Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да говорим за картини

Featured Replies

Да помълчим с картините:

http://zazz.bg/play:5713fe53

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 819
  • Прегледи 385,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Амбър
    Амбър

Thomas M. Thomson

• proletsearch
    proletsearch

Картината ми грабна окото, докато разглеждах една галерия днес. Не успях да я снимам добре, понеже не беше позволено а и бързах да не забележат. Заглавие: "Red Dress" Художник: Ira Tsantekidou

• Българка Танц Ралица Денчева

Публикувани изображения

Публикувано изображение

Незнам кой е автора,но много ме трогна.

Само дето нещо гнило има в Дания!Може и случайно да се е получило,ама пича прилича на зомби!В лицето. Публикувано изображение

ръцете са фокуса...

А може и да е умишлен ефект.Иначе ръцете са нормални. :)

Само дето нещо гнило има в Дания!Може и случайно да се е получило,ама пича прилича на зомби!В лицето. Публикувано изображение

Виж гърба на жената.
  • Автор

не само гърба-целият мъж е все едно нарисуван на картина, а жената се е опряла в нея и картината се разтича....

или жената влиза вътре в картината или мъжът от картината я привлича вътре-при него....въздействащо, но не мога да фокусирам нещо добре днес-извинявайте

не само гърба-целият мъж е все едно нарисуван на картина, а жената се е опряла в нея и картината се разтича....

или жената влиза вътре в картината или мъжът от картината я привлича вътре-при него....въздействащо, но не мога да фокусирам нещо добре днес-извинявайте

Побеляха дните ми от болка...

Аз не видях красотата. Картината, макар и загатнато, си е зловеща. Не, че е страшна, но има скрито насилие в нея. Поне аз така разбирам. Той държи ръцете и зад гърба, а с другата се наслаждава на плътта. Неприятно ми е да гледам болезнено изкълчения и врат. Абе позата и никак не е удобна. А и съм съгласна с Нео, той прилича на разтекло се зомби.

ПП: Може да минете още една крачка напред и да разгледате нещата на Ivan Caputo.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз не видях красотата. Картината, макар и загатнато, си е зловеща. Не, че е страшна, но има скрито насилие в нея. Поне аз така разбирам. Той държи ръцете и зад гърба, а с другата се наслаждава на плътта. Неприятно ми е да гледам болезнено изкълчения и врат. Абе позата и никак не е удобна. А и съм съгласна с Нео, той прилича на разтекло се зомби. И защо показалеца му е толкова странен?

ПП: Може да минете още една крачка напред и да разгледате нещата на Ivan Caputo.

Благодаря за линка!Този е много добър!

Благодаря за линка!Този е много добър!

По-скоро зловещ и чудовищен Публикувано изображение

Апропо - ето нещо красиво според мен...

Публикувано изображение

Талантбек Чекиров е роден през 1971г. в Киргизстан.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

• Автор

Побеляха дните ми от болка...

ръцете -точно това изразяват-напрегнати до болка.

Заради това и смятам , че те са фокуса на картината.

Аз не видях красотата. Картината, макар и загатнато, си е зловеща. Не, че е страшна, но има скрито насилие в нея. Поне аз така разбирам. Той държи ръцете и зад гърба, а с другата се наслаждава на плътта. Неприятно ми е да гледам болезнено изкълчения и врат. Абе позата и никак не е удобна. А и съм съгласна с Нео, той прилича на разтекло се зомби.

:)

красотата се открива на неочаквани места понякога

А в колекцията, там има една картина със почти същото внушение :

Публикувано изображение

• Автор

прекалено фройдистки са тия последните .... не ми допаднаха. Както и тези, които постна acidburn .....

прекалено фройдистки са тия последните .... не ми допаднаха. Както и тези, които постна acidburn .....

Каприз :P

Публикувано изображение

- Харесва ми....някак си ми създава шарено настроение.

Публикувано изображение

- Тази ми създава друг вид настроение... Публикувано изображение

Публикувано изображение

I wanna wake up in a city that never sleeps.......!

Картините са на Michael Flohr.

Ми картина е според мен ... виж , че като се вгледаж във фона се забелязва ... намерих я случайно . Кой я е рисувал - незнам , ама е картина според мен . :rolleyes:

Прекрасно е как да си го сваля и пратя някому ...знаете ли как?? защото аз искам да ги покажа дугаде..възможно ли е и какк?

• Автор

Прекрасно е как да си го сваля и пратя някому ...знаете ли как?? защото аз искам да ги покажа дугаде..възможно ли е и какк?

ако си с Mozila Firefox--->десен бутон върху изображението==>"save image as" и си я запазваш на компа, а след това си я прави каквото искаш.Ако искаш да я постнеш в някой форум или блог---> десен бутон==> "copy link image" - и след това постваш линка където искаш.

Ако си с Interenet Explorer-нещата са аналогични.

Прекалено фройдистки са тия последните.... не ми допаднаха. Както и тези, които постна acidburn

Избраните и показани от Би и на мен не са ми любимите от него, но може би ще размислиш за Fabian Perez...

Публикувано изображение

Michael Flohr e студен. Тъмен, дъждовен и алкохолизиран, но стилът му ми харесва.

• Автор

на Фабиан Паре "Танго" ми е една от любимите :speak:

Публикувано изображение

страста , която излъчва ме кара да настръхна, между другото.

А тази, която си дала-"Reflections in the Sun", честно казано ме накара да мисля и за други неща..

Не,arti,нямаше я досега

Публикувано изображение

Мдаа.виж само изпъкналите вени и потта по челата им-как влачат шлепа нагоре,срещу течението на великата река.......А между другото,за първи път Репин е видял бурлаци на Нева през летните дни на 1868 г. Тогава , потресенот зрелището, решил да нарисува картина, показваща измъчените, в хомоти бурлаци.За да събере материал, художникът две години яздил по Волгу и натрупал стотици скици на жителите по течението на реката. След няколко прерисувания на картината през есента на 1873 г. работа била окончателно завършена.

Ето и детайл от нея-лицата им отблизо:

Публикувано изображение

vboychev,явно мислим по един и същ начин с теб за картините Публикувано изображение

От нея най ме кефи ей този Публикувано изображение пич.А и писарят Публикувано изображение колко хитро се подсмихва.

Малко хора знаят,че тази картина има два варианта:от 1891 година и от 1896,като вторият така и не е завършен Публикувано изображение

Казаците са били пичове,а? Публикувано изображение

Много съм благодарна за тези прекрасни неща и за помощта

post-155204-1207553253_thumb.jpg

Редактирано от Kerana (преглед на промените)

Не съм известна но съм българка, ето още три мои картини. Дано да ви харесат.

Харесаха ми

Много!!!! къде още мога да ги видя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.