Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е убитият будист Лама, живял дълги години в Мексико?

Featured Replies

преди 12 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Нито един от псевдо-родителите не е казал, че детето му е било с проблеми. Маменцето на 23-годишния само каза, че той бил екстремен още от 3-годишен. 😄 А Макулев каза, че 15-годишния е трето дете подред. Цитирам точно думите му. Тоест бил им е в тежест, 

Не си измисляй, че били "проблемни". Проблемни са родителите и мястото им е в затвора.

Маменцето явно е някоя прозападнясала кифла, която е намерила начин да се отърве от родителските си задължения. Кои освен западняците и техните подложки са все в крайности и преувеличения?

• Отговори 261
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хора, не бъдете наивни! Вярвате ли наистина, че един обикновен хижар просто се е „изнервил на държавата“ и е почнал да пуца? Хайде малко по-сериозно. Ивайло Калушев не е никакъв „отшелник“, а Петрохан

• Честно казано, изобщо не знам за кого говориш, защото аз за първи път се включвам по тази тема. Но ако е имало някой преди мен, който е говорил за него, явно се е оказал напълно прав. Ти просто не мож

• Справиха се. Отлично! Самоубил се с два изстрела в главата. Нищо необичайно, случва се от време на време. А педофилията я изоставиха, били са сектанти и са вярвали в щуротии. Всичко е ясно, пичовете с

Публикувани изображения

Да речем, че "ламата" е искал да направи манастир. Нормално е в него да има само мъже и учениците да са момчета, а в "учителските права" да влиза и хомосексуална връзка- така е при будистите. При нас е осъдително да се влиза в сексуална и хомосексуална връзка с деца, заради което трябва да се изтърпи наказание. За невърнати кредити също се търпи наказание, но ламата ги е получавал като дарения и не е трябвало да ги връща.

Но защо се е самоубил? - това вече е доказано и думата "убит" в заглавието е изкривяване, да не кажа фейк.

Смятам, че

1. знаел е за зависимости на политици, които искат да се пласират на изборите. Дали към вещества, пари, секс, или политически, не зная.

2. заплашвал е, че ще ги популяризира

3. нужно е било да отвлече вниманието на медиите

4. в дейността на "манастирчето" е имало нещо конспиративно, насочено срещу властта

5. нещо друго, за което не се сещам

Най- близо ми е до ума, че са били политически причини- първите думи на политиците бяха "Случаят да не се политизира", а нали знаете за какво не трябва да се говори в дома на обесения?

В съвременната политика и медии, важно е не толкова за какво се говори, а за какво се мълчи.

Още едно наблюдение свързано с медиите , каквато е и Калдата:
Ник GoOut се появява на 03.02, създава темата, пише, че ламата е убит и след 08.02 замлъква. Мълчанието говори.

Ако не са се самоубили (и убили взаимно), то моята теория е, че Калушев е бил един от Наглите, който е бил грижливо пазен от подвеждане под отговорност. Имал е влиятелни закрилници в МВР и ДАНС. На първия ден, когато даваха новината към 15 часа по телевизиите, се виждаше, че дърво от ДАНС са отишли при намерените трупове на Петрохан.

Трепачът на Наглите се е сдобил с неговото име и координати. Покрай него са изгърмели и съратниците му, за да няма свидетели.

А те, че са били гейове и педофили е ясно. Това удобно им дойде на разследващите за да го хвърлят в медиите.

на 1.04.2026 г. в 10:42, Търсещ истини написа:

Но защо се е самоубил? - това вече е доказано и думата "убит" в заглавието е изкривяване, да не кажа фейк.

Браво! Кога го доказаха? Би ли раздул малко повече подробности - как е успял с дясната ръка да се застреля отляво надясно? Може би от заниманията с източни практики го е научил това - да ползва лявата ръка за неща, които обикновено се извършват с дясната? Или си е казал: "бе що пък да не се застрелям отляво надясно за по-интересно и нестандартно, да може разследващите после да се чудят какви да ги мислят, за да обяснят самоубийството ми"?

https://offnews.bg/obshtestvo/desnichariat-kalushev-se-e-samoubil-s-liavata-raka-pokazva-eksper-863171.html

• 3 седмици по-късно...

В смисъл делели са всичко с цирей? И децата в групата на спелеолозите ли са поделяли?

преди 5 часа, The Lone Star написа:
No image preview

Нов министър разкри: Ето този човек на Румен Радев е прод...

NivaBG.com
No image preview

Кой ще е новият министър на земеделието?! NivaBG.com

Кой ще е новият министър на земеделието?! NivaBG.com НОВИНИ
преди 8 минути, The Lone Star написа:

И той ли е от вашите?

Прочети ги внимателно и двете статии, линкове, към които съм дала по-горе и ги осмисли, ако можеш.

преди 2 минути, The Lone Star написа:

Нашите нямат общо с педофили.

Е, да, ама пише, че точно вашите са им продали държавна земя на безценица, ако са педофили разбира се, защото се твърди, че няма доказателства да са. Как по-точно ще продадеш земя на някого без да нямаш нищо общо с него? 🙄

Е, дайте го на прокуратурата тогава. По закон, който знае за извършено престъпление, е длъжен да го съобщи на съответните органи, нали?!

преди 11 минути, The Lone Star написа:

Е, дайте го на прокуратурата тогава. По закон, който знае за извършено престъпление, е длъжен да го съобщи на съответните органи, нали?!

Ми дай го ти де, кво чакаш? Колкото знам аз , толкова знаеш и ти, айде действай! Дай на прокуратурата всички, които обвиняваш накуп. 🙄

Христанов твърди това. Той трябва да го направи. Само да не се окаже накрая партенка и истината да е съвсем различна от това.

преди 17 минути, The Lone Star написа:

Христанов твърди това. Той трябва да го направи. Само да не се окаже накрая партенка и истината да е съвсем различна от това.

Според мен от прокуратурата вероятно отдавна са наясно относно повечето съществени обстоятелства, тъй като се предполага, че си намират информацията по своя инициатива, а не чакат за разлика от нас да ги информират вестниците и другите средства за масова информация, тъй че няма кво да се притесняваш. 😉

кашулефф не знам дали е писал избирателни списъци, но... Внимание! "Възкръсна в списъците за гласуване"! Не знам на кой да благодарим, на електрическото управление, което създават прословутите ит спИциалисти с неимоверни заплати, което някак не разбра че е убит, въпреки целият шум около убийствата в хижа Петрохан и в Околчица. Blue screen of the death. System not respond!

преди 12 часа, Мери) написа:

Според мен от прокуратурата вероятно отдавна са наясно относно повечето съществени обстоятелства, тъй като се предполага, че си намират информацията по своя инициатива, а не чакат за разлика от нас да ги информират вестниците и другите средства за масова информация, тъй че няма кво да се притесняваш. 😉

Е, колко време е минало от тази продажба? Три години? Спокойно можем да забравим за цялата работа. А защо Христанов го казва това чак сега ще ти го оставя за домашно.

преди 15 минути, The Lone Star написа:

Е, колко време е минало от тази продажба? Три години? Спокойно можем да забравим за цялата работа. А защо Христанов го казва това чак сега ще ти го оставя за домашно.

Нямам представа колко време е минало, кой и как я е извършил, посочих ти линк към статия в интерент. Относно Христанов забележката ти е неуместна, тъй като той беше министър в служебното правителство, което де факто работи само няколко месеца тази година, а не три години, както се опитваш манипулативно да внушиш с постинга си. Да, знам, че спокойно можете да забравите за цялата работа и да я заметете под килима, изобщо не се и съмнявам, че точно така ще стане. 😉

преди 1 час, The Lone Star написа:

Нищо не се опитвам да внушавам. Който е виновен да си понесе последствията.

Един тираджия оня ден в пропаст на прохода на републиката е дал фира. Тукашните обаче дават фира само в акъла.

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

кашулефф не знам дали е писал избирателни списъци, но... Внимание! "Възкръсна в списъците за гласуване"! Не знам на кой да благодарим, на електрическото управление, което създават прословутите ит спИциалисти с неимоверни заплати, което някак не разбра че е убит, въпреки целият шум около убийствата в хижа Петрохан и в Околчица. Blue screen of the death. System not respond!

Като възкръснал първо се явил на едни жени на пазара, с цел новината да се разпространи по-бързо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.