Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 21 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тогава нямаше да има какво да дискутираме? Той народът гласува и за мажоритарен вот и един лев субсидия, но отново депутатите не се съобразиха с него. Тъй че на какво мнение е народът няма значение...Не е глупав този който яде баницата...

В България, а и не само, законът за референдумите е направен така, че да обезсмисли провеждането им...

Никой на власт не се интересува от мнението на населението...

Па населението това си и заслужава...

За населението политиката се изчерпва с хладилника...

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

току-що, andiay написа:

В България, а и не само, законът за референдумите е направен така, че да обезсмисли провеждането им...

Никой на власт не се интересува от мнението на населението...

Па населението това си и заслужава...

За населението политиката се изчерпва с хладилника...

Законите могат да се променят, но го не щат това... Народът си трае докато е нахранен и на топло, но и това след време няма да го има...

преди 25 минути, andiay написа:

А требе ли да се девалвира?

А въпросът бе защо твърдиш, че...

При правилна политика при девалвиране лева може да стане по-скъп, а българската продукция по-евтина на вътрешният пазар.

БНБ ще има повече възможности за регулиране на инфлацията.

преди 2 минути, BANKATA написа:

При правилна политика при девалвиране лева може да стане по-скъп, а българската продукция по-евтина на вътрешният пазар.

Почти ме убеди....Айде да направим референдум.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Пишеш май колкото да записваш участие...

Девалвация на лева означава не по-скъп, а по-евтин лев...

Сиреч, българската продукция ще стане по-скъпа на вътрешния пазар, но по-евтина на външния пазар..

Инфлацията не се регулира от БНБ чрез печатане на нови емисии пари, а чрез лихвените проценти...

Като не си наясно с толкова елементарни неща, що изобщо се пънеш да коментираш?

И... ще напишеш ли най-накрая на какво основание твърдиш, че икономиката на България може да дръпне само ако сме или в еврозоната, или да бъде премахнат валутния борд...

преди 18 минути, Мечо Хубавеца написа:

Законите могат да се променят, но го не щат това... Народът си трае докато е нахранен и на топло, но и това след време няма да го има...

И аз да съм на власт и аз няма да искам да го променям...

Народа, ако ваобще оди да гласува, гласува за хладилника си, а не за бъдещето си...

Затуй и напълно си заслужава съдбата...

Огнян Гърков: Пак ли Путин и екс-ДС са идеолозите на анти-евровата акция?

"„Народните слуги” не желаят да внесат две-триизменения и допълнения в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт"

преди 6 минути, andiay написа:

Добре, че навремето не всички са смятали така...

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Добре, че навремето не всички са смятали така...

Всеки народ заслужава съдбата си...

Винаги е било така, така е и така ще продължи да бъде...

Разликата в съдбата я правят народите...

Някогашният народ и днешния народ не е едно и също...

преди 44 минути, andiay написа:

Пишеш май колкото да записваш участие...

Девалвация на лева означава не по-скъп, а по-евтин лев...

Сиреч, българската продукция ще стане по-скъпа на вътрешния пазар, но по-евтина на външния пазар..

Инфлацията не се регулира от БНБ чрез печатане на нови емисии пари, а чрез лихвените проценти...

Като не си наясно с толкова елементарни неща, що изобщо се пънеш да коментираш?

И... ще напишеш ли най-накрая на какво основание твърдиш, че икономиката на България може да дръпне само ако сме или в еврозоната, или да бъде премахнат валутния борд...

И аз да съм на власт и аз няма да искам да го променям...

Народа, ако ваобще оди да гласува, гласува за хладилника си, а не за бъдещето си...

Когато българската продъкция стане по-евтина какво следва, Ъ ?

преди 1 час, andiay написа:

Така е. Всичко е безсмислено. Пресен пример с Великобритания и "Брекзит". Никакъв смисъл.

току-що, BANKATA написа:

Когато българската продъкция стане по-евтина какво следва, Ъ ?

По-евтина за кого и коя по-точно продукция бре...

Ще стане ли по-евтина от например аналогичната китайска?

А при условие, че над 70% от стоките на вътрешния ни пазар са внос, то как ще се отрази тази девалвация на техните цени и от там на джоба на всички?

Какъв е делът на местното производство във БВП?

Ъ?

Щот май освен нечленоразделни звуци и нещо което си чел без да го разбираш друго нимой да пишеш...

току-що, БаалБек написа:

Така е. Всичко е безсмислено. Пресен пример с Великобритания и "Брекзит". Никакъв смисъл.

Здравей, душице...

За такива като теб наистина е безсмислено...

Всичко...

Освен преследването на призраци....

преди 2 минути, andiay написа:

Здравей, душице...

Всичко...

Освен преследването на призраци..

Като напишеш глупости и няма как да се отментеш, следва промяна на посоката. 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Като напишеш глупости и няма как да се отментеш, следва промяна на посоката. 

Кое е глупост и от кои свои думи съм се отметнал, бре душице...

преди 15 минути, M.Николов написа:

Такива са ѝ всички "аргументи" на "душицата".

Пише "това е глупост" и край.😄

Много ниска топка е "душицата".

На мен чак понякога ми става жал колко е умствено ощетена от природата. 

на 23.09.2024 г. в 2:42, andiay написа:

Кое по-точно според мехурчетата ти е глупост?

преди 37 минути, andiay написа:

Кое е глупост и от кои свои думи съм се отметнал, бре душице...

на 1.02.2025 г. в 19:42, andiay написа:

И кое по-точно е плявата и простотиите бре Жоре?

Започна с дежурните реплики...Деменцията ли те удари или се правиш на разсеян и неразбрал? 

:popcorn2:

преди 9 минути, Flashback написа:

Много ниска топка е "душицата".

На мен чак понякога ми става жал колко е умствено ощетена от природата. 

Я? Какво стана с дългите текстове на руските опорки? Новите указания още ли не са дошли или заплащането не те устройва, вече...?

• Автор

Никога не съм предполагала, че ще повярвам в идеите на Копейкин, но ето, оказа се, че  е смел човек-повече от 10000 души са били на протеста, имало и смели българи все пак. А Урсула всъщност е бабата на травестита Урсула, дето се обличаше със женски дрехи през края на 20-ти век. Трябва ли да се подчиняваме на тези боклуци, питам се аз.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Започна с дежурните реплики...Деменцията ли те удари или се правиш на разсеян и неразбрал?

Ми кви реплики искаш, когато пишеш, че нещо било глупост, без да уточняваш кое е това нещо...

Аз (да чукна на дърво) деменция все още нямам, а и доколкото е по възможностите ми от доста отдавна съм взел необходимите мерки, за да не ме засегне това състояние и занапред...

Но... ти май по рождение си с деменция, щом не помниш какво си визирала с прословутата си редовна реплика "Това е глупост"...

Та такива ми ти работи душице....

Сенилната по рождение вика на другите, че са с деменция и че пишат глупости, ама тя не знае кое точно е глупостта....

Както ти написах...

преди 1 час, andiay написа:

Всичко...

Освен преследването на призраци....

За глупавият човек, всяко нещо което не разбира е глупост, без да може да се обоснове защо смята така...

Също като теб...

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Никога не съм предполагала, че ще повярвам в идеите на Копейкин, но ето, оказа се, че  е смел човек-повече от 10000 души са били на протеста, имало и смели българи все пак. А Урсула всъщност е бабата на травестита Урсула, дето се обличаше със женски дрехи през края на 20-ти век. Трябва ли да се подчиняваме на тези боклуци, питам се аз.

_20250223_224412.png.84996ee584a6364ab491d7f9956ac178.png

Точно копие...😂

преди 43 минути, ДзВяРа! написа:

_20250223_224412.png.84996ee584a6364ab491d7f9956ac178.png

Точно копие...😂

Мани ги, копейките псуват "лошия" запад, ама масово заминават там да живеят... Чудно ми е, защо орките работят и пращат децата си да учат в "либерасткия" запад, вместо във велика майка РуZия? Нали там нямат евро? 

преди 10 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Нали там нямат евро? 

А защо САЩ използват китайската работна ръка? Нали уж Китай е "враг"?

• Автор
преди 5 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Мани ги, копейките псуват "лошия" запад, ама масово заминават там да живеят... Чудно ми е, защо орките работят и пращат децата си да учат в "либерасткия" запад, вместо във велика майка РуZия? Нали там нямат евро? 

Да, така е, прав си, но все пак западняците са НА МОДА в света и те управляват всичко, както виждаш, оня ден Тръмп съветваше Путин как да постъпи с Украйна, и Путин възпитано и чинно мълчеше. Но това не означава, че ще го послуша за всичко. Американци, французи и прочие боклуци ни се качиха на главите и сега сме в процес на осъзнаване. Путин се е осъзнал и не трябва да бъде оставен сам. Костадинов -също. Това, че за момента хората с по-добри финансови възможности си пращат децата да учат в чужбина, не е знак, че я обичат тази чужбина. Познавам и доста хора от доста под средната класа, които имат умни деца и ги изпратиха да учат там, защото издържаха изпитите. ЗА СЕГА - Западът и американците колят и бесят-но това не значи, да ги оставим доброволно да се гаврят с нас.

какво се хилиш бе ДЗВЕРКО, положението не е за смях. Ще бъдем изнасилени по-силно отколкото през турското робство. не е за смях.

преди 1 минута, Веси Филипова написа:

Да, така е, прав си, но все пак западняците са НА МОДА в света и те управляват всичко, както виждаш, оня ден Тръмп съветваше Путин как да постъпи с Украйна, и Путин възпитано и чинно мълчеше. Но това не означава, че ще го послуша за всичко. Американци, французи и прочие боклуци ни се качиха на главите и сега сме в процес на осъзнаване. Путин се е осъзнал и не трябва да бъде оставен сам. Костадинов -също. Това, че за момента хората с по-добри финансови възможности си пращат децата да учат в чужбина, не е знак, че я обичат тази чужбина. Познавам и доста хора от доста под средната класа, които имат умни деца и ги изпратиха да учат там, защото издържаха изпитите. ЗА СЕГА - Западът и американците колят и бесят-но това не значи, да ги оставим доброволно да се гаврят с нас.

В Русия нито едно дете не може да издържи изпитите и сигурно затова никой НЯМА желание да изпрати детето си в в тази процъфтяваща държава където летят розови слончета в облаците и икономиката цъфти като магарешки бодил а хората се избиват за да се доберат до новопристигналите сандъци в супер луксозните магазини на които дори арабските шейхове завиждат за дрехи втора употреба! :giggle1:

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

какво се хилиш бе ДЗВЕРКО, положението не е за смях. Ще бъдем изнасилени по-силно отколкото през турското робство. не е за смях.

Тя работата е*ана, че отървана - ти казваш „ЩЕ“?

преди 4 минути, Веси Филипова написа:

НА ПРОЩАВАНЕ
в 1868 г.

Христо Ботев

Не плачи, майко, не тъжи,
че станах ази хайдутин,
хайдутин, майко, бунтовник,
та тебе клета оставих
за първо чедо да жалиш!
Но кълни, майко, проклинай
таз турска черна прокуда,
дето нас млади пропъди
по тази тежка чужбина -
да ходим, да се скитаме
немили, клети, недраги!
...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.