Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да говорим за картини

Featured Replies

Публикувано изображение

Giovanni Boldini

• Отговори 819
  • Прегледи 385,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амбър
    Амбър

Thomas M. Thomson

• proletsearch
    proletsearch

Картината ми грабна окото, докато разглеждах една галерия днес. Не успях да я снимам добре, понеже не беше позволено а и бързах да не забележат. Заглавие: "Red Dress" Художник: Ira Tsantekidou

• Българка Танц Ралица Денчева

Публикувани изображения

на Фабиан Паре "Танго" ми е една от любимите :help:

Публикувано изображение

страста , която излъчва ме кара да настръхна, между другото.

А тази, която си дала-"Reflections in the Sun", честно казано ме накара да мисля и за други неща..

Ами, който има мръсно подсъзнание :)

Тази на Фабиан не я бях виждала....прекрасна е! Всъщност от всичките му картини с танго, тази най ми харесва!

Публикувано изображениеКосмически рози

Публикувано изображениеИзглед към Нептун

Публикувано изображениеОчакване

Публикувано изображениеВенера

Публикувано изображениеДалечни светове

Олимпиада Царегородцева – Член на Творческия съюз на художниците на Русия и на Международната Федерация на художниците.

На мен определено ми направиха впечатление... :P

• Автор

Според мен, "Портрет на жена" е за Офелия-картината определено коресподнира с "Хамлет и Офелия" :

Публикувано изображение

моделът е различен, но позата и излъчването са същите... Не мислите ли ?

Не мислите ли ?

Не мисля, следователно не съществувам Публикувано изображение

И за да не е поста ми само ОФФ... Heidi Taillefer

Сайта и е невероятен, задължително му обърнете внимание!

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Автор

Heidi Taillefer

Сайта и е невероятен, задължително му обърнете внимание!

ммммммммм.....

отдавна не бях попадал на толкова добро нещо ;)

Стилът му лично на мен не ми допадна особенно, но за декаденски настроени умове предполагам, че е великолепен :)

декаденски настроени умове

Публикувано изображение Тъй-тъй, модернизма не го разбираш ти и това е. :huh: Което е доста странно за човек противопоставящ се на реализма. Но пък същото, с обратен знак, важи и за мен. Публикувано изображение Шантаво, нали...

Като започна от змииската коса, мина през захапаната ябълка и стигна до яйцата в отробата...

Публикувано изображение Тъй-тъй, модернизма не го разбираш ти и това е. :) Което е доста странно за човек противопоставящ се на реализма. Но пък същото, с обратен знак, важи и за мен. Публикувано изображение Шантаво, нали...

Като започна от змииската коса, мина през захапаната ябълка и стигна до яйцата в отробата...

Остава да обясниш къде го видя тоя модернизъм?И понеже малко говорим за картините ,питам защо го отминахте като малка гара Де Кунинг и никой от разбиращите от модерно изкуство нищо не каза?Пак ви питам вижте тази картина и кажете нещо:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Woman3.jpg

Стига с тия захаросани картинки,хайде да си поговорим за картини:

post-145623-1207857369_thumb.jpg

http://www.artchive.com/artchive/F/freud.html

• Автор

И понеже малко говорим за картините ,питам защо го отминахте като малка гара Де Кунинг и никой от разбиращите от модерно изкуство нищо не каза?Пак ви питам вижте тази картина и кажете нещо:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e7/Woman3.jpg

Какво искаш да кажем за Willem de Kooning?Всичките му картини са едни и същи.Освен тази, дето ти е направила впечатление ето и още няколко примера:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не мога да разбера какво е искал да каже с тия картини, а и не ми доставят удоволствие като ги гледам.Това е всичко, което мога да кажа за тези работи

Стига с тия захаросани картинки,хайде да си поговорим за картини:

post-145623-1207857369_thumb.jpg

http://www.artchive.com/artchive/F/freud.html

Тази не е ли захаросана?

Хубава творба, добре издържана анатомически.

Какво искаш да кажем за Willem de Kooning?Всичките му картини са едни и същи.Освен тази, дето ти е направила впечатление ето и още няколко примера:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не мога да разбера какво е искал да каже с тия картини, а и не ми доставят удоволствие като ги гледам.Това е всичко, което мога да кажа за тези работи

Тази не е ли захаросана?

Хубава творба, добре издържана анатомически.

Той самият е казвал че не гледа на изкуството като на средство а доставяне на удоволствие.Има едно доста разпространено мнение,че модерното изкуство е едно голямо шарлатанство,правено от не дотам талантливи ,но пък много амбициозни художници,които са били на правилното място в правилното време.Интересно ми е колко биха се съгласили с това мнение?

А за автопортрета на Фройд/Люсиен/ трудно може да се каже че е захаросан.Това че е анатомически издържан ,не е критерий за това.

Остава да обясниш къде го видя тоя модернизъм?

Как къде, горе на първия ред. Седеше между декадентството и мистиката. Ти не го ли видя? Жалко. Тримата чоплеха семки гледайки некакви картини, плюеха по реализма и говореха, че по-късно ще се срещат с братчед му сюрреализма в някаква галерия. За последното не съм много сигурна, не съм свикнала да подслушвам чужди разговори. Публикувано изображение

Не съм известна но съм българка, ето още три мои картини. Дано да ви харесат.

искам и аз нещо от това вдъхновение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.