Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Куче роди котета

Featured Replies

1802.jpg

В Китай се окоти куче, съобщава вестник "Чайна дейли", цитиран от ИТАР-ТАСС. Събитието станало в селището Хукоу, провинция Цзянси, в къщата на селянина Цзън. Миналата година кучето на Цзън си родило две кученца. След известно време животното отново забременяло. В понеделник на бял свят се появили черно кутре и две рижи котета, твърди китайското издание. "Съседите направо не искат да повярват на очите си. Кучката се отнася с невероятна нежност към странното си потомство. Обяснение на случая не е открит", пише още "Чайна дейли".

Източник: Дума

Добре, че не е родило кит, че не зная бедният китаец как е щял да го замъкне до океана biggrin.gif

Глупости.Куче се окотило.Почти повярвах.

Някоя безотговорна маца си е оставила котенцата на кучето най-вероятно angry.gif пфууууууууу кви котки има само начи

Виждал съм как куче отглежда коте, но чак да ги ражда...не ми се вярва. :rolleyes:

Ражда ги то, и ще продължава да ги ражда. Цензурата в китай май не обхваща селището Хукоу, провинция Цзянси, къщата на селянина Цзън. Даже там цари невероятна биологична анархия!!!!

Не ми се мисли, кой е опънал кучката на Цзън. biggrin.gif

Ей това се вика котарак!!! :clap:

Абе незнам ама тея котета ако започнат да лаят,определено ще стряскат другите котки в махалата :wub:

ХХахахАХХАХАхахАХАХАХахаххахаха , не може да бъде

Ех, в днешно време дори на животните им става нещо, не само на хората biggrin.gif

И на мен не ми се вярва. Все си мисля, че просто са нямали с какво да си запълнят страниците на вестника. :help:

Аууууу такова нещо досега не бях чувал ... куче да роди котета :help: Докаде е стигнал светът ... biggrin.gifbiggrin.gif

ohmy.gif Ммммммм дали пък случайно някоя котка няма да роди няколко мишока...ще бъде забавно...Правиш нещо и не знаеш кво ще излезе... biggrin.gif

Сега остава и да се окаже, че кучето е мъжко... biggrin.gif

Ето още една статия, свързана с мистериите около котко-кучешката любов:

Куче скочи в огъня заради... котка

Обученият Джеси спасил стопанката си инвалид от горящия й дом, но загинал, връщайки се за котката, запалила пожара

В неделя, в градчето Райн (Rhine), окръг Шейбогън, щата Уисконсин, пламъци избухнали в дома на жена-инвалид, изгубила крака си при автомобилна катастрофа преди 3 години. Пожарът, който бързо обхванал къщата, станал по вина на котката й, но специално обученото куче, което се грижило за нея, се хвърлило на помощ и я спасило. Кучето-герой обаче загинало, връщайки се в горящата къща заради котката, съобщава Associated Press.

49-годишната Джейми Хенсън (Jamie Hanson) разказва, че седяла на дивана и гледала телевизия, когато котката се засилила покрай нея, скочила на масата и бутнала намиращата се там свещ, която подпалила изкуствените цвята, украсяващи стаята. В опита си да вдигне свеща, жената паднала от дивана и не могла да се добере до изкуствения си крак. Тогава 13-годишната немска овчарка Джеси се спуснала на помощ. Кучето й донесло изкуствения крак, както и телефона, и Джейми успяла да се обади на 911.

“Той ме изнесе на гръб навън, след което, чувайки мяукането на котката от стълбите към втория етаж, се втурна обратно в горящата къща, откъдето повече не се върна”, разказва пред журналистите стопанката на Джеси в болница Aurora Sheboygan Memorial, където била хоспитализирана. При щастливото за нея измъкване от горящия дом, жената получила 3-та степен изгаряния на ръцете си.

Когато на местопроизшествието пристигнали пожарните и спасителни екипи, къщата била изцяло обхваната от пламъци. Хенсън лежала край прага на вратата и й била оказана помощ. И двата й домашни любимци обаче загинали в огъня.

Източник

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

То остава и това да кажат (че кучето е мъжко) и ще е върха. Ха-ха-ха-ха-ха-ха. biggrin.gif

• 1 месец по-късно...

Извинети мЪ,ам чи тя другаркътЪ ий мъжка! :)

Няма друго такова, това второто как да е, стават и такива неща, ама първото противоречи на природата! :)

Ми, като не мислят, с кого лягат... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.