Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо българите пушат толкова?

Featured Replies

преди 33 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Има неща наречени спорт, хобита, интереси... Супер се живее без да смърдиш на пепелник.

Да, като каза хоби.... Много обичам да играя белот със сърдита дядка срещу мен, тогава всяка една дръпка от тъмно синия Ротманс влиза блажено. 

преди 37 минути, _nib_ написа:

...аз пиенето спрях...

...ама като спрях и цигарите,зе да ме сърби на плешките...

...викам си:

- Край.И крила взеха да ми поникват.

...та пак си почнах цигарите...

Нали знаеш ония лаф:

Надписите върху кутиите за цигари ни убеждават, че пушачите умират бавно и мъчително.
Логичният извод е, че непушачите умират бързо и весело!

• Отговори 268
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Къде ти е BMW-то като не пушиш? Стои си в автосалона на отговорно съхранение, да?

• ...най ме е яд да вида некой интелигентен човек да дърпа тези изпарители... ...тъкмо жената беше завършила след дъщерята...за медсестра... ...една вечер се облещих-и двете си взели такива из

• Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия... Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/с

Публикувани изображения

преди 1 час, asp1re написа:

А тия дето не пиете и не пушите не знам защо живеете, само да тъпчете земята. 😀

аз пия защото ми харесва и ми действа анти депресивно 

иначе вие хем пушите хем тъпчете тревата

• Автор

Guilty as charged, пия, но само когато съм в компания. За мен е тъжно да поркаш половин бутилка сам. Може би затова и доста в България пушат... Като всеки в компанията е пушач, искаш не искаш, трябва да се впишеш. 

Затова за мен смяната на средата беше най-доброто решение. Като всеки в компанията ти е пропадняк, и ти ще станеш такъв.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Затова за мен смяната на средата беше най-доброто решение. Като всеки в компанията ти е пропадняк, и ти ще станеш такъв.

Аз и в Северния полюс да отида пак ще пуша поредната цигарка докато зяпам мечките и чукчитата как се търкалят в снега. 

Лошото на вас младите е, че поставяте много лесно етикети на хората просто ей така. Знаеш ли колко умни и постигнали много човеци познавам, които са пушачи... Цигарите не са прецедент, това е въпрос на личен избор.

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Като всеки в компанията е пушач, искаш не искаш, трябва да се впишеш. 

Не е задължително, има хора, които успяват да се впишат без да пушат.

• Автор

Другият ми проблем е, че с пушачите адски трудно се работи... На предишната работа, бавихме спешни проекти, защото Кирчо слизаше на всеки половин час да запали цигара... С шефката трябва да си организираме проектите, звъним му и след това идва със закъснение "Сори, бях долу да пуша". А в офиса като бяхме, как смърдеше на пепелник... Затова убедих шефката да работя от вкъщи поне 3 пъти седмично, а сега в Манчестър поне няма пушачи в офиса и не ми е проблем всеки ден да идвам.

Аз ако съм шеф, ще гледам да наемам само непушачи.

преди 49 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Само дето ако си шеф и кажеш на някого - няма да те наема защото си пушач - вече няма да си шеф. Първо ще те уволнят и после ще те накарат да платиш пробацията на човека , който не си наел!

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Ти навярно си човек който не се съобразява със слабостите на околните. Да не говорим, че тютюнопушенето е напълно свободна практика и всеки има право напълно осъзнато и свободно да пуши или не. 
Ти ако си един диктатор напълно спокойно по разсъжденията ти ще избиваш наред всички пушачи докато останат само непушачи в света.

преди 34 минути, asp1re написа:

Ти навярно си човек който не се съобразява със слабостите на околните. Да не говорим, че тютюнопушенето е напълно свободна практика и всеки има право напълно осъзнато и свободно да пуши или не. 
Ти ако си един диктатор напълно спокойно по разсъжденията ти ще избиваш наред всички пушачи докато останат само непушачи в света.

По време на работа не се пуши.

• Автор
преди 1 час, Belefor написа:

Само дето ако си шеф и кажеш на някого - няма да те наема защото си пушач - вече няма да си шеф. Първо ще те уволнят и после ще те накарат да платиш пробацията на човека , който не си наел!

Няма да му казвам, естествено. Просто не искам да ми слизат долу на всеки 20 минути и след това да осмърдяват всичко на пепелник.

преди 11 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Няма да му казвам, естествено. Просто не искам да ми слизат долу на всеки 20 минути и след това да осмърдяват всичко на пепелник.

Да ама ти така възприемаш цялата обстановка, защото не си пушач. Няма как да разбереш пушачите, това са хора които зимно време излизат на -10 на студа, само и само да дръпнат едно фасче.

За теб тези неща са чужди, но за един пушач това освен че е необходимост и е напълно нормално.

• Автор
преди 1 час, asp1re написа:

Да ама ти така възприемаш цялата обстановка, защото не си пушач. Няма как да разбереш пушачите, това са хора които зимно време излизат на -10 на студа, само и само да дръпнат едно фасче.

За теб тези неща са чужди, но за един пушач това освен че е необходимост и е напълно нормално.

Необходимост, хайде моля ти се... Могат да откажат цигарите по всяко време, ама не искат. Те като тровят собственото си здраве, тровят и това на другите.

Цигарите са легален наркотик от който се вадят много кинти , няма как да се спре , въпреки че ако мислехме за изчезващия ни народ , трябваше да го направим. Смърт на КАПИТАЛИЗМА !

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Необходимост, хайде моля ти се... Могат да откажат цигарите по всяко време, ама не искат. Те като тровят собственото си здраве, тровят и това на другите.

Още като прочетох заглавието на темата и ти теглих една псувня.

Ти за здравето на другите не се грижи! Пушачите те тровят с цигарен дим пък ти ги тровиш с присъствието си, ама са принудени да те търпят нали! Миришели на пепелник, а ти на какво миришеш.... Добре че мизимите не се усещат през нета, не виждаме с кого общуваме, не виждаме изражението на лицето, не чуваме гласа, само виждаме написана мисъл.  Често си правим и грешно заключение. Както аз сега за теб и вероятно и ти за мен. Ама да отвориш такава дискусия и да ръсиш мозък колко са гадни пушачите и как ти тровят живота ми се струва прекалено. Всеки си решава сам за себе си, да пуши или да не пуши, кеф ли му е или му е необходимост. Ай със здраве. 

"Супер се живее и без да смърдиш на пепелник." - Супер се живеее и като смърдиш на пепелник! :D Пък каква смрад се носи от всички в края на работния ден в това хубаво и слъчево време направо не е истина. Давам ти идея да отвориш нова тема: Защо българите смърдят толкова :D.....

преди 7 минути, st34 написа:

Давам ти идея да отвориш нова тема: Защо българите смърдят толкова :D.....

еми че те си смърдят, на опашката в магазина поне половината

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

не могат, това е дългогодишен навик

колкото по-дълго време го и е имало един навик толкова по-трудно се премахва

не може изведнъж да спрат за един ден и повече да не пропушат

преди 11 часа, buldak написа:

не може изведнъж да спрат за един ден и повече да не пропушат

Няма как да го обясниш на професор който не е докосвал цигара през живота си.

преди 13 часа, HelpMeGetOut1 написа:

То по твоята логика не е ли редно и да се откаже целодневното използване на интернет, смартфони и електронни устройства който освен че развалят зрението водят до зависимост, увреждат психиката и вербалното общуване особено на малките деца и подрастващото поколение? 
В днешно време света е отрупан с вредни неща, а ти се хващаш за едни цигари които са като една риба в целия океан предлагащ всякакви зависимости и вреди.

Отново ти повтарям гледай себе си, не си идеален, обеден съм че и ти тровиш по някакъв начин останалите около теб, не е нужно да е с цигарен дим.

преди 12 часа, BulgarianYouguart написа:

Цигарите са легален наркотик от който се вадят много кинти , няма как да се спре , въпреки че ако мислехме за изчезващия ни народ , трябваше да го направим. Смърт на КАПИТАЛИЗМА !

Народи ни изчезва заради онези 240 свине които крадат и за него нищо не остава.

Иначе да, те изчезват в чужбина и се прибират повечето в БГ за по някой стек цигари че са по евтини и да си видят родата. 

преди 2 часа, asp1re написа:

Иначе да, те изчезват в чужбина и се прибират повечето в БГ за по някой стек цигари че са по евтини и да си видят родата. 

Имам приятел живее в Ливърпул , който ходи 5 пъти в годината за по 3 дни в България за да си купува стекове цигари и ракия , защото били по евтини в България....

Но иначе изкарвал ПАУНДОВЕ и е ГОУЕМА раота!

• Автор
преди 4 минути, Belefor написа:

Имам приятел живее в Ливърпул , който ходи 5 пъти в годината за по 3 дни в България за да си купува стекове цигари и ракия , защото били по евтини в България....

Това, че е Ганьо и не може да откаже цигарите, не е вина на държавата... като е толкова хубаво в България, защо не иска да се прибира?

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това, че е Ганьо и не може да откаже цигарите, не е вина на държавата... като е толкова хубаво в България, защо не иска да се прибира?

Защото там изкарва левчета... а те нестигат дори и за цигари и ракия...

Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/семейства заедно , никога никъде не излизат и спестяват 5-6 години всяко пени , за да отидат в България и да покажат няколко хиляди паунда ....

:slap1:

• Автор
преди 2 минути, Belefor написа:

Аз разбирам да отидете в Англия, но да живеете като англичани. А не отишли в Англия и живеят в коптор с по няколко човека/семейства заедно , никога никъде не излизат и спестяват 5-6 години всяко пени , за да отидат в България и да покажат няколко хиляди паунда ....

Ами не знам, аз съм си добре и не възнамерявам да се прибирам. Работя нормална офис позиция, а не бачкатор като приятеля ти. Масово се оплакват от живота на запад и стават путинофили, защото отказват да се интегрират, да научат език и да се впишат в обществото. Вместо да говорят с местните, дружат само с други българи и после се чувстват маргинализирани, че са утайката на обществото...

преди 21 минути, Belefor написа:

Ходи/идва до БГ - а после ги продава на двойна цена в ЮК!

Контрабандата е голям бизнес.

преди 1 минута, jhoro написа:

Ходи/идва до БГ - а после ги продава на двойна цена в ЮК!

Контрабандата е голям бизнес.

То дефакто това няма как да се случи, защото има ограничение за пренасяне в самолетите (последно при полет до Австрия преди година) повече от 4 стека не ми дадоха да пренеса.

Иначе колко да припечелиш ако прекараш толкова… По-добре си ги дръж и си ги изпуши колкото да изкараш до следващото прибиране.

преди 1 минута, asp1re написа:

То дефакто това няма как да се случи, защото има ограничение за пренасяне в самолетите (последно при полет до Австрия преди година) повече от 4 стека не ми дадоха да пренеса.

Иначе колко да припечелиш ако прекараш толкова… По-добре си ги дръж и си ги изпуши колкото да изкараш до следващото прибиране.

Къде видя да пише самолет???

преди 12 минути, Belefor написа:

На повечето познати живота в чужбината им е спестяване и мишкуване до откат. 
Разбирам единствено хора когато отидат за няколко месеца, година, две в чужбина да изкарат хубави спешни пари и да се приберат и да си довършат ремонт на жилище и тн.

Не признавам мишкарите и утайките забили се в чужбина дългосрочно, работейки за началник който ги гледа като поредната робиня за някой друг паунд отгоре.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.