤣

преди 3 минути, HelpMeGetOut1 написа:

E хайде де, отговори ми на въпроса, колко ти плащат да миеш кенефи в ЮАР 🤣

Не мия кенефи.

преди 7 минути, jhoro написа:

Не е лесно да си кух!

Едно е да нямаш нещо - защото не се предлага, друго - когато не ти трябва!

Нямам никакъв проблем - да си купя кола „втора употреба“ или чисто нова - но не ми трябва. Толкова ли е трудно за осмисляне?

Ми... за човек, който сравнява броя на овцете в затворен, с броя на овцете в отворен егрек, т'ва изглежда леко сложно.

преди 1 час, Belefor написа:

Заплатата е едно на ръка, колко са данъците и месечните задължителни разходи. Накрая колко остава от тези 4 000 евро??!? 

Чакай чакай. Не всички хора отишли в чужбина мият чинии и приказват лошо за България. И не всички са отрепки без достойнство като оня откачалник дето си мисли , че живее добре в Манчестър!

4000 евро бруто са някъде към 2000 нето, от догодина тежестта на данъците и удръжките в Германия ще се увеличат. 50 процента от заплатата ще бъде за държавата. Като добавим че има и прогресивен данък. И когато отидеш в магазина има и ДДС. И застраховки. Квартирата е много скъпа. От тези 4000 евро остават към 500 най-много за адвокатката. Ако има късмет. Другото всичко е за Мерц и за Зеленски.

Украйна и целия арабски свят са на хранилка. Може би заради това.  А и Брежнев 2 в лицето на Урсула мадам Файзер дава пари за въоръжаване от несъществуващ враг. Признаци на фашизъм. Общо взето фашизъм наречен ЕС.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

4000 евро бруто са някъде към 2000 нето, от догодина тежестта на данъците и удръжките в Германия ще се увеличат. 50 процента от заплатата ще бъде. Като добавим че има и прогресивен данък.

Украйна и целия арабски свят са на хранилка. Може би заради това.  А и Брежнев 2 в лицето на Урсула мадам Файзер дава пари за въоръжаване от несъществуващ враг. Признаци на фашизъм. Общо взето фашизъм наречен ЕС.

И пааак, щом е толкова зле в Германия, защо си още там, а не в хубавата България?

преди 35 минути, HelpMeGetOut1 написа:

И пааак, щом е толкова зле в Германия, защо си още там, а не в хубавата България?

Защото в България е още по-зле. Все още не са ме причакали 15 дечица пияни и друсани с райски газ, докато си разхождам кучето в парка, за да си задоволят нагона върху мен.  Примерно.

https://telegraph.bg/krimi/novini/nabezite-ne-spirat-lokali-napadnali-bashta-s-dve-deca-razbiagali-se-sled-kato-ochevidci-syobshtili-na-policiiata-457439

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защото в България е още по-зле. Все още не са ме причакали 15 дечица пияни и друсани с райски газ, докато си разхождам кучето в парка, за да си задоволят нагона върху мен.  Примерно.

Understandable_Have_a_Great_Day.jpg.741070c58141a639fe0a2f21bd6ae469.jpg

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

https://www.flagman.bg/article/35470

Това, на което си дал линк е от 2012?

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

4000 евро бруто са някъде към 2000 нето, от догодина тежестта на данъците и удръжките в Германия ще се увеличат. 50 процента от заплатата ще бъде за държавата. Като добавим че има и прогресивен данък. И когато отидеш в магазина има и ДДС. И застраховки. Квартирата е много скъпа. От тези 4000 евро остават към 500 най-много за адвокатката. Ако има късмет. Другото всичко е за Мерц и за Зеленски.

А ако искаш да си купиш къща, кола?

преди 15 минути, Belefor написа:

Това, на което си дал линк е от 2012?

Обнових линкът. Явно съм чел друга новина и ми останал в clipboard.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Обнових линкът. Явно съм чел друга новина и ми останал в clipboard.

Кефя се, че онзи неграмотник дори не е отворил линка и директно се съгласява на всичко - само и само да е негативно и против България :) 

преди 8 минути, Belefor написа:

Кефя се, че онзи неграмотник дори не е отворил линка и директно се съгласява на всичко - само и само да е негативно и против България :) 

Съгласих се, защото това за локалите наскоро се говори по новините. Даже не видях, че е постнал линк, явно си е редактирал коментара. Успокой топката, чичка.

Иначе Аспект си е прав, ако беше хубаво в България, нямаше милион българи да емигрират. И ако беше хубаво, нямаше ти да емигрираш... и то в дупка като ЮАР на всичкото отгоре.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Иначе Аспект си е прав, ако беше хубаво в България, нямаше милион българи да емигрират. И ако беше хубаво, нямаше ти да емигрираш... и то в дупка като ЮАР на всичкото отгоре.

Колко пъти си ходил в ЮАР, че да кажеш, че е дупка?

Всяка държава по света има плюсове и минуси. Няма такава държава, където всичко да е хубаво или всичко да е лошо.

За България - природата е уникална и живота е спокоен. Има много неща за посещения за туризъм. Имаме планини и море. Единствено мога да посоча ниско заплащане на труда.

За Англия - природа - близко до нулата. Климат - отвратителен. Имат няколко замъка, дворци и манастири. Нивото на заплащане е високо, но и живота е скъп.

Хората емигрират в различни държави по различни причини. Всеки си знае за него си защо и какво.

преди 34 минути, Belefor написа:

Атидже е на 31 години и си търси съпруг -тези неща двамата ще ги мислят.  Работи в адвокатска кантора в Берлин.   Родена е в Бургас.   Има и други причини да не и се връща. Сега  в България е пълно с юристи.  Всички университети ги произвеждат.   Няма толкова много работа  за тях. Казва - стабилна работа може дори за 2000 лв на месец да не успее  да си намери.    И си стои в немската столица. 

преди 16 минути, Belefor написа:

Всяка държава по света има плюсове и минуси. Няма такава държава, където всичко да е хубаво или всичко да е лошо.

За България - природата е уникална и живота е спокоен. Има много неща за посещения за туризъм. Имаме планини и море. Единствено мога да посоча ниско заплащане на труда.

За Англия - природа - близко до нулата. Климат - отвратителен. Имат няколко замъка, дворци и манастири. Нивото на заплащане е високо, но и живота е скъп.

Хората емигрират в различни държави по различни причини. Всеки си знае за него си защо и какво.

Има хубава природа, но Ганьо люпи семки и си хвърля боклуците. Въобще не пази природата.

преди 10 минути, attj написа:

Атидже е на 31 години и си търси съпруг -тези неща двамата ще ги мислят.  Работи в адвокатска кантора в Берлин.   Родена е в Бургас.   Има и други причини да не и се връща. Сега  в България е пълно с юристи.  Всички университети ги произвеждат.   Няма толкова много работа  за тях. Казва - стабилна работа може дори за 2000 лв на месец да не успее  да си намери.    И си стои в немската столица. 

Обикновено при ци.ганите мъжът или жената вече е закодиран и посочен от семейството. Обикновено е братовчедът. Или някой друг роднина.

преди 3 минути, The Lone Star написа:

Стига сте спамили в темата. Няма ли други теми за тази цел?!

Ми тая се изчерпа - като тема и стана „Говорилня 2“!

преди 10 минути, The Lone Star написа:

Въобще не е изчерпана темата. Тепърва има много неща да се пишат.

Неща за писане винаги ще има, но въпроса "Трябва ли да приемем еврото?" - вече го няма!

преди 25 минути, The Lone Star написа:

Въобще не е изчерпана темата. Тепърва има много неща да се пишат.

Например? 😀

преди 58 минути, Belefor написа:

Хареса ми мнението ви за България! 🙂

Благодаря!

Сега с влизането на България в еврозоната, стандарта на живот ще се повиши, заплатите също!

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.