Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Ей, напредна техниката, вече ползват и букви за ИП адреси :)

Тея рутери взеха да вървят в комплект с много бъгави ЗКУ-та :)

И, не разбрах ти защо му спамиш в темата на човека, като не можеш да изразиш компетентно мнение :)

То, може и МАС адрес да е имал предвид човека, чувал съм че се използват и букви там. Ама защо не ползват цялата азбука не знам :)

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тея рутери взеха да вървят в комплект с много бъгави ЗКУ-та :)

И, не разбрах ти защо му спамиш в темата на човека, като не можеш да изразиш компетентно мнение :)

То, може и МАС адрес да е имал предвид човека, чувал съм че се използват и букви там. Ама защо не ползват цялата азбука не знам :)

Ааа, те МАК-овете са дълбока история, аз не съм стигнал чак до там, само до трета страница съм на книжката

Ааа, те МАК-овете са дълбока история, аз не съм стигнал чак до там, само до трета страница съм на книжката

Капитане, като си почнал, поствай и останалите бисери

Мм статичен не значи ли променилв? Щото на мене сега ми е реален 85.11.168.252.

И не не знам как точно?

М/у другото, за пореден път ти свалям шапка за търпението. Останах без шапки, егаси :cool:

Мисля,че трябва да си призная,че съм тъп но това МСР неразбрах какво е!

Ех, да му се не види, к'о й туй МъЦъПъ? Гугъл не можа да отговори явно. Ама знае за QVL :cool:

Това компютъра, сложна технология. Я някой да даде акъл, при смяна на MCP, от северната страна ли се нагрява с поялника, че там по-ниска температурата???

Капитане явно бордовия дневник е стар.Сега навлиза Ай Пи Ви 6 от Ай Пи Видео.Новите адреси са букви,цифри,тирета.

Капитане явно бордовия дневник е стар.Сега навлиза Ай Пи Ви 6 от Ай Пи Видео.Новите адреси са букви,цифри,тирета.

Публикувано изображение

продължаваме:

Публикувано изображение

Така?

Не знам въобразявам ли си обаче, от както си показах ип-то едвам едвам се къннектвам към сайтвоете. Отне ми 10 минути да прикача снимка, така, че моля да се спрете, защото не ми се обажда да филтрирам ип-та :cool:

едит:

Ех, да му се не види, к'о й туй МъЦъПъ? Гугъл не можа да отговори явно. Ама знае за QVL ;)

Това компютъра, сложна технология. Я някой да даде акъл, при смяна на MCP, от северната страна ли се нагрява с поялника, че там по-ниска температурата???

аааа, чичо Гошо каза, че МСР не е то това, ами е това: wikipedia :lol6:

едит2: ето защо не е хубаво да се сливат мненията

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

аааа, чичо Гошо каза, че МСР не е то това, ами е това: wikipedia ;)

едит2: ето защо не е хубаво да се сливат мненията

То принципно и Male Chauvinist Pig означава. Недей се шашка, като даде линка към уики и рекох и аз да видя какво казва цичко цайс :cool: . Лошото е че форумното MVP не знае какво означава в контекста, но нали трябва да се отбележи навсякъде.

И остави IP-то, гледай да не те филтрира по МАС адрес онзи хакер, че отиде.

Ето така започна всичко:

Тц. Просто е като фасулско семе. Важните неща са прости. Простите неща са трудни.

Проблем с РАМ паметта има човека и Гошо се нагърбва.

А ето го и финала:

Смени си паметта и си свиркай.

Най-учтиво молим MVP-тата да ходят да си гледат MCP-тата и QVL-тата. Ама и аз какво се заяждам, убеден съм че всички тея недомислици са писани от момичето което се интересува от музика и мода. И след малко половинката ще седне на компа, ще види писаното и ще каже че не го е писал той. Цитираш ме ни в клин, ни в ръкав. Ако си спомняш, питал съм те за смисъла, за това каква ти е идеята. В отговор сменяш темата и мънкаш извинения после. Като не ти е кеф да ми отговориш на ЛС, давай във форума. Ако не можеш да ми отговориш, замълчи и престани да самозатапваш. В подписа на Калин има един съвет, който би ти послужил изключително добре в живота.

Момент да видя подписа на Калин.

По-добре е да мълчиш и да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията.

Отговарям:По-добре да грешиш постоянно, от колкото да си интелигентен и сам!

Избягвай да спориш с глупака, хората могат да ви объркат!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Момент да видя подписа на Калин.

Отивам да проведа разширени тестове на топлата вода. Чувствай се свободен да пишеш в тази тема:http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146163&pid=1962741&st=495&#entry1962741

Тук спама стана прекомерен.

Отивам да проведа разширени тестове на топлата вода. Чувствай се свободен да пишеш в тази тема:http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146163&pid=1962741&st=495&#entry1962741

Тук спама стана прекомерен.

:)

рано е още, това заведение ще отвори след няколко минути

ми като почна да се рестартира помислих че е от линдолса и го преисталирах,но продалжава да се рестартира за информация компютъра ни е

Пентиюм 4 3Ghz 2gb ram ATI RADEON 256 XPRESS 200 series (вградена)Вентилаторите ги почистих с малък компресор

:)

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

"Отворих компютъра... първият път не уцелих правилната страна... обаче от другата като отворих всички чаркове се видяха... ................................. Извадих и една продълговата дискета: "DDR2-667 512 MB 0101-06D1 MEA DR322LA..." :cool::lol6:

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

"Отворих компютъра... първият път не уцелих правилната страна... обаче от другата като отворих всички чаркове се видяха...

.................................

Извадих и една продълговата дискета: "DDR2-667 512 MB 0101-06D1 MEA DR322LA..."

:wors:;)

Еми така е, днешните дискети все по-продълговати взеха да ги правят :)

Кажете ми някоя програма за правене на пародий.

Чух че можело да се направи нз как ТВ Тунер.

Комютъра ми е в една стая а телевизора в друга има ли някав начин да си направя нещо като ТВ Тунер или нещо като онлайн програма за да мога да гледам

на Телевизиета каквото сам си пуснал на компютъра

Благодаря Предварително.

Кейси предвижда, че с разместването на земните магнитни полета, което започна през 1998 г. ще дойде и постепенното топене на полярните ледове, което евентуално ще доведе до наводнение на много крайбрежни региони, което пък от своя страна ще доведе до спад на сушата около 30 фута.

Още един тънък съвет преди да купуваш каквото и да било. Захранващият кабел на монитора го изключваш от тока след 20 секунди обратно в тока –размагнитване.

Моля , размагнитвете си тоците от смях - http://www.kaldata.c...howtopic=176570

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

К'во се хилиш, сега ще дойдат талибаните. Сигурен съм че са те засекли по МАС адрес вече....

К'во се хилиш, сега ще дойдат талибаните. Сигурен съм че са те засекли по МАС адрес вече....

Лелееее... :ph34r:

Паметта ми не трие, а премества от дясното в лявото полукълбо, където няма емоции, а просто, хладна логика. Когато дойде време да се смея, паметта ми отново премества спомените в дясното полукълбо.

Работен дисков масив и масив за архивиране.

Толкова е роботско !

Хм, това ми прилича на мисли на един варненски диамант (който м/у другото отдавна не е блясвал с мисли, да не е забягнал на там остров Мондо ли беше...)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.