Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Тук е включена и сумата, която държавата си взима под формата на данъци и осигуровки. Мен ми е чудно с колко пари чисто остава тази касиерка след като ѝ дадат заплатата.

Няма нужда да се чудиш - позвай Калкулатор: Фиш за работна заплата бруто-нето.

Вие,- глупави ли сте или се правите? 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 19 минути, lebel написа:

и пак има засегнати сякаш лично

Нищо подобно. В тона на шегата продължих раздумката за "новата математика" с подсещането за несериозността на подобна "задача", предвид абсурдния избор на условие.

Важното е, че веднъж годишно имаш повод да изпитваш удоволствие, а можеш и повече...

Е, и аз имам една "древна" задачка за решаване и за разлика от твоята, отговорите все са различни:

- Един замък има 40 прозореца, 10 врати и 25 комина. Пита се, коя година е умрял последния иконом на замъка?

преди 7 часа, Belefor написа:

Няма. Темата за еврото се изчерпа така или иначе...

Имотният пазар е готов за приемането на общата европейска валута.     До 2004 г. у нас  жилищата се търгуват в долари, а след това - в евро.   Отдавна сме привикнали.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Тук е включена и сумата, която държавата си взима под формата на данъци и осигуровки. Мен ми е чудно с колко пари чисто остава тази касиерка след като ѝ дадат заплатата.

На 3 500 лв бруто, нето ти идват 2698 лв. Ако работодателя иска, може да добавинещо, което не го принуждава да плаща данъци на бг. Примерно ваучер за храна (до 200 лв), от които щеси върне, като ресто поне 10% от собственика на магазина за храна в кеш

преди 1 час, Веси Филипова написа:

ПРОПУСНА ДА СПОМЕНЕШ един велик български щангист Кубрат Пулев-също е срещу еврото, и изглевда доста добре човекът.

Ти съвсем си в друг свят. Пак те питам: Какво си работила и какво работищ?

Стана ясно, че и от спорт не разбираш нищо ....щангист е Пулев, колкото аз съм Китайския Император

ПС:Аман от пишман поетеси

По мое скромно мнение, ако държавата ти е зле трябва да останеш и да се бориш, за да стане добре. Най-лесно е да избягаш от проблема вместо да го решаваш.

Аз съм останал и се боря както дедите ми са се борили на времето. Сега задачата е друга - да отървем държавата от мафията. Няколко самозабравили се българомразци и алчни люде са завладели в момента всички държавни органи и ги използват като бухалки за да тормозят народа и да трупат богатства и да ги изнасят навън. Но за всичко си има хора. Ние, които останахме и се борим, няма да се предадем, докато не върнем България на българския народ.

преди 7 минути, В. Велев написа:

По мое скромно мнение, ако държавата ти е зле трябва да останеш и да се бориш, за да стане добре. Най-лесно е да избягаш от проблема вместо да го решаваш.

Аз съм останал и се боря както дедите ми са се борили на времето. Сега задачата е друга - да отървем държавата от мафията. Няколко самозабравили се българомразци и алчни люде са завладели в момента всички държавни органи и ги използват като бухалки за да тормозят народа и да трупат богатства и да ги изнасят навън. Но за всичко си има хора. Ние, които останахме и се борим, няма да се предадем, докато не върнем България на българския народ.

Ти явно си Последния Моника и не си разбрал:

В България борбата не е срещу корупцията, а ... за равен достъп до нея!

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Нищо подобно. В тона на шегата продължих раздумката за "новата математика" с подсещането за несериозността на подобна "задача", предвид абсурдния избор на условие.

Важното е, че веднъж годишно имаш повод да изпитваш удоволствие, а можеш и повече...

Е, и аз имам една "древна" задачка за решаване и за разлика от твоята, отговорите все са различни:

- Един замък има 40 прозореца, 10 врати и 25 комина. Пита се, коя година е умрял последния иконом на замъка?

Чат Бот ИИ! :thumbsdown11:

преди 26 минути, В. Велев написа:

Коци и ИвелинчУ ! :) 

Трябва доста да се борим за да освободим България от тяхното желание да ни поробят и натикът под ботуша на бездарника диктатор, убиец, престъпник! 

Харе Кришна Харе Кришна
Кришна Кришна Харе Харе
Харе Рама Харе Рама
Рама Рама Харе Харе

Иначе... общо взето, като манем мантрите, нещата...  са като при отделно взетото...

ко не участваме в бизнеса, стаа дума за престъпна далавера и корупция;

ко не участваме в секса, стаа дума за долнопробен разврат;

ко не спечелим изборите, начи са нагласени, опорочени и прочее...

преди 3 минути, lebel написа:

Харе Кришна Харе Кришна
Кришна Кришна Харе Харе
Харе Рама Харе Рама
Рама Рама Харе Харе

Иначе... общо взето, като манем мантрите, нещата...  са като при отделно взетото...

ко не участваме в бизнеса, стаа дума за престъпна далавера и корупция;

ко не участваме в секса, стаа дума за долнопробен разврат;

ко не спечелим изборите, начи са нагласени, опорочени и прочее...

С три думи - "всички са маскари"? Читав българин няма?

преди 5 минути, В. Велев написа:

С три думи - "всички са маскари"? Читав българин няма?

това значи че и ти не си читав

преди 2 минути, lebel написа:

Защо да няма, аз съм читав. Не правя бизнес, секс и избори.

ама си българин!

преди 13 минути, lebel написа:

Мъкна тоя кръст.

Съдба!

преди 1 час, M.Николов написа:

"българин да се наричам -
първа радост е за мене."

Явно за някои е кръст, бреме.

На теб ти е лесно да се радваш. И даже да се гордееш. Щото за теб съдят по мен. Но за мен си е товар! Кръст!! Понякога даже Голгота!!! 
Ето, във Франция за мен съдят по гастролиращите римляни (да не се бъркат с местните клошари), с вигвами под мостовете. И те българи, и те сигурно се гордеят... В Германия за мен ще съдят по АСПЕКТ... Също не е повод за особена гордост... Ше земеш да идеш и ти някъде, ше мина оттам (ко съм жив) след теб... па и да не мина, достатъчна ше ми е мисълта, че ако мина, ш'си кажат - нема справедливост, малко ни беше Николов, ами са и тоа... 
Та... не е лесно. Но ш'се справя. Както обикновено, ш'се справя. Пари си имам, младите не ми пречат, те нямат вина, че одъртях...  а трогателно-несръчните ти опити могат само да ме разсмеят... което, чесно, много ми помага. И за което благодаря. Надявам се да продължиш да се навърташ наоколо. За мен е удоволствие.
Жив и здрав! От здраве да се не куртулишеш!

преди 12 часа, Веси Филипова написа:

ПРОПУСНА ДА СПОМЕНЕШ един велик български щангист Кубрат Пулев-също е срещу еврото, и изглевда доста добре човекът.

Само колко много мъка има по света.Спри моля те вече да пишеш нещо,защото в главата няма нищо вече.Само сурватка.И правилно няма референдум заради такива като тази и онази ккукундрела дето скача на знамето на ЕС.Правилно го каза Бат Бойко за 80% материал,че за нищо не става.

преди 27 минути, lebel написа:

В Германия за мен ще съдят по АСПЕКТ... 

Тогава гордее се, ако ще съдят по мене. Но, едва ли ще съдят по мене. Има доста ци.гани. 

преди 11 минути, LOSHIAT написа:

Само колко много мъка има по света.Спри моля те вече да пишеш нещо,защото в главата няма нищо вече.Само сурватка.И правилно няма референдум заради такива като тази и онази ккукундрела дето скача на знамето на ЕС.Правилно го каза Бат Бойко за 80% материал,че за нищо не става.

Ми, щом има съмнение за компетентността при провеждане на референдум, как тогава тези същите дават власт, когато отиват да гласуват. Тези същите некомпетентни?

Там не е ли също толкова отговорно, колкото при провеждането на референдум.

Двойни стандарти. Референдум не са компетентни, а за избор на парламент, президент, кмет са компетентни?  Там няма проблем да ти решат съдбата, живота и кой да те управлява. Проблем има само при референдум.

преди 1 час, lebel написа:

На теб ти е лесно да се радваш. И даже да се гордееш.

Въпрос на вътрешно усещане.Явно при теб е наказание.

Но за мен си е товар! Кръст!! Понякога даже Голгота!!! 

Един истински Исус ще дойдеш ти.Носиш на плещите си всички грехове на племето българско.😄

Щото за теб съдят по мен.

И откъде накъде?Някакво рекламно лице на България ли си?

Ето, във Франция за мен съдят по гастролиращите римляни (да не се бъркат с местните клошари), с вигвами под мостовете. И те българи, и те сигурно се гордеят... В Германия за мен ще съдят по АСПЕКТ... Също не е повод за особена гордост... Ше земеш да идеш и ти някъде, ше мина оттам (ко съм жив) след теб... па и да не мина, достатъчна ше ми е мисълта, че ако мина, ш'си кажат - нема справедливост, малко ни беше Николов, ами са и тоа... 

Ако се съди от изявленията във форума, Аспект обича България и го боли за проблемите ѝ, така че аз към него нямам забележки, а и не мисля, че по някакъв начин ни излага пред германците.А за местата посетени от Николов не се притеснявай, където е минал, добри впечатления е оставил.

Та... не е лесно. Но ш'се справя. Както обикновено, ш'се справя. Пари си имам, младите не ми пречат, те нямат вина, че одъртях...  а трогателно-несръчните ти опити могат само да ме разсмеят... което, чесно, много ми помага. И за което благодаря. Надявам се да продължиш да се навърташ наоколо. За мен е удоволствие.

Наоколо съм, ако трябва ще разбереш. Доста си ми банален, но се случва и да изтърсиш нещо, което да заслужава вниманието ми.

Жив и здрав! От здраве да се не куртулишеш!

Да ти се връща!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Тогава гордее се, ако ще съдят по мене. Но, едва ли ще съдят по мене. Има доста ци.гани. 

Ми, щом има съмнение за компетентността при провеждане на референдум, как тогава тези същите дават власт, когато отиват да гласуват. Тези същите некомпетентни?

Там не е ли също толкова отговорно, колкото при провеждането на референдум.

Двойни стандарти. Референдум не са компетентни, а за избор на парламент, президент, кмет са компетентни?  Там няма проблем да ти решат съдбата, живота и кой да те управлява. Проблем има само при референдум.

Разбира се, подобни въпроси не са от компетенцията на обикновен човек в България.

преди 21 минути, M.Николов написа:

Въпрос на вътрешно усещане.Явно при теб е наказание.

Един истински Исус ще дойдеш ти.Носиш на плещите си всички грехове на племето българско.😄

И откъде накъде?Някакво рекламно лице на България ли си?

Ако се съди от изявленията във форума, Аспект обича България и го боли за проблемите ѝ, така че аз към него нямам забележки, а и не мисля, че по някакъв начин ни излага пред германците.А за местата посетени от Николов не се притеснявай, където е минал, добри впечатления е оставил.

Наоколо съм, ако трябва ще разбереш. Доста си ми банален, но се случва и да изтърсиш нещо, което да заслужава вниманието ми.

Да ти се връща!

А, въпросното лице гордее ли се със ставащото във Велинград?

https://m.youtube.com/watch?v=wYGbZemUOtY

преди 2 минути, BANKATA написа:

Разбира се, подобни въпроси не са от компетенцията на обикновен човек в България.

А, е компетентен да си дава гласа и после 5 години минимум да избере моите палачи, които ще ми определят живота? 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Едно време избраха Хитлер в управлението и какво стана?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.