Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да говорим за картини

Featured Replies

Чудесно,но дали ти е първи опит. Последната картина на Джаксън Полак е продадена за около1.5млн. долара.

• Отговори 819
  • Прегледи 385,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амбър
    Амбър

Thomas M. Thomson

• proletsearch
    proletsearch

Картината ми грабна окото, докато разглеждах една галерия днес. Не успях да я снимам добре, понеже не беше позволено а и бързах да не забележат. Заглавие: "Red Dress" Художник: Ira Tsantekidou

• Българка Танц Ралица Денчева

Публикувани изображения

Чудесно,но дали ти е първи опит.

Последната картина на Джаксън Полак е продадена за около1.5млн. долара.

Първи и последен,в този формат.Не искам да кажа нищо лошо за Джако,ама отдавна не съм му фен.Картината я направих специално за теб. Публикувано изображение Парите не са нещо което може да ме интересува.

А защо избягвате нашите художници .Има толкова добри като

Публикувано изображение

"Пролетни смущения"

Публикувано изображение

"Семейство"

и двете картини за на Илия Бешков

или

Публикувано изображение

"Панчатантра" - Ив. Кьосев

Публикувано изображение

"Скала" - на Красимир Тодоров

Защото са малко назад и встрани от изкуството което ме интересува.И какво значи наши художници ми е любопитно.Аз го разбрах ,като български-това ли искаше да кажеш... Публикувано изображение

Ако се чувстваш различен :rolleyes: естествено ,че това исках да кажа НАШЕНЦИ т.е български

В такъв случай,би ли ми превела подписа си,че английския не ми е съвсем матерен език,май! Публикувано изображение

Не съм известна но съм българка, ето още три мои картини. Дано да ви харесат.

post-110708-1198087634_thumb.jpg

post-110708-1198087662_thumb.jpg

post-110708-1198087694_thumb.jpg

Публикувано изображение

Случайно попадение,дори незнам кой е художника.Но не мога да откъсна очи,иска ми се да знам за какво мисли.

Страхотни са :) Излъчват спокойствие .На мен ми харесват много .

Ще ми преведеш ли подписа си ,моля.?Или искам прекалено много?Амбър,защо ти е да знаеш какво мисли /Всъщност за модела или за художника говорим?Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Страхотни са :) Излъчват спокойствие .На мен ми харесват много .

Благодаря ви Лара, сред толкова много отрицателни и грозни неща точно това е замисъла за мъничко любов и спокойствие, радвам се, че сте усетила посланието и излъчването.

Мисля ,че не е точно тук мястото да ти превеждам подписа си .

но ето

...Имам си тефтер за стихове с писалка,

Гребен, четка, тоалетка с огледало;

Слушкам като куче да ми хвърлят залък.

Благодаря ти,Лара! Публикувано изображение

За да не е много голям цитата махнах картината :P

Случайно попадение,дори незнам кой е художника.Но не мога да откъсна очи,иска ми се да знам за какво мисли.

Уау, случайно метнах око на темата и картината ме омагьоса. Не разбирам от картини, но определено тази ми хареса :P

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Уау, случайно метнах око на темата и картината ме омагьоса. Не разбирам от картини, но определено тази ми хареса :sobbing:

Не знам защо смяташ че не разбираш от картини? Щом ти е харесала,мога да ти кажа че не само от картини разбираш!Подчертавам че нямам нищо общо с картината! Публикувано изображение

Ще ми преведеш ли подписа си ,моля.?Или искам прекалено много?Амбър,защо ти е да знаеш какво мисли /Всъщност за модела или за художника говорим?Публикувано изображение

За модела.Ако е измислен,може би художника му е придал своята тъга.Но, по-какво и защо?За синовете му. За-изгубена любов,за отминалия вече живот,за фронта. Това искам да знам.

Публикувано изображение

"Да отгледаш огън"......

P.S.Lili-извинявай.... :baby:

Много бих искала да видя тази картина "Да отгледаш огън"...и да науча нещто повече за авторката Видях другите три нейни творби побликувани във форума и съм очарована Ако е възможно да побликуваш отново тази картина ще ти бъда благодарна :wors:

А мен тази картина ме кара да се пренеса на друго място....

Публикувано изображение

"Кола сено" ("The Haywain") на Джон Констабъл (John Constable)

...невероятна картина...

:yanim:;):clap: Благодаря!!! Това е най-хубавия подарък за именият ми ден. Почувствах се истински щастлива сред толкова много красота изпълнена с толкова много чувства БЛАГОДАРЯ!!! :wors:

• 3 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Гергини

Публикувано изображение

Букет

Публикувано изображение

Горски кът

Публикувано изображение

Ириси

Публикувано изображение

Зима в Кайлъка

Това са част от картините на една талантлива българска художничка Илияна Димитрова .

Публикацията ми е съгласувана с автора .

Да ,добра е . Публикувано изображение Желая и много успехи!

А мен тази картина ме кара да се пренеса на друго място....

Публикувано изображение

"Кола сено" ("The Haywain") на Джон Констабъл (John Constable)

...невероятна картина...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%...%B1%D1%8A%D0%BB

Другото което не го пише в Уикипедията е ,че е оказал голямо влияние на френските романтици,най вече на Дьолакроа.Когато видял картина на Констабъл,той преработил целия заден план на една от големите си картини и така постигнал точното въздействие,което търсил. Публикувано изображение Много добро попадение Leslie_ Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.