Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е убитият будист Лама, живял дълги години в Мексико?

Featured Replies

преди 6 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Нали от МВР и Прокуратурата вече са установили обективната истина. 

Нещо роднините на четиримата 50-годишни не споделят никаква информация за техните "жени", "приятелки" и т.н. Мълчат като комунисти на разпит.  Само детепредателите врякат и искат някой друг да е виновен за убийствата на децата им.

Това, което искат, доколкото разбирам, е делото да бъде разследвано, както трябва, а не както е по-лесно. 😥

https://nakratko.bg/новини/общество/352560/

• Отговори 261
  • Прегледи 16,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хора, не бъдете наивни! Вярвате ли наистина, че един обикновен хижар просто се е „изнервил на държавата“ и е почнал да пуца? Хайде малко по-сериозно. Ивайло Калушев не е никакъв „отшелник“, а Петрохан

• Честно казано, изобщо не знам за кого говориш, защото аз за първи път се включвам по тази тема. Но ако е имало някой преди мен, който е говорил за него, явно се е оказал напълно прав. Ти просто не мож

• Справиха се. Отлично! Самоубил се с два изстрела в главата. Нищо необичайно, случва се от време на време. А педофилията я изоставиха, били са сектанти и са вярвали в щуротии. Всичко е ясно, пичовете с

Публикувани изображения

преди 14 часа, Sliderum2 написа:

Калушев е бил погребан. Интересно какъв ритуал са ползвали?

Кво значение има. Баща му е в комунистическия рай, а синковеца в будисткия рай. Няма да се срещнат - това е жестоката драма.

преди 2 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Кво значение има. Баща му е в комунистическия рай, а синковеца в будисткия рай. Няма да се срещнат - това е жестоката драма.

Абе не всеки ден в България се погребва "лама". 

на 23.03.2026 г. в 0:39, Муца Дебелогъзова написа:

На против и двамата ще са в ада за българи.

преди 1 час, ined написа:

На против и двамата ще са в ада за българи.

Къде ще са един господ знае. Да не гледаме душите на другите, да мислим нашите къде ще бъдат. 🙄

преди 9 часа, Мери) написа:

Къде ще са един господ знае. Да не гледаме душите на другите, да мислим нашите къде ще бъдат. 🙄

Защо? Можем да правим, каквото си искаме. Педофилите са най-омразните на Господ.

преди 12 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Защо? Можем да правим, каквото си искаме. Педофилите са най-омразните на Господ.

За да наречем някого педофил, трябва да имаме неоспорими доказателства, че това наистина е така, ако нямаме доказателства и този човек не е бил педофил, то Господ няма да се съди на него, а ще се сърди на нас, защото  клеветим творенията Му без доказателства. Понеже аз нямам доказателства, не съм запозната с делото, не съм познавала никого от въпросните, затова предпочитам да не си навличам грях.  

преди 10 часа, Мери) написа:

За да наречем някого педофил, трябва да имаме неоспорими доказателства, че това наистина е така, ако нямаме доказателства и този човек не е бил педофил, то Господ няма да се съди на него, а ще се сърди на нас, защото  клеветим творенията Му без доказателства. Понеже аз нямам доказателства, не съм запозната с делото, не съм познавала никого от въпросните, затова предпочитам да не си навличам грях.  

Какво за теб са "неоспорими доказателства" - видео как прави секс с дете ли!?! От МВР може и да имат, но няма да ти го покажат. Щом главния прокурор каза, че се касае за педофилия, още какво искаш. 

току-що, Муца Дебелогъзова написа:

Какво за теб са "неоспорими доказателства" - видео как прави секс с дете ли!?! От МВР може и да имат, но няма да ти го покажат. Щом главния прокурор каза, че се касае за педофилия, още какво искаш. 

Ми те казаха много работи - че единият се бил самоубил с две различни оръжия - първият път не успял, прострелял се в главата, но не смъртоносно, та трябвало да повтори , десничари се били самоубили с левите си ръце, спомням си, че едно време имаше и едно куче, дето убило стопанина си, самоубило го извинявай! Тъй че е голяма несправедливост ,  видиш ли, че аз не им вярвам!  😥

преди 6 минути, Мери) написа:

Ми те казаха много работи - че единият се бил самоубил с две различни оръжия - първият път не успял, прострелял се в главата, но не смъртоносно, та трябвало да повтори , десничари се били самоубили с левите си ръце, спомням си, че едно време имаше и едно куче, дето убило стопанина си, самоубило го извинявай! Тъй че е голяма несправедливост ,  видиш ли, че аз не вярвам  на главния прокурор!  😥

Но аз вярвам на очите си. Видях го този Калушев на доста видеа и баш на такъв прилича. Да не отварям дума за андрогенността на 23-годишния и 15-годишния, защото и с тях има видеа и снимки.

преди 1 час, Муца Дебелогъзова написа:

Но аз вярвам на очите си. Видях го този Калушев на доста видеа и баш на такъв прилича. Да не отварям дума за андрогенността на 23-годишния и 15-годишния, защото и с тях има видеа и снимки.

Според  мен снимките и видеата не са  достатъчни, за да се правят такива сериозни изводи. По външен вид и по клипове човек много лесно може да стигне до грешни заключения.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/29766236.html

преди 3 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Едгар Алън По: Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш!

преди 20 часа, ined написа:

Едгар Алън По: Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш!

Тази мисъл е трябвало да я знаят абдикиралите родители на децата, пращани при Калушев. 

преди 9 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Тази мисъл е трябвало да я знаят абдикиралите родители на децата, пращани при Калушев. 

Ти колко деца си възпитала?! А някое от тях било ли е с проблеми, за които въпреки усилията ти решения не си намерила?

на 26.03.2026 г. в 0:48, Мери) написа:

Ми те казаха много работи - че единият се бил самоубил с две различни оръжия - първият път не успял, прострелял се в главата, но не смъртоносно, та трябвало да повтори

Ако е убит, защо е убит с две различни оръжия? Никой професионалист няма да направи подобна грешка, ако реши да инсценира самоубийство.

Беше известно за два изстрела, а не че са правени с различни оръжия. Но ако все пак последното е вярно...Променя картинката.

преди 4 часа, The Lone Star написа:

Ако е убит, защо е убит с две различни оръжия? Никой професионалист няма да направи подобна грешка, ако реши да инсценира самоубийство.

Зависи на какви условия  е попаднал  "професионалистът" и също така дали му е пукало особено много за мнението на другите. 🙄

Да разбирам ли, че за теб убийствата са извършени от случаен човек, който няма представа какво прави?!

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Беше известно за два изстрела, а не че са правени с различни оръжия. Но ако все пак последното е вярно...Променя картинката.

Само по себе си, такова едно обстоятелство нищо не променя. Какво пречи простреляният първо да е стрелял сам в опит да се самоубие, а вторият изстрел да е произведен в последствие от някой от другите? А някой от тримата може изобщо да не е стрелял, но да е помолил друг да го застреля. В този последен случай не може да се дефинира еднозначно самоубийство ли е или убийство.

Възможности много и разследващите вероятно много добре знаят кой е стрелял и с кое оръжие. Но това все още не е достатъчно за да се възпроизведе точно случилото в детайли. Но не е и нужно. За разследващите основния въпрос е дали има участие на други лица, извън шестимата. И щом казват, че няма  нищо водещо в тази посока, нямам никакви основания да не го приема.

Реакцията на майката е съвсем естествена и типична за подобни случаи. Също и тази на някои от пишещите в темата, за които явно е трудно да приемат възможността групата сама да е планирала случилото се.

току-що, The Lone Star написа:

Да разбирам ли, че за теб убийствата са извършени от случаен човек, който няма представа какво прави?!

Не е задължително да нямаш представа какво правиш, за да не ти пука как точно го правиш. 😥

Тук разбира се ние гадаем на боб и леща, без каквито и да било реални доказателства, така че можем да си говорим много неща, но реално нито едната хипотеза е доказана, нито другата, нищо, че е официална. :wink12:

преди 15 часа, Joss Bomon написа:

Ти колко деца си възпитала?! А някое от тях било ли е с проблеми, за които въпреки усилията ти решения не си намерила?

Нито един от псевдо-родителите не е казал, че детето му е било с проблеми. Маменцето на 23-годишния само каза, че той бил екстремен още от 3-годишен. 😄 А Макулев каза, че 15-годишния е трето дете подред. Цитирам точно думите му. Тоест бил им е в тежест, 

Не си измисляй, че били "проблемни". Проблемни са родителите и мястото им е в затвора.

преди 11 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Нито един от псевдо-родителите не е казал, че детето му е било с проблеми. Маменцето на 23-годишния само каза, че той бил екстремен още от 3-годишен. 😄 А Макулев каза, че 15-годишния е трето дете подред. Цитирам точно думите му. Тоест бил им е в тежест, 

Не си измисляй, че били "проблемни". Проблемни са родителите и мястото им е в затвора.

Лесно е да съдим хората без да знаем цялата картина, само по едно парченце от нея, което са ни пуснали  в масмедиите. Ако винаги знаехме абсолютно всичко, вероятно никога нямаше да съдим, защото човекът съди най-вече, когато не знае. 😥

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.