Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е убитият будист Лама, живял дълги години в Мексико?

Featured Replies

Калушев им е бил "гуру", промивал им е мозъците и тия първите застреляни са му били подчинени, може да е имал и видео-компромати срещу тях. Накарал ги е сами да клекнат и да ги убие. Хора с лабилна психика и зависими от "гуруто".

Детето на 15г. не е куку, куку са Яни Макулев и оная, дето е родила детето.

• Отговори 261
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хора, не бъдете наивни! Вярвате ли наистина, че един обикновен хижар просто се е „изнервил на държавата“ и е почнал да пуца? Хайде малко по-сериозно. Ивайло Калушев не е никакъв „отшелник“, а Петрохан

• Честно казано, изобщо не знам за кого говориш, защото аз за първи път се включвам по тази тема. Но ако е имало някой преди мен, който е говорил за него, явно се е оказал напълно прав. Ти просто не мож

• Справиха се. Отлично! Самоубил се с два изстрела в главата. Нищо необичайно, случва се от време на време. А педофилията я изоставиха, били са сектанти и са вярвали в щуротии. Всичко е ясно, пичовете с

Публикувани изображения

преди 34 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Калушев им е бил "гуру", промивал им е мозъците и тия първите застреляни са му били подчинени, може да е имал и видео-компромати срещу тях. Накарал ги е сами да клекнат и да ги убие. Хора с лабилна психика и зависими от "гуруто".

Детето на 15г. не е куку, куку са Яни Макулев и оная, дето е родила детето.

Калушев явно е бил толкова добър в промиването на мозъци, че е промил и собствения си, та не се е сетил барем да зарови труповете. Но поне детето се отърва от куку присъдата, неговия мозък ще е нещо по- специален, щом Калушев не е успял да го промие. 

преди 26 минути, azarak написа:

Калушев явно е бил толкова добър в промиването на мозъци, че е промил и собствения си, та не се е сетил барем да зарови труповете. Но поне детето се отърва от куку присъдата, неговия мозък ще е нещо по- специален, щом Калушев не е успял да го промие. 

Какви ги бръщоревиш бе!  Сега ще кажеш, че извънземни от Мелмак са убили гей-сбирщайн и детето.

За какво да заравя труповете (и как, в онзи сняг и студ, дето беше?), като е бил решил да се самоубива. 

Акъл море. 🙊

преди 15 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Какви ги бръщоревиш бе!  Сега ще кажеш, че извънземни от Мелмак са убили гей-сбирщайн и детето.

За какво да заравя труповете (и как, в онзи сняг и студ, дето беше?), като е бил решил да се самоубива. 

Акъл море. 🙊

А като е решил да се самоубива, какво е чакал? Неделята, че господ тогава си бил почивал? Като ти казвам, че всички сарафчета са доволни от тебе, не ти се вярва. 

на 7.02.2026 г. в 12:09, GoOut написа:

„Изобщо не мога да разбера какво се опитваш да кажеш. Или си абсолютно неинформиран по случая, или си поръчков „бот“ с една-единствена мисия: да оправдаваш очевидни престъпления и факти, които директно сочат към предполагаемия извършител. Обвиняваш ме в „хаос“ и „безразборни мисли“, но ти всъщност кой си в случая, че се опитваш да ми бъдеш морален съдник?

Случаят не е мистика, както бе анонсиран от гл. прокурор с аналог от култов филм. ;) 

Който каквото и да говори става въпрос за пари. Някой е им оправил заплаха. Или се самоубивате или ще бъдете ще бъдете убити, ако не върнете парите. 

Значи, извършителят не е въпросния "Гуру". Говорим за първите убийства! Уви за вторите убийства + самоубийство те първа ще узнаваме факти. 

Да, случая е без аналог в българската криминология, т.е. мотивите на тези престъпления те първа ще се изясняват, но в тях няма мистика! 

От тази гледна точка, то считам, че тази тема не е за този раздел. НО, нека администратор или модератор решат. 

Аз казах! 

п.п. Чувайте Ботьо Ботев Мистерията "Петрохан": Говори топ криминалистът Ботьо Ботев - bTV Media Group - bTV

преди 3 часа, azarak написа:

А като е решил да се самоубива, какво е чакал?

Не е "чакал"! ;) Друг е момента, че се е насочил към емблематично за българите място. 

Кратко: Те първа ще се изясняват причините на първото убийство "довело" до второто. Това е изпитание за българските криминалисти, т.е. дали е по морална или материална причина, а най-вероятно е и двете. (Последното е идея на жена ми.)  

преди 5 часа, (:IдioiдI:) написа:

От тази гледна точка, то считам, че тази тема не е за този раздел. НО, нека администратор или модератор решат. 

Вярно.Напълно правилна забележка.

преди 13 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Няма как на 15-годишен да му писне от живота. 

За 23-годишния също се съмнявам. 

Това е престъпление от страст. Едната група се е оказала срещу другата. Някой от първата е имал мераци към някой от младите(малките) любовници на Калушев. Калушев е научил и им е казал, че ще ги разстреля ( тримата, които не са му секс-играчките, първите убити) и срещу 2-ри февруари(денят на гейовете) ги е застрелял, сам или с любовниците си. После е отпрашил с любовниците и на Околчица ги е застрелял и тях, защото е психопат и егоист, не би ги оставил живи. Или вярва, че ще отиде с тях в Дхарма-рая, където пак ще правят секс. Куку. 

Съгласна. Освен ако 15 - годишните не са омотани в псевдокултура като "Емо", или в някоя секта, няма как да му писне от живота. На 15 доста тийнейджъри започват да се интересуват от музика, филми, книги, танци, външен вид, здраве, любов, спорт, домашни любимци. На 23 - също.

Аз си бях твърдо решена и си отпразнувах, макар и болна рождения си ден. защото не исках да изпусна още един рожден ден. На тази възраст вече слушах поп - фолк музика, гледах филми и сериали, започвах да имам различни интереси и да схващам задачите по литература. 

На 23 годишна възраст, след преживяни две операции от сплетени черва, криза с тригеминална невралгия и синузит, повече от всякога обичах живота. Особено след като се влюбих. 

Познай от три пъти дали и преживяните в по - късна възраст бъбречна криза, нова криза с тригеминална невралгия, ковид и автоимунно заболяване ме събориха? Ами, не.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Съгласна. Освен ако 15 - годишните не са омотани в псевдокултура като "Емо", или в някоя секта, няма как да му писне от живота. На 15 доста тийнейджъри започват да се интересуват от музика, филми, книги, танци, външен вид, здраве, любов, спорт, домашни любимци. На 23 - също.

Аз си бях твърдо решена и си отпразнувах, макар и болна рождения си ден. защото не исках да изпусна още един рожден ден. На тази възраст вече слушах поп - фолк музика, гледах филми и сериали, започвах да имам различни интереси и да схващам задачите по литература. 

На 23 годишна възраст, след преживяни две операции от сплетени черва, криза с тригеминална невралгия и синузит, повече от всякога обичах живота. Особено след като се влюбих. 

Познай от три пъти дали и преживяните в по - късна възраст бъбречна криза, нова криза с тригеминална невралгия, ковид и автоимунно заболяване ме събориха? Ами, не.

Петре, Петреее! Да се беше жертвал бе, Казанова несретен, егоист окаян.  А са... са цел форум страда... На милостта на кого ни оставиии...

преди 10 часа, (:IдioiдI:) написа:

Това е изпитание за българските криминалисти...

Справиха се. Отлично! Самоубил се с два изстрела в главата. Нищо необичайно, случва се от време на време. А педофилията я изоставиха, били са сектанти и са вярвали в щуротии. Всичко е ясно, пичовете се гръмнали, че идат на едно по- добро място. Спокоен съм, че родната милиция ни пази. 

628394304_2364532774013750_2470347814752

преди 21 часа, azarak написа:

Чък Норис

Чък Норис е неповторим. Ако нещо има прилика с Чък Норис, това със сигурност е самият той. Няма как да е правилно да го включваш в нечия чуждо описание, защото по Чък Норис може да се стреля, но само веднъж и с фатален за стрелеца резултат. Чък Норис може да запази, ако реши сплескания куршум в колекцията си, защото поради липса дори на драскотина, няма друго доказателство за стрелбата освен куршума и мъртвия убиец, а не е хигиенично да съхранява вмирисан труп.

Къде изчезнаха всички застъпници на Калушев, които така страстно го бранеха? 

Що млъкнахте бе, убавци? 

Ето защо никой не го е разследвал 30 години какво и защо прави с чужди деца. Ето от къде са му били парите на Капутев. От баща му - агента на ДС Георги Калушев.

Децата и внуците на боклуците от ДС ще довършат и вашите деца, ако продължавате да ги толерирате.

https://blitz.bg/kriminalni/izpluva-vrazka-s-darzhavna-sigurnost-kray-misteriyata-s-tri-trupa-kray-petrohan_news1134444.html

Добре, че днешната власт, барабар със прокуратура, МВР и ДАНС нямат нищо общо с ДС, че как ли щяхме да се борим срещу престъпността. 

Кво се плюнчиш бе! Само ти остава да се чудиш как да защитиш боклука.

ДС и техните боклучета е трябвало още през 1990г. да бъдат изгонени от България.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Кво се плюнчиш бе! Само ти остава да се чудиш как да защитиш боклука.

ДС и техните боклучета е трябвало още през 1990г. да бъдат изгонени от България.

Щот са пришълци от марс ли? 

преди 7 минути, azarak написа:

Щот са пришълци от марс ли? 

Защото са тумори, които сега са дали разсейки. 

Боклукът Капутев е такъв тумор, който завлече две невинни момчета със себе си.

преди 15 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Защото са тумори, които сега са дали разсейки. 

Боклукът Капутев е такъв тумор, който завлече две невинни момчета със себе си.

И в другите държави ще кажат: я какви хубави тумори, дайте ни ги всичките?

преди 6 минути, azarak написа:

И в другите държави ще кажат: я какви хубави тумори, дайте ни ги всичките?

Кво ме еве кво щели да кажат. Матушка Расии щеше да ги приеме. 

Ти си вече много смешен в опитите за поддържане на разговор.

преди 2 минути, Муца Дебелогъзова написа:

Тя матушката квот й каже неква кукла Барби, точно туй ще направи. 

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Барби, това че си намерила убежище във този форум, надали ще ти образува мозъчни гънки. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.