Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 4 минути, Topor написа:

Лично Урсула ще ти ги дърпа от банката всеки месец, стой и гледай.

giphy.gif

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 21 минути, Topor написа:

Добре се движим, в квартала на богатите.

FB_IMG_1767449485455.jpg

Не е точно така, ето на френски истината от май 2025г.

Au 1er janvier 2026,

le salaire social minimum (SSM) au Luxembourg est maintenu aux taux en vigueur depuis l'indexation de mai 2025. Ces montants bruts mensuels s'appliquent pour un temps plein de 40 heures par semaine : 

• Travailleur non qualifié (18 ans et +) : 2 703,74 €
  • Travailleur qualifié (18 ans et +) : 3 244,48 € (+20%)
преди 16 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Викаш, че Дания е най-зле, защото няма минимална работна заплата?

Абе то и в Германия няма, ама си пишат хората артистично, за да имало сравнение.

преди 14 минути, Topor написа:

@БаалБек

Тебе и да те проверяват и да не те, дългове пак ще плащаш яко. Лично Урсула ще ти ги дърпа от банката всеки месец, стой и гледай.

цвърчене на копейки.... мммм.. няма по приятна музика за ушите ми 

:giggle1:

преди 1 час, The Lone Star написа:

Сигурно е било в някаква африканска държава...

Не!!!

Когаго Великобритания още беше член на ЕС - Евробанкнотите бяфа просто шарени хартийки там! Даже и в банките не ги приемаха.

преди 1 минута, miro20 написа:

цвърчене на копейки.... мммм.. няма по приятна музика за ушите ми 

:giggle1:

Това цвърчене в ушите ти не е от копейки, а последната ти останала мозъчна клетка, която се опитва да измисли нещо оригинално..

преди 19 минути, Topor написа:

@БаалБек

Тебе и да те проверяват и да не те, дългове пак ще плащаш яко. Лично Урсула ще ти ги дърпа от банката всеки месец, стой и гледай.

Ще вземат на босия цървулите!

преди 2 минути, jhoro написа:

Ще вземат на босия цървулите!

Въпросът не е, че ще вземат на босия цървулите, а че ще накарат хората да благодарят, че са им оставили връзките

преди 6 минути, Topor написа:

Въпросът не е, че ще вземат на босия цървулите, а че ще накарат хората да благодарят, че са им оставили връзките

Странното е наистина ли 90% от даден народ са толкова прости, че се оставят едни 5-10% да ги ограбват. Или тия 5-10% използват не само простотията на 90%, а и алчността им и безгръбначието им?

преди 8 минути, Topor написа:

Тутманиците си ипотекират бъдещето и хич не им дреме кой ще плаща.....До сега борда им дърпаше юздите,сега ще са като прегладнели,бесни кучета...

преди 9 минути, Topor написа:

Ти ппочете ли си простотията?

преди 33 минути, Topor написа:

Лично Урсула ще ти ги дърпа от банката всеки месец

Когаго сметкага е "занулена" - нищо не може да се вземе от там!

В мовенга имам празна сметка и банката мрънка - "Държите такса обслужване!" Отговарям - "Хо сметкага нява движение, съответно няма и обслужване. Но щом искате - вземете си.

Но не пипайте другата сметка (където има пари)" - и те не пипат!

преди 2 минути, Proshark написа:

Тутманиците си ипотекират бъдещето и хич не им дреме кой ще плаща.....До сега борда им дърпаше юздите,сега ще са като прегладнели,бесни кучета...

Дали с евро или с лев, по-голямата част от хората няма да усетят съществена разлика, българина сам по себе си е свикнал да го крадат.

преди 2 минути, jhoro написа:

Ти ппочете ли си простотията?

Когаго сметкага е "занулена" - нищо не може да се вземе от там!

В мовенга имам празна сметка и банката мрънка - "Държите такса обслужване!" Отговарям - "Хо сметкага нява движение, съответно няма и обслужване. Но щом искате - вземете си.

Но не пипайте другата сметка (където има пари)" - и те не пипат!

Сметката може и да е на нула, ама лихвата не е. Като няма какво да вземат от джоба ти, ще го вземат от тока, хляба и данъците на децата ти, лошото е че това не искате да разберете... То и да го разберете нищо не зависи от вас ама както и да е, за теб това е простотия защото явно капацитета ти толкова може, ама всъщност нещата са далеч по-сериозни, ще го разбереш...

преди 6 минути, Proshark написа:

Точно обратното . Ако бяхме по рано под контрола на ЕЦБ и европейските институции,  грабежа КТБ никога нямаше да се случи . 

Тезикоито реват сега са тези които одобряват произвола и грабежите които бяха до сега , и които са против по засиленконтрол 

:hush:

преди 1 минута, Topor написа:

Сметката може и да е на нула, ама лихвата не е. Като няма какво да вземат от джоба ти, ще го вземат от тока, хляба и данъците на децата ти, лошото е че това не искате да разберете... То и да го разберете нищо не зависи от вас ама както и да е, за теб това е простотия защото явно капацитета ти толкова може, ама всъщност нещата са далеч по-сериозни, ще го разбереш...

Велка, от колко профила пишеш? 

:popcorn2:

току-що, miro20 написа:

Точно обратното . Ако бяхме по рано под контрола на ЕЦБ и европейските институции,  грабежа КТБ никога нямаше да се случи . 

Тезикоито реват сега са тези които одобряват произвола и грабежите които бяха до сега , и които са против по засиленконтрол 

:hush:

Защо лаеш като кучка, като ти си един от шайката който гастролират по цял ден във форума колко е важно и трябва да се пращат пари за оръжия в Украйна за продължаващото клане на невинни славяни, ти не си от хората които имат интерес държавата да излезе от дълбоката криза, не знам за какво се бориш и какво опитваш да промениш като ти си един изтъкан фашист. 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Велка, от колко профила пишеш? 

За разлика от теб мога да се гордея с това, че пиша само и единствено от един, но при теб нещата не са точно така и това показва, колко жалък трол може да бъдеш.

преди 6 минути, Topor написа:

Защо лаеш като кучка, като ти си един от шайката който гастролират по цял ден във форума колко е важно и трябва да се пращат пари за оръжия в Украйна за продължаващото клане на невинни славяни, ти не си от хората които имат интерес държавата да излезе от дълбоката криза, не знам за какво се бориш и какво опитваш да промениш като ти си един изтъкан фашист. 

За разлика от теб мога да се гордея с това, че пиша само и единствено от един, но при теб нещата не са точно така и това показва, колко жалък трол може да бъдеш.

Разбира се че трябва да се помага на Украйна. ! Именно за да се спре клането на невинни славяни православни украинци ! 

Изтъкани фашисти са копейките които аплодират кремълския новофашизъм / рашизъм/ и техния геноцид в Украйна. 

Не знам какъв "интерес" имате продажните копейки че сте винаги в синхрон с рашистките усилия за дестабилизиране и разединение на Европа, винаги срещу българския интерес, който е с Европа. 

И то при условие че вие самите никога не бихте отишли там да се радвате на цензурата, репресиите, спрения интернет, забранен фейсбук, уатрсап и т.н. а се ползвате със всички привилегии на демократичния свят което приемате за даденост, и дори не знаете какво е без тях. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Разбира се че трябва да се помага на Украйна. ! Именно за да се спре клането на невинни славяни православни украинци ! 

Изтъкани фашисти са копейките които аплодират кремълския новофашизъм / рашизъм/ и техния геноцид в Украйна. 

Не знам какъв "интерес" имате продажните копейки че сте винаги в синхрон с рашистките усилия за дестабилизиране и разединение на Европа, винаги срещу българския интерес, който е с Европа. 

Моята позиция е за мир и спиране на кръвопролитието, твоята е за подклаждане на огъня с чужди животи. Кой е фашистът в случая?

на 30.12.2025 г. в 7:35, _nib_ написа:

..това ще ти го припомням когато сърбаме ,,попарата" с цифровото евро...

evro.png.fca82a264f01244e89884383e3324b31.png

преди 3 минути, Topor написа:

Моята позиция е за мир и спиране на кръвопролитието, твоята е за подклаждане на огъня с чужди животи. Кой е фашистът в случая?

И как се  "подклажда огъня с чужди животи " , след като оказването на помощ към Украйна е  ИМЕННО да се ЗАЩИТИ от по нататъшно унищожаване на животи и градчета и селца ? 

Кой ви изпили мозъците да говорите подобни абсурди ??

Твоята позиция е агресора да продължи клането , а незнайно защо капитулация наричате с думата "мир".

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

И как се  "подклажда огъня с чужди животи " , след като оказването на помощ към Украйна е  ИМЕННО да се ЗАЩИТИ от по нататъшно унищожаване на животи и градчета и селца ? 

Кой ви изпили мозъците да говорите подобни абсурди ??

Твоята позиция е агресора да продължи клането , а незнайно защо капитулация наричате с думата "мир".

Твоят мир е гробище, осеяно с чужди знамена. Моят мир е масата за преговори. Разликата е, че аз искам хората да живеят, а ти искаш Русия да загуби, без значение колко украинци ще платят за това с живота си. За разлика от теб аз не съм чак такъв голям фен на Русия колкото ти си заслепен от Зеленски, не е нужно да обичаш Русия, за да разбираш, че този конфликт не се решава с още огън, и че Русия няма да изчезне от картата, колкото и да ти се иска... 

В покрайнините на Македония ( не се уточнява коя - Северна или Пиринска) е намерено доказателство за зловещо предсказание, което се е сбъднало!!!

perperikon.png.2e693d493e131c92cda56fc67da67508.png

преди 50 минути, Topor написа:

Сметката може и да е на нула, ама лихвата не е. 

Като цитираш - защо не мислиш? Написах го ясно - едната сметка е празна и има дължими такси. Другата в същата банка е активна и има досгагъчно пари, но банкага не ги пипа! В една и съща банка са и двете сметки!

преди 53 минути, Topor написа:

Като няма какво да вземат от джоба ти, ще го вземат от тока, хляба и данъците на децата ти, лошото е че това не искате да разберете... 

Децата ми не са в България, така че нямат нищо общо!

Мен не ме мислете - оправяйте се вие.

преди 5 минути, jhoro написа:

Като цитираш - защо не мислиш? Написах го ясно - едната сметка е празна и има дължими такси. Другата в същата банка е активна и има досгагъчно пари, но банкага не ги пипа! В една и съща банка са и двете сметки!

Децата ми не са в България, така че нямат нищо общо!

Мен не ме мислете - оправяйте се вие.

Щом не те интересува, защо изобщо се хабиш да пишеш? Гледай си твоите сметки и децата в чужбина, а логиката я остави на хората, които виждат по-далеч от носа си...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.